חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 23:19

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: סיקור המשחק עכו רעננה 4-1 לעכו
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2008, 22:44 
עכונט כדרך חיים

שבוע טוב לכל גולשי עכו נט ואוהדי הפועל עכו לפני שאני יתחיל את הסיקור על המשחק אני מבקש מכל אלו שרושמים שטויות ודברים שהם לא יודעים כלום שלא ירשמו כדוגמת בעכו יש מחנאות על איזה מחנאות אותו אחד מדבר היום נסעתי עם הקבוצה למשחק גביע הטוטו נגד רעננה באשדוד וראיתי שם דבר ראשון חברה מגובשים אחד אחד חברה טובים ולא חבורה של מחנאות כמו שנכתב עלי ידיי אותו "אוהד" .

אז ככה עכו פתחה בהרכב הבא:
בשער דודו גורש
מגו ימני רון בן נחום
מגן שמאלי חמודי בריק
בלמים אלון זיו(קפטן הקבוצה)
גבע ברקאי
בקישור שיחקו :
שחר סימנטוב
אדק מאבה
בראין גרזיץ
דניאל ברק
חלוצים איימן אבו סאלח
עומאר עבדול עזיז

המשחק נפתח בגישושים מצד שני הקבוצות שלאט לאט רעננה החלה בהפעלת לחץ כבד שהפעילה על שערו של דודו גורש שבמהלכם מתוך 4 הזדמניות רעננה כבשה פעם אחת ועלתה ליתרון של 1-0 על עכו כשהמחמיצן הראשי בשורות רעננה הוא הזר דה סנטוס שנעצר פעם על ידי דודו גורש פעם על ידיי רון בן נחום ופעם נוספת מול גורש בעט החוצה רעננה עלתה ליתרון 1-0 משער של אוראל אדרי בדקה ה-17 למשחק אלו היו 22 דקות טובות של רעננה כשעכו בולמת פעם אחר פעם את התקפות רעננה מכאן עכו לקחה את השליטה במגרש בניצוחו של בראין גריזץ שהיה המיצטין במגרש עד לחילוף שלו בבן בנימין שגם הוא לא בייש את הפירמה טעות של שאול סמגה שוער רעננה עלתה לרעננה בשיוין העכואי ששחר סימנטוב קלט את הכדור הגביה לראשו של עבדול עזיז שלא התבלבל ונגח את השיוויון לעכו בדרך לניצחון המרשים דקה 45 מוכשל אבו סלאח לאחר חטיפת כדור ברחבת רעננה השופט שורק לפנדל אלון זיו מבצע את הפנדל בשלמות ומבקיע את השני של עכו שיורדת למחצית ביתרון 2-1 עכו פתחה את המחצית השניה בסערה וכבשה את השלישי שאת השער השלישי אפשר לשייך ל2 שחקנים מאבה אדק ואלון זיו כשבעיטה של סימנטוב מצאה את הראש של אדק שנגח לשער ואלון מקו השער או שכבר היה בתוך השער דחק את הכדור עמוק ברשת של סמגה 3-1 לעכו הרבעי לא איחר לבוא במהלך מושלם של שלומי אדרי וחמודי בריק שזרקו פעמיים את שאול סמגה ושלומי אדרי פירגן לחמודי ונתן לו את הכבוד להרשית את הרבעי והתוצאה 4-1 לעכו מרשים בשביל פתיחת עונה וחום כבד ששר במגרש לעכו עוד היו 3 הזדמניות לגול של מאה אחוז אחד מהם נעצר בקורה של שוער רעננה מבעיטה של שלומי אדרי השני נעצר על ידיי שוער רעננה מבעיטה של דניאל ברק והשלישי של עבדול עזיז שחמק לייד הקורה משחק מצוין של עכו במשך 70 דקות שמראה על הכנה מצויינת של הצוות המיקצועי.
יש לציין את שיטת המשחק של ירון הוכנבויים שלאורך כל המשחק עכו מניעה כדור מרגל לרגל משחקת התקפי ולחץ בכל המגרש להבדיל מעונתו הראשונה של ירון כמאמן שהמשחק היה בנוי על אך אמרו השחקנים של אותה תקופה 45 נימבה הגבהות לנימבה וכדורים ארוכים .
מי שבאמת גורם לשינוי הזה לפי דעתי זה הקישור בראשותו של בראין שהיה מצוין ועכו עשתה טוב שהחתימה אותו ל3 שנים ,גם הצעיר דניאל ברק היה מצוין והפתיע אותי לטובה גם אדק היה מצוין ונראה חד כמו בעונה הראשונה יחד עם שאול כמאמן רון בן נחום עולה בגדול על חי בן לולו וישראל דרור ועכו עשתה עיסקה נוספת טובה ,עבדול עזיז הוא כוח משמעותי בהתקפה הבחור בכושר מצוין רץ על כל המגרש עושה עבודת הגנה והתקפה טובה מאוד שלומי אדרי היה בסדר גמור ואת הפירגון שלו לחמודי בריק בשער אהבתי לראות בן בנימין הצעיר היה לא רע בכלל כשנכנס אז חברים העונה להבדיל אלפי הבדלות מהעונה הקודמת יש בעכו קבוצה וקבוצה מצויינת שתתן את הטון בליגה ותתן הרבה גולים העונה ואני מאמין שב"ה נחגוג הפעם עליה לליגת העל .
יסלחו לי השחקנים הוותיקים שלא החמאתי להם פשוט התמקדתי יותר בשחקני הרכש של הקבוצה ונהנתי מאחד אחד מהם כמובן שגם מאלון זיו גבע דודו גורש חמודי בריק אדק אבו סלאח אלפסי שנכנס כולם היו 10 אני תמיד אומר ברגע שאתה מסיים עונה בטעם טוב אתה גם מתחיל בטעם טוב וזה מה שהיה היום .
אני מכאן שולח בקשה מיוחדת לאוהדי הקבוצה תבואו בהמונכם למשחקי הבית וגם למשחקי החוץ במידה ואני אראה הענות גדולה כמו בעונת העליה מהליגה הארצית ללאומית אדאג לדבר עם ציון ויצמן על הסעות למשחקי חוץ ואדאג גם לאביזרי עידוד השנה ככה שכל משחק של עכו יהיה חגיגה לא רק במגרש אלה גם ביציע שיהיה שבוע טוב וצום קל לאלו שצמים. :lol: :lol: :lol: :wink:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: סיקור המשחק עכו רעננה 4-1 לעכו
הודעהפורסם: 09 אוגוסט 2008, 23:10 
עכונט כדרך חיים

סמי ...

מה קורה עם כרטיסי מנוי ...........?????

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2008, 13:56 
עכונט כדרך חיים

כמו שרביד סיכם בהודעה קודמת, ניצחון יפה לפתיחת עונה למרות שמדובר רק בגביע הטוטו.
לעומת זאת בליגה, הקבוצות יורקות דם ככה שקל זה ממש לא יהיה.. אבל אני מאמין בקבוצה של השנה.

יש לציין את אדק שבישל פעמיים במשחק ונראה שזאת הולכת להיות השנה שלו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2008, 16:17 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אך אך איזה הרגשה זה לראות את הפועל עכו במקום הראשון..
נכון שזה רק גביע הטוטו אבל פשוט לראות את עכו בצמרת וחזק בצמרת זה פשוט עושה טוב על הלב..

אז כל שחקני עכו שרואים את ההודעה הזאת..תעשו את האוהדים שלכם שמחים..תעבדו קשה ותעשו הכל כדי לנצח בכל משחק..ואנחנו האוהדים נחזיר לכם בחזרה..

יאלה עכווווו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2008, 19:51 
שלום לכולם
זה שחר פינקלשטיין הבן של דני פינקלשטיין
אתמול הייתי ביחד עם שחקני הקבוצה במשחק באשדוד ויש לי כמה דברים להגיד לכל צריי העין והקנאים למינהם שמוציאים שם רע למועדון ,לשחקנים,ליו"ר,למקורבים ולאוהדים.
שהם בעצם בכלל לא אוהדים של הפועל עכו אלה שונאים שלה וממציאים הן בצד החברתי והן בצד המקצועי שמועות על מחנאות של שחקנים על אימונים כושלים על אוירה רעה במועדון אז יש לי בשורה בשבילכם הפועל עכו חיה נושמת ובועטת ובעיקר מושלמת מבחינה חברתית ,מקצועית ובעיקר מישמעתית אתמול היה חוויה ממש לראות את הקבוצה משחקת משחק שוטף מכל הבחינות הגנה קישור והתקפה ובטוח במיליון אחוזים שסוף סוף יש לנו קבוצה לעליה והשנה היא השנה שלנו
אז אני קורא כאן לכל אוהדים הפועל עכו שאוהבים את הקבוצה שאיתה באש ובמים בנצחונות או בהפסדים לבוא למגרשים השחקנים זקוקים לכם ואם אתם רוצים אני מציע לכם שנקים מחדש את אירגון האוהדים ונעשה חולצות נארגן כסף מאוהדים כבר במשחק הבית הראשון של הפועל עכו שנוכל לקנות שלטים אביזרים ושלפחות שבקטע הזה יהיה לשחקנים ולהנהלה פינה שקטה ולהגיד שיש אוהדים להפועל עכו !
נחזיר את הימים היפים כמו שהיה לנו בליגה ארצית שכל קבוצה הייתה מפחדת מתי שהאוהדים של הפועל עכו היו באים !אז יאלה הפועל עכו !
מ"ס הפלא שלי 0528234871 למעוניינים,אתם יודעים מי אני ואיזה אוהד אני של הפועל עכו מגיל 6ואני איתה בכל מקום חוץ ובית !נצחונות והפסדים !
אז יאלה תתארגנו ואני פה בשבילכם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2008, 20:40 
עכונט כדרך חיים

וואלה אני זוכר את שחר שהיה בן 5 מגיע עם אבא שלו למשחקים והיה יושב ליד הבן בגדול שלי עם מטרייה גדולה כאשר גשם זלעפות יורד עלינו ..ובהפסקת כל משחק דני שולח את שחר לקנות 2 פיתות עם חומוס חחחחחחחחחחחחחח (זוכר שחר ?)
אז כן כל הכבוד לשחר ,,כל הכבוד לסמי תוסס ..כל הכבוד לדני .. ולכל האוהדים שלא שכחו את הפועל עכו גם בימים לא טובים ..אז כמו ששחר כתב כולם להגיע למגרשים ..חבר מביא חבר ..תיקראו למשל באתר ONE הקבוצות צוחקות על עכו בכל מה שקשור לקהל ולמעשה הם צודקים .. אז אני מקווה שהשנה יעשו משהו בהפועל עכו זה עדיין לא מאוחר ...וימכרו במפעלים מינויים מוזלים ... ,,וכמו כל שנה חובה להביא את כל מחלקת הנוער למשחקי הבית .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2008, 20:44 
בטח שאני זוכר מוטי חחח
אני זוכר שהפועל עכו ששיחקו עוד עם בני סכנין שקנו משחקים בליגה א'(סכנין) ובזכות זה הם עלו וששיחקנו נגדם היה משחק רדיוס שישבתי עם השחקנים בתור הקמע אתה זוכר כל מישחק הייתי יושב עם הפועל עכו בספסל היו זמנים עם ניסים אדרי עוגן ציפקין ניסן רונן לוי קובי דנינו אתה זוכר את זה שהייתי פעם הקמע ויושב כל מישחק בליגה א בספסל והיו מתווכחים בשבילי שאני ישאר בספסל עם השופט חחח היו זמנים מוטי

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2008, 13:26 
שוורצמן כבש רביעייה אבל במשחק גביע הטוטו הוא לא התלבש אפילו ברשימת השמונה עשרה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2008, 19:20 
זה שוב אני שחר פינקלשטיין
הוא לא התלבש משום שהוא היה פצוע בניתוח בכף הרגל ועדיין לא ידוע עד מתי ימשיך או מה חומרת הפציעה
ולא משום סיבות מקצועיות או משהו בסגנון !!!!ותפסיקו להעלות ספקולציות שסתם לא שיחק או התלבש לכל דבר יש סיבה לפחות תשאלו !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 11 אוגוסט 2008, 21:32 
עכונט כדרך חיים

אני מקווה שהפציעה לא רצינית
אין מזל לבחור...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2008, 13:14 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

סמי הגדול מכולם

הפועל עכו התברכה באוהד כמוך

אז קדימה השנה

עולים לליגת העל

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2008, 13:18 
בדיבורים או במעשים?
תנו לקבוצה שקט!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 13 אוגוסט 2008, 14:48 
ברכות על מיידע מדהים על המשחק
אודה לך אם תיידע את אתרנו http://isralot1x2.info/
על המידע הנהדר שלך
באתריינו בנינו טבלת שוערי הליגה - ועיתונות הספורט הדפוקה מרבה להתעלם מהליגה הלאומית - וגם השבוע הנבלות ממשיכים להתעלם
כאמור מיידע יעזור לנו - אם נקבל מיידע שוטף לפחות על שמות השוער שלכם והיריב -נשמח
נ.ב.
דודו גורש סיים במקום שלישי בשנה הקודמת
שלכם,
מני לווין
קשרי חוץ,
מועדון ישראלוט2X1
לשעבר "מועדון הטוטו הישראלי"
אתר: http://israel.net/toto
אתר: http://isralot1x2.info
אמייל: itoto1@actcom.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה