חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 12:05

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: משקיעים זרים יבנו מלונות חדשים בעכו
הודעהפורסם: 07 מרץ 2008, 22:20 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ודבר נוסף ישראל ידידי
כל הזמן אתם מדגישים את נושא התיירות , המלונות וכו'
מה עם תעשיות הייטק מתקדמות ?
כבר כתבתי כאן בעבר שהעתיד של עכו הוא במפעלי הייטק שישאירו את בנינו ואת בנותינו בעכו
במקצועות אקדמאים מתקדמים .
תעשיית התיירות היא תעשייה עתירת ידיים(לואו טק ) שתוכל לספק תעסוקה לשכבות החלשות
ולא ישאירו את ילדינו המשכילים בעיר.
אני לא אומר שזה לא נחוץ אבל זה צריך להעשות במקביל בשני המישורים. .
צריך לחשוב בגדול ולרוחב .
אין לשים את כל הביצים בסל אחד , כי זה לא יעלה אותנו לשום מקום אליו אנו רוצים להגיע .
ומי שלא מבין זאת פשוט טועה ובגדול.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 מרץ 2008, 22:59 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

יוסי בוקר טוב,
עדיף מאוחר מאשר אף פעם,
אני רואה שהדברים שלי מתחילים להכנס למודעות

הטיילת הצפונית התחילה אצל בירן - עדיין לא נגמרה.
המנהרה ליד איצטדיון הכדורגל - התחילה אצל בירן ומאז...
איצטדיון הכדורגל - בתל עכו נהרס, הדשא בדרומי נהרס ונשתל מחדש בהשקעה של מליונים ועדיין לא רואים את תחילת העבודה על היציעים - את הפרוייקט להזכירך החל אלי דה קסטרו.
בית התזמורת - פרוייקט שהחל אצל בירן ועדיין לא הסתיים.
המלון בכניסה לעכו - במקום שנקדם את "הפילים הלבנים" שהיו הוסיפו "פיל" חדש.
ואם מדברים על המלון אז בכלל , בולוס שהיה קבלן קיבל 3 פרוייקטים ענקיים בעכו (טעות גדולה הייתה לתת לקבלן אחד את כל 3 הפרוייקטים הגדולים של עכו והנה הוא נפל ואיתם הפרוייקטים) מלבד בית המלון העגול בכניסה לעיר שהפך ל"פיל לבן" המוביל,
הקניון שמדברים עליו מאז שנולדתי בהריסות בית חרושת נור - אם תגיע לשם עדיין תראה את השלט של בולוס - הפרוייקט נעלם.
התחנה המרכזית של אגד בעכו - תפקדה בצורה מלאה והייתה מרכז מסחרי - נסגרה, רוב החנויות נהרסו (מלבד אילו בחזית) בולוס קיבל את השטח כדי לבנות גם שם קניון, בולוס פשט את הרגל - מאז המבנים הפנימיים בתחנת אגד הפכו לאזור פשע וסמים
ראה את תקרית הירי האחרונה...

יש גם הרבה דברים יפים שנעשו אבל לפני שמתחילים משהו חדש צריך לסיים את הישן.
סדר העדיפויות גם הוא לא ברור - מה יותר דחוף - להשלים את חידוש השבילים בחורשת לילי שרון או לפתוח את הכביש בטיילת הצפונית?
לבנות בתי מלון בחאנים בעתיקה - שמופנים לאוכלוסיות מסוימות או להשלים את המלון בכניסה לעיר?
לסגור את חטיבת גולני למחלף חדש או לסיים את המנהרה הישנה? (לפחות לעשות כאילו עובדים שם ולהוריד את הקוצים)
להחליף את הדשא באיצטדיון הכדורגל או להשלים את הכניסה החדשה בצפון העיר?

כשהייתי תלמיד בתיכון במסגרת היותי חבר במועצת התלמידים נסעתי יחד עם האוטובוס של הפורום למען עכו לכנסת, שם פגשתי את ח"כ (אז) היום גם השר מאיר שטרית שאמר בתגובה לצורך של עכו בהטבות מס - עכו צריכה ראש עיר טוב ויוזם קודם.
לעכו היום יש ראש עיר בסדר, סביר, נחמד- אבל כדי להתקיים עכו חייבת דחוף ראש עיר טוב , ראש עיר מצויין, דינאמי, מחובר לתושבים , מישהו שמסוגל לבצע מהפכות.
מישהו שיהפוך את עכו לעיר תיירות ובילוי לכל הגילאים ויחזיר את הצעירים לעיר.
עכו צריכה ראש עיר שיאיר ויעיר את העיר עכו.
עכו צריכה ראש עיר שינהל את העיר מתוכה ומילה שלו תהיה מילה, ראש עיר שינהל את העיר לא במינויים פוליטיים ולא במינוי חברים ומקורבים אלה מינוי עכואים מוצלחים ושורשיים.
עכו צריכה ראש עיר שיחזיר אותה לימי מלכותה (הידעת שבתקופה קצרה מאוד היא אפילו הייתה עיר בירה בישראל)
שמעון לנקרי הוא ראש עיר - הוא עדיין לא מספיק בשביל מה שעכו צריכה.
מי כן ? אני עדיין לא יכול להצביע עליו , אני יכול להגיד שלפחות היום - זה גם לא אני.
אני מקווה שבבחירות הקרובות יהיה מישהו שמתאים לצרכים של עכו,
עכו צריכה מישהו שיחזיר אותה למיקומה הטבעי, אבל בטוח שהיא לא צריכה הצלה או מישהו שחושב שהוא המציל הלאומי - אני לא טובע ולא צריך הצלה ואתם?

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 00:55 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

ליוסי היקר,

הצלחת להפתיע אותי ואף לאכזבני במעט.

לא התכוונתי להשוות קדנציות – ממש לא מעניין אותי נושא זה. כל שהתכוונתי זה לעודד מתוך שמחה ולהצביע על השיפורים וההתקדמות
בנושאים השונים, לרבות שינוי מגמות אצל משרדי הממשלה – לאחר כל כך הרבה מאמצים ודאגות ואחרי מאבקים ממושכים.

אתם מבקשים עידכונים ואני הרי, ממעיט להיכנס לכאן. בגלל עומס העבודה, אני מדווח על מעט מהנושאים והפרויקטים שהסתיימו או
בתהליכי עשייה ולא כל כך על כאלה שהם בתכנון.

אם להתייחס לאמיתות: כבר לא רואים שלטי "למכירה" שעד לפני שנים בודדות הציפו את העיר. מצב הביטחון האישי היה חמור ביותר,
הגירעון היה עצום וכך גם האבטלה. העזיבה הייתה נוראה. תעשיינים ויזמים לא היו בנמצא וכו' והנה כיום, בעובדה, המאזן בעירייה
חיובי – כבר שנה שנייה – האבטלה ירדה מאד, הוקמו עשרות מפעלים (נקיים) חדשים, יש ביטחון אישי, יש משקיעים רבים כמו תשובה,
עזריאלי, שיכון עובדים ועוד.
מושקעים מאות מיליונים בסדרי עדיפות שונה. יש לראשונה הגירה חיובית של אוכלוסייה איכותיות כמו; שכונת אנשי הקבע,
הקיבוץ העירוני, "איילים", גם צרפתים התחילו להגיע, שינוי במגמת התיירות ועוד ועוד.
ברוך השם, השינוי הוא רדיקלי בכל התחומים ועל כך צריכים לשמוח כולנו – בלי יוצא מן הכלל !

החשיבות היא לא במי שעושה, אלה בעצם השינוי הרדיקלי.

אם הרגשת שהייתה חוסר צניעות – צר לי על כך. הכל נעשה בתחושת שליחות. מאידך, מותר לשמוח, לעודד ואף להגיד מילה טובה.

בעניין תעשייה נקייה:-
צריך לעבוד בכל המישורים בו זמנית. בעיקר ב-4: הבאת תושבים, חינוך,תיירות ותעשייה נקייה וכך אכן מתבצע – כפי שכבר כתבתי בעבר.

על הצורך במפעלים עתירי ידע :-
אכן זכינו כבר בכמה כאלה ואנו ממשיכים לטרוח מאד בנושא.

על תחום זה ממונה ידידי ישראל שחר – נציגו של מיכאל שטראוס – וכבר הצלחנו להביא מספר מפעלים מעניינים.
אשמח לצאת איתך לסיור במפעלים אלה – אתה מוזמן.

אני בטוח, שכולנו מדברים מתוך דאגה. חלילה להאשים איש!
על אף שבמצב ההתחלתי של הקדנציה הזו, היה קשה ביותר ואם בעזרת השם לא יהיו שום זעזועים והמצב הביטחוני בארץ יהיה שקט – תוך
שנתיים יהיו שינויים שלא יאמנו, לרבות עליית מחירי הנדל"ן, שינוי התדמית ופרויקטים לרוב ועוד..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 11:31 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ישראל ידידי הנכבד
שלא תבין אותי לא נכון חלילה , לא התכוונתי להרפות ידיך וידיהם של העוסקים במלאה אפילו לשניה אחת.
מי כמוך יודע שאני הראשון לפרגן לכל פרויקט חדש שנעשה בעיר .
מאידך מעט צרמה לי כתיבתך על כך שבקדנציות הקודמות לא נעשה כלום (וזה ממש לא נכון ),
אולי זה מתוך ההתלהבות והלהט שאתה נתון בו בעת כתיבתך, בלי לשים לב אתה פוגע בעקיפין על הדרך
בחברים כמו אלברט וכמוני שלכל אחד היה חלק בעשיה בקדנציה הקודמת
(אלברט היה חבר מועצת העיר בקדצניה הקודמת ויו"ר מספר ועדות ועשה דברים יפים ,בגדול ,
ועבדך ששימש כיו"ר האגודה לתרבות הדיור עשיתי גם לא מעט דברים ,בקטן ).
אין ספק שבקדנציה הנוכחית נעשו הרבה יותר פרויקטים מאשר בקדנציה הקודמת
ויתרה מזו אני חושב ששמעון לנקרי מתאים הרבה יותר לתפקיד מאשר קודמו שמריהו בירן
שאני מאד מכבד.
בקשר למפעלים הנקיים או היי טק שאתה מציין, אני מוכן "להרים את הכפפה " ולהצטרף אליך לסיור
אולי יחד עם חברים נוספים מפה .
על מנת להבהיר את כוונתי בנושא מפעלי הייטק , איני מתכוון לכל מיני "סטארט אפ " קטנים בתחילת דרכם
כוונתי למפעלי "עוגן " כמו אינטל בקרית גת ודומיו .
מפעלים כאלה ישאירו את האוכלוסיה הצעירה בעכו אשר לצערי אחרי הצבא "נודדת למרכז הארץ "
ואני מדבר ממקור ראשון ששני ילדי הבוגרים עזבו לתל אביב מייד בסיום שירותם הצבאי.

נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 13:09 
סמל אישי של המשתמש

כפי שכבר ראיתם וקראתם בצפונ1 ביום שישי, איש חשוב ובעל אמצעים מתכוון להשקיע ואף לבנות פה בית. ה"לא בא לציון גואל"? מי היה חולם או מאמין שפלאטו שרון יבחר דווקא בעירנו כדי לבנות פה בית שישמש אותו ואת חבריו בכל פעם שירצה שקט? מי חלם שיבחר בעירנו כדי להשקיע כאן בתיירות, ובעסקים? אכן המגמה היא חיובית וחדשה למדיי, וכולי תקווה שכמוהו עוד רבים יגיעו לעיר כדי להבין שיש כאן משהו טוב.

יוסי ידידי, עכשיו יכולתי לחשוף את הידיעה מקווה שזה אכן מצא חן בעינייך וגרמה לך קצת לחייך.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 14:59 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ערן שכטר כתב:
יוסי בוקר טוב,
עדיף מאוחר מאשר אף פעם,
אני רואה שהדברים שלי מתחילים להכנס למודעות

הטיילת הצפונית התחילה אצל בירן - עדיין לא נגמרה.
המנהרה ליד איצטדיון הכדורגל - התחילה אצל בירן ומאז...
איצטדיון הכדורגל - בתל עכו נהרס, הדשא בדרומי נהרס ונשתל מחדש בהשקעה של מליונים ועדיין לא רואים את תחילת העבודה על היציעים - את הפרוייקט להזכירך החל אלי דה קסטרו.
בית התזמורת - פרוייקט שהחל אצל בירן ועדיין לא הסתיים.
המלון בכניסה לעכו - במקום שנקדם את "הפילים הלבנים" שהיו הוסיפו "פיל" חדש.
ואם מדברים על המלון אז בכלל , בולוס שהיה קבלן קיבל 3 פרוייקטים ענקיים בעכו (טעות גדולה הייתה לתת לקבלן אחד את כל 3 הפרוייקטים הגדולים של עכו והנה הוא נפל ואיתם הפרוייקטים) מלבד בית המלון העגול בכניסה לעיר שהפך ל"פיל לבן" המוביל,
הקניון שמדברים עליו מאז שנולדתי בהריסות בית חרושת נור - אם תגיע לשם עדיין תראה את השלט של בולוס - הפרוייקט נעלם.
התחנה המרכזית של אגד בעכו - תפקדה בצורה מלאה והייתה מרכז מסחרי - נסגרה, רוב החנויות נהרסו (מלבד אילו בחזית) בולוס קיבל את השטח כדי לבנות גם שם קניון, בולוס פשט את הרגל - מאז המבנים הפנימיים בתחנת אגד הפכו לאזור פשע וסמים
ראה את תקרית הירי האחרונה...

יש גם הרבה דברים יפים שנעשו אבל לפני שמתחילים משהו חדש צריך לסיים את הישן.
סדר העדיפויות גם הוא לא ברור - מה יותר דחוף - להשלים את חידוש השבילים בחורשת לילי שרון או לפתוח את הכביש בטיילת הצפונית?
לבנות בתי מלון בחאנים בעתיקה - שמופנים לאוכלוסיות מסוימות או להשלים את המלון בכניסה לעיר?
לסגור את חטיבת גולני למחלף חדש או לסיים את המנהרה הישנה? (לפחות לעשות כאילו עובדים שם ולהוריד את הקוצים)
להחליף את הדשא באיצטדיון הכדורגל או להשלים את הכניסה החדשה בצפון העיר?

כשהייתי תלמיד בתיכון במסגרת היותי חבר במועצת התלמידים נסעתי יחד עם האוטובוס של הפורום למען עכו לכנסת, שם פגשתי את ח"כ (אז) היום גם השר מאיר שטרית שאמר בתגובה לצורך של עכו בהטבות מס - עכו צריכה ראש עיר טוב ויוזם קודם.
לעכו היום יש ראש עיר בסדר, סביר, נחמד- אבל כדי להתקיים עכו חייבת דחוף ראש עיר טוב , ראש עיר מצויין, דינאמי, מחובר לתושבים , מישהו שמסוגל לבצע מהפכות.
מישהו שיהפוך את עכו לעיר תיירות ובילוי לכל הגילאים ויחזיר את הצעירים לעיר.
עכו צריכה ראש עיר שיאיר ויעיר את העיר עכו.
עכו צריכה ראש עיר שינהל את העיר מתוכה ומילה שלו תהיה מילה, ראש עיר שינהל את העיר לא במינויים פוליטיים ולא במינוי חברים ומקורבים אלה מינוי עכואים מוצלחים ושורשיים.
עכו צריכה ראש עיר שיחזיר אותה לימי מלכותה (הידעת שבתקופה קצרה מאוד היא אפילו הייתה עיר בירה בישראל)
שמעון לנקרי הוא ראש עיר - הוא עדיין לא מספיק בשביל מה שעכו צריכה.
מי כן ? אני עדיין לא יכול להצביע עליו , אני יכול להגיד שלפחות היום - זה גם לא אני.
אני מקווה שבבחירות הקרובות יהיה מישהו שמתאים לצרכים של עכו,
עכו צריכה מישהו שיחזיר אותה למיקומה הטבעי, אבל בטוח שהיא לא צריכה הצלה או מישהו שחושב שהוא המציל הלאומי - אני לא טובע ולא צריך הצלה ואתם?

אגב אני צריך ללמוד איך לצוטט חלק מהדברים

ואני שואל באמתאת ערן האם בלימודיך במכללה מלמדים לקרוא ולראות הפוך?
אשאל אותך ישירות כשנולדת ויצאת לאויר העולם ישר נהפכתה לסטודנט? ואם כן אין צורך שתגיב
מיכוון שלא כך העינין כך לגבי ראש עיר . איני מבין אותך כלל מה אתה רוצה . האם הרצונות שלך רציניים בכלל שהרי אתה בעצמך אומר שנשארו פרויקטים רבים בעיר שעדיין לא נגמרו וכל דרישתך שראש העיר יגמור אותן לפני תחילת פרויקטים חדשים מה גם שבמקביל אתה מחפש ראש עיר
שמילה תיהיה מילה
צריך להיות ראש עיר טוב.
צריך להיות ראש עיר מצויין
צריך להיות ראש עיר דינמי
צריך להיות ראש עיר מחובר לתושבים
צריך להיות ראש עיר שיבין את הצעירים
צריך ראש עיר שיעיר ויאיר את העיר
ומה יש לנו עכשו? האם לא כל המעלות שציינת? אז למה לחפש במקום?
על איש ליכודניק שיחליף את ראש העיר רק בחולם . ולחלום מותר.
עכשו ערן לאחר שנולד לנו ראש העיר שכזה מה עוד אתה מחפש ? האם נראה לך שראש עיר נולד ראש עיר ?
מה גם שנכנס לנעליים מעופשות ומסריחות ועד שזרק אותם כי לא התאימו לו עברו ימים קשים על העיר בכלל ובתיפקודו בכלל .
לכן כחשב המלווה עזב את העיר ולא נותרה לו עוד עבודה זה הזמן שראש העיר נכנס לנעליו שלו ולא של המורשים שהיו לפניו.
רק תזכיר לי ערן מתי עכו ממונפת כמו בזמן האחרון ? פעם בזמן ישראל דורון עכו היתה בירת הגליל
. את זה למה אתה לא אומר?.
לכן אני חוזר על קריאתי בואו נחזק את העיר ולא נחריבה כי שמה עכו ולא פומפיי .

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 16:34 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עזרא בשבילך -

ראש עיר שמילה תהיה מילה- "ניהול מקצועי ולא פוליטי " זוכר?
צריך להיות ראש עיר טוב - ולא סביר.
צריך להיות ראש עיר מצויין - גם טוב לא בטוח שיספיק.
צריך להיות ראש עיר דינמי- כל הזמן נראה ופעיל.
צריך להיות ראש עיר מחובר לתושבים- שרואים אותו בכל מקום, לא רק בעירייה או בטקסים - אני זוכר את דה קסטרו עושה קניות בסופרים בעכו ומסתובב בין כמה סופרמרקטים כדיי לדבר עם כמה שיותר תושבים.
צריך להיות ראש עיר שיבין את הצעירים- ולא יצטרכו לעשות מלחמה בשביל לקבוע פגישה איתו.
צריך ראש עיר שיעיר ויאיר את העיר - בו איתי לסיבוב באיזה ערב ותראה איך נראית עכו, איך נראית נהריה, איך נראות הקריות...
מתי בפעם האחרונה אתה ישבת לבלות בעכו? מתי הילדים והנכדים שלך לאחרונה ישבו לבלות בעכו? מתי הם יצאו לבלות למקומות אחרים באזור מחוץ לעכו (קריון, נהריה, קרית חיים)

עזרא, כשבודקים לעומק מגלים שיש לנו ראש עיר מעולה ביחצ"נות הוא מעולה בלהראות שכל הצלחה קטנה שלו היא הישג ענק וכל כישלון גדול - תקלה קטנה בדרך.
אתה פשוט לא שם לב שמישהו עושה לך שינוי בתמונה הכללית...

אגב, אני לא אומר שראש עיר טוב יבוא דווקא מהליכוד, אבל בהחלט יעשה הכל כדי שהליכוד יתמוך באיש הטוב ביותר לראשות העיר- ומקווה שיהיה מישהו טוב יותר מלנקרי.

פעם עכו הייתה בירת הגליל המערבי נכון. היום כבר אומרים - עכו צריכה להיות בירת הגליל הערבי (ידידינו ח"כ העכואי זאכור).

בו נלך בשיטתך , לנקרי ראש עיר טוב - איזה פרוייקט החל לנקרי וסיים בהצלחה? במשך תקופתו כראש העיר (ומצטער החלפת מתקנים בגן שעשועים לא נחשבת כפרוייקט)

אני אשמח לתשובה אמיתית ונכונה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 17:59 
סמל אישי של המשתמש

ערן, אני לא יודעת על מה אתה מדבר, אבל דבר אחד אני כן יודעת אתה לא יודע לפרגן.
אתה באמת חושב שלא נעשה כאן כלום? וכאילו פרוייקטים ממשיכים, אז הרשה לי אתקן אותך. במשך 14 שנים שדה קסטרו היה ראש עיר, מה הוא בדיוק עשה כאן? ולמה לעזאזעל העיר עכו אף פעם לא הייתה נחשבת בעיני אנשים, וכל מה שהם יכלו לומר עליה היה אינספור סטיגמות והכפשות, ששנים עד היום אנחנו נאבקים עמם ומנסים להמציא לה תדמית חדשה. הרי לא בכדי לנקרי יצא בפרוייקט חדש למיתוג העיר, הרי הוא הקים אותה מאשפתות אפשר לומר. כלום לא היה כאן, לא בתקופת דה קסטרו, ולא בתקופת בירן. לנקרי שגם אני הייתי פעם לפני ארבע שנים עוד לפני שהכרתיו, סקפטית לגביו נוכחתי היום להבין ולהפנים שהוא בולדוזר, יש לו "ביצים", הוא איש עם כריזמה, ונחישות וראשי עיר שכאלה מצליחים להעמיד את עירם על הרגליים. וכך הוא עושה וזה נראה בשטח. אז די לתמימות ולהיתממות שלך והפגנת הסולידריות עם ראשי עיר לשעבר, שרק ידעו להבריח את תושביהם מעירם, ותעמוד מאחורי איש עם חזון ועשייה, שאולי קיבל כמה פרוייקטים לידיו, והוא השכיל להמשיך איתם עד הסוף לא כמו קודמיו, שאולי רק הביאו את הרעיון אבל מה עם מימושו? חשבת על זה ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 18:01 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מזי מסכים איתך במה שכתבת

יש לנו ראש עיר בולדוזר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 18:16 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

בשנותיו של אלי דה קסטרו הוקם אולם הספורט ליד בית הספר הרעות לשעבר,
הוקם מתנ"ס בית העם בשיכון,
הוקמה שכונת צפון הכרם, הוקמה שכונת הוילות באזור רחוב הדס, הוקמה השכונה מאחורי בריטיש קוטג' (של ויניק בחורשה דאז) וגם בריטיש קוטג'. הוקמה שכונת גבעת התמרים, המדרחוב בבן עמי, מתנ"ס בית היימן התרחב, נבנתה הספריה העירונית ברחוב ויצמן, נסללו כבישים כמו רחוב בן שושן - הוחלפה תשתית המים והביוב בעכו,החל בטיילת עד לתחנת המשטרה, תכנון ותחילת פיתוח איצטדיון הכדורגל החדש (ולא הרס את הישן), הקים את האנדרטה לזכר חללי עכו בגן הצמוד לעירייה, הוחלפו מדרכות רבות- רק בעיה אחת הייתה לדה קסטרו הוא לא ידע ליחצ"ן את עצמו, הוא טס הרבה לחו"ל והביא כספים ותרומות מערים שונות בעולם...

שמריהו בירן - החל את פרוייקט בית התזמורת, שכונת הכרם החדשה, החל את בניית הטיילת שעדיין לא הסתיימה, בנה מגרשי משחק בשכונות רבות בניהן בשכונת בן גוריון ובשכונת רסקו בשיכון, הקים את בית יד לבנים, החל בפרוייקט גן לילי שרון, החל בשיפוץ הכבישים באזור תחנת הרכבת, החל בבניית המחלף ליד איצטדיון הכדורגל הישן, היה בן האחראים לשיפוץ תחנת הרכבת מבנין אסבסט לבנין מכובד, שיפוץ התשתיות בעכו העתיקה (תסתכלי שאת עוברת בשוק העתיקה למעלה תראי גג שבנה שמריהו), שיפוץ חטיבת הביניים (אולם ספורט חדש), בית ספר ערבי חדש, בנה את אשכול הפיס ובכך סיים את מה שהחל דה קסטרו - בטוח שכחתי עוד הרבה מאוד דברים , אך שמריהו עשה גם הרבה טעויות ובנוסף חלה מה שגרם לירידה בתפקודו ובסופו של דבר לפרישתו.

ומה בדיוק עשה שמעון לנקרי שוב?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 18:28 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

אגב חוסר פרגון, הנה פרגנתי לדה- קסטרו ובירן,
אני מפרגן מאוד ליו"ר אגודת הסטודנטים הנוכחי תמיר פריד על השגיו למרות שיש לנו הרבה פעמים חילוקי דעות פנים - אגודתיים,
אני מפרגן מאוד לכל מי שמגיע לו ,
גם לנינת אזולאי שמגיע לה על העבודה בצפון 1 ועל עיתון האגודה, גם לאיזבל על עבודה מדהימה.
אני חושש שבגלל שפרגנתי למישהו כאן בעכו נט , הפכתי ללא מפרגן , כי הוא לא בדיוק מפרגן לך...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 18:33 
סמל אישי של המשתמש

ערן, אני ממש אבל ממש לא צריכה את הפירגונים שלך, יש לי מספיק אנשים שאוהבים ומוקירים את מה שאני עושה כאן ובכלל. אז באמת תודה.
אתה האחרון שאני אצטרך פירגון ויחס ממנו. וממש אין לי כח להיכנס לזה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 22:08 

יוסי,

אני משיב לך כי אני מכבד אותך ויודע כי חיובי הנך ואכפתניק.

טבעי הוא שאיני מתייחס במישור האישי וגם איני עונה לכל אחד, גם בגלל שאין לי פנאי וגם שאין לי עניין להתפלמס עם כאלה שפולטים כימיה רעה,
הראויה לרמת-חובב, במסווה של ביקורת.

לעומת זאת, ביקורת חכמה ובונה היא מאירת עיניים וחושפת מהמורות הנמצאות במסלול העשייה.

לא היה מקום שתיפגע, כי לא כתבתי דבר הנוגע לעשייתך. ודאי וודאי, אין לי טענות נגדך ונגד אלברט. אלברט, היה שותף פעיל ב"פורום למען עכו"
ועשה רבות למען העיר בהיותו גם ח. מועצה – וללא שכר.

צריך לזכור את המאזן הכולל וזה מה שקובע. עכו הייתה ברשימת הערים הבעייתיות ביותר. אלפי שלטי "למכירה" התנוססו בעיר. עובדה, היא שמעל
25 אלף איש עזבו את העיר, כמעט כולם מבוססים – זה מה שקובע!
פשוט "נדידת-העמים". מה שלא קורה גם במלחמה ובמקומם הגיעו אוכלוסיות חלשות. הביטחון האישי היה במצב קטסטרופלי, הייתה עזיבה של תעשיינים,
היה הכרח להצמיד "חשב מלווה" לעירייה וכו' – זוהי ההשתקפות האמיתית ולאן שהעיר צללה ולא מי התחיל טיילת ואם נעשה פרויקט זה או אחר.

ולכל אלה שלא רוצים לראות, אכתוב שוב, כדי שלא יהיו מטעים את התמימים:-
• לראשונה יש הגירה חיובית – ברובה אוכלוסיה איכותית.
• 31 מפעלים נכנסו ונוספים ממשיכים להגיע.
• גדולי המשקיעים והיזמים מהארץ ומחו"ל מגיעים לעכו וכבר קנו וממשיכים לקנות נכסים ולפתחם.
• בעניין הכלכלי – העירייה התחזקה מאד.
• יש שינוי בתיירות ובתדמית (עוד בטרם עבודת התדמיתן).
• פרוייקטים גדולים ורבים התבצעו ואחרים בשלבי ביצוע, כגון שכונת אנשי הקבע ונוספים בתכנון מתקדם.
• ועוד ועוד...

אני יודע אישית את כל הדברים הנ"ל, כמי שעובד כתף אל כתף עם רה"ע בעשייה בתחומים השונים, לרבות טיפול בשרים, ח"כ, תעשיינים,
משקיעים ויתר האורחים החשובים הרבים המגיעים לפה. אני רואה התלהבות אמיתית והם חוזרים עם משפחותיהם וחבריהם, כי גילו עכו אחרת,
לא רק עיר של חומוס,
אלא מגוונת, מעניינת, עם יחס אישי, חם ומקצועי.

זה צריך לשמח את כולנו!

ובאשר לביקור במפעלים מעניינים – הנה קבענו. אתה ויתר החברים כאן וכל מי שרוצה, נא להתקשר לאלברט או אלי וכבר השבוע
הקרוב נצא לסיבוב שיחמם לכם את הלב.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 מרץ 2008, 23:46 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לישראל בן עזרא גם אני רוצה להיצטרף לסיבוב הנ"ל .

לערן ,בקשר לישיבתו של שמעון לנקרי במשרדו ולא יוצא מבנין העיריה על מנת להיפגש עם האזרחים אגיד משהו כזה .
שאולי מחלקת הרכש של העיריה תרכוש רכב עם גג נפתח לראש העיר וכל פעם שייצא מהבנין יפתח את הגג ויעמוד שכולם יראו אותו וינופף לעוברים ושבים בדומה לנשירא ארה"ב או האפיפיור..

מה אגדי לך ערן ממש הבנתי את הלך הרוח שלך .לפרגן ממש אסור כי זו התורה של הליכוד ואתה נאמן הרי לתורה הזו אז תמשיך להיצמד אליה וואלה אני מרשה לך .
דבר אחד אני מבקש לא להכניס ארס וסם ולחרחר כנגד ראש העיר כי הוא רש העיר של כולנו ללא הבדל צבע גזע או מפלגות .

שבוע טוב
עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 מרץ 2008, 00:56 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לעזרא ושאר החברים
אין צורך לעשות "עליהום" על ערן שכטר, כאחד מנציג י הליכוד "הוא עושה עבודתו נאמנה ".
מה לא הבנתם ? הליכוד הכין שיעורי בית מהכישלון הצורב ממערכת הבחירות האחרונה
והם החליטו לפתוח את "מלחמת הבחירות " מעכשיו, וכמפלגה שרוצה לכבוש את השלטון
הם החליטו לשחק פוליטיקה בשלבים מוקדמים, אז אל תצפו לפירגון לא ממנו ולא משאר נציגי הליכוד כאן .
למרות הכל אני חייב לציין שאני מסכים עם ערן בפעילויות שנעשו בקדנציות של דה-קסטרו ובירן
שמשום מה דואגים בקדנציה הנוכחית להתייחס אליהם בביטול מוחלט וזה לא הוגן .
אכן נעשו הרבה טעויות בקדנציות האלה אולם היו גם הרבה פרויקטים יפים ,
גם בקדנציה הנוכחית נעשים פרויקטים מאד יפים כפי שמציין ידידנו ישראל , ומאידך בטוחני
שנעשים גם לא מעט טעויות.
מי שעושה גם טועה , מי שלא עושה כלום גם לא טועה.

ולמזי
אני מפרגן לך לאורך כל הדרך (ואל תתני לאף אחד להכעיס אותך ) את עושה עבודה יפה מאד.

נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה