חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 ספטמבר 2025, 23:10

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שידור TV :מועצת העיר :"העירייה מנועה מלתמוך בעמותת הפועל
הודעהפורסם: 23 דצמבר 2012, 07:29 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

שחר אתה בכלל לא בענינים תיראה שתבוא למשחקים אז תוכל להגיב ולדבר. אתה אינטרסנט סופר אינטרסנט ואתה בעמדת מיעוט דבר בשם עצמך בלבד ואל תדבר בשם של אחרים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 16:01 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

סופית ציון ויצמן לא יכול להיות בשני התפקידים
לאחר בדיקה מעמיקה וסופית , הובהר לציון ויצמן בישיבה עם מנכ"ל העירייה ועם יועמ"ש העירייה ,שלא יכול להיות בשני התפקידים

תגובת עיריית עכו
באי כוחם של עמותת הפועל עכו ומר ציון ויצמן נפגשו בלשכת מנכ"ל העירייה עם יועמ"ש העירייה, עו"ד כנרת הדר והציגו את עמדתם באשר לקביעותיה המשפטיות של הגב' הדר. לאחר שהיועצת המשפטית של העירייה בחנה בשנית את הדברים היא גיבשה עמדה סופית, לפיה כל עוד מר ויצמן משמש בשני התפקידים, לא תוכל עמותת הפועל עכו בראשה הוא עומד לקבל תמיכה כספית מהרשות, וכן לא תוכל לזכות בהקצאת שטח, קרי מגרשי אימונים ומתקנים עירוניים נוספים.

באשר לשאלת ניגוד העניינים קבעה עו"ד הדר נוהל מפורט והתחייבות עליה יצטרך לחתום מר ויצמן ככל שיבקש להמשיך ולהחזיק בשני התפקידים, ובכלל זה הימנעות מכל טיפול מקצועי הנמצא בתחום אחריותו בעירייה מול גורמים אשר תרמו לעמותה ו/או שבכוונתם לתרום לה.

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 17:00 

ציון שים את המפתחות ותלך אתה גורם להרס הקבוצה שתדע שקל לא תקבל לא מעיריית עכו לא ממלון חוף התמרים לא משחף אבטחה תאמין לי תעשה טובה לכולם בעכו ותלך. תעשה לביתך ולעבודתך . הרי ידוע בלי עירייתעכו אין קבוצה. אתה כבר הורדת את הקבוצה ליגה . אתה האשם העיקרי שירדנו ליגה אין סיכוי להשאר השנה. אוהדי עכו אינם רוצים אותך שחקנים שאני מדבר איתם לא רוצים אותך. חברי הנהלה בעבר ובהווה לא מסמפטים אותך .אז תסיק מסקנות לך לדרכך ועשה לביתך . אוהדי עכו לא יסלחו לך על שהורדת את הקבוצה. כנס למשא ומתן במיידית והעבר טת הקבוצה באופן מסודר לשמעון לנקרי כדי ששמעון ינסה להשאיר את הקבוצה .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 24 ינואר 2013, 20:29 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

רק ציון צריך לנהל את הפועל עכו
זו דעתי
מה שהוא עשה ועושה בקבוצה ימים ולילות ראוי לכל המחמאות
לכל המכפישים
בעיני ציון יו"ר גדול שהוביל ויוביל את עכו גם בעתיד !!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 11:37 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

ניגוד עניינים קיים בעיקר בנבחרי ציבור לעמותות ולא בין עובדים לעמותות.

ואם רוצים לטפל בניגוד עניינים שיטפלו בכולם. למה רק באחד?

לדעתי מדובר בדברים מעבר לזה, ובצורך לסגור חשבונות על רקע אישי, קנאה, צרות עין ורצון להיות בכותרות.

אתן לכם בזהירות כמה דוגמאות למקרים שמהווים לדעתי ניגוד עניינים [בזהירות, כי אני יודע שמי שיקרא את התגובה יקרא אותה בזכוכית מגדלת כדי לנסות למצוא עילה משפטית לתבוע אותי, למרות שכמו שאתם מכירים אותי אני לא מפחד, אני אוהב צדק ואמשיך לומר את דעתי, אם מטפלים שיטפלו בכולם]:

1. בעכו יש עובדי עירייה רבים, בעלי עמותות, שמגיעים לשולחן המועצה מידי פעם כמו דודו חזן, יועץ ראש העיר ואלברט בן שלוש, מנכ"ל הפסטיבל ומנהל הרכש בעירייה ועוד. לדעתי כאן יש ניגוד עניינים.
2. אוהד שגב, מנכ"ל העירייה, עבד מספר שנים כמנכ"ל בעירייה, העירייה העבירה עבודה בהיקפיי ענק לחברת תופ הנדסה כשהוא שימש כמנכ"ל העירייה. לאחר חודש משסיים עבודתו בעירייה, התקבל כמנכ"ל בחברת תופ הנדסה. התקבל במכרז מנכ"ל עירייה חדש בשם שמש מטבריה. כעבור שנה, לדעתי משהסתיימו העבודות של העירייה בחברת תופ הנדסה, פוטר מר שמש מטבריה מתפקידו כמנכ"ל העירייה ומר אוהד שגב עזב את תופ הנדסה וחזר לעבוד כמנכ"ל העירייה. אני מלאתי את חובתי והעברתי נושא זה לבדיקת יח"א במשטרה ומבקר המדינה. לדעתי גם כאן יש ניגוד עניינים.
3. רפי לוזון, חבר מועצת העיר ויו"ר מפלגה בעכו אשר יושב בישיבות מועצה, משמש גם בתפקיד מסויים בגרעין "אומץ" שמתוקצב על ידי העירייה, יש לו גם חלק בפעילויות של ישיבות ההסדר בעכו שבסוף זה יתבטא גם בקלפי. גם כאן לדעתי יש ניגוד עניינים.
4. נחמיה שירין, חבר מועצת העיר מטעם הקווקאזים, קשור גם למועדון הקווקאזים בעכו והקשר שלהם עם רשת המתנ"סים. גם כאן לדעתי יש ניגוד עניינים.
5. אילן פורמן, חבר מועצת העיר מטעם שמעון לנקרי. ידוע לכולם שמספר שנים הוא משמש כמאמן כדורסל בעכו וגם חבר בעמותה שמתוקצבת על ידי העירייה. לפני היותו חבר מועצה, עמותת הכדורסל קיבלה תקציב מסויים והיום לפי דעתי גובהה גדל פי 20. גם כאן לדעתי יש ניגוד עניינים.
6. נוימן זאב, מ"מ ראש העיר, נחשב בעייני כל העכואים כפטרון של מכבי עכו בכדורגל, כנ"ל גם אדם סגן ראש העיר, נחשב בעייני כל העכואים כפטרון של בני עכו, לדעתי גם כאן יש ניגוד עניינים כי מועברים לקבוצות תקציבים מהעירייה. לדעתי, זה גם יתבטא בקלפי וגם כאן יש ניגוד עניינים.
7. עמי אילוז, חבר מועצת העיר בקאליציה של לנקרי ויו"ר ש"ס, מקבל תקציבים לעמותות המזוהות עם ש"ס ואשתו מנהלת בית ספר שמתוקצב גם על ידי העירייה. קיים דו"ח מטעם הוועדה לניגוד עניינים ממשרד המשפטים, שיצא בעקבות תלונותיי, שקובע שקיים ניגוד עניינים. לדעתי הדו"ח לא מיושם בעירייה.

כל אלה דוגמאות קטנות שלדעתי יש בהם ניגוד עניינים ואני נזהר מאוד מהלביא עוד דוגמאות בכתב כי הם בטיפול של גורמים חיצוניים. לא מובן לי מדוע נטפלים רק לעמותה אחת ועליה מנסים להפעיל את כל השרירים כשזה מובא מראש ישירות לתקשורת.

בכבוד רב,
שלמה פדידה,
חבר מועצת העיר עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 12:39 

שלמה פדידה היקר עמותת הפועל עכו מתוקצבת מעיריית עכו וציון העומד בראשה עובד עירייה. רוב אלו שמנית הם חברי מועצה שעובדים ללא שכר בעירייה חוץ מנוימן זאב או אדאם שאינם חברי הנהלה סמכבי עכו או בני עכו... למען הסדר הטוב וחוק זה חוק במדינה מתוקנת חייבים לנהוג בכולם שווה בשווה.
אי אםשר לטפול את האשמה בשמעון לנקרי כי שמעון הוא אוהב ואוהד את הקבוצה בכל ליבו. אני חושב שציון שאני מכבד אותו מאוד צריך לזוז הצידה ולתת את המושכות לאדם פרטי . ושלמה יש כאלה שיקחו את הקבוצה ככה גם יצא פחות כסף מקופת העירייה לטובת הפועל עכו. ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר.
חוץ מזה עמותה שמתוקצבת על ידי העירייה. חייבת לתת דין וחשבוי על הוצאות הכנסות . ושקיפות היא בראש ובראשונה בעיני להתנהלות טובה ומסודרת.
. יש לי מעט שאלות שאין להם תשובה אני שואל עם ציון ויצמן מחזיק את הקבוצה בהתנדבות מדוע הוא אינו זז הצידה. שנית כל ציון השנה נכשל ובגדול גם בבחירת המאמן וגם בבחירת השחקנים. מישהו צריך לשלם את המחיר.בכל גופ שאין הצלחה . משנים או מחליפים את העומד בראשו. יש עוד שאלות פתוחות שאין עליהם תשובות. ופניתי למבקר העמותות במשרד הפנים במכתב בנושא.

לכן שלמה יש דברים שהם מי הצדק שקורים על מנת שיהיה התנהלות תקינה. בקשר לפורמן הוא אינו עובד עירייה אלה רק חבר מועצה כמו כן אילוז או שירין אינם מקבלי שכר אלה חברי מועצה בלבד. אני טוען שטוב שכך קרה שנית כל שלמה פדידה עם אתה חושב שהעיריה לא צריכה להעביר תקציב זה או אחר יש באפשרותך להגיש צו מניעה לבית המשפט .כמו שרציתי לעשות בענין הפועל עכו..תאמין לי שבית המשפט יאשר לך צו מניעה בשנייה עם יהיה ניגוד אינטרסים. וימנע מעמותה זאת או אחרת לקבל תקציב מהעירייה. שלמה שיהיה לך שבת שלום ומבורכת.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 12:44 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בעיני ציון ויצמן צריך להמשיך להוביל את הפועל עכו גם בשנים הבאות
צריך להכיר את הטוב יש מושג שנקרא הכרת הטוב
ויצמן הוביל את הפועל עכו למקומות הכי גבוהות שאף אחד לא האמין אי פעם שעכו תגיע אליהם
ויצמן הביא את המועדון מהליגות הנמוכות שספק אם מישהו היה מצליח לעשות את מה שהצליח ויצמן לעשות
רק ויצמן צריך לנהל את הפועל עכו
כתושב העיר כואב לי לראות ולשמוע את מה שקורה ואת המאבקים המתחוללים שפוגעים בקבוצה
צריך להעריך את ויצמן ולהוקיר לו תודה
תסתכלו על מה שהיה פעם שהיתה לנו עוד קבוצה מכבי עכו שברוך אופיר החליט להעביר אותה בסוף לעיר אחרת קרית אתא זוכרים ?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 13:13 
עכונט כדרך חיים

רפי היקר ..

למען היושר המתבקש ... , העיריה תומכת במועדון הפועל עכו , בתקציב ישיר הנע בין 2 ל 3 מליון ש"ח + שימוש בתשתיות שזה מתקרב ביחד ל 3 עד 4 מליון ש"ח ..

תקציב הפועל עכו הוא לפחות 12 מליון שקל בערך כמתחייב מהבקרה התקציבית של התאחדות הכדורגל לליגת על ..

יוצא את השאר מקבל המועדון נוכח ההישג להשתייך לליגת העל ממקורות נוספים כגון טוטו , התאחדות לכדורגל , זכויות שידור ועוד ...

חישוב מתמטי פשוט מלמד על עזרה של 25% עד 30% .. עם דרישה לשליטה מליאה ..

אז מסתבר שלמקל יש 2 קצוות :( ... ועל מנת להחזיק את שניהם ביחד חייבת להיות אחדות דיעות ..

הוספת דלק למדורה שכבר הוצתה תכלה כל חלקה טובה ...

כאן יותר מתמיד עלינו לנווט נכון .. אחרת אצטרך לחכות עוד 30 שנה לפעם הבאה שיעלו את עכו לליגת העל ..

ולך שלמה פדידה בטח ידוע מי העלה את הפועל עכו בפעם הראשונה לליגת העל ...
לכן נודה לך מראש :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 13:22 

איציק יקירי. 30 אחוז זה סכום לא מבוטל וכאשר תוריד את הספונסרים תקבל מצב עגום של 50אחוז בכל גוף מתוקן שהמנהל נכשל יש להחליפו וכך גם בהפועל עכו ציון נכשל ונכשל בגדול. וכאשר תוסיף את כל מה שקורה מסביב תבין שאין ברירה אחרת. הפועל עכו בסוף העונה מתפרקת. לכן עדיף כך אפילו שציון יהיה נשיא כבוד . בקבוצה אתן לו זר פרחים ומגן הוקרה. שיודיע שיעזוב.לטובת הפועל עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 25 ינואר 2013, 13:28 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לטובת הפועל עכו
חייב שציון ויצמן ימשיך בתפקידו
ציון יודע מה צריך לעשות ומה צריך לתקן
וצריך להעניק לו תואר יקיר העיר על מה שעשה ועושה.
וחבל שבגלל המלחמות האלה נמצא את מקומנו בליגה לאומית

מה קרה פתאום כל המכפישים יצאו מהחורים אחרי 13 שנה ?

שלא נתעורר יום אחד ונמצא הקבוצה עוברת לעיר אחרת

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 29 ינואר 2013, 19:37 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

שלמה פדידה אמר:

3. רפי לוזון, חבר מועצת העיר ויו"ר מפלגה בעכו אשר יושב בישיבות מועצה, משמש גם בתפקיד מסויים בגרעין "אומץ" שמתוקצב על ידי העירייה, יש לו גם חלק בפעילויות של ישיבות ההסדר בעכו שבסוף זה יתבטא גם בקלפי. גם כאן לדעתי יש ניגוד עניינים.

עד היום חשבתי ששלמה פדידה בן אדם רציני ואומר דברים בדוקים. אלא, שלמה, כנראה השנאה מעבירה אותך על דעתך ומביאה אותך לומר דברי הבל ואי אמירת אמת.
ולעצם העיניין: מעולם לא שימשתי ואינני משמש בתפקיד מסויים רשמי או שאינו רשמי בגרעין אומץ עכו או בישיבת ההסדר.
יחד עם זאת אני גאה להיות שליח נאמן של גרעין אומץ ושל ישיבת ההסדר בעכו ושל תנועת בני עקיבא ושל בתי הספר בעיר ושל גופים רבים המוצאים בי שליח ואשר עשיתי למענם ואמשיך לעשות מכיוון שאני יודע שהצלחתם היא הצלחת העיר עכו. ואני חוזר אני חוזר מעולם לא הייתי חבר עמותה או בתפקיד כלשהו בגופים אלה תפקיד פורמלי או תפקיד בכבוד.
אבל מה זה בשבילך שלמה לנגח. ובשביל לנגח אתה מוכן להרוס כל חלקה טובה.
אני לא אגיש נגדך תביעת דיבה כי אני חושב שהציבור חכם וידע להבחין בדברי אמת.

רפאל לוזון
סגן ראש העיר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 08:25 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בוקר טוב לידידי רפי לוזון ברוך הבא לפורום עכונט.

ולעכינין המוביל .
אתן דוגמית ותקישו ממנה הכל.
לא כל אחד יכול להיות רמטכ"ל .אל הצמרת בדרך כלל מגיע החייל הכי בכיר ומוערך בצבא
וכך היה עם משה (בוגי) יעלון . כשקיבל את הרמטכ"לות התחיל בעבודתו כמו כמו רמטכ"ל אחר ושיטתו .כשתמו שלש שנות כהונתו הוסבר לו יפה שלא עמד בציפיות ולא תוארך לו הרמטכ"לות בשנה נוספת .ובמקומו נכנס רמטכ"ל חדש .
בוגי היה בין הרמטכ"לים הבודדים שלא האריכו את כהונתו או הבודד.(לא בדוק)

ואתה מיסטר שחר גרף
אני מקווה שלאחר שתקרא מה כתבתי הפעם תפסיק עם תגובותיך.
רק שתדע הצלחת בגדול להכניס את עצמך למודעות רבה ברחבי העיר והעיריה.
ולא בצבעים ורודים. אתה מצליח להרגיז המון רק שתדע.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 08:58 
עכונט כדרך חיים

לכל שליחי הציבור ובעלי ההשפעה בעכו ...

תתאחדו ותראו רק את תופעת עכו מול עינכם ..

ולכן שעכו נפגעת בכלל והפועל עכו בפרט ... במקום ...

עשו מעשה ותעזרו ...

ואם אינכם יודעים מהיכן להתחיל אז :

1. מה השתנה שנזכרו אחרי 13 שנה .. ולמה ברמת השרון כן :(

2. ואם בכל זאת זה מחייב ... אז למה לא לחכות לסוף עונה :(

3. והכי חשוב .. מהיכן האדישות .. ולאן נעלם ראש העיר מהאיצטדיון ( אתמול כיכב בו אבי אלקבץ מעפולה :( )
האם אהדה ...

4. והאם נלקחים בחשבון גם הנזקים בדרך למטרה לא מובנת ...

5. הפועל עכו בפרט והעיר עכו בכלל יאבדו תקציבים , יוקרה , זהות ונזקים נלויים מירידת הקבוצה ליגה
בערים אחרות למדו מעכו ומחכים ..

6. ב ה צ ל ח ה :)

ולאוהדי הקבוצה ..

הכאב הוא של כולנו אך חייבים להפסיק את הקללות והסיגנון המתלהם ... לא במגרש .. ולא בכתיבה

מדובר באנשים שעשו את המיטב .. גם אם כשלו בדבר מה ... הדרך לבקש לתמוך צריכה להעשות בצורה חיובית

ע"מ שנצליח לאחד ולרתום הצלחות חדשות להפועל עכו בליגת העל ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 ינואר 2013, 11:46 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

רפי לוזון, סגן ראש, העיר מצער אותי לקרוא "שהשנאה מעבירה אותי מדעתי ואני אומר דברי הבל". אמת דיברתי, אתה בעצמך מודה בתגובתך וקורא לפעילותך "שליח נאמן". רפי, ביקורת זה דבר לגיטימי, אני לא שונא אותך ולא שונא אף אדם בעולם וכואב לי לשמוע את זה במיוחד ממך.
אתה משמש ראש מפלגה דתית לאומית בעכו, אישית התאכזבתי מפעילותך הציבורית כי עכו עיר מעורבת ואתה צריך ללמוד מחברי המועצה הערביים שמשיגים כל מה שהם רוצים ולא נותנים להם הרגשה שעושים להם טובה. לדעתי אתה משמש עלה תאנה של שמעון לנקרי (תראה מה קורה בעיר בתקופה האחרונה ולדעתי, בשתיקתך, יש לך חלק בזה). רפי, אין לי ספק שאתה אדם ישר, צנוע, איש משפחה למופת וממשפחה שורשית ומכובדת.
אין לך אורווה של סוסים שמופעלת על ידי עובדי עירייה, אין לך ארבע פקידות יפות שמסתובבות סביבך, אין לך ארבעה עוזרים, אוכלי חינם, שתפקידם רק לשרת אותך, אין לך לשכה כמו לראש הממשלה כי אתה אדם צנוע וישר ולמרות הכל אל תרד נמוך כי אני עומד אחרי כל מילה שאמרתי לגבי הניגוד עניינים, אם מהעירייה רוצים לטפל אז שיטפלו בכולם וחייבת להיות שקיפות למאזנים של כל העמותות שנתמכות מהעירייה כולל רשת המתנ"סים והחברה הכלכלית ולצערי זה לא קיים למרות כל ניסיונותיי ומלחמותיי וכל מה שאתם עושים זה להסתכל מהצד ולהנות, חבל.

בכבוד רב,
שלמה פדידה, חבר מועצת העיר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 18 פברואר 2013, 14:55 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

עכשיו זה רשמי: איש העסקים ימונה ליו"ר הקבוצה במקומו של ציון ויצמן.
עיריית עכו צפויה לדרוש להכניס איש מטעמה להנהלת הקבוצה שיפקח על כל המתנהל בה

ציון ויצמן יעזוב הערב (ב') את תפקידו כיו"ר הפועל עכו באופן רשמי, לאחר למעלה מעשור. מי שיחליפו יהיה יהודה ברששת, איש העסקים, כפי שפורסם לראשונה ב-ynet ספורט. המהלך יצא לפועל בעקבות דרישה חד משמעית של היועצת המשפטית של עיריית עכו שוויצמן לא ישמש בשני תפקידים בו זמנית - גם כיו"ר קבוצת הכדורגל וגם כיו"ר מחלקת הבניה בעירייה.

ויצמן בתחילה סירב לעזוב את אחד התפקידים, אך כבר חודש וחצי שהקבוצה לא זוכה לתקצוב מהעירייה, דבר שמחמיר את מצבה הכלכלי של. ויצמן הבין שכך זה לא יכול להמשיך והחליט לעזוב את התפקיד.

הערב ימונה יהודה ברששת, ששימש בעבר כיו"ר של קבוצת הכדורגל בעיר בליגות הנמוכות, ליו"ר הקבוצה הבכירה של העיר.

הערב, במהלך ישיבת העמותה שקבע ויצמן, יועברו החתימות לברששת והאחרון יקבל את המושכות לניהול הקבוצה. עיריית עכו צפויה לדרוש להכניס איש מטעמה להנהלת הקבוצה שיפקח על כל המתנהל בה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4346248,00.html

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים