חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 16:36

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפגנת תושבי עכו הערבים בעד עזה בכיכר התותח בעכו
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 02:47 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

הפגנת תושבי עכו הערבים בעד עזה בכיכר התותח בעכו

לקראת מרזל בעכו , כמאה מתושבי עכו הפגינו עם דגלי פלסטין עם סיסמאות פלסטין
חבר מועצת העיר עכו אחמד עודה התייחס להתכנסות שתתקיים בעכו עם ברוך מרזל , היום , יום שלישי ,בבית הכנסת אליהו הנביא ברחוב בן גוריון בעכו : צריך "לשלוח" את מרזל עם הכנופיה שלו, אין ספק שמטרת הביקור של מרזל , היא להתגרות בנו ולקצור כמה קולות בבחירות - אנו מוכנים לקבל אותם בעיר העתיקה בדרכי שלום, כי האינטרס שלנו בעכו להישאר עם הדו קיום בשלום בין שני העמים בעכו ."

תמונות באדיבות אתר עכאנט בערבית
תמונה

תמונה
ליתר התמונות ולשידור מההפגנה באתר עכאנט בערבית
http://www.akkanet.net/art.php?id=14484

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הפגנת תושבי עכו הערבים בעד עזה בכיכר התותח בעכו
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 03:32 
עכונט כדרך חיים

מכל התמונות שיש בלינק של אתר עכאנט הכי צרמה לי התמונה עם השלט- 'די לטבח בעזה'

חבל שאותו מפגין שהחזיק את השלט ושאר המפגינים הרבים בהפגנה לא התייחסו לעובדה שגורמי טרור בעזה זורקים רקטות מלב אוכלוסיה אזרחית בעזה, דוג' איצטדיון כדורגל שהופצץ היום, והיה מלא באמלח והפך לאתר שיגור לרקטות או דירה שהיתה בתוך בניין של העיתונות הזרה ובו היה חמ"ל של פעילי הג'יהאד האיסלמי. הדירה הופצצה בהפצצה כירורגית כשהבניין עצמו נשאר בלי פגע. ויש עוד דוגמאות רבות לכך!

כך שהטענות צריכות להיות מופנות בראש וראשונה לחמאס ולשאר אירגוני הטרור ברצועה שלוקחים את אזרחי עזה הלא מעורבים כבני ערובה לפעולות הטרור שלהם !!!!!!

וצה"ל שהוא הצבא הכי מוסרי בעולם, ביחד עם חיל האויר ומודיעין מצוין, עושים הכל כדי למנוע פגיעות בחפים פשע בפעולות כירורגיות מרשימות , שכל כוונתן הוא לפגוע בטרור ובמשלחיו, כשאותם גורמי טרור נפשעים פוגעים בשלווה של מיליון מתושבי ישראל קרוב לעשור, ושזורקים רקטות וטילים על לב אוכלוסיה אזרחית בלי שום הבחנה ופוגעים בבתי ספר, בבתי מגורים ובגני שעשועים ושכל רצונם הוא לפגוע כמה שיותר!
כך שמי שעושה כאן טבח , ובראש וראשונה בבני עמם, הם אותם טרוריסטים נפשעים ולהם צריך לבוא בטענות ולעזוב את צה"ל וישראל בשקט !!!!!!!!!!!
זה מה שכל מדינה נאורה צריכה וחייבת לעשות לבטחון אזרחיה !!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 03:38 
עכונט כדרך חיים

ועוד משהו-
לפי דיווח אתר מאקו- לאחר ההפגנה שוב פעם צעירים ערבים הציתו דגל ישראל ותלו על מגדל השעון בעיר העתיקה את דגל פלסטין. זאת לאחר שבשבת אירע מיקרה דומה.

http://www.mako.co.il/news-israel/local ... 1575680455

בעכו צריכים להתעורר, וראשית לא לתת למקרים כאלו לקרות שוב פעם בפער של 48 שע', וגם לערוך הפגנה מנגד בתמיכה בצהל ומפקדיו (בדומה להפגנה שהיתה לאחר משט המרמרה בשלום הגליל בעד צהל עם דגלי ישראל.... )

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 08:48 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

דני ידידי
מה אתה תמים ?
מה זה חדש לך ?
הרי ידוע בדיוק לכל אחד למי נתונה הנאמנות של
תושבי המיגזר הערבי בעכו ! (השלטים מדברים בעד עצמם )
לא ראיתי אותם מפגינים נגד ירי החמאס בטילים לעבר ערי הדרום
ללא כל סיבה מוצדקת !
לא ראיתי אותם מפגינים על כך שילדי הדרום נעדרים מהלימודים למעלה משבוע
בגלל ירי החמאס על בתי ספר וריכוזי אזרחים.
לא ראיתי אותם מפגינים שחפים מפשע נהרגו בקרית מלאכי ואחרים נפצעו.

האם הם לא מבינים שמדינה ריבונית חייבת להגן על תושביה מארגוני טרור ?

תתביישו לכם !
גייס חמישי !

תודו בכל יום למדינת ישראל הדמוקרטית שמשלמת לכם ביטוח לאומי , נותנת לכם ביטוח בריאות ממלכתי , דמי אבטלה ,
נותנת חינוך לילדיכם בתנאים מעולים .
תודו למדינת ישראל הדמוקרטית שנותנת לכם להפגין נגד המדינה בתוך שטחה הריבוני .
תודו למדינת ישראל שנותנת לכם להפגין באוניברסיטה ולעמוד דקת דומיה לאחר סילוקו של רב המרצחים ג'עברי.
אין בעיה "תמתחו את החבל עד שיקרע "
ואז תראו דברים שונים לחלוטין . גם המזוכיזם הזה יגיע לסיומו.

שוב הוכחתם בפעם המי יודע כמה שלא ניתן לבטוח בכם
שוב הוכחתם שדו קיום הוא רק במידה ומשרת את האינטרסים שלכם
ולמעשה הוא פיקציה של רצון להנות מכח הקניה של הציבור היהודי שמפרנס אתכם.

נצח ישראל לא ישקר !!!!

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:21 
עכונט כדרך חיים

יוסי ידידי, לא, אינני תמים. כתבתי את מה שכתבתי לעיל בסגנון שאלה רטורית, שהתשובה עליה לצערי הרב ידועה מראש ועל כך אתה הרחבת.
חבל שזו דרכם של מי שהם חלק מאזרחי המדינה שנהנים ממלוא הזכויות, אך בוחרים לתמוך באויבנו הנפשעים, והשיא הוא כפי שכתבת, דקת דומיה באוניברסיטת חיפה וכל מה שאירע שם. אני הייתי מעיף את המשתתפים באותו אירוע מהאוניברסיטה (מצידי שילכו ללמוד בעזה היקרה כל כך לליבם).
חבל גם שאותם משתתפי הפגנה גם בעכו וגם בחיפה לא התייחסו לעובדה שארגוני הטרור , שנגדם צה"ל נלחם, פוגעים קודם כל באוכ' שלהם, ועל כך אני כתבתי לעיל, וצה"ל בא להגן, כמו כל צבא אחר בעולם, על אזרחי המדינה , שחוטפים יום יום רקטות וטילים (רק הבוקר 20 רקטות בבאר שבע).

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 10:33 
עכונט כדרך חיים

וחשוב גם להתייחס למה שפורסם במאקו על מה שאירע לאחר ההפגנה במגדל השעון והצתת הדגל, שזה חצית קו אדום מבחינתי, וחייבים להתייחס לכך במלוא החומרה והרצינות.

וכל מה שנותר לנו הוא לארגן הפגנות בעד צה"ל וחיזוקו כמה שיותר מהר!!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 11:02 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

התגובות בעכונט בפייסבוק :
http://www.facebook.com/akkonet

Oren Edelshtein
בושה וחרפה שערביי ישראל החיים בעכו מניפים דגל של ארגון טרור. יש למצות את הדין עם הערבים האלו ולהאשים אותם בהשתייכות לארגון טרור

ShaNi Buganim
בני זונות החיים שלהם פה יפים!! אם הם כל כך מזדהים שיעברו לגור עם המשפחה בעזה אני מוכנה לארוז להם את הציוד ויאללה גז נבלות! או בשפה שלהם.. שרמוטות!

Ilan Abramov
ימח שימם

רבקה מוריה
צה"ל אמור להוריד את אחמד עודה מכאן וממילותיו צומח וגדל לו מחבל טרוריסט שאנחנו מפתחים באדמה שלנו ומי יודע אולי יום אחד יישתייך לארגון חמאס או לחילופין לגדודי אל-דין אל קסאם ממוכר פיתות בעיר הוא נהפך לדמות גזענית ומסיטה בושה וחרפה...ואגב מאז מהומות יום כיפור לעולם לא יהיה דו קיום בעיר הזאת כי השנאה בין הדתות רק גדלה ומתעצמת

אתי ברשישת-כהן
ערבי עכו מחבלים ואנחנו היהודים נותנים להם פרנסה והם מנפים דגלים של פלסטינים ומפגינים זה דו קיים לא אנחנו צרכים לא לקנות מהם ולא לטייל בעכו העתיקה שילמדו לכבוד את הדו יקיום אחמד עודה היא מחבל מסיט ופוגע במדינת ישראל צריך להעמיד אותו לדין לפי דעתי הוא כל הזמן נגד אבל לא יעזור לא אנחנו עם ישראל חי אנחנו פה ולא יעזור לאף ערבי זה מה יש מי שלא מוצא חן בעיניו שיקפל את הציוד ויסע לעזה ויגין עם הפלסטינאים החיות .......

Orly Dahan
זה הזמן לחשבון נפש לכל דורשי דו קיום .. האומנם?

חנן דומיין
לא צריך להתרגש ממיעוט סורר פשוט להחרים את חומוס סעיד ועוד כמה עסקים שלהם והם יחכו לפלסטינים שיגיעו לקנות מהם......

Orly Dahan לצערי הזיכרון שלנו קצר .

Simon Kakon
אחמד עודה ...אם אתה זקוק לביקור של ברוך מרזל כדי להצדיק את "ההפגנונת " שארגנת בכיכר התותח , שעה שאזרחי ישראל בדרום יושבים במקלטים כנראה שיש לך בעיה עם האמת שלך.
להניף בעיר עכו , עיר של דו קיום ושלום את דגל פלסטין ( אגב מדינה שלא הייתה קיימת מעולם ) ובכך להעביר מסר של תמיכה בתוקף שמבחינתינו הם כנופיית טרוריסטים מעזה , זה לירוק לכולנו בפנים.
אני דווקא חושב שאתה כנראה מבלבל בין רצון לדו קיום ושלום לבין משאלות לבך החבויות - תבדוק את זה זה הזמן לחשבון נפש אמיתי.
צר לי שאיש ציבור מהמגזר הערבי שאמור למתן את הרוחות בשעות קשות אלה ולחזק את הדו קיום בין יהודים וערבים , דואג ללבות את היצרים בהפגנה שלא משפיעה על כלום , מלבד יצירת פרובוקציה מיותרת.
צר לי , אבל דווקא פעולותיך מחזקות ומעודדות את התמיכה לפעול ליישום הסיסמה "בלי נאמנות אין אזרחות" ! ואל תתפלא אם זה יקרה אחרי הבחירות.
ברור לי שאנחנו בתקופת בחירות ואתה חייב לפעול על בסיס רגשי , כי אין לך ממש מה "למכור" לציבור בוחריך......כי הציבור הערבי בישראל מבין שלמרות הכל הוא עדין חי בארץ ישראל שהיא ארץ זבת חלב ודבש.
הפרדוקס בפעילותך הציבורית הוא : שדווקא הנושאים עליהם אתה נלחם , מעוררים שדים רדומים ומחזקים בקרב המצביעים היהודים את התחושה שדווקא בגלל אנשים המחזיקים בדעות כמו שלך ופועלים בתוכנו כמו "סוס טוריאני" ,דווקא בגללם צריך לחזק את מפלגות הימין בכך אתה מחליש את הקולות המתונים שעדין מאמינים שניתן לחיות יחד בשלום ואחווה.
ואל תתפלא אם ביקורו של ברוך מרזל בעכו ינחל הצלחה , כי בהצלחה הזו זכית ביושר ואתה יכול לזקוף אותה רק לזכותך.
זה לבטח מזכיר לך את הפתגם הערבי הידוע "מי שזורע קוצים אינו יכול לקוות לקטוף ורדים."
אני מאמין שכל מיעוט חייב שיהיה מיוצג ע"י אישי ציבור שידאגו לאינטרסים החברתיים והתרבותיים שלו מול כל ממשל במדינה בה הוא חיי. ולשמחתך אני מקווה שאתה שמח שאתה חי במדינת ישראל.
עם זאת , אני מתרשם שאתה פועל לדאוג לאינטרסים החברתיים והתרבותיים של תושבים שאינם חיים במדינתך, או שאולי משאת נפשך היא לחיות יחד איתם ? ( אגב הייתי מבין אם ההפגנה שארגנת הייתה בנושא מיגון הישובים הערבים והפזורה בדרום אבל על זה בטח לא חשבת , נכון ? )
אני מקווה שלא נגיע לכך , אבל אם חלילה נגיע למציאות של אחרי הבחירות הקרובות כשביבי נתניהו ואביגדור ליברמן יישמו על כלל אזרחי ישראל , הלכה למעשה את הסיסמה "בלי נאמנות אין אזרחות " , תזכור שגם לך היה יד בדבר ואז תוכל לצעוד בגאווה ברחובות העיר העתיקה ולהצהיר גם זה בזכותי.
מכאן אני מחזק ושולח את דאגתי , אהבתי ותפילותיי לתושבי הדרום יהודים וערבים כאחד שהתקופה הקשה תעבור עליהם בשלום עד כמה שניתן , בתקווה שפעולות צה"ל בגזרת הטרור בעזה - יביאו סוף סוף שקט , שלום ושלווה לתושבי הדרום וארץ ישראל ואלי גם רווחה לתושבי עזה התמימים החיים שם כבני ערובה בשליטת החמאס.
יום טוב לך ולכל בית ישראל

Shriki Galit ב
ואו נעשה חרם קטן והם יתקפלו שוב שאף יהודי לא יקנה בעכו העתיקה פעם אחת נהיה מאוחדים כמוהם

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 13:48 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

תגובות נוספות בעכונט בפייסבוק :
http://www.facebook.com/akkonet

Daniel Rodney
חברים, לפי מה שאני רואה פה אתם לוקחים את ערביי עכו, הערבים הפלסטיניים, עזה ויהודה ושומרון חמאס והרשות הפלסטינית וכמה ילדים שלא שמחזיקים דגלים והופכים את כולם לטרוריסטים.
לשפוט את כל האנשים האלה ורק בגלל שהם ערבים להגיד שהם מחבלים זה מה שנקרא גזענות!.
בעכו יש ערבים ויהודים שנמצאים ביחסים מאוד טובים עוד הרבה לפני שהילדים שמגיבים כאן ללא שום אחריות כלפי המילים שיוצאות להם מהפה נולדו.
לגבי אחמד עודה, אז הוא רק טען שברוך מרזל הוא ימני קיצוני שבא להלהיט את הרוחות בין היהודים לערבים ולעשות באלאגן.
זאת זכותו לחשוב ככה ולהגיד שאם הוא אומר את זה אז הוא נגד המדינה זה פשוט טמטום!
ושמעון, מי אמר שהוא ארגן את ההפגנות בככר התותח?
כמו כן, זה שאנשים מניפים דגל של פלסטין זה לא אומר שהם תומכים בחמאס, זה שני דברים שבכלל לא קשורים אחד לשני!
כמו כן שמעון, מזה אומר "בלי נאמנות אין אזרחות"?
נאמנות למי?
מה זה אומר להיות נאמן?
מה זה אומר להיות לא נאמן?
אם אני לא מסכים עם המדיניות של מדינת ישראל אז זה אומר שאני לא נאמן לה?

Gilad Cohen
לא דו קיום יאללה אודרוב לאחים בעזה תתנדפו יא חורים של תחת

אורלי אלקיים סילוק
אנחנו אשמים ולא הם!! אנחנו צבועים ולא הם!!! בשבת כשאנחנו הולכים לאכול את החומוס שלהם במקום לפרגן למסעדות שלנו הם לא רואים אותנו בעניים גם חיים על חשבוננו וגם מפגינים הם עומדים מאחורי העם שלהם ואנחנו נשארים עם החומוס של סעיד

Simon Kakon
דניאל רודני שלום , לשאלתך ...ראשית אני לא עושה הכללות ולא מכניס את כלל עבריי ישראל לאותה המשבצת שמר עודה מעדיף להיות בה.
לגבי מה זה אומר " בני נאמנות אין אזרחות" זה בדיוק הדרך שבה מר עודה וחבריו מוליכים את אזרחי ישראלי ( יהיה זה יהודי , מוסלמי , נוצרי , צרקסי , דרוזי או כל השתייכות לדת אחרת ) לחזק את העמדות של מר ליברמן ולחייב כל אזרח להישבע אמונים למדינתו בדומה למה שקורה בארה"ב. מעניין שבארה"ב דווקא אזרחים ערבים עושים זאת ודווקא כאן בארץ הקודש הערבים מתנגדים להצעה ? לאחר שתהיה הצהרה לנאמנות נפסיק לראות אזרחים שגופם חי ונושם בישראל והמהות שלהם להכחיד את מדינת היהודים.
לגבי מה זה להיות נאמן ? לשאלתך הכוונה היא לנאמנות למדינה ללא כל קשר למדיניות שמושלת בה , תהיה זו מפלגה ימנית או שמאלית. קיים הבדל דק מאוד בין הבעת דעה כנגד מדיניות לבין רצונות חבויים של אוכלוסיה שאינה רואה עצמה חלק מהמדינה ומנסה בכל דרך לחתור תחתיה במטרה לקדם את מטרות האוייב מסביב.....כעשיו האם המגזר הערבי יכול להיות נאמן למדינת ישראל זו כבר שאלה של חינוך וקבלת החלטה שהבית זה במקום שבו אני חיי ועליו אני שומר בקיום חובות באופן שווה ומלא כמו כל אזרח אחר

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 16:35 
עכונט כדרך חיים

אלברט,
אתה יכול לעדכן בבקשה בנוגע למה שפורסם במאקו על הצתת דגל המדינה ותלייתו שוב של דגל פלסטין על מגדל השעון לאחר ההפגנה. מה נעשה בנידון, והאם החזירו את דגל ישראל שוב למגדל?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 נובמבר 2012, 20:29 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

דני שלום ,

העניין של הדגל היה בליל שבת ופרסמנו את התמונות , כאשר האתר מאקו מדבר על עניין הדגל בפעם שנייה הוא מזכיר את מה שהיה בתל עכו .

לידיעתך גם היום הייתה הפגנה נוספת בכיכר התותח , כמו אתמול ובמקביל היה חוג בית של בן ארי ומרזל לא הגיע לחוג . במשטרה מודאגים מהצעירים בשני הצדדים שלא ידליקו את עכו , כי יש גורמים בעיר משני הצדדים שמנסים להדליק את עכו ואומרים לדוגמא בשעה קשה : " אין מה להתביש ! כהנא כל מילה שלו סלע! " . ומהצד השני יש טוקבקים ערבים שכותבים נגד מדינת ישראל והיהודים ומדליקים את העיר .

ואני אומר לך , לי כואב נורה מה עושים המחבלים לאחים שלנו בדרום ואני תומך בממשלה , אך צריך להיות זהירים בעכו , כי שני הצדדים בעיר ממציאים סיפורים כידי להצדיק את הדלקה בעכו .

טוב שהמשטרה משגיחה מלמעלה באוויר ובקרקע וגם סמוי .

Akkonet
akkonet@gmail.com

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 10 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה