חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 14:46

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: תמונות מחיי הלילה הזוהרים בעכו
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 10:33 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

מסתבר שלא הכל רדום בעכו
לפנינוו הוכחה שעכו העתיקה ערה גם בשעות הערב המאוחרות
לקט תמונות מהשעה 2330 אמש
והמקום חאן אל שווארדה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: תמונות מחיי הלילה הזוהרים בעכו
הודעהפורסם: 28 יוני 2013, 15:37 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

אכן המקום זוהר ומואר ותתפלאו גם נקי! ללא פקחים (כך נראה על פי התמונות) מוזר לא?
בניגוד לנעשה ....בטיילת, ורחוב בן עמי השומם וללא נשמה במיוחד בשעות הערב!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 07:17 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
סמל אישי של המשתמש

אחת הסיבות שבגללה בימים אלו אני מחפש לרכוש דירה בנהריה.
עכו עיר מתה בכל הקשור למקומות בילוי לצעירים.
אתה עובר בשעה 21:00 בעיר והדבר היחידי שאתה רואה זה חבורות של בני מיעוטים שמסתכלים עליך במבט של ,איך את מעז להתקרב למעוז שלנו".
עכו עברה המון שינויים לטובה בשנים האחרונות אבל הבעייה הזאת כנראה לא תפטר לעולם.
ואל תדברו איתי על פעילויות של הרקדות וחוגים במתנסים,צעירים מחפשים בתי קפה,פאבים,ברים ומקומות בילוי שמתאימים לגילם ולצורכיהם.
7 דקות צפונה ,הטיילת בנהריה ,לראות ולקנא..מקום חי נושם ונטול אחמדים.

זהו ,פרקתי את ליבי,נעבור ליד 2 להמשיך בחיפושים אחר דירה בשכנתנו שפעם הייתה מקנאה בנו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 11:47 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

זיגי שבת שלום

חבל תמיד שאנשים איכותיים חושבים לעבור מעכו , חבל שעכשיו אתה חושב לעבור לנהריה בדיוק בעידן החדש בו אנשים מנהריה עוברים לגור בעכו , תראה את ד"ר גיל מאור שעבר מנהריה לגור בעכו ואמר לעיתון ידיעות אחרונות : "אנו עדים למהפכה עירונית שבאה לידי ביטוי לא רק בצד החזותי , אלה גם בהשקעה בחינוך , בטיפוח הנוער , בהקמת מועדונים ומרכזים קהילתיים – אני לא מתבייש . אני שמח לומר בקול , אני גאה לגור בעכו " .

כאשר חושבים לעבור לעיר אחרת , צריך לראות את המכלול ולשקלל את כל האלמנטים של מעגל החיים ולא להתרכז בדבר אחד או שתיים שחסרים .
גם במרכז הארץ בערים הוותיקות , אין להם את כל הדרוש לכן הם נוסעים לישובים השכנים ומקבלים את מה שחסר להם ואני ראיתי שהם מוכנים לנסוע במשך חצי שעה כידי להגיע למסעדה ובסוף האוכל לא מגיע לרמה לשפע ולמחיר של עכו , ראה תמונות של עזרא למנות בנמל עכו .

תראה את ד"ר גיל מאור שעבר מנהריה לגור בעכו , הוא מתרכז יותר בחינוך ובטיפוח הנוער ויש כאן את זה בשפע , לא מעניין אותו שיש רחוב נוסטלגי שאין מה לעשות בו בלילה ויש בו רק ילדי הרחוב שנדהמים מדוע צריך בכלל להגיע לרחוב שאין מה לעשות בו בלילה , גם היהודים וגם הערבים לא מגיעים לרחוב בן עמי בלילה והם מתרכזים יותר בטיילת שאין בה מקום חנייה פנוי לילה .

מה רע בטיילת בעכו שהיא מלאה יהודים וערבים כפי שבטיילת בנהריה יש יהודים וערבים רק ההבדל שבנהריה יש הרבה נרגילות שמזהמות את האוויר בטיילת ובעכו האוויר נקי יותר ויפה מול חומות עכו ( נכון אני אוהב את חומות העיר שלנו והים ממול ) . אני אוהב את הגלידה במרכז מיד בטיילת בעכו ויש גם מסעדות ליד וממול הטיילת ואת מועדון הג'אם במרכז מיד , הערב אני מגיע לראות הצגה איכותית בג'אם ויש כל הזמן להקות של צעירים ואפשר גם לשתות ולרקוד במחיר מתאים לצעירים. נכון אין פאבים לאלכוהול נטו בעכו , אבל בשביל כוס חלב לא קונים פרה .צריך לעוד יהודים לטייל בטיילת בעכו כידי שיהיה איזון כמו בנהריה , אבל יש מי מפחיד את היהודים כל הזמן כאילו זה מסוכן ואני כל ערב מטייל בעכו ולא ראיתי אף סכנה , גם לא בעתיקה .

אם מתרכזים בחיי לילה ולא בדברים אחרים במשך היום , בעכו יש את תרבות האולמות בערב , יש הרבה מופעים ואירועים במשך כל השנה וזה יותר תרבותי .
ברור שצריך לפתח עוד את בחיי הלילה בעכו , המעניין הוא שיהודים שמתארחים במלון אכסניה בעיר העתיקה , מנצלים כראוי את חיי הלילה בעכו העתיקה בטיולים ובמסעדות .
תראה את התמונות איך החאן שהיה פעם מוזנח והיו בו מסגריות הפך להיות רחבה זוהרת עם בתי קפה , כאילו אתה נמצא בעיר עתיקה בעיירה אירופית , אז מדוע לא לפתוח את הבורג' המיתולוגי ממול ויהיה גם מועדון לילה , לדעתי זה רק עניין של זמן שגם זה יתפתח .

זיגי תציע בבקשה מה צריך לעשות ונעבוד על זה ביחד , נחשוב איך מתקנים ומשפרים את הקיים וכך לא תעבור לעכו , במייחד לאוהד הפועל עכו שקיבל אצטדיון חדש וקבוצה בליגת העל את זה אין לך בנהריה .
שבת שלום

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 יוני 2013, 13:50 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

הדשא של השכן ת יד ירוק יותר אתה לא מכיר את זה אלברט?
אין עיר מושלמת ,לכל אחד יהיה מה להוסיף או לשנות בעיר ואי אפשר לרצות את כולם.
ערבים יש בכל מקום ואין מה לעשות עם זה .זה חוקי הדמוגרפיה ואנחנו חייבים לחיות עם זה.לפני שנתיים חלה מהפכה ונעצרה ההגירה השלילית של יהודים והתחילה הגירה חיובית וזה אחרי עשרות שנים שבהם עזבו יותר ויותר תושבים.
העיר נמצאת בשינוי חיובי וממשיכה לצמוח כאשר בכל פינה בעיר נבנים שכונות חדשות לעומת נהריה שם קיים מחסור עצום בשטחים לבנייה.
לדעתי זה עניין של זמן שעכו תעקוף את נהריה בכל תחומי החיים לרבות מחירי הנדלן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: