|
סמי היקר ערב טוב ,
גם אני מכבד אותך , לכן בירכתי אותך בשבת שלום .
אני מצטער , אני לא מעביר לעיריית עכו , מה שכותבים בעכונט ולא דורש תשובות בכל יום על כל מה שכותבים בעכונט , בפורום ובפייסבוק . אני מעריך שמה שכתבנו שנינו כאן הגיע לעיריית עכו ובשלב זה אין תגובה מעבר לתגובה של השבוע שעבר .
אני כתבתי את דעתי והיא לא נוחה לאף צד , לא לאוהדים , לא הנהלת הפועל עכו ולא לעיריית עכו . אני רואה את הצד שלנו כתושבים , רוב התושבים שמחפשים לקבל יותר חינוך , יותר תרבות ולהמשיך לבנות ולפתח את עכו ולשלם פחות ארנונה .
סמי היקר , אכתוב לך בצורה חברית ופתוחה , אני יודע שאתה עכואי שגר בעכו ומעוניין בפיתוח העיר שלנו ובהצלחת הפועל עכו , לנו יש רצון זהה להצלחת עכו , לעומת אלה שברחו מעכו ושמחים על כל תקלה שיש לנו בעכו , על כל הפסד של עכו , מגחכים " חחחחח " ושמחים על כל דבר שיכול להשחיר את העיר שלנו והם מנסים להבריח עכואים או התושבים החדשים שמעדיפים לגור בעכו במקום לנסוע שעה נוספת מעכו לנהריה , מעלות ושלומי והסביבה הרחוקה .
ברור לכל , שהמצב של הפועל עכו הוא רע , אך אני מאמין שכל האנשים הטובים פעלו בשנה האחרונה בתום לב כידי לעזור , כיד שעכו תהיה על המפה ותצליח והשקיעו הרבה להצלחה, גם אנרגיות וגם כסף .
מה לעשות , זה לא תמיד מצליח במיוחד בכדורגל הישראלי , תראה מה קורה בהפועל תל אביב , בחיפה משקיעים עשרות מיליונים ולא קל להם . מה לעשות , בעכו אין ספונסר , כל אחד אומר שיש , אך אלה דיבורים ללא כיסוי ולא קל . אני לא אומר שלא נעשו טעויות במיוחד עם המאמן הקודם שמכר לכולם חלומות ולא סיפק את הסחורה , עד לרגע האחרון הוא מכר תקווה , מה לעשות הייתה כוונה טובה להגיע רחוק , לכן שולם הרבה וזה לא הצליח .
לגבי הניהול הקודם , בעכונט תמיד פרגנו לציון וייצמן , אך שמעתי לאחרונה שלא היה סדר , בלשון עדינה ואני לא רוצה לכתוב פרטים , כי לא ראיתי הוכחות , אם וכאשר יהיו לי הוכחות אכתוב . לכן לא היה קל ולא קל גם היום .
עכשיו סמי היקר , אומר לך את הנקודה העיקרית , כבעל ניסיון בהנהלת העיר ובמועצת העיר בהתנדבות ( כי אף פעם לא עבדתי בעירייה ולא תפרתי ג'ובים לעצמי או לבני משפחתי . ) אם לא הייתם עוברים להתקפות פוליטיות ( ומתחברים לפוליטיקאים שהפסידו את הבחירות , שחיפשו ומחפשים גם כיום לקבל את הג'ובים בעירייה ולהחליף את כל בעלי התפקידים , הרי כל אחד מהם סימן ג'וב ממנכ"ל העירייה , ראש מינהל , דובר וג'ובים נוספים וללא קישורים , דבר המנוגד לכללי מבקר המדינה , דע לך עדיין יש להם חלומות כי חלק מהם אין עבודה , לא קישורים ומומחים רק בדיבור ) . אם לא הייתם עוברים להתקפות פוליטיות והייתם מדברים בצורה חברית מתוך דאגה ספורטיבית לגורל ולניהול נכון , הייתם מצליחים לשכנע את העירייה והנהלת הפועל עכו לשתף פעולה למניעת הירידה של הפועל עכו , אך ברגע שרק תוקפים פוליטית , אתם עלולים לגרום נזק גדול יותר מירידה של הפועל עכו .
במידה ותהיה לי אפשרות בקרוב , להביא את עמדת ראש העיר והעירייה למצב החדש , אשמח לפרסם בעכונט .
אחרי שכתבתי את עמדתי ובתקווה שהבנת אותי , מה רצונכם ?, אתם ראשי האוהדים מעיריית עכו ,מראש העיר מהנהלת הפועל עכו לגופו של עניין ובקצרה ?