חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 16:03

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ראש עיריית עכו שמעון לנקרי נורה
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 19:47 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יוסי היקר ערן שכטר הצליח להרגיז אותי יותר מידי רמזים מסתתרים בכתבתו .
והייתי מנסה ולומר שהכל ממניעים פוליטיים גרידא .
ערן חבל שבתמימותיך אתה משתמש בפתגם ״ איפה שטיפש זורק אבן מאה חכמים לא מוצאים אותה״
אל תשחק אותה קולומבו או קוזאק . תודה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 20:06 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

טוב, גם אני אכתוב ו"אסתכן" במתקפה חסרת תקדים גם עלי

ראשית אתחיל באיחולי החלמה וחזרה לשגרה מהירה של מר שמעון לנקרי באשר הוא אדם ולא ראש עיר. גם אם היה סתם אדם מהרחוב שנורה הייתי מאחל זאת ואני מאחל זאת על אחת כמה וכמה לאדם שתרם כל כך הרבה לעיר עכו עוד במתנ"ס וכמובן בהיותו ראש עיר מבריק שלא נראה כמוהו בעיר הרבה זמן.

אמשיך בזה שכואב לי ברמה המדינית לראות לאן התדרדרנו, ההסתה שכל כך חשבנו שלמדנו כמה רעה היא עוד ברצח רבין חוזרת ונמצאת מסביבנו ולצערי הרב לא חסר אנשים (וסלחו לי על הביטוי) מטומטמים שיקחו את ההסתה לידיים ויעשו מעשה נפשע וחסר כל פורפורציה של הרג (לשמחתנו הרבה הפעם זה לא נגמר בהרג אבל אם לשים את הדברים על השולחן... ממ... איך אגיד את זה? אני אשתמש במשפט משירו של שלמה ארצי: "ורק השאלה מי עוד ירצח?" הרי זה עניין של זמן..)

עוד אמשיך ואקווה שמשטרת ישראל תחקור לתוך תוכי עומקו של העניין ותמצא את הדין עם הפושע/ים. באמת מקווה.. הרי כבר שמענו לא פעם על מקרים בהם משטרת ישראל תופסת שעיר לעזאזל כדי לסגור תיקים ולהגיד אנחנו טובים (רצח תהיר ראדה, ברנס........) לא מאשים חלילה את משטרת עכו בדברים הללו ולא רוצה להגיד שאני מאמין שזה מה שיקרה אני רק אומר, מדגיש ואומר שאני מקווה מאוד שמשטרת ישראל יעשו את עבודתם נאמנה בצורה הטובה, הישרה ונכונה ביותר. זה בהחלט הזמן לעזוב קונספירציות (למרות שזה לעולם לא יקרה... תרשמו בגוגל קונספירציות רצח רבין ותראו כמה יש כמעט 2 עשורים אחרי...) ולתת לאנשי המקצוע לעשות את עבודתם, אני רק מקווה שכשהאמת תצא לאור (ובתקווה ותצא) ימצאו לנכון לעדכן את התושבים הדואגים (ואגב לא מובן מאילו בכלל הדאגה - מאז הירי אני עוקב אחר עכו-נט לעדכונים שוטפים בנושא - כל הכבוד לאלברט על העדכונים המקצועיים וכל הכבוד לתושבים הדואגים!) גם אם (ואני מדגיש את האם) יתבררו דברים שלא ציפינו או לא רצינו שיקרו...

ואם כבר הנושא הזה, אל לנו להיות שאננים ולחשוב שהעולם מושלם, אני מאוד מקווה ויודעים מה, אפילו מאמין ששמעון לנקרי לא פשע או עשה דבר רע, אני מאמין ומקווה ששמעון לנקרי במקרה הזה הוא אך ורק הקורבן. לא יהיה מאושר ממני לגלות בסופו של דבר שאני גם צודק באמונה שלי באיש. אבל היו דברים מעולם, זה בכלל לא הזמן לעסוק בזה אבל אסור לנו לעולם להוציא את זה בעיניים עצומות מהאפשרויות, יותר נכון אם לחזור למקצועיות והאחריות של המשטרה שכתבתי על זה קודם, אני ממליץ ומקווה מאוד שמשטרת ישראל לא פוסלת את האופציה מבלי לבדוק. חלק מהבדיקה לעומק של הנושא זה לבדוק את כ-ל האופציות גם אלו שקשה לנו בכלל לחשוב עליהן. כמו בכל אירוע פלילי אחר - לאו דווקא ירי בראש עיר.
שוב, אני מאמין שידיו ששמעון לנקרי נקיות בנושא אבל אשמח מאוד לשמוע את זה מהמשטרה לאחר חקירה מעמיקה ורצינית.

