שבוע טוב לכל גולשי עכו נט ואוהדי הפועל עכו לפני שאני יתחיל את הסיקור על המשחק אני מבקש מכל אלו שרושמים שטויות ודברים שהם לא יודעים כלום שלא ירשמו כדוגמת בעכו יש מחנאות על איזה מחנאות אותו אחד מדבר היום נסעתי עם הקבוצה למשחק גביע הטוטו נגד רעננה באשדוד וראיתי שם דבר ראשון חברה מגובשים אחד אחד חברה טובים ולא חבורה של מחנאות כמו שנכתב עלי ידיי אותו "אוהד" .
אז ככה עכו פתחה בהרכב הבא:
בשער דודו גורש
מגו ימני רון בן נחום
מגן שמאלי חמודי בריק
בלמים אלון זיו(קפטן הקבוצה)
גבע ברקאי
בקישור שיחקו :
שחר סימנטוב
אדק מאבה
בראין גרזיץ
דניאל ברק
חלוצים איימן אבו סאלח
עומאר עבדול עזיז
המשחק נפתח בגישושים מצד שני הקבוצות שלאט לאט רעננה החלה בהפעלת לחץ כבד שהפעילה על שערו של דודו גורש שבמהלכם מתוך 4 הזדמניות רעננה כבשה פעם אחת ועלתה ליתרון של 1-0 על עכו כשהמחמיצן הראשי בשורות רעננה הוא הזר דה סנטוס שנעצר פעם על ידי דודו גורש פעם על ידיי רון בן נחום ופעם נוספת מול גורש בעט החוצה רעננה עלתה ליתרון 1-0 משער של אוראל אדרי בדקה ה-17 למשחק אלו היו 22 דקות טובות של רעננה כשעכו בולמת פעם אחר פעם את התקפות רעננה מכאן עכו לקחה את השליטה במגרש בניצוחו של בראין גריזץ שהיה המיצטין במגרש עד לחילוף שלו בבן בנימין שגם הוא לא בייש את הפירמה טעות של שאול סמגה שוער רעננה עלתה לרעננה בשיוין העכואי ששחר סימנטוב קלט את הכדור הגביה לראשו של עבדול עזיז שלא התבלבל ונגח את השיוויון לעכו בדרך לניצחון המרשים דקה 45 מוכשל אבו סלאח לאחר חטיפת כדור ברחבת רעננה השופט שורק לפנדל אלון זיו מבצע את הפנדל בשלמות ומבקיע את השני של עכו שיורדת למחצית ביתרון 2-1 עכו פתחה את המחצית השניה בסערה וכבשה את השלישי שאת השער השלישי אפשר לשייך ל2 שחקנים מאבה אדק ואלון זיו כשבעיטה של סימנטוב מצאה את הראש של אדק שנגח לשער ואלון מקו השער או שכבר היה בתוך השער דחק את הכדור עמוק ברשת של סמגה 3-1 לעכו הרבעי לא איחר לבוא במהלך מושלם של שלומי אדרי וחמודי בריק שזרקו פעמיים את שאול סמגה ושלומי אדרי פירגן לחמודי ונתן לו את הכבוד להרשית את הרבעי והתוצאה 4-1 לעכו מרשים בשביל פתיחת עונה וחום כבד ששר במגרש לעכו עוד היו 3 הזדמניות לגול של מאה אחוז אחד מהם נעצר בקורה של שוער רעננה מבעיטה של שלומי אדרי השני נעצר על ידיי שוער רעננה מבעיטה של דניאל ברק והשלישי של עבדול עזיז שחמק לייד הקורה משחק מצוין של עכו במשך 70 דקות שמראה על הכנה מצויינת של הצוות המיקצועי.
יש לציין את שיטת המשחק של ירון הוכנבויים שלאורך כל המשחק עכו מניעה כדור מרגל לרגל משחקת התקפי ולחץ בכל המגרש להבדיל מעונתו הראשונה של ירון כמאמן שהמשחק היה בנוי על אך אמרו השחקנים של אותה תקופה 45 נימבה הגבהות לנימבה וכדורים ארוכים .
מי שבאמת גורם לשינוי הזה לפי דעתי זה הקישור בראשותו של בראין שהיה מצוין ועכו עשתה טוב שהחתימה אותו ל3 שנים ,גם הצעיר דניאל ברק היה מצוין והפתיע אותי לטובה גם אדק היה מצוין ונראה חד כמו בעונה הראשונה יחד עם שאול כמאמן רון בן נחום עולה בגדול על חי בן לולו וישראל דרור ועכו עשתה עיסקה נוספת טובה ,עבדול עזיז הוא כוח משמעותי בהתקפה הבחור בכושר מצוין רץ על כל המגרש עושה עבודת הגנה והתקפה טובה מאוד שלומי אדרי היה בסדר גמור ואת הפירגון שלו לחמודי בריק בשער אהבתי לראות בן בנימין הצעיר היה לא רע בכלל כשנכנס אז חברים העונה להבדיל אלפי הבדלות מהעונה הקודמת יש בעכו קבוצה וקבוצה מצויינת שתתן את הטון בליגה ותתן הרבה גולים העונה ואני מאמין שב"ה נחגוג הפעם עליה לליגת העל .
יסלחו לי השחקנים הוותיקים שלא החמאתי להם פשוט התמקדתי יותר בשחקני הרכש של הקבוצה ונהנתי מאחד אחד מהם כמובן שגם מאלון זיו גבע דודו גורש חמודי בריק אדק אבו סלאח אלפסי שנכנס כולם היו 10 אני תמיד אומר ברגע שאתה מסיים עונה בטעם טוב אתה גם מתחיל בטעם טוב וזה מה שהיה היום .
אני מכאן שולח בקשה מיוחדת לאוהדי הקבוצה תבואו בהמונכם למשחקי הבית וגם למשחקי החוץ במידה ואני אראה הענות גדולה כמו בעונת העליה מהליגה הארצית ללאומית אדאג לדבר עם ציון ויצמן על הסעות למשחקי חוץ ואדאג גם לאביזרי עידוד השנה ככה שכל משחק של עכו יהיה חגיגה לא רק במגרש אלה גם ביציע שיהיה שבוע טוב וצום קל לאלו שצמים.