|
שלום חברים יקרים
הזמן לא מאפשר לי לכתוב ולכן אני נעדר רבות מאתר יקר זה
זוכרים את הבדיחה א... סליחה הסיסמא "שחר חדש"? אז הנה לכם שחר חדש גרעון חדש שחור חדש
הנתונים שאני מוסר לכם הם סיכום של שנת הכספים תשס"ה על פי נתוני דוחות כספיים של משרד הפנים בישראל לגבי העיר עכו
בסוף שנת 2005 סיימה עריית עכו גרעון מצטבר של 84 מיליון ש"ח המהווה 33% מסך תקציב עריית עכו ב תשס"ה.
ביקורת משרד הפנים בסיעיף מערך השכר והעסקת העובדים מלגה לנו כי עיריית עכו העמידה לרשות 2 סגני ראש העיר כלי רכב בניגוד להנחיות היום אנו באמצע שנת 2007 ושום דבר לא השתנה וכמובן שלא צויין על שאר הרכבים של הבכירים בעיר שאף אחד מהם לא מתגורר בעכו!!!
אחוז המשלמים ארנונה בעיר עומד על 36% בלבד , ואחוז ההנחות והפטורים בארנונה עומד על כ 1.5 מיליון ש"ח
השכר הממוצע השנתי לעובד בעיריה עלה מ 78 אלף ש"ח בשנת תשס"ד ל 98 אלף ש"ח בשנת תשס"ה . אך על דאגה ממוצע השכר השנתי לשנת תשס"ז יעלה וזאת לאחר פיטורי עוד כ 50 עובדים בעירייה. כמובן שיפטרו את המנקה, והפקידה, והשומר , והפקח העירוני ואז יראו ייעול מערכתי אך השכר השנתי כמובן יעלה למי שמבין עניין.
ועוד סטטיסטיקה חדשה חברים יקרים אחוז העכואים במשרות בכירות עומד כיום על 5% בלבד.
אז שחר חדש לכם לגיון זרים שלי, שחר חדש לך מר לנקרי, שחר חדש לך אוהד שגב, שחר חדש גם לך מר מרסל ממן, שחר חדש לגברת נורית , ושחר חדש גם לך גברת צוקר, ושחר חדש לכל מי שלא ציינתי ושכחתי אני כמובן מתנצל קשה מאוד לזכור לשבח את כל אלו שיש להם שחר חדש .
ואם אלו התוצאות הכספיות שהבאתם על העיר עכו כנראה שבאמת יש הצדקה למשכורות שאתם מקבלים כי צריך אומנות כדי להכניס עיר עניה ומסכנה לעוד יותר מסכנות ולגרעונות עמוקים יותר.
אז אתם זוכרים את הסיסמא "שחר חדש לעכו" אז הנה לכם שחר חדש
ואחר כך מתרעמים עליי שאני קורה לאנשים לעזוב את העיר. במצב הזה הייתי ממליץ לתושבי העיר לנטוש את בתיהם ולגור באוהל בעיר אחרת זה כבר יותר ישתלם להם
שחר חדש לכולם
שלא תגידו שלא עשיתי קאם בק מעורר תאבון
שלכם
D.N.A
|
|