|
ערב טוב לכולם שמחתי על התגובות, ואני מכבד ומעריך, אבל לא מסכים עם חלקם, עזרא ידידי העיר העתיקה נקייה יותר מאי פעם התושבים צריכים וחייבים לעשות יותר יש שינוי אבל צריך עוד ,העיריה עושה וצריכה לעשות עודהמדינה הממסד צריך להשקיע יותר בחינוך בהגברת המודעות, עזרא מי כמוך יודע כי על מנת לשנות הרגלים ולהקנות ערכים ,צריך להשקיע בחינוך ואתה יודע שהמדינה לא השקיעה מספיק בחינוך באוכלוסיה, כל השנים השקיעו באבנים בחפירות ופחות בחינוך .עזרא אתה מאמין שעד היום הזה אין מגמת תיירות בבתי הספר הערביים בעכו, אין מועדון נוער.לא היו בעכו אגודות ספורט לילדים ממשפחות מצוקה ,אתה קולט אוכלוסיה של 16000 תושבים אין ספורט תחרותי אתה אומר יש סייף כדורגל ,אבל המשפחות לא ירשמו את ילדיהם כי בעיה כלכלית ואין להם מודעות כמה זה חשוב ,עזרא את יודע שהמדינה לא בנתה מעון יום לאוכלוסיה הערבית, וכל מעונות היום הקיימים בחברה הערבית זה יוזמה של תושבים . אני לא מאשים אני מתאר מצב קיים ,ואם אני מאשים אני מאשים בראש וראשונה את המנהיגים הפוליטים של האוכלוסייה הערבית שלא דאגו לתושבים שלהם ואחר כך את המימסד. באמת לא צבעתי את עכו בורוד בשבלי עכו זה אם אלדוניה יעני האמא של הגלובוס יש המון מה לעשות לקדם אבל זה המקום היפה ביותר בעולם כך אני רואה אותה ולא חייבים להסכים אתי לא התכונתי לפגוע בעיר החדשה עכו עתיקה זה הלב של העיר יעני קודש הקודשים(בשבלי) איך שהיהודים אומרים ליוסי פיטוסי ידידי ומורי בזכות מאמציך בשנת 1986 הוקם המתנ"ס בעכו עתיקה ועל זה אני מודה לך בשם כל האוכלוסיה הערבית. אני מזמין את חברי הפורם לכוס קפה וביקור במתנ"ס ובסראאיה שביום שני 4-2-2008 בשעה 16 ראש העיר ידידי ואחי יניח אבן פינה למתנ"ס החדש ואתם וכל תושבי עכו מוזמנים ואשמח לפגוש אותכם. אחרי עשרים שנה שהמבנה היה חירבה ראש העיר מר שמעון לנקרי יקים מתנ"ס בעכו עתיקה זו עשייה זה חינוך עוד מוסד חינוכי ,חברים יקרים לא תאמינו? התושבים בעכו עתיקה והערבים בעכו לא מאמינים! שראש העיר מקים במקום מתנ"ס אתם יודעים למה כי שיקרו להם רימו אותם,עד היום הזה נביל מנסור עובד בתחזוקה למה כי הוא לא מאמין שקיבל תפקיד יותר הולם את גילו ואת מעמדו כאחד מגדולי הכדורגלנים שגדלו ושיחקו בעיר
_________________ סועאד אחמד
מנהל מתנ"ס ערבי עכו
|