|
תגובות בעכונט בפייסבוק :
חדווה חגג אלבר , שבוע טוב . ברשותך אתייחס לפרסום האחרון שלך בעכו נט על מסיבת העיתונאים שיערוך מחר לנקרי ומה כדאי לשאול - כמו מגיבים אחרים באתר , מרגיש לי שמוקדם מדי לעשות מסיבת עיתונאים . צריכים לכבד את הספייס וקצב ההחלמה של הבן אדם . לפני שהוא ראש עיר הוא בן אדם. לא צריך לספק סקרנות/ מציצנות של התקשורת בכל מחיר. וכמו שאחד המגיבים אמר : אם יש חדש שהמשטרה תתראיין. ולך שמעון , ברוך שובך!!!
עכו נט עכונט חדווה שבוע טוב ומועדים לשמחה , יש כאן אי הבנה . אני לא יזמתי דבר , קיבלת הזמנה למסיבת עיתונאים יחד עם עיתונאים אחרים מדובר העירייה . אני מקבל את עמדתך ועמדת החברים ואני מקווה שיתר העיתונאים יבינו את המצב .
חדווה חגג בארווור שזו לא יוזמה שלך אלא פתחת שאלה עניינית לדעת הקהל העכואי
Albert Levy Akkonet נכון חדווה ואני מקבל את כיוון המחשבה שלך ושל החברים בפורום עכונט
Eran Shechter אלברט, כתבת נכון, מעניין יותר לראיין את המשטרה, ראש העיר, שיהיה בריא, עדיף שינוח אין באמת משהו שהוא יכול להגיד אלה אם הוא מתכוון להכריז שהוא עוזב את התפקיד או משהו בסגנון.
עכו נט עכונט ערן , מדוע יש לך ולחברים שלך את החלום שלנקרי יעזוב את התפקיד - לי זה לא נראה מציאותי , תראה מה היה היום באצטדיון בעכו , איך כולם בירכו את לנקרי ורוב תושבי עכו רוצים שלנקרי ימשיך להיות ראש העיר עכו
Eran Shechter אלברט, אני חושב שמסיבת עיתונאים לא צריכה להתקיים מחר ע"י ראש העיר. ואני מדבר פה כמי ששימש יועץ תקשורת. מי שצריך לדבר היא המשטרה. אין לי חלום שלנקרי יעזוב את התפקיד. אני חושב שאם לנקרי מעוניין להמשיך כראש עיר, ואני מבין שכך (עד לרגע זה) הוא צריך להתמודד ואז נקווה שהמועמד הטוב והמתאים ינצח ואני לא רוצה להגיד בפומבי את דעתי , אבל אני בטוח שהרבה יופתעו ממנה. אבל אני שואל את עצמי, בשביל מה ראש העיר צריך לכנס כל כך בדחיפות מסיבת עיתונאים, אתה יודע מה, גם על מנת לפרוש, היה נכון שיחכה.
עכו נט עכונט ערן בלי פנטזיות , קיימת הזמנה למסיבת עיתונאים מיום שישי . במשך שבוע ימים כלי התקשורת הרבים בארץ ביקשו לדבר עם ראש העיר לנקרי והוא היה חלש כידי לדבר ועכשיו הוא מרגיש יותר טוב והוא נענה לכל הבקשות במועד אחד מרוכז לכולם ואין לו מה להסתיר . מה רע , מדוע לחפש כל הזמן רמזים ושלילה ללא כל בסיס .
Eran Shechter אין פנטזיות, אגב, ראיתי שהוציאו דברים לתקשורת (צילומים וכו'), אבל הצלחת לשכנע אותי, למרות שלדעתי לנקרי לא יכול לחדש ולכן עדיף שימשיך לנוח. בכל מקרה, שלחתי לך הודעה בפרטי שלך.
================================== והברכות של גולשי עכונט בפייסבוק
חוה שם טוב החלמה מהירה ואיפה הבן שלך
איילה אדרי שתהיה בריא וחזק. ברוך רופא חולים וחג שמח.
Tami Nuri החלמה מהירה ורפואה שלמה. חזק ואמץ
Yossi Grinberg שמעון ידידי ברוך השב הביתה לבנותיך ורעייתך החלמה מהירה ורפואה שלמה
גאולה שמעוני החלמה מהירה
שמעון שובל תהיה בריא וחזק
Nana Taplashvili רפואה שלמה
Yigal Avigal ברוך שובך שמעון, החלמה מהירה בריאות וחיים טובים .
Eyal Twito ישר כוח בריאות והצלחה
אוסנת טויטו אני שמחה שחזרת בריא לחיק משפחתך תנצל כל רגע להראות אהבתך
זהבית ואקנין מיכאלי ברוך שובך והחלמה מהירה ראש עיר יקר שלנו...
רונית הרמן שמעון היקר, אנו מאחלים לך החלמה מהירה ושתשוב לאיתנך במהירות, ושתמשיך להוביל את העיר שלנו בגאווה ובגאון עוד שנים רבות....
מיקי גרינוולד החלמה מהירה אוהבים אותך!
Ahuva Belifante החלמה זריזה
שמעון דרשר ברוך מרפא חולים
Ayla Benizri החלמה מהירה וברוך שובך לחיק מישפחתיך שזה לא ישבור אותך.ה" איתך ושומר על דרכיך והעיקר לא לפחד כלל.ראש עיר לתיפארת עכו.
Ehud Ben-porat סוף טוב הכל טוב (כמובן שאני מצפה לשמוע על תפיסת האחראים למעשה הנפשע, אבל לפחות ששמעון לנקרי היקר כבר חזר הביתה). טוב שיהיה בבית במימונה, אני מאחל מכל לבי שלעולם לא תחסרנה לכם שסיבות טובות לחייך.
Orit Chidersky החלמה מהירה לשמעון המקסים
מרים זקין החלמה מהירה ורפואה שלמה אוהבים אותך
ארט נייל איילת החלמה מהירה שמעון היקר ...
אליעזר סעדה ברוך הבא
צפורה וורצל שמיר לדעתי קח לך פסק זמןן ארוךךך מר שמעון לנקרי היקר... תהנה מהבריאות ובחיק המשפחה... הכל מתגמד... תנוח!!!
Simon Kakon איחולי החלמה ובריאות....
Rafi Sultan שמח לראותך עם משפחתך היקרה שבת שלום לך איש יקר
ענבל בסו- אלימלך בריאות בריאות ושוב בריאות
Rafi Sultan אין על החיוך המקסים שלך ברוך הבא הביתה גבר שבגברים
ניקול זגורי החלמה מהירה. שבת שלום, וחג פסח כשר ושמח. ותשמור על עצמך בכל דרכך.
אפרים המר שמעון איחולים מכל הלב משפחת אפרים המר
Ahlam Marun החלמה מהירה תרגיש טוב וחג פסח כשר ושמח
Felix Uzan תודה לאל חג מימונה שמח
אפרת לוי רפואה שלמה וחג שמח
רוני רץ ברוך הבא שכן , החלמה מהירה ובריאות עד אין סוף
Rafi Sultan ברצוני גם להודות לאלברט לוי היקר שדיווח כל יום באדיקות על מצב בריאותו של שמעון לנקרי אתה עושה עבודה מקסימה. בדיווחים בעכונט שאפו גדול לך ולכל החברים מיעטנו