לבסוף - צר לי מאוד על ההתקפות שיש פה בעכו-נט (וידוע לי שלאחר כתיבה זו אני חשוף גם לתקיפות של חברי הפורום) זכותו של כל אדם להביע את דעתו, חששיו ומחשבותיו כל עוד הם נאמרים בצורה מכובדת. אני לא אוהב את ההתקפות על חברים אחרים, זו אחת הסיבות העיקריות שקשה לי לקחת חלק בפורום הזה למרות שיש בו אנשים יקרים שאני מאוד מאוד מאוד מעריך!
אולי הזמן לא נכון, אולי הדברים קשים לקריאה אבל גם אילו קיים העשירית האחוז (0.10%) שהדברים נכונים (ושוב, היו דברים מעולם ואפילו חמורים מאלה) תנו לבן אדם להתבטא, לא מסכימים? מעולה! זו תרבות הדיון, תענו, תתווכחו, תביעו את דעתכם אבל די עם ההתקפות האישיות החסרות פרופורציות, כואב לי וקשה לי לקרוא את זה..
אתן דוגמא אחת, ערן כתב משהו בצורה מכובדת, כתב את דעתו.. דעה שכנראה לא נעים לאחרים לקרוא ובמקום להגיב לדעה ולרשום דעה אחרת וכך לקיים דיון תרבותי כמצופה מפורום מכובד - ערן ספג התקפות אישיות עליו ולא על מה שכתב.. מה זה משנה מי זה ערן, מה זה משנה שהוא בחור טוב או לא טוב, מה זה משנה מה עשה לפני, ערן כתב משהו - הציפיה שלי מפורום מכובד שהתגובות יהיו על מה שכתב ולא עליו.

אני מאמין שגם אני אספוג התקפות אישיות, אם זה עושה טוב לאנשים - לכו על זה... הרי יש 2 אפשרויות להיות גדול (לא פיזית) יותר ממישהו אחר, אפשרות אחרת להגדיל את עצמך (זה לא תמיד קל) אפשרות שניה להקטין את השני (הרבה יותר פשוט)

לסיכום - אני מאחל לשמעון לנקרי בריאות, אושר ואריכות ימים.
אני מאחל לנו שנצליח לקיים דיונים לגופו של עיניין ולא לגופו של אדם.
אני מאחל לעיר עכו שלא נדע עוד דברים נפשעים ומגעילים כאלה.
אני מאחל למדינת ישראל את אותו הדבר ואף יותר.
אני מאחל למשטרת ישראל שתחקור את העניין לעומק ותמצא את הדין עם הפושע/ים וגם אם (לא לקפוץ עלי) חס וחלילה אחד מהם הוא שמעון (מה שקשה לי להאמין)
אני מאחל ליורה חיים של סבל ועצב.
ומאחל לכם, קוראים יקרים (שהצליחו לקרוא את החפירה שלי עד סופה ולא להתייאש באמצע) חג חירות שמח, אושר, שימחה, בריאות ו... תהיו טובים זה הרבה יותר טוב מלהיות רעים.

רועי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 20:46 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

ווידלר , כתב :
" אני מאחל למשטרת ישראל שתחקור את העניין לעומק ותמצא את הדין עם הפושע/ים וגם אם (לא לקפוץ עלי) חס וחלילה אחד מהם הוא שמעון (מה שקשה לי להאמין) "
שוב : " הפושע/ים וגם אם , .... ... .... , אחד מהם הוא שמעון "

אני מבין את השיגעון של ווידלר שנותן הגנה לשיגעון של שכטר .
על פי הסרט שלהם , כי הם חיים בסרט , לנקרי הזמין ניסיון לרצח או ירה בעצמו כדור ,
טוב אני רואה שגם כזה שיגעון אפשר לכתוב בלי להתאשפז במזרע . ממש בושה וזה נקרא חופש הדיבור בעכונט ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 21:21 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תגובת סלים נג'מי , ראש ועד נאמני הווקף המוסלמי וחבר הנהלת העיר עכו

"אלברט היקר , הידיעה על הפגיעה בראש העיר היקר לנו ,שמעון לנקרי , הגיעה אליי בהפתעה מוחלטת והיכתה אותי ואת משפחתי בתדהמה ,בזעזוע וברגשות צער עמוקים .

לאחר שהבחנתי בפגיעתו ושוחחתי אתו בביה״ח , אני מאמין כי חייו נצלו בזכות נס וכי יד ה׳ התערבה ושמרה אותו מרוע .
בשמי , בשם משפחתי , בשם חברי הוקף ובשם כל הציבור העכואי שאותו אני מייצג , אנו מגנים בחריפות ומוקיעים את הפשע הנתעב והנסיון לפגוע בחיי ראש העיר היקר לכולנו .

אני סומך על כוחות המשטרה ובטוח כי יובילו לפיענוח הפשע ולהבאת המבצעים ושולחיהם לדין .

בהזדמנות זו אנו מאחלים לראש העיר איחולי החלמה ורפואה שלמה וברכת חג אביב שמח לו , למשפחתו ולכל תושבי עכו ,בתקווה שנוכל יחד לחזור לעצמנו במהרה ונמשיך לקדם את העיר ונשרת את תושביה ."

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 21:43 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

רועי ניסת להתגרות אבל לא הצלחת. היית ואתה גם עכשו דעתן חמוד נחמד וחכם. כן תתפלא קראתי את כל הפוסט שלך ויש לא מעט נחמדות בדבריך. המון רמזים בין השורות . ולא מצאתי קוצים ודרדרים כמו שכן מצאתי אצל מי שאתה רוצה להגן עליו קרי ערן שכטר שאגב הוא גם ידידי בכל מקרה.

אגב ג׳ינג׳י התגעגעתי אליך אח יקר אוהב אותך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 21:51 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עזרא ידידי, רועי הטיב לנסח את מחשבותיי ודעתי ושמחתי לקרוא את הפוסט שלו, כנראה שהניסוח שלי קצת פחות נחמד ובכך שאפו לרועי.
לפחות בכוונותיי אין קוצים ודרדרים.
ולרועי, תודה שהצלחת לכתוב טוב ממני את מה שאני חושב וכנראה שגם אתה, וזה ללא כל בקשה או תיאום.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 22:10 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

הדברים של נג'מי חשובים יפים וטובים חזק וברוך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 22:15 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אלברט לוי כבר עכשו תחסום את האנונימי החדש ולא חשוב מה הוא כותב . טיק טק שלא יתרגל להיות חסוי.
הכוונה ל HANAN

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 22:18 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ערן שכטר ידידי
נאמר כבר "אדם בעל טקט אומר את האמת .אדם חסר טקט אומר את כל האמת"
זה ההבדל בין הפוסטים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 22:25 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אני לא מושלם, לומד כל הזמן להשתפר אך בהחלט מקבל בחיוך אם ההבדל ביני לבין רועי הוא אמירת האמת או כל האמת.
חסרון ברור בכתיבה שלי היא שכמו בפייסבוק כך גם בפורומים פעמים רבות כותבים ומפרסמים ורק אחר כך אומרים אופס.. חבל שלא כתבתי אחרת או שכתבתי בכלל.
בפייסבוק יש אופציה לתקן, כאן עדיין לא... (לפחות לי אין)
וככה רק בין שנינו עזרא שאף אחד אחר לא שם לב- באמת שאני לא חושב על הבחירות לראשות העיר בכל ההקשר של הירי בלנקרי. המחשבה שלי, נכתבה בצורה טובה על ידי רועי.

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 22:52 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מודה ועוזב ירוחם מה יפה מזה?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 28 מרץ 2013, 23:45 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תמונה של ראש העיר לנקרי מהיום שמוסיף להשתפר והוא צפוי להשתחרר לביתו בימים הקרובים

נכון להיום , מצבו הרפואי של ראש העיר עכו שמעון לנקרי המאושפז במרכז הרפואי נהריה מוסיף להשתפר והוא צפוי להשתחרר לביתו בימים הקרובים. לנקרי אמר: "קרה לי נס גדול ואני מודה על כך להקב"ה. כמו כן, אני מודה לכל אלה שדרשו בשלומי והגיעו לבקרני בבית החולים. אני מקווה לשוב במהרה לעבודה ולשרת את תושבי העיר עכו. מועדים לשמחה"
.

תמונה

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 01:04 

קראתי את מה שכתב רועי

הוא רוקד על 2 חתונות ...מצד אחד מהלל ומשבח את ראש העיר ומאחל לו טוב ....ומאידך מרבה לרמוז ואנסח זאת בעדינות ...ששמעון לא טלית שכולה תכלת...

לדעתי הפוסט הזה חולני ...יש משטרה ..היא תחקור ותגיע לאמת בסופו של דבר ...אז למה להטיל דופי ..וספק בקורבן עוד טרם מוצתה החקירה ?

מה מסובך לראות דברים כהוויתם ..למה צריך לדמיין קונספירציות כאלה ואחרות ? ולמה לא פשוטו כמשמעו - שראש עיר הגון ומצליח נורה כי לא מצא חן בעיני עבריין מסויים ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 02:03 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

רועי היקר !
אני שמח לראותך שוב בעכונט .
וברשותך אבקש להתייחס לחלק מדבריך.
ככלל מותר לכל אדם להביע את דעתו בצורה מכובדת שתכבד אותו ואת הגולשים , גם אם דעתו לא בהכרח בקונצנזוס .
אבל להלביש על ר' עיר ששוכב פצוע בבית החולים כל מיני קונספירציות מגעילות ללא שום ביסוס עובדתי בעיני זה בלתי נסבל.
ערן שכטר ידידי בחור חיובי במהותו אבל יש לו מן תכונה שכזו שהוא אוהב להאדיר את עצמו ע"י זה שהוא מנסה לרמוז שיש לו יחסים כאלה ואחרים אי שם
בחלונות הגבוהים ומשם הוא שואב מידעים.
הוא שומע כל מיני שמועות כמו שכולנו שומעים בעיר , אבל להבדיל מאיתנו הוא לא טורח לשמור אותם לעצמו אלא מנסה להביאם לכאן ברמיזה
על מנת לעשות איזה הון פוליטי.
אני חוזר יש הבדל מהותי בין הבעת דעה לגיטימית לבין הפצת שמועות לא מבוססות שמקורם בשמועות בלבד ללא שום ביסוס עובדתי .
צריך לתת למשטרת ישראל למצות את החקירה עד תום ועד אז יש להזים את השמועות שאת חלקם כנראה מפיצים בעלי עניין פוליטי בעכו .
דברים כאלה מעוררים בי סלידה עמוקה.
הרי מדובר כאן על דיני נפשות !
הדבר היחיד שיש לעשות במצב הזה , זה לחזק את ראש העיר במילות עידוד כמו החלמה מהירה ושיבה מהירה לתפקידו .
שישוב במהרה לרעייתו דורית ולילדיו האהובים .
למה להתעסק כעת בגועל ?
זו דעתי רועי וגם אם אתה חושב אחרת אני אמשיך כמובן לכבד אותך וגם את ערן שכטר.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 מרץ 2013, 11:44 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ראש העיר לנקרי השתחרר הבוקר לביתו , לאחר שבוע אישפוז במרכז הרפואי לגליל מערבי בנהריה .
לבקשת משפחתו לא מסוקר שיחרורו מבית החולים .
אנו מאחלים לו רפואה שלמה במהרה.
שבת שלום
.

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: