חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 12:44

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תזמורת הנוער העירונית לדורותיה
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2009, 01:04 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

דורון, אכן חלק מהסגל ומהחניכים לא הצליחו להצטלם באותו היום אולם כולם לימדו ולמדו בתזמורת בשנה זו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2009, 09:24 
בני

הם באמת אנשים ניפלאים זה מעורר רגעים נעימים
אז הנה חידה בשבילך

הבנת שאני מוותיקי התזמורת אז אציג לך עוד משימה/חידה

מי היה האיש הניפלא ואפילו צדיק שנתן אחזקה לכלי הנשיפה

וקבל אז את ההערכה הגדולה ביותר מכל המורים העובדים והמנגנים לדורותיהם

כמובן שחלק מאלו בתמונה שהצגת הכירו אותו הוותיקים שבינהם כי היתר הם טירוניים

האיש היה צדיק -אם תשיג את התמונה שלו " אצדיע לך"

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 27 ינואר 2010, 16:52 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

תזמורת הנוער העירונית- תמונות אירועי צעידה

תמונה
באירוע יום גולני - ליד משטרת עכו

תמונה
באירוע יום גולני - ליד משטרת עכו

תמונה

תמונה
חנוכה 1978 בהיכל הספורט - נעמן

תמונה

משלחת התזמורת- ביקור בחו"ל

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 27 ינואר 2010, 20:07 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

תיקון קטן,
התמונה האחרונה היא של מקהלת שירן בגרמניה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 30 ספטמבר 2010, 08:27 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

שלום בני ולכל נגני תזמורת הנוער של עכו.
שמי אוחנה מאיר וגם אני בוגר של התזמורת. ניגנתי בה בשנים 1971-1979 באופן פעיל וגם אחרי שהתגייסתי המשכתי בחופשות מהצבא לנגן בה עד שעזבתי את העיר בסוף שנת 1982 לטובת האוניברסיטה בירושלים.השבוע, בחול המועד סוכות, ביקרתי בעכו והחלטתי לבקר גם בבית התזמורת. להפתעתי, גילית שבית התזמורת הועתק ממקום מושבו לבניין חדש ומפואר. הלכתי לבקר שם בתקווה שאמצא את שמואל כהנא. הוא לא היה שם, אבל היתה שם מזכירה נחמדה מאד בשם פנינה ששמעה שאני בוגר וקיבלה אותי בחום רב. היא הכניסה אותי למשרד של שמואל כהנא, שלפה כמה אלבומים, ושם התגלו לי תמונות מתקופה מופלאה. תמונות מהנסיעה הראשונה של התזמורת לאוסטריה שם בגביע ולעליו הציון "Ausgezeichen" שמשמעותו "מעולה". היו שם תמונות מכל מיני אירועים בהם השתתפה התזמורת והיתה שם התמונה הגדולה שמפורסמת בפורום זה. התמונה צולמה באולמות האבירים בשנת 1978 לציון מלאת 20 שנה לתזמורת. בנוסף לתמונה הזאת יש עוד תמונות של קבוצות הכלים השונות. כל קבוצת כלים הצטלמה בנפרד.
והנה השמות של כמה מהמופיעים בתמונה:
ברביעיה הראשונה העומדת מימין לתמונה: שלישי מימין הוא משה אלפנדרי.
שורה מתחת: הימני ביותר (מחזיק בבריטון) הוא מיכאל אמסלם.
הרביעית באותה השורה היא לידיה לוין, החמישית היא שמחה (סימה) כהן, השישית היא נילי צ'חנובסקי, השביעית היא אהובה פסטל, והשמיני (עם המשקפיים הכהים)הוא עבדכם הנאמן אוחנה מאיר.
מצד ימין שלי עומדים: מטילדה מרקוביץ (שיער ארוך), אסתי יוסילביץ' (או יוסיפוביץ'?), ומרק גייבסקי המורה לסקסופון.
בשורה שמתחת (חצוצרות ובהמשך חלילים): הראשון הוא יובל כהנא, השלישי הוא ירון המר, הרביעי הוא רפי אשכנזי, השישית היא יעל דימנשטיין, השביעית היא גלית כהנא, השמינית היא אורלי ברבי התשיעית היא תרצה לוזון ומספר 11 הוא כמובן שמוליק נויפלד.
בשורה שמתחת (קלרניטיסטים): השישית היא אסנת זליג שניגנה על אבוב, השביעית היא איילת לוגסי, השמינית היא איילה אליהו, העשירי הוא פסטר (אורי?), האחד עשר הוא בן-ציון (בנצי)צוקרמן, והשתים עשרה היא זאבה הרמן (בנסיעה לוינה היא נבחנה בבחינת הבגרות במטמטיקה בשגרירות ישראל בוינה, הייתם צריכים לראות מה היה כתוב לה על הרגליים מתחת למכנסיים.....כל הנוסחאות במתמטיקה :-).
לצערי, איני זוכר את השמות של הנגנים בשורה הבאה מתחת. אשמח אם מישהו ישלים לי את התמונה הכוללת.
יש לי המון, המון, המון זכרונות מהתזמורת שהרי היא היתה ביתי השני, זוכרים את הקייטנות שהפעלנו בחופש הגדול? את פסטיבלי הזמר בימי העצמאות? את הקונצרטים הפתוחים? את הנגינה הקבועה של התזמורת בבית הנשיא בחג הסוכות?
שיהיה המשך חג שמח לכולכם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 01 אוקטובר 2010, 09:31 
ohanameiro כתב:
יש לי המון, המון, המון זכרונות מהתזמורת שהרי היא היתה ביתי השני, זוכרים את הקייטנות שהפעלנו בחופש הגדול? את פסטיבלי הזמר בימי העצמאות? את הקונצרטים הפתוחים? את הנגינה הקבועה של התזמורת בבית הנשיא בחג הסוכות?

כן ידידי אוחנה אני זוכר גם זוכר (דורון מדמון)
קשה מאוד למתוח קוו מפריד בין ההרגשה לתזמורת האם היא הבית הראשון או השני שלנו כי אז באמת היתה תקופה כזו שהינו בבית התזמורת כל הזמן ,פרט לחזרות וההופעות שהיו ממלאים את ימי השבוע היינו בימי כיף בקיטנות ובטיולי כייף לתזמורות אחרות .אכן הנסיעה הראשונה לאוסטריה לכנס תזמורות שבה זכינו בציון "מעולה" היתה נקודת השיא לבוגרי התזמורת כמונו .קלוצקי סימה ,שמחה,יעל,בוזגלו,רוני .יהודה פיצו'ן,לוקץ' ואני (דורון) היינו אז הבוגרים שבחברים , כן ימים יפים היו לנו ! ועד היום כשנפגשים מדברים בשבחה של התזמורת.
אני זוכר את מבטיהם של המורים בבית הספר :D כשהיו רואים את מכתב השיחרור של שמואל מהלימודים כדי לצאת להופעות בבית הנשיא או בארועים חשובים אחרים .
חג שמח לך ולבני משפחתך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2010, 19:35 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

שלום דורון
שמחתי לראות מגיב אחד על מה שכתבתי.
למען האמת, יש לי כמות די גדולה של חורים בזיכרון לגבי מספר אנשים. כלומר, אני זוכר את השמות, אבל אני לא מצליח להדביק את השם הנכון לדמות. למשל: קלוצקי, לוקץ', בוזגלו (אני זוכר שבוזגלו ניגן טובה ושמואל כהנא תמיד קרא לו "בוזי"[וגם אנחנו]). הייתי שמח אם היתה אפשרות לפרסם תמונה שמאפשרת גם הופעה של השם (בדומה לתמונות שמעלים בפייסבוק).
הייתי שמח אם פורום זה יובא לידיעתם של כמה שיותר בוגרים מהתקופה שלנו כדי שיגיבו וכדי שנוכל להחיות את הזכרונות המאד נעימים שהיו לנו מתקופת התזמורת. אני למשל, הגעתי לגמרי במקרה לפורום הזה, ולא תאמין איך, פשוט כתבתי ביוטיוב את המילים תזמורת עכו, וכך התגלגלתי מקישור לקישור עד שנפלתי על האתר הנוכחי.
להתראות
אוחנה מאיר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 אוקטובר 2010, 21:07 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מאיר יש קבוצה בפייסבוק של נוסטלגיה בעכו תרשום
"גם לי יש זכרונות מהעיר עכו" ותעלה שם תמונות
אתה בטוח תקבל שם הרבה תגובות. יש שם תמונות
גם מתיזמורת עכו ועוד הרבה תמונות נוסטלגיות.

שולי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2010, 10:33 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

תודה שולי
אכן נכנסתי לקבוצה הזאת בפייסבוק. הייתי צריך לנבור בתוך כ- 2000 תמונות. מצאתי שם כמה תמונות שעשו לי טוב.
הערה ושאלה: התמונה של התזמורת תחת הפסל של הרוכב על הסוס אינה משנת 77 או 78 אלא משנת 76 בנסיעה הראשונה של התזמורת לכינוס התזמורות בוינה.
והשאלה: בתמונה של התזמורת ברחוב בן עמי (עם החולצות הכחולות), מישהו מזהה/מכיר את שמו של הסקסופוניסט החמישי? בתקופתי, לימדתי אותו סקסופון. בשנת 1987 פגשתי אותו במקרה ברומא וסיפר לי שהוא לומד רפואה בעיר בצפון איטליה (אם אני זוכר טוב).
הראשונה בקבוצת הסקסופונים היא נילי צ'חנובסקי (קוקו ומשקפיים), מימין לה, יושבת לידיה (בלונדינית עם משקפיים) אחריה רחל ביטון (עם צמות), אחריה יעקב כץ (קטן ומתולתל) ואחריה הסקסופוניסט, נדמה לי ששם המשפחה שלו היה חֵן.
יום טוב
אוחנה מאיר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 אוקטובר 2010, 15:03 
אוחנה ידידי
נכון התמונה היא משנת 76 אז היינו הבוגרים של ההרכב והחלו להכנס מס' נגנים חדשים

היינו אז בכנס תזמורות באוסטריה והמשכנו בכיף לאטליה ושוויץ

צריך לזכור אז לא היו פלאפונים ומצלמות לכל אחד כך שמס' התמונות הוא ממש דל

כאן באתר עכונט להבדיל מהפיסבוק כל ידיעה מגיעה מייד כמעט לכל עכואי

להבדיל מהפיסבוק שלא כולם חברים

אני מקווה שנוכל להעלות תמונות נוספות בהמשך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 25 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: