|
| עכונט כדרך חיים |
|
חלפו 11 שנה ללא יצחק רבין
האדם ,האישיות התרומה , החזון לשלום ,סמכות בטחונית , והעשייה למדינתנו נקטעה ע"י 3 כדורים כל אימת שאני רואה את התמונות בעצרת , הנאום ,הירידה במדרגות ואני כל כך רוצה להזהיר אותו מפני הגרוע מכל ... לו לא היה קורה ........אבל .... הבושה הגדולה עוד הרבה מעבר לכאב - היא שהרוצח היה יהודי אחים אנחנו ...אפשר לדבר .....אפשר להתנגד לדרכו ...אפילו לכעוס -מותר
אבל מכאן ועד רצח ונטילת חיי אדם ........פשוט אסור !!
מורשת רבין בשבילי : היא העמדה שקראה בשתי מקרים בהם הרגיש שהיה מעורב בפרשיה שלו / משפחתית - ובאצילות לקח על עצמו והתפטר
ב-4/11 נגדע.
יום הזיכרון ליצחק רבין ז"ל 1922-1995 -יום הזיכרון שלי
"איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש ההוא ..." בחרתי לציין את הזיכרון הפעם באיך אני 'חויתי' את האירוע המצער .......
אני במילואים לאחר יום עמוס פעילות ,אני נח ועוזר כח למשימה הבאה רעש ריצות החיילים מקיץ אותי מתרדמת עייפות מתוקה ,עדיין במדים לא מבין מדוע ישנה פעילות לא שקטה מחד ומאידך אין שום אינציקציה כי קרה משהו , אני יוצא ושואל חבר מה קרה - בתגובה רוץ לחדר אוכל התנקשו ברוה"מ אני ניגש לחדר האוכל המאולטר , טלויזיה קטנה , בשחור לבן גודל המסך כדף מחברת , מסביב כמעט כל חיילי המאחז - שקט מופתי בל יתואר , כולם קשובים אנני צריך לציין איך זה ליהיות בחדר אוכל עם חיילים . עם הדיווחים והתקדמות העידכונים כך נעשה לי קר בניגוד למזג האויר לא יודע להסביר זאת ,אבל ההרגשה היתה כשמועה רעה על קרוב משפחה באותו יום פסקו החיוכים , ההשתטויות ההדדיות ואפילו חשק לאכול כבר לא היה את היום אני יזכור תמיד , לא הייתי חסיד דרכו ומשנתו , גם לא בחרתי בו אבל זה עדיין לא אומר שאנני יכול להיתאבל עליו ועל הדרך בה נקטף רבין נזכור תמיד .
הרצח הוא רצח הדמוקרטיה ....מותר להתבטא ולחלוק בדרכים המקובלות. אחים שלי מעניין אותי איך אתם חוייתם זאת ? זה יהיה תיעוד זיכרון הקטן שלנו כאן בפורום
בואו נחנך את ילדנו שמקרה זה לא ישנה .
יצחק רבין - יהי זכרך ברוך
נערך לאחרונה על ידי greenilan בתאריך 02 נובמבר 2006, 14:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
|
|