|
חיים , אכן יש חשד שצעירים ערבים תקפו נערים יהודים וגנבו מהם מכשירים סלולריים.
בליל שבת ב-22:40, ישבו ארבעה נערים יהודיים כבני 16-17 בתחנת האוטובוסים קרוב לכיכר דושינסקי בעיר. רכב מסוג שברולט קוואליר, בצבע ירוק כהה, נעצר ליד הנערים ואחד מיושבי הרכב פנה לנערים ושאל מהי השעה. הנערים השיבו, אלא שאז יצאו שני ערבים מהרכב, ניגשו אליהם ולאחר דין ודברים הכו אותם באגרופים וסטירות ונמלטו עם שני מכשירים סלולריים. המשטרה הוזעקה למקום, הקימה מחסומים, והסיור העירוני ערך סיור .
אחד מהנערים שהותקפו מסר הבוקר לעכונט : "אחרי שהסתכלתי על השעון ואמרתי להם מה השעה, הם אמרו שאני כנראה עובד עליהם ושאראה להם בפלאפון שלי שזו השעה. סירבתי להוציא את הטלפון מהכיס. יצאו שני ערבים וביקשו את הטלפונים שלנו. סירבנו למסור להם ואז הם התחילו לתקוף אותנו. חטפנו אגרופים וסטירות. אני וחבר נוסף מסרנו להם את הטלפון. חבר שלישי סרב למסור וחטף עוד מכות. במקרה עבר שם מישהו והם נלחצו ונמלטו מהמקום".
בתגובה , מאגף הביטחון בעכו נמסר שהשיטור העירוני ערך חיפוש בזמן שהמשטרה הגיעה למקום האירוע , אך החשודים נמלטו , המצלמה בכיכר דושינסקי בעיר , לא מכסה גם תחנת האוטובוסים במקום . אגף הביטחון נערך למבצע לאיתור חברת הצעירים התוקפים .