חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 26 אפריל 2026, 15:17

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות תודה לך לנקרי על עונה חלומית
הודעהפורסם: 02 פברואר 2015, 22:55 
עכונט כדרך חיים

אדון אלברט לוי !!!
מעניין שהבאג שטענת היה רק בשירשור שלי
מה השתנה הלילה הזה מכל הלילות ..
אתה טוען שכתבת את דעתך אני טוען שאני כתבתי את דעתי ...
אתה טוען ככה ואני מצטט אותך ...אני רואה את הצד שלנו כתושבים , רוב התושבים שמחפשים לקבל יותר חינוך , יותר תרבות ולהמשיך לבנות ולפתח את עכו ולשלם פחות ארנונה .
לפי המילים שלך כדורגל זה לא תרבות ומבחינת כדורגל אין צורך לפתח ולקדם את הפועל עכו כי בגלל הקבוצה משלמים יותר ארנונה לא?
אלברט היקר אתה מטעה וטועה אותי לא מעניין פוליטיקאים אני אף פעם לא הייתי ולא אהיה פוליטיקאי כי לי אין מילה בפה מילה בלב מה שיש לי בפה יוצא החוצה ומה שיוצא זה האמת מי שלא נוח לו לקבל את זה שישתה מיים קרים.
ותאמין לי שאף אחד לא צוהל ושמח על הכישלון המוחץ של הפועל עכו הם כואבים הרבה יותר מאשר שלושת החצים בעיריית עכו לנקרי שגב נוימן ...
מי שגרם וגורם להשחיר להרוס את העיר שלנו זה אלו שנמצאים בראש הפרמידה שלא מאמינים בעכואים שיודעים ויכולים לעשות הרבה יותר מההוא שחשבת אתה וחבר מרייעך שיכול להוביל את הפועל עכו להצלחה ...אבל עכשיו שקיבלו את זה חזרה לפנים הם מנסים להפיל תיקים על אחרים.
ואני שוב בוחר לצוטט אותך אלברט היקר..
ברור לכל , שהמצב של הפועל עכו הוא רע , אך אני מאמין שכל האנשים הטובים פעלו בשנה האחרונה בתום לב כידי לעזור , כיד שעכו תהיה על המפה ותצליח והשקיעו הרבה להצלחה, גם אנרגיות וגם כסף
באמת לא ידענו שהמצב של הפועל עכו רע ...אתה מאמין שכל האנשים הטובים על איזה אנשים טובים אתה מדבר אתה יכול לציין שמות ? פעלו בתום לב גם החתימות על החוזים ההזויים נחתמו בתום לב ? עכו הייתה על המפה בתקופתו של ציון ויצמן בזכותו ורק בזכותו עכו זכתה באישור לבניית מגרש כדורגל מפואר לעיר פריפריה בזכותו עכו הייתה בכותרות החיוביות הלא שליליות כמו שאתה נאלץ להעלות כאן באתר עכו נט הצתות יריות סמים והיד עוד נטויה ..לא נראה לי שהם השקיעו אנרגיות אבל כסף השקיעו המון מיליונים בלי חשיבה פיזרו וחילקו את העוגה בצורה לא שפוייה אלה בצורה הזוייה ביותר.
נכון זה לא תמיד מצליח אבל הפריע להם שזה כן הצליח אף אחד לא ביקש מעיריית עכו להשקיע מיליונים על גבי מיליונים ואף אחד לא ביקש מהעירייה לקחת את הקבוצה ..העירייה-ראש העיר ינהל את העירייה והעיר -הפועל עכו תנוהל על ידיי אנשים עם קבלות ולא על ידיי אנשים שבאו להתגלח על חשבון העיר והקבוצה כמובן ללא התערבות העירייה כמו כל גוף מוסד או עמותות..ועוד אחרים המנוהלים עצמאית ...תאוות פרסום (למרות שהתפרסמו בזכות הפועל עכו ) שגעון גדלות קינאה ו..... גרמו לכל המצב הקיים.
כשטענתי כן אני טענתי עוד בעונה שעברה כבל עם ועדה שחרזי לא מתאים חרזי צריך להיות מפוטר ...שמעון לנקרי ערך כנס התפקדות לליכוד בביתו בו הגיעו הרבה עכואים ..פנה אלי שמעון לנקרי והטיח בי האשמות הנה זה שרוצה שאני אפטר את חרזי וניסה מול כולם לבייש אותי כמובן לא נשארתי חייב ואחרי ויכוח קולני בביתו ניסה לחבק ולהרגיע אותי אז מאותו רגע ידעתי בדיוק עם מי יש לי עסק האדם שכל כך האמנתי בו התגלה בפניי ביום הכנס (אתה יכול לשאול את האיש הקרוב אליו שדרך אגב הוא לא גר בעכו רפי סולטן אם הוא מספיק גבר הוא יאמת לך את מה שרשמתי )...
אותי ואת כל תושבי עכו לא מעניין מה קורה בקבוצות שציינת להבדיל מעכו להם יש גב כלכלי ענק הם לא ייעלמו אם הם ירדו ליגה עכו כן יכולה להיעלם יודע למה אלברט כי מנהיג אמיתי לא נוטש כמו שמפקד לא נוטש את החיילים שלו בשדה קרב .... איפה שלישיית המחץ שנראו בתחילת העונה לנקרי שגב נוימן מה קרה שבחודשיים האחרונים לא פוקדים את המשחקים...
לגבי הניהול הקודם אני יכול להגיד לך בפה מלא הכל היה תקין לפני שציון עזב בעקבות מחול השדים ציון נאלץ לעבור בשנה אחת 2 ביקורות של רשם העמותות אתה בטוח יודע מה הביקורת הזאת אומרת לשמחתי הרבה לא מצאו אפילו חריגה באגורה אחת שחוקה עיריית עכו קיבלה הכל נקי שיחזירו את הקבוצה נקייה כי ביקורת שהם עברו נמצא לכאורה ניהול לא תקין וזה לא בעידן של ויצמן .
אלברט אתה מגן עליהם כאילו שהם חפים מפשע אולי תספר לכולם כאן על המתנ"ס על עיריית עכו על עודף כוח אדם על הפיטורים הוצאת עובדים בני 50 לפנסיה מוקדמת מה יעשו המסכנים האלו מי יקבל אותם לעבודה בעיר מוכת אבטלה על ביקורת משרד הפנים מבקר המדינה מדוע לא פורסמו כל הדוחות ותוצאותיו .
מי אמר לך שלא ניסינו לדבר מתוך דאגה ספורטיבית הריי ניסית לעקוץ ואמרת באחד מהפוסטים שלך שבגלל שלא קיבלתי תפקיד לכאורה יצאתי כנגד העירייה שקר וכזב בבוא הזמן כולם ידעו מה הסיבה שלא הייתי מוכן להיכנס למיטה החולה הזאת שנקראת הפועל עכו.
אני שוב אצוטט אותך
אך ברגע שרק תוקפים פוליטית , אתם עלולים לגרום נזק גדול יותר מירידה של הפועל עכו .
מה אומר הציטוט שלך שאוהדי הפועל עכו ותושבי העיר גרמו לנזק שבו הקבוצה נמצאת מה משתמע מי מה שרשמת שאם לא נפסיק עם המחאה הלגיטימית כנגד ההתנהלות של העירייה והעומד בראשה עיריית עכו תגיע להחלטה לכאורה למחוק את הפועל עכו מהמפה?

אנחנו תושבי העיר ואוהדי הפועל עכו מצפים ומחכים למוצא פיו של ראש העיר שמעון לנקרי

לנקרי רק אתה אשם בכל המצב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ הודעה אחת ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה