חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 17 ספטמבר 2026, 14:58

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 יולי 2007, 23:15 
יוסי ועזרא היקרים
חשוב להבין שלאדם כמוני שעוד צריך לגדל את ילדיו בעיר הזאת חשוב מעבר לקוסמטיקה גם תוכן ואת התוכן בעיר הזאת חסר עד כדי לא קיים
מעבר לכך אני שמח מאוד שאכן דבריי כן משמשים למודל לחלק מהאנשים הנכבדים מאוד כאן.
שמעון לנקרי עובד קשה מאוד ועל כך אין מה להתווכח אך אל תתפלאו אם ימצא את עצמו בחוץ בעתיד וזאת כי מצא לנכון להביא אנשים לא מקצועיים או יותר נכון בחר להביא אנשי תאוריה וכסא ולהתעלם מאנשי השטח שהם המניעים של הדברים
קחו לכם עוד כמה רעיונות ליוזמה.
1. הקמת מנהלות שכונה לפי אזורים מחולקים (צפון, שיכון, מרכז עיר) כאשר אותה מנהלת תהיה אחראית על טיפול ישיר של האזרחים שבתחום שיפוטה הכולל, עצות ליווי משפטי, ארנונה, חינוך, רווחה וכו....
2. הקמת מוקדי פעילות נוער קבועים בשכונות (אפילו על ידי הצבת קרוון כדי לחסוך בשלב הראשון בכסף ) גיוס רכז מקומי שגדל באותה שכונה והפעלת בני הנוער
3. גיוס ארגונים חיצוניים המטפלים בתהליך טווך ארוך שלהם יש תקציבים להפעלת בני נוער מכל הסוגים(עובר חוק, במצוקה,מצויינות, עולים וכו...)
4. טיפול בקשישים של העיר באמצעות פרוייקטים שיקומיים (צביעת בתים,ביקורם) וזאת על ידי בני נוער במסגרת מחוייבות אישית, מתנדבים ועוד.
5. הנוער לשלטון- לקחת את מועצת הנוער העירונית לתת להם תקציב לתקופת החופש הגדול (מה שנותר) ושהם יגישו תוכנית על פי התקציב שהוגדר להם להפקת ארועי נוער בתקופת החופש
שוב אלו חלקים קטנים מהרבה דברים שאפשר לעשות
ולא חברים , אני לא חושף את עצמי לא חלילה מטעמי פחד. נהפוך הוא אין לי כיום כלל שאיפות פוליטיות, אם היו לי כאלה הייתי מאמץ את הצעתו של יוסי ועזרא חושף את עצמי ומכריז על ריצה מטורפת לכסא הראשות (אני רק צריך למצוא ספונסר של 2 מיליון ש"ח)
האמינו לי חברים , יש לנו בעיר פרנסים אטומים שלא אכפת להם מהעיר.
העירייה היא גן עדן של שוטים
אנשים מקבלים שם משכורת ורבים מהם לא עושים הרבה או שלא עושים כלום.
המעטים שכן עושים נדחקים הצידה לטובת לגיון הזרים שמקבל משכורות עתק ומנסה להזיז את העיר מהכסא במשרד הממוזג. ומי שזוכר , פעם האחרונה שניהלנו מלחמה ב G.P.S והמפקדים נשארו במקלטים בממוזגים שלהם ראינו מה היו תוצאות המלחמה .
עזרא יקירי לך אין היום ילדים קטנים בעיר, והנכדים שלך להערכתי אינם סובלים את העלבון והבושה של לחיות בעיר עכו ולסכן את חייהם .
אין לעכו כיום מה להציע לא כי היא לא יכולה פשוט פרנסיה לא מתאמצים כלל.
והתושבים כפי שאמרתי מקבלים את מה שהם בוחרים
לכן אנו התושבים אשמים
אנחנו אשמים שנתנו ללגיון הזרים עם הסגריה ביד להגיע לעיר הזאת ולצחוק עלינו
חבל אבל אני השלמתי עם זה
שלכם בהערכה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 יולי 2007, 15:46 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

בושהההה על איזה בושה אתה מדבר בכללל?

אני לא מתבייש בכלל שאני עכואי ועוד רבים כמוני

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 יולי 2007, 10:34 
ישראל יקירי
ראשית אני שמח שסעיף אחד מההמלצות הרבות שלי יושם בשטח אך צריך להבין שזה מכלול של דברים שצריך לעשות כדי שהארוע יצליח והפרסים באותו יום הוא חלק אחד . יש להוסיף גם את הארוע של הצעירים (מסיבה וכו) כדי שהם יגיעו ויקנו מוצרים בלילה הלבן
אינך חייב לקבל את דעתי בדבר המלצתי לעזוב את העיר אך אינך יכול לשלול אותה. גם אני בעבר עשיתי רבות לעיר ותרמתי גם מכספי וגם מזמני עד שהגעתי למסקנה הפוכה משלך .
העובדה שאתה מציין שאינך גר בעכו רק מחזקת את דעתי כמו רבים הנמצאים בעירייה כיום, הם רצים לספינה הטובעת חלקם מנסים להציל אותה וחלקם פשוט ממשיכים להטביע אותה עד התורן. אך דבר אחד משותף לכולכם שבאים מבחוץ. אם הספינה תצלול למעמקי הים לכם תמיד יהיה לאן לחזור. אתה לבוסתן הגליל, אוהד לחיפה, מרסל לקריות , שמעון לקריות, תמר לכפר ורדים, דנה לנהריה,מיקי לנהריה,אשר וחניש לגשר הזיו,חטואל לקריות,אבישר לנהריה,ואפילו חבר מועצה אחד יוכל לחזור לקריות (תתפלא יש גם כזה).
אז עם כל הכבוד שיש לי אליך ותאמין לי שיש לי , לא אתה זה שתתיף לי מוסר אם לעודד עזיבה מהעיר או לא. לכם יש מפלט לי ולרבים אחרים בשלב הזה אין . אני בסך הכל מעודד את התושבים לעשות מה שאתם פרנסי העיר ומנהליה עושים. מנהלים את העיר וגרים מחוצה לה.
ואכן אני גם מתחבר לדברים של יובל כהן היקר האם היית מדבר וכותב כפי שאתה כותב אם לא היית בתפקיד? האם היית מדבר וכותב כך עם לדוגמא דוידוביץ,או לחיאני או נויימן היו ראש עיר כיום ? זו מבחינתי שאלה רטורית והלוואי שאני טועה אך אתה יודע שלא כך הם פני הדברים .
לגבי הלילה הלבן אכן מבטיח אני להיות נוכח שם עם אשתי ושלושת ילדיי
חשוב לי לציין: כל הדברים שנאמרו כאן הם לא במטרה להקניט אותך או מי מהאנשים המכובדים האחרים שצויינו כאן אלא במטרה לשים את הדברים על השולחן מנקודת ראות שלי ואולי ליצור עוד שינוי קטן למרות שאני עדיין חושב שתושבי עכו צריכים לעשות כמוך וכמו רוב חבריך אשר מנהלים את העיר . למצוא להם מפלט נוסף או אחר , בית מגורים מחוץ לעכו שאם הספינה תשקע (מה שכבר קורה בפועל במשך 5 שנים אחורה) יהיה להם מקום מבטחים . עכו לצערי הרב אינה מקום מבטחים לתושביה
שלך בהערכה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 24 יולי 2007, 23:41 
מסתבר שההטפה של איש אחד לעזוב את העיר עכו הופכת לתנועה למען עזיבת עכו. אולי נתאחד בסוף עם גוש קטיף .
ולעניין . בעבר שכתבתי דברים רבים מכם גינו אותי בתוקף וטענו שאני מאוס , בשלב אחר התחילו להבין ולאחר מכן דרשו פתרונות חלופיים.
בכל הדברים הללו עמדתי אך תמיד המשכתי לטעון כי את עכו חייבים לעזוב כי מי שעדיין נמצא מהווה סכנה לעצמו עקב סביבה עויינת ואנשים חסרי אכפתיות.
הרוב הדומם מתחיל לומר את האמת ומסתבר שפרנסי העיר הם לא מלאכים כפי שהוצגו כאן לאורך כל הדרך .
פתאום עוד ועוד אנשים אומרים את שעל ליבם. דברים חדשים שאפילו אני לא ידעתי מתחילים להחשף כאן . ראש העיר עובד בניוטרל וזאת בגלל שהאנשים שבחר מסביבו עסוקים בעסקנות פוליטית , נקמנות אישית, ודאגה לסביבה הקרובה שלהם. הייצוג שלהם הוא טי שרט לבן וסיגריה בפה וכך נראית העיר שלנו כמו טי שרט לבנה וסיגריה בפה .
אני שמח שמתחילים כאן להפנים את השחורות שאני רואה כבר תקופה ארוכה. אני שמח שעוד ועוד רוב דומם מצטרף לאתר יקר זה ואומר בדרך בוטה יותר ובוטה פחות את שעל ליבו .
הלילה הלבן יצליח או יכשל הוא עדיין אקמול לסרטן וכל עוד לא מתחילים לבצע מהשורש הספינה תמשיך לצלול ולצלול
שלכם באכזבה והערכה
D.N.A

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 25 יולי 2007, 07:37 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

למכובדי DNA שאיני מכיר
כמי שעסק בפעילות ציבורית וגם קצת פוליטית בעכו לאורך שנים רבות
אני חושב שאני מכיר לא רע את המערכות העירוניות ,
בוא נאמר לא פחות טוב ממך (אולי ).
נכון התאכזבתי קשות מרוב הפוליטיקאים בעיר שכל מה שעניין אותם לרוב זה הכסא
הכבוד והשררה(והמשכורת השמנה +רכב שרד ) ומעבר לזה לא עשו דבר ,
חלקם כי היו בטלנים ואחרים פשוט היו חסרי כישורים שאפילו חנות מכולת לא הייתי נותן להם לנהל .
גם כאשר הגיעו כמה אנשים טובים ומוכשרים לפוליטיקה המקומית היו כאלה שדאגו
"לשים להם רגליים " שמה הם יהוו עליהם איום או במקביל הם יצטרכו סוף כל סוף
להרים את ישבנם מהכסא ולהתחיל לעבוד , ולצערי היום הם אינם בעשיה הפוליטית והם פנו איש איש לדרכו ,
ועבדך הנאמן הוא אחד מאותם אלה שניסו לשנות ולעשות
אבל היו כאלה שדאגו "לסנן " אותי בדרך מאחר ולא הייתי יס מן
(ואצלי כמו חברי אלברט לוי הכל בהתנדבות וללא שכר ) .
ולאחר הפתיח הארוך הזה אני רוצה לאמר שסוף סוף הגיע לבניין העיריה
ראש עיר צעיר ודינמי עם קבלות מוכחות בעשיה ולידו אנשים שמוכרים
כבולדוזרים (משוגעים בדרכם למען העיר ) ודברים פתאום נעשים בעכו , פרויקטים של תשתיות , תרבות ,הגירה חיובית.
אז נכון לא הכל ורוד והמלאכה עדיין מרובה (בגלל חוסר עשיה של שנים רבות )
אבל הם בהחלט בכיוון הנכון , אז למה להרפות את ידיהם ?
אני שפרשתי מהפעילות הציבורית עוקב בדריכות אחר הנעשה בעיר
לעיתים אני כותב ביקורת נוקבת ורק ביקורת בונה ומאידך כאשר צריך לפרגן אני מפרגן ובגדול.
אתה ודומיך חייבים להבין שפוליטיקאים ניזונים גם מהפרגון של התושבים
וכאשר מגיע להם צריך לפרגן להם .
זו חוכמה קטנה מצידך וגם מצידי כיום לשבת מאחורי המסך ולעלות כאן את הגיגי ליבנו
שנינו יודעים שהעשיה היא הרבה יותר קשה ומפרכת.
לכן אני מציע לך ולאותו "רוב דומם " כפי שאתה מגדיר לנסות לראות את חצי הכוס המלאה ,
ואת חצי הכוס הריקה בוא ננסה לתת קרדיט לראש העיר וצוותו
שימלאו אותה בצורה הנכונה.
זו הדרך הנכונה לדעתי , להיות כל הזמן דרוכים "עם האצבע על ההדק "
אבל לא לירות מבלי לכוון גם כאשר אין צורך בכך.

" במקום שיש רצון - ישנה גם דרך "
נצח ישראל לא ישקר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 30 יולי 2026, 01:14 
יוסי מכובדי
אכן דבריך בתחילתם היו נכונים לחלוטין . כל חלקה אנושית טובה שהית בעיריית עכו הוזזה הצידה עד שמצאה את מקומה מחוץ לכותלי הבניין. היו רבים וטובים שלא נמצאים ולא עושים כיום דבר מחוסר אמון המערכת .
אכן אני מסכים איתך כי הגיע לעיר ראש עיר דימני ואולי גם צעיר. אך מה שווה ראש עיר זה עם המשיך את גרורות הסרטן הקודם של הרשות. הרי הוא בנה את התשתית המרכזית עם אותם אנשים אשר דאגו לסלק את הפיות הטובות שהיו בעיריית עכו והם ממשיכים להנהיג את הרשע והכישלונות של העיר. וגם ההון האנושי החדש ברובו לא בדיוק מוכיח את עצמו ונדבק כמו מחלק מדבקת בשדה קוצים על ידי אותם אנשי הון אנושי הישנים ומהר מאוד למדו גם הם כי קודם צריך לעשות לביתך וקודם צריך לדאוג למקורביך ואם זה מסתדר עם טובת הציבור מה טוב ואם לא אז שיתפוצצו.
לא שווה לנו ראש עיר צעיר ודינמי (שאכן כזה הוא) אם הוא מוקף באנשי אחיתופל שאינם מקבלים את עצת הציבור ואינם קשובים לצרכי העיר ותושביו .
אני לא יורה ואם כבר מגדיר אתה אותי כיורה , האמן לי שהיריות שלי הם בבודדת ולא בצרורות. ואם לא הייתי מכוון בול לא היו זוכים דבריי לכל כך הרבה תגובות .
אם זאת איני מרגיש יורה אלא אני מרגיש כאזרח העיר אשר מקיים כאן דיאלוג שוטף ופורה עם שאר החברים היקרים באתר זה
שלך בהערכה
D.N.A

הוקפץ לאחרונה על ידי Anonymous בתאריך 30 יולי 2026, 01:14.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 111 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: