חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 22:21

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ראש עיריית עכו שמעון לנקרי נורה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 09:48 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עבר שבוע ועדיין המשטרה חוקרת ומחקירה עלה עד עכשיו את התיאור :

כי לנקרי סיים מעט לפני השעה 01:00 ביקור בבית חברים בישוב כפר יאסיף, יצא חזרה לעכו ובערך בשעה 01:10 התקשר למשטרה ודיווח כי נורה. "הוא סיפר שכאשר עמד בצומת מאכר הגיח לעברו אלמוני רעול פנים וירה לעברו מחלקה הקדמי של המכונית", סיפר קצין משטרה במחוז חוף. "הוא נסע עוד כמה מאות מטרים עד שנעצר והזעיק עזרה". הוא התקשר גם לחברים שאצלם שהה בכפר יאסיף והם אלה שהזעיקו את כוחות מד"א, שפינו אותו לבית החולים בנהריה.

מייד לאחר הירי נחקרו עשרות בני אדם, בראשם לנקרי עצמו שמסר עדות בשעות הראשונות לאחר התקיפה. מהמשטרה מסרו כי נבדק המישור המקצועי לצד המישור האישי. "חוקרים החל מהתושב שלא זכה במכרז או לא קיבל את העסק שרצה, אבל גם את האפשרות שהרקע הוא אישי", אמר נצ"מ אלי אסיאג, מפקד ימ"ר חוף.

בחודש אוגוסט המליצה המשטרה לאבטח את לנקרי בעקבות מאבקו בתושבים שהקימו חוות סוסים ללא היתר, אך לא ברור אם יש לכך קשר לירי שכוון לעברו. לפי הדיווח באוגוסט, זו הייתה הפעם השנייה במהלך כהונתו שזכה לאבטחה צמודה בשל איומים.

בני משפחתו של לנקרי סיפרו לאחר אירוע הירי כי לא הופתעו. "אחי התלונן במשטרה בעבר. כשיורים בראש עיר זו אכזבה גדולה מאוד", סיפר אחיו של ראש העיר. הוא אמר כי "שמעון היה באירוע שקשור לעירייה, וכשפנה בצומת מכר ארב לו מישהו עם אקדח וירה בו כדור אחד בחזה". לדבריו אחיו היה לבדו באוטו.

מפקד מחוז חוף במשטרה, ניצב חגי דותן, העריך זמן קצר לאחר האירוע כי הירי בוצע על רקע תפקודו בעירייה. הוא טען שראש העיר לא הגיש תלונה במשטרה "ולא היה מאוים". אולם בהמשך פורסמה הבהרה של חוקרי מחוז חוף במשטרה. ביחידה המרכזית מחוז חוף שחוקרת את ניסיון הרצח מסרו כי לנקרי התלונן לפני שבועיים במשטרת עכו על כך שהוא חש שאלמונים עוקבים אחריו משום שהוא רואה את אותם "פרצופים" שוב ושוב בסביבותיו.
במשטרה אמרו כי בעת הגשת התלונה לא היו ללנקרי אינדיקציות לאותו מעקב והוא גם לא ידע להעריך על איזה רקע המעקב.

אחותו של לנקרי, אתי גיל, ענתה ביום ראשון שעבר לשאלה אם אחיה יפרוש מתפקידו: "אין סיכוי שהוא יקשיב לנו, גם אם נבקש ממנו לפרוש מהתפקיד. הוא הגיע לכאן בשליחות וממשיך בשליחותו".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4362096,00.html

ואנחנו יכולים לומר שזה תיאור מוכר ואין פריצה משמעותית בחקירה – לא קל בכלל ....

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ראש עיריית עכו שמעון לנקרי נורה - עדכונים כל הזמן
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 10:31 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

חברים יקרים שבת שלום ,

מחר , ביום ראשון , בחול מועד פסח , הוזמנתי לראיין את ראש העיר שמעון לנקרי יחד עם עיתונאים אחרים , במסיבת עיתונאים לתקשורת שתתקיים בביתו של לנקרי בעכו .
אני מניח שגם שהתקשורת הארצית תהיה במקום והם ישאלו שאלות כפי שהם יודעים לשאול .

מה לדעתכם מה יהיו השאלות של הכתבים הארציים כידי שתהיה סנסציה מספיקה עם רייטינג שזה פרנסתם ?
מה לדעתכם צריכה להיות השאלה שלנו , של תושבי עכו , של עכונט , מה לדעתכם מעניין אותנו יותר ?
מה חשוב לנו יותר , שאלת לשם שאלה וקנטור , (הרי הכל עדיין בחקירה ) , או שאלה לקבלת מידע שיכול לאפשר לנו להבין מה טוב לנו בעכו ואיך אפשר להמשיך לקדם את העיר בלי פחד . ?
האם לראש העיר לנקרי , יש מספיק עוצמה , כוח ורצון להמשיך להיות מועמד לראשות העיר , למרות הטראומה שעבר ?
מה לדעתכם חשוב יותר , התגרות ושאלות פרובוקטיביות על סוגי החשדות והדמיונות או חשוב יותר העניין הציבורי , מה טוב לעכו ?

האמת שהייתי שמח יותר לראיין את המשטרה שתגיד לנו מה קרה , איך החקירה מתקדמת , הרי 8 עברו ימים והמשטרה דיווחה אתמול ביום שישי , רק אותם עדויות ואין פריצת דרך שמשמעותה , חשודים עצורים שנחקרים באזהרה .
מה הם הסכנות בעיר שלנו בשלב הזה שאין עצורים ומה הם עושים כידי לשמור על תושבי עכו ועל מנהיגי העיר עכו שימשיכו לתפקד באופן חופשי וחוקי , בלי להיות מוגנים בשמירה לביטחונם האישי , זה לא רק עניין של ראש העיר מדובר על כל בכירי העירייה
.

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 13:04 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אלברט שאלת מה לדעתי? כי אני אחד מכל אלה ששאלת.
ובכן לעניות דעתי בשלב זה הראיונות הם צפופים והייתי אומר קצת אכזריים.
מה כל כך ממהרים לערוך מסיבת עיתונאים כאשר האיש חלש ורפה ודיבורו שקט.
למה לא לתת לו לנוח די מספיק על מנת שיחזור לאיתנו ולקולו הבריא ואז שישאלו.
כל אלה שרוצים לראיין הרי יעלו ויקשו בשאלות כאלה ואחרות ואם התשובה לא תיהיה
מספקת יעלו את דרגת קושי החטטנות. אני ממליץ להמתין ולהפנות את מסיבת העיתונאים
למשטרה ששם ינסו לתת תשובות.
והכי מצחיק פה ששמעון כאילו הוא אשם וביקש את הירי .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 13:09 
עכונט כדרך חיים

אלברט היקר ...

1. ישר כל לראש העיר שממהר לערוך מסיבת עיתונאים ...

2. למרות הכל ... עדין שמעון לנקרי נמצא תחת הטראומה של ניסיון לקחת את חייו ... ולכן לפחות אנחנו חייבים כרגע רק לחבק ולחזק אותו ..

3. אף אחת מהסיפקולציות שנשמעו .. לא מצדיקה את אשר עבר ... בטח שככל שהזמן חולף הם מתבררים כחסרי אחיזה .. ורחשים דמיוניים ..

4. כעת יותר מתמיד ... האמירה העכואית המתבקשת היא אחדות נגד מעשיים כאלה .. ולא רק במילים .. כי אם גם במעשים ..

5. אלברט היקר .. דלתו של שמעון לנקרי תמיד הייתה פתוחה לפניך ולפני עכו נט .. הפעם תעמוד לצידו שידע שכולנו לצידו ושיתחזק :)

6. תודה רבה לך ... שוב הוכחת שעכו נט .. ואתה עצמך .. נחוצים לעכו ומשרתים אותה נאמנה ... ישר כח !!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 13:10 
עכונט כדרך חיים

עזרא כתב:
אלברט שאלת מה לדעתי? כי אני אחד מכל אלה ששאלת.
ובכן לעניות דעתי בשלב זה הראיונות הם צפופים והייתי אומר קצת אכזריים.
מה כל כך ממהרים לערוך מסיבת עיתונאים כאשר האיש חלש ורפה ודיבורו שקט.
למה לא לתת לו לנוח די מספיק על מנת שיחזור לאיתנו ולקולו הבריא ואז שישאלו.
כל אלה שרוצים לראיין הרי יעלו ויקשו בשאלות כאלה ואחרות ואם התשובה לא תיהיה
מספקת יעלו את דרגת קושי החטטנות. אני ממליץ להמתין ולהפנות את מסיבת העיתונאים
למשטרה ששם ינסו לתת תשובות.
והכי מצחיק פה ששמעון כאילו הוא אשם וביקש את הירי .

צודק בגדול :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 14:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עוד דעה?
באמת ובתמים כל ידיעה וכל כתבה תיהיה אשר תיהיה תמלא טיפה את החסר בסקרנות ואחר כך תמצא אותה עוטפת דגים.
אי כן רוצה לקבל ידיעה שהמתנקשים ניתפסו .נקודה.
ומה יהיהי במסיבת העיתונאים? בדיוק כמו המערכון של הגשש בשדה התעופה לגבי השפות
"כולם שואלים את אותם שאלות ולכולם עונים אותם תשובות בכל השפות"
אני חושב ששמעון התראיין מספיק ותנו לו לנוח.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 22:47 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תגובות בעכונט בפייסבוק :

חדווה חגג
אלבר , שבוע טוב .
ברשותך אתייחס לפרסום האחרון שלך בעכו נט על מסיבת העיתונאים שיערוך מחר לנקרי ומה כדאי לשאול -
כמו מגיבים אחרים באתר , מרגיש לי שמוקדם מדי לעשות מסיבת עיתונאים .
צריכים לכבד את הספייס וקצב ההחלמה של הבן אדם .
לפני שהוא ראש עיר הוא בן אדם.
לא צריך לספק סקרנות/ מציצנות של התקשורת בכל מחיר.
וכמו שאחד המגיבים אמר : אם יש חדש שהמשטרה תתראיין.
ולך שמעון , ברוך שובך!!!

עכו נט עכונט
חדווה שבוע טוב ומועדים לשמחה , יש כאן אי הבנה . אני לא יזמתי דבר , קיבלת הזמנה למסיבת עיתונאים יחד עם עיתונאים אחרים מדובר העירייה . אני מקבל את עמדתך ועמדת החברים ואני מקווה שיתר העיתונאים יבינו את המצב .

חדווה חגג
בארווור שזו לא יוזמה שלך אלא פתחת שאלה עניינית לדעת הקהל העכואי

Albert Levy Akkonet
נכון חדווה ואני מקבל את כיוון המחשבה שלך ושל החברים בפורום עכונט

Eran Shechter
אלברט, כתבת נכון, מעניין יותר לראיין את המשטרה, ראש העיר, שיהיה בריא, עדיף שינוח אין באמת משהו שהוא יכול להגיד אלה אם הוא מתכוון להכריז שהוא עוזב את התפקיד או משהו בסגנון.

עכו נט עכונט
ערן , מדוע יש לך ולחברים שלך את החלום שלנקרי יעזוב את התפקיד - לי זה לא נראה מציאותי , תראה מה היה היום באצטדיון בעכו , איך כולם בירכו את לנקרי ורוב תושבי עכו רוצים שלנקרי ימשיך להיות ראש העיר עכו

Eran Shechter
אלברט, אני חושב שמסיבת עיתונאים לא צריכה להתקיים מחר ע"י ראש העיר. ואני מדבר פה כמי ששימש יועץ תקשורת. מי שצריך לדבר היא המשטרה. אין לי חלום שלנקרי יעזוב את התפקיד. אני חושב שאם לנקרי מעוניין להמשיך כראש עיר, ואני מבין שכך (עד לרגע זה) הוא צריך להתמודד ואז נקווה שהמועמד הטוב והמתאים ינצח ואני לא רוצה להגיד בפומבי את דעתי , אבל אני בטוח שהרבה יופתעו ממנה. אבל אני שואל את עצמי, בשביל מה ראש העיר צריך לכנס כל כך בדחיפות מסיבת עיתונאים, אתה יודע מה, גם על מנת לפרוש, היה נכון שיחכה.

עכו נט עכונט
ערן בלי פנטזיות , קיימת הזמנה למסיבת עיתונאים מיום שישי . במשך שבוע ימים כלי התקשורת הרבים בארץ ביקשו לדבר עם ראש העיר לנקרי והוא היה חלש כידי לדבר ועכשיו הוא מרגיש יותר טוב והוא נענה לכל הבקשות במועד אחד מרוכז לכולם ואין לו מה להסתיר . מה רע , מדוע לחפש כל הזמן רמזים ושלילה ללא כל בסיס .

Eran Shechter
אין פנטזיות, אגב, ראיתי שהוציאו דברים לתקשורת (צילומים וכו'), אבל הצלחת לשכנע אותי, למרות שלדעתי לנקרי לא יכול לחדש ולכן עדיף שימשיך לנוח. בכל מקרה, שלחתי לך הודעה בפרטי שלך.

==================================
והברכות של גולשי עכונט בפייסבוק

חוה שם טוב
החלמה מהירה ואיפה הבן שלך

איילה אדרי
שתהיה בריא וחזק. ברוך רופא חולים וחג שמח.

Tami Nuri
החלמה מהירה ורפואה שלמה. חזק ואמץ

Yossi Grinberg
שמעון ידידי ברוך השב הביתה לבנותיך ורעייתך החלמה מהירה ורפואה שלמה

גאולה שמעוני
החלמה מהירה

שמעון שובל
תהיה בריא וחזק

Nana Taplashvili
רפואה שלמה

Yigal Avigal
ברוך שובך שמעון, החלמה מהירה בריאות וחיים טובים .

Eyal Twito
ישר כוח בריאות והצלחה

אוסנת טויטו
אני שמחה שחזרת בריא לחיק משפחתך תנצל כל רגע להראות אהבתך

זהבית ואקנין מיכאלי
ברוך שובך והחלמה מהירה ראש עיר יקר שלנו...

רונית הרמן
שמעון היקר, אנו מאחלים לך החלמה מהירה ושתשוב לאיתנך במהירות, ושתמשיך להוביל את העיר שלנו בגאווה ובגאון עוד שנים רבות....

מיקי גרינוולד
החלמה מהירה אוהבים אותך!

Ahuva Belifante
החלמה זריזה

שמעון דרשר
ברוך מרפא חולים

Ayla Benizri
החלמה מהירה וברוך שובך לחיק מישפחתיך שזה לא ישבור אותך.ה" איתך ושומר על דרכיך והעיקר לא לפחד כלל.ראש עיר לתיפארת עכו.

Ehud Ben-porat
סוף טוב הכל טוב (כמובן שאני מצפה לשמוע על תפיסת האחראים למעשה הנפשע, אבל לפחות ששמעון לנקרי היקר כבר חזר הביתה). טוב שיהיה בבית במימונה, אני מאחל מכל לבי שלעולם לא תחסרנה לכם שסיבות טובות לחייך.

Orit Chidersky
החלמה מהירה לשמעון המקסים

מרים זקין
החלמה מהירה ורפואה שלמה אוהבים אותך

ארט נייל איילת
החלמה מהירה שמעון היקר ...

אליעזר סעדה
ברוך הבא

צפורה וורצל
שמיר לדעתי קח לך פסק זמןן ארוךךך מר שמעון לנקרי היקר... תהנה מהבריאות ובחיק המשפחה... הכל מתגמד... תנוח!!!

Simon Kakon
איחולי החלמה ובריאות....

Rafi Sultan
שמח לראותך עם משפחתך היקרה שבת שלום לך איש יקר

ענבל בסו- אלימלך
בריאות בריאות ושוב בריאות

Rafi Sultan
אין על החיוך המקסים שלך ברוך הבא הביתה גבר שבגברים

ניקול זגורי
החלמה מהירה. שבת שלום, וחג פסח כשר ושמח. ותשמור על עצמך בכל דרכך.

אפרים המר שמעון
איחולים מכל הלב משפחת אפרים המר

Ahlam Marun
החלמה מהירה תרגיש טוב וחג פסח כשר ושמח

Felix Uzan
תודה לאל חג מימונה שמח

אפרת לוי
רפואה שלמה וחג שמח

רוני רץ
ברוך הבא שכן , החלמה מהירה ובריאות עד אין סוף

Rafi Sultan
ברצוני גם להודות לאלברט לוי היקר שדיווח כל יום באדיקות על מצב בריאותו של שמעון לנקרי אתה עושה עבודה מקסימה. בדיווחים בעכונט שאפו גדול לך ולכל החברים מיעטנו

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 מרץ 2013, 23:21 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אלברט שלום
תודה לך שאתה משתף אותנו בבחירת שאלות לראיון עיתונאי יחיד מסוגו בהיסטוריה של עכו.
רשמתי מספר שאלות מקווה שתשתמש בכמה מהם.
שאלות ללנקרי
1- האם יש לך הערכה מדוע ירו בך? האם זה קשור להחלטות שקיבלת כראש עיר?
2-מדוע נסעת ללא מלווה במיוחד לאחר שהודעתה למשטרה שעוקבים אחריך?
3-מתי אתה מעריך שתוכל לחזור לתפקידך בחיוניות האופיינית לך?
4-האם תתמודד במערכת הבחירות הקרובה?
5- עד כמה אתה ומשפחתך מרגישים בטוחים?
6 תושבי עכו מעריכים מאוד את עמידתך האיתנה לטובתם, האם היכולת שלך להתמודד עם לחצים מצד קבוצות עניין כוחניות נפגעה?
7- לאחרונה היו בעכו מספר ניסיונות פיגוע בבכירים, כמו הצתת רכבו של השופט המחוזי משה גלעד ב- 2010, ניסיון התנקשות בחבר המועצה נחמיה מיכאלי בחנוכה האחרון, עד כמה לדעתך המשטרה הסיקה מסקנות ופועלת בהתאם?
8-איך אתה רואה את עכו בעוד מספר שנים, מה החזון שלך לגבי עכו כעיר מעורבת?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2013, 02:02 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ועדיין הפושעים מסתובבים חופשי , ולא נעצר אף חשוד או חשודים ...

לנו תושבי עכו , זה אירוע " יחיד מסוגו בהיסטוריה של עכו " ( כפי שכתב ריקרדו על מסיבת העיתונאים ) ,

לכן , התחלנו לספור את הימים ונמשיך לספור בכל יום , עד שהמשטרה תמצא את המתנקש או מתנקשים ותעמיד אותם לדין ,
אם צריך יותר חוקרים לפענוח המקרה זה הזמן להוסיף , בשבילנו , כ 50,000 תושבי עכו , ראש העיר הוא ראש הממשלה שלנו וכך צריך להתייחס למקרה החמור .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2013, 07:27 
עכונט כדרך חיים

כל הכבוד אלברט !

רעיון מצויין ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2013, 11:13 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אלברט, הרעיון שלך מגיע ממקום דואג ונכון,
יחד עם זה , כל מה שאני כתבתי בנושא וגם מה שכתב רועי נועדו כדי לגרום לכך שמשטרת ישראל תחקור לעומק, תחקור בצורה מקצועית תגיע ותגלה את האמת ובסופו של דבר תחשוף אותה.
אף אחד אינו מעוניין להלחיץ את המשטרה עוד יותר מהלחץ שכבר קיים עליה לסגור מהר את התיק שיש לו עניין תקשורתי בכל הארץ, מנסיון משטרת ישראל כאשר נמצאת בלחץ כזה לעיתים מוצאת חשוד ואינה בהכרח מגיעה לאמת.
חשוב לכולנו וגם לשמעון לנקרי ובעיקר לו שהמשטרה תגיע לאמת למבצעים האמיתיים ולשולחיהם כדי שהאיום כלפי ראש העיר יוסר.
אין שום רצון מצד כולנו למצוא אשם או חשוד "שיתלה" בכיכר העיר לעיני כל כדי שרצון התושבים לנקמה יושלם.
יש לנו רצון להגיע לאמת, ולכן, גם אם יקח למשטרה אפילו שנה, הדבר החשוב באמת הוא שיתפסו האחראים האמיתיים ולא רק הרצון לנקמה של הציבור יתקבל.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2013, 12:12 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

לפני שעה קלה , הסתיימה מסיבת העיתונאים והגיעו עיתנאים וצלמים מכל תחנות הטלוויזיה , האינטרנט והעיתונים .

ראש העיר לנקרי : "ניסו להחליף שלטון בפשע"

"קשה לי להשתחרר מהתחושה שהיה פה ניסיון להחליף שלטון באמצעות פשע", אמר לנקרי. "אלה שהתכוונו לרצוח אותי ניסו לשלוט במשאבים באמצעות פשיעה. אין לי ספק שהרקע הוא רק פלילי ולא אישי. שום דבר לא יכול להיות על רקע אישי".

במסיבת עיתונאים שערך בסלון ביתו, סיפר לנקרי כי "בחודשים האחרונים הרגשתי שעוקבים אחריי בכל פעם שיצאתי מהבית". יחד עם זאת, הוא הבהיר כי "אין לי כל כוונה לעזוב את התפקיד, זה ייתן להם פרס וזה מנוגד לערכים שעליהם גדלתי".

ראש העיר לנקרי תיאר תשובה לאחת השאלות : "זיהיתי לאורך תקופה אנשים שעוקבים אחרי. לא רק בעכו, גם בתל אביב, בקריות ובמקומות שונים שביקרתי בהם. התלוננתי על כך במשטרה. אני לא כועס על אף אחד שלא הצמידו לי אבטחה".
"טרם האירוע היו מקומות שבהם ראיתי רוכב אופנוע מצלם אותי, ואף ארבעה אנשים שצילמו אותי מזוויות שונות בו זמנית. נזהרתי באופן טבעי, אני לא צריך לגלות שארבעה אנשים עוקבים אחריי כדי להיזהר".

"יצאתי בשעה 00:45 מביתה של משפחה שאנחנו מכירים המון שנים. אחרי קילומטר של נסיעה מהבית שלהם, 20 מטר לפני צומת ירכא, זיהיתי שני אנשים שעומדים חמושים בצד הדרך עם חצי כובע גרב על הפנים, וכבר אז הבנתי שמשהו חשוד כאן. נדרכתי כולי".

לנקרי הוסיף: "אין לי כוונה להפסיק לטפל בנושאי הפשיעה שטיפלתי בהם. אני אמשיך לטפל בהם בחומרה, כמו שעשיתי עד היום". לנקרי הכריז: "בבחירות ב-22 באוקטובר רק תושבי עכו יבחרו מי יהיה ראש העיר, ולא עבריין זה או אחר".

לנקרי בתשובה לשאלה נוספת : "לאחר שהתלוננתי, הגיעה אלי חוקרת. לא היה שמץ של מושג מי הם האנשים שעוקבים אחרי ומה היא מטרתם. חשבתי שלפני הבחירות ברשויות המקומיות רוצים להשיג קצת רכילות עליי".

כך במשך כ 40 דקות ראש העיר לנקרי ענה על כל השאלות בסבלנות ובפירוט והוא גם ענה על כל השאלות הקשות שיכולות להיות , ממש חקירה אפילו גם שאלות של רכילות או על מערכת היחסים עם ציון וייצמן מהפועל עכו .

בגדול לנקרי תיאר את מה שהיה באותו ערב והוסיף פרט שהיו שני מתנגשים וכנראה עצרו את הרמזור ,
"מתנקש הגיע לרכב מימין, שני בא משמאל באותו לילה עמדו חמושים עם חצי כובע גרב בצד הדרך, והרמזור היה אדום. כל זה נראה לי לא הגיוני. תוך שתי שניות מהרגע שעצרתי, קרה כל הסיפור"
הכדור נכנס לי לחזה ויצא מתחת לבית השחי, באלכסון. הוא לא פגע באף כלי דם, אבל עשה נזק - קרע את הריאה ושבר צלעות. הנסיעה שלי הייתה מטורפת".

לדעתו של לנקרי ," הירי היה ניסיון חיסול מקצועי ונעשה על ידי אנשים שרצו להוציא אותו מלשכת ראש העירייה, ולהשתלט על משאבי העיר .
"אין לי סכסוכים אישיים עם אף אחד בגלקסיה הזו". לנקרי הוסיף , כי העוקבים אחריו ידעו שהוא נוסע לבדו: "הנהג שלי כבר שלושה חודשים בחופשת מחלה. לשמחתי, הוא לא היה איתי. "

רארש העיר לנקרי , הודיע שהוא יתמודד לקדנציה נוספת לראשות העיר עכו והוא רואה בזה שליחות . בקרוב הוא יחזור לעבודתו .
לשידור מסיבת העיתונאים בעכונט

לשידור המלא ( כ 40 דקות ) של עכונט

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2013, 13:27 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

דוקא בגלל שהוא הרגיש שמשהו לא בסדר מתחדדת עוד יותר השאלה. מדוע נסע במקום שומם ללא ליווי? וזה לא חייב להיות אבטחה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2013, 13:34 
עכונט כדרך חיים

רקארדו היקר ..

כמה פעמים אנחנו מרגישים משהו .. לא מבינים אותו .. ורק לאחר מעשה .. אופס ..
אין ספק בלבי ששמעון לא הבין לעומק את המצב :(

יש לי בעיה עם החיפושים .. ו .. כאילו שמעון לא בסדר :(

בבקשה .. יש לנו משטרה .. רק היא יכולה להוציא את האמת ..

ואני מניח ששמעון מסר להם את כל הפרטים :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 31 מרץ 2013, 13:39 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ריקרדו היקר , בשידור יש תשובה גם לשאלה שלך ,

שידור TV : "ניסו להחליף שלטון בפשע"

במסיבת עיתונאים שערך בסלון ביתו במשך כ 40 דקות , כך גם אורך השידור , אמר לנקרי : "קשה לי להשתחרר מהתחושה שהיה פה ניסיון להחליף שלטון באמצעות פשע , אלה שהתכוונו לרצוח אותי ניסו לשלוט במשאבים באמצעות פשיעה . אין לי ספק שהרקע הוא רק פלילי ולא אישי. שום דבר לא יכול להיות על רקע אישי . אין לי כל כוונה לעזוב את התפקיד, זה ייתן להם פרס וזה מנוגד לערכים שעליהם גדלתי".

לשידור המלא של עכונט

http://www.youtube.com/watch?v=3mDTcaVA ... e=youtu.be

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 17  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: