|
| עכונט כדרך חיים |
|
ת ו ד ה - הכרת תודה לעובדי עירית עכו המתנ"ס וכוחות החירום העירוניים על פועלכם בימים טרופים אלו
בימים אלו שאנו מלוכדים כולנו כאחד מול אוייבינו , ימים בהם כולנו שותפים והקטיושה הנוראית לא מבחינה בין יהודים ללא יהודים בין חילונים או דתיים ,בין ימין לשמאל - כולנו באותה הסירה.
אני כתושב גאה בהעיר עכו - ומאוהב בשכיית החמדה שלנו ,בתושבים המיוחדים אותם אנשים שעושים את העיר והחיים בעיר
אני אישית מרגיש צורך בזכות ולא בחסד לומר תודה רבה לעובדי עירית עכו לאותם עובדים שעמלו ימים כלילות ואני רואה את התרוצצותם ממקום אירוע למשנהו לא צריך לשכוח שרבים מעובדי העיריה הם תושבי עכו כמונו.
עובדי עיריה והמתנ"ס יהודים וערבים גם יחד - עיזבו פוליטיקה וגזענות בראייה בוגרת ואחראית ובזמן שלנו היה ברור מאליו שאנו נשארים יחד עם משפחתינו בבית - הם היו בשטח לטובתינו
בהחלט מותר ורצוי לומר תודה בפה מלא - למרות שלא הכל מושלם ולא כולם קיבלו מה שרצו ובזמן (ואנו עם מיוחד שמרגיש שמגיע לנו הכל ועכשיו !)
תודה לעובדי האגפים ולעומד בראשם - לראש העיר שלנו מר שמעון לנקרי תודה לעובדי המתנ"ס ולעומד בראשם - מר אשר וחניש המערכה עדיין לא הסתיימה ונכונים לנו ימים לא קלים גם לאחר ההפוגה הזמנית
מילה קטנה מתושב גאה - זו העיר שלי , כאן נולדתי , כאן נולדו לי ילדיי....
תודה!!!

נערך לאחרונה על ידי greenilan בתאריך 01 אוגוסט 2006, 16:01, נערך 2 פעמים בסך הכל.
|
|