הצטרף: 04 מרץ 2005, 01:00 הודעות: 18964 מיקום: אתר אישי ציבורי של אלברט לוי
|
התגובות בעכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet
Oren Edelshtein בושה וחרפה שערביי ישראל החיים בעכו מניפים דגל של ארגון טרור. יש למצות את הדין עם הערבים האלו ולהאשים אותם בהשתייכות לארגון טרור
ShaNi Buganim בני זונות החיים שלהם פה יפים!! אם הם כל כך מזדהים שיעברו לגור עם המשפחה בעזה אני מוכנה לארוז להם את הציוד ויאללה גז נבלות! או בשפה שלהם.. שרמוטות!
Ilan Abramov ימח שימם
רבקה מוריה צה"ל אמור להוריד את אחמד עודה מכאן וממילותיו צומח וגדל לו מחבל טרוריסט שאנחנו מפתחים באדמה שלנו ומי יודע אולי יום אחד יישתייך לארגון חמאס או לחילופין לגדודי אל-דין אל קסאם ממוכר פיתות בעיר הוא נהפך לדמות גזענית ומסיטה בושה וחרפה...ואגב מאז מהומות יום כיפור לעולם לא יהיה דו קיום בעיר הזאת כי השנאה בין הדתות רק גדלה ומתעצמת
אתי ברשישת-כהן ערבי עכו מחבלים ואנחנו היהודים נותנים להם פרנסה והם מנפים דגלים של פלסטינים ומפגינים זה דו קיים לא אנחנו צרכים לא לקנות מהם ולא לטייל בעכו העתיקה שילמדו לכבוד את הדו יקיום אחמד עודה היא מחבל מסיט ופוגע במדינת ישראל צריך להעמיד אותו לדין לפי דעתי הוא כל הזמן נגד אבל לא יעזור לא אנחנו עם ישראל חי אנחנו פה ולא יעזור לאף ערבי זה מה יש מי שלא מוצא חן בעיניו שיקפל את הציוד ויסע לעזה ויגין עם הפלסטינאים החיות .......
Orly Dahan זה הזמן לחשבון נפש לכל דורשי דו קיום .. האומנם?
חנן דומיין לא צריך להתרגש ממיעוט סורר פשוט להחרים את חומוס סעיד ועוד כמה עסקים שלהם והם יחכו לפלסטינים שיגיעו לקנות מהם......
Orly Dahan לצערי הזיכרון שלנו קצר .
Simon Kakon אחמד עודה ...אם אתה זקוק לביקור של ברוך מרזל כדי להצדיק את "ההפגנונת " שארגנת בכיכר התותח , שעה שאזרחי ישראל בדרום יושבים במקלטים כנראה שיש לך בעיה עם האמת שלך. להניף בעיר עכו , עיר של דו קיום ושלום את דגל פלסטין ( אגב מדינה שלא הייתה קיימת מעולם ) ובכך להעביר מסר של תמיכה בתוקף שמבחינתינו הם כנופיית טרוריסטים מעזה , זה לירוק לכולנו בפנים. אני דווקא חושב שאתה כנראה מבלבל בין רצון לדו קיום ושלום לבין משאלות לבך החבויות - תבדוק את זה זה הזמן לחשבון נפש אמיתי. צר לי שאיש ציבור מהמגזר הערבי שאמור למתן את הרוחות בשעות קשות אלה ולחזק את הדו קיום בין יהודים וערבים , דואג ללבות את היצרים בהפגנה שלא משפיעה על כלום , מלבד יצירת פרובוקציה מיותרת. צר לי , אבל דווקא פעולותיך מחזקות ומעודדות את התמיכה לפעול ליישום הסיסמה "בלי נאמנות אין אזרחות" ! ואל תתפלא אם זה יקרה אחרי הבחירות. ברור לי שאנחנו בתקופת בחירות ואתה חייב לפעול על בסיס רגשי , כי אין לך ממש מה "למכור" לציבור בוחריך......כי הציבור הערבי בישראל מבין שלמרות הכל הוא עדין חי בארץ ישראל שהיא ארץ זבת חלב ודבש. הפרדוקס בפעילותך הציבורית הוא : שדווקא הנושאים עליהם אתה נלחם , מעוררים שדים רדומים ומחזקים בקרב המצביעים היהודים את התחושה שדווקא בגלל אנשים המחזיקים בדעות כמו שלך ופועלים בתוכנו כמו "סוס טוריאני" ,דווקא בגללם צריך לחזק את מפלגות הימין בכך אתה מחליש את הקולות המתונים שעדין מאמינים שניתן לחיות יחד בשלום ואחווה. ואל תתפלא אם ביקורו של ברוך מרזל בעכו ינחל הצלחה , כי בהצלחה הזו זכית ביושר ואתה יכול לזקוף אותה רק לזכותך. זה לבטח מזכיר לך את הפתגם הערבי הידוע "מי שזורע קוצים אינו יכול לקוות לקטוף ורדים." אני מאמין שכל מיעוט חייב שיהיה מיוצג ע"י אישי ציבור שידאגו לאינטרסים החברתיים והתרבותיים שלו מול כל ממשל במדינה בה הוא חיי. ולשמחתך אני מקווה שאתה שמח שאתה חי במדינת ישראל. עם זאת , אני מתרשם שאתה פועל לדאוג לאינטרסים החברתיים והתרבותיים של תושבים שאינם חיים במדינתך, או שאולי משאת נפשך היא לחיות יחד איתם ? ( אגב הייתי מבין אם ההפגנה שארגנת הייתה בנושא מיגון הישובים הערבים והפזורה בדרום אבל על זה בטח לא חשבת , נכון ? ) אני מקווה שלא נגיע לכך , אבל אם חלילה נגיע למציאות של אחרי הבחירות הקרובות כשביבי נתניהו ואביגדור ליברמן יישמו על כלל אזרחי ישראל , הלכה למעשה את הסיסמה "בלי נאמנות אין אזרחות " , תזכור שגם לך היה יד בדבר ואז תוכל לצעוד בגאווה ברחובות העיר העתיקה ולהצהיר גם זה בזכותי. מכאן אני מחזק ושולח את דאגתי , אהבתי ותפילותיי לתושבי הדרום יהודים וערבים כאחד שהתקופה הקשה תעבור עליהם בשלום עד כמה שניתן , בתקווה שפעולות צה"ל בגזרת הטרור בעזה - יביאו סוף סוף שקט , שלום ושלווה לתושבי הדרום וארץ ישראל ואלי גם רווחה לתושבי עזה התמימים החיים שם כבני ערובה בשליטת החמאס. יום טוב לך ולכל בית ישראל
Shriki Galit ב ואו נעשה חרם קטן והם יתקפלו שוב שאף יהודי לא יקנה בעכו העתיקה פעם אחת נהיה מאוחדים כמוהם