חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 11:41

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מכתב לאלברט
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 20:50 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

אלברט יקירי!
לא בכדי נאמר "את אשר יאהב יוכיח"!...
שתיקה בעת הזאת, אינה אדישות - היא פשע לאומי, בהיות עכו בעלת חשיבות לאומית!
אין ריפוי ללא דיאגנוזה מיטבית!
שיטת ה"חטוף ככל יכולתך" והסתרת האמת, זה וגם זה מחריפים המצב.
אגב, יום הבחירות אינו סרט שבסיומו הולכים הביתה.
אלברט, תתפכח!
חמשת הגורמים העיקריים, לפיתוחה של עכו: אריאל שרון, אהוד אולמרט, מיקי שטראוס,
אנוכי עבדכם הנאמן ולהבדיל, נאסראללה (יימח שמו) – או אינם, או לא פעילים.
וממי אתה מצפה היום שיפעל ברמת החזון, עם תכנית אסטרטגית, עם סולם ערכים, במסירות
ובנחישות – מהגלריה "המקצועית".... שסביב שמעון?!...
מי שרוצה שאסתום את פי ולא רצה שאהייה בעירייה – יודע למה....!
וזה לא כי אני לא מוכשר, לא ישר, לא חרוץ, לא ציוני וכו'.
שמעון לנקרי השקיע כסף רב בהליכתו לבג"ץ, כדי שאמשיך לשרת את העיר, אך הם לא
אפשרו לו והם הם ששולטים!....
אז מה אתה לא מבין?!.......
לדאגתי יש בסיס עצום!
הזמן ישפוט!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: מכתב לאלברט
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2013, 21:05 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

ניסיתי להתאפק ולא להגיב אבל לצערי אתה ישראל לא מסוגל כמו גבר ! לקבל את דין הבוחר.
80% מבוחרי עכו הצביעו לשמעון לנקרי,אתה הצלחת לשכנע מעט מאוד בוחרים בלשון המעטה לתמוך בך
ישראל תפנים תושבי עכו לא רצו אותך, לא לראשות ואפילו לא למועצה!
תושבי עכו לא טיפשים הם מבינים היטב מה טוב להם,אז אני מציע לך בידידות להשלים כמו גבר בתבוסתך,ולהפסיק כל הזמן לחפש תירוצים
ולהפסיק כל הזמן להפחיד אותנו! טוב לנו ככה!
ואגב אלברט לוי הוא איש חכם שרואה ומבין את הדברים לאשורם,הוא גם לא מאלה שחוסכים ביקורת כשצריך!
אז שיהיה לך רק טוב

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 06 נובמבר 2013, 02:09 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

ישראל היקר , אני מבין אותך שקשה לך , נכון זה לא קל שהציבור בעכו לא קנה את הנתונים שלך , לא מפחד מההפחדות שלך , הציבור בעכו אופטימי יותר ממך , לכן הצביע לטובת לנקרי והקואליציה שלו בצורה חד משמעית למען המשך קידום העיר .

ישראל היקר אני יכול להבין אותך שאיבדת אימפריה בעיריית עכו , איבדת את העוצמה לעשות כרצונך בגיבוי ראש העיר עם לשכה , עם מזכירה וברור עם ההתנדבות של מרים היקרה שהצליחה רבות לנהל את הפרויקטים ואותך , לכן הייתה הצלחה בפרויקטים שעשיתם לטובת העיר עכו ועל כך ראש העיר לנקרי כתב רק דברים טובים במסמכים שהייתה עוזר טוב לראש העיר ולא הגיב גם לרמיזות האינטליגנטיות והמתוחכמות שלך אך באותו כיוון של הרמיזות של האנונימיים המשמיצות .

נכון היו ראשי ממשלה כמו שרון ואולמרט שהגיעו לעיריית עכו , הקשיבו ועזרו לעיר , אך המנהיג שלך ביבי ממפלגתך לא הגיע אפילו פעם אחת לעיריית עכו , לבדוק במה הוא יכול לעזור לעיר עכו , למרות זאת לנקרי הצליח לגייס גם בשנה האחרונה תקציבים , גם בתקופה אחרי פרישתך לגמלאות ואחרי שסירבת להיות קבלן לקידום העיר מבחינה אסטטית ובזה אתה מומחה עם המשפחה.

ישראל היקר , לא הקשבת לאף אחד , גם לא לחברים שלך וגם כיום אתה מתעלם מלעשות דיאגנוזה מיטבית , אתה לא מתפכח , לא רוצה להבין את האמת .
חבל , כל כך חבל שלא הייתה סבלני , ירקת על כולם , אך הציבור רצה אחרת שראש העיר יחד עם כל המנהלים המשיכו וימשיכו לפתח את העיר ויש להם עוד תכוניות לפיתוח עכו , ראה שידור עכונט , בו לנקרי מפרט את פיתוח עכו עד שנת 2020 .

ישראל היקר , לכל אדם יש תחליף דרכו של עולם , במדינה היו אלפים וגיבורים , מנהלים ומנכלים וגם יו"ר ההסתדרות שהצליחו וכאשר הגיע הזמן ופרשו לגמלאות המשיכו בדרכם בלי להשמיץ את הקולגות במקום עבודתם .

אחרי כל מה שפרסמת נגד ראש העיר ומנהליו בחודשים האחרונים , קשה עכשיו לחזיר אותך למה שהייתה ואתה צריך להבין ככל שתמשיך בדרך הזאת אתה רק סוגר יותר דלתות .

תודה לך ולמרים על כל מה שעשיתם לטובת עכו ועשיתם הרבה , אני מאחל לך הצלחה בדרך החדשה שלך איש יקר .

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2013, 14:30 

דודי,
חבל שלא התאפקת – דבריך חצופים והזמן יוכיח שגם לא מבוססים. כבר נוכחתי שאינטרסים וקיבעון במחשבה – גורמים לאטימות, "חרשות" ו"עיוורון".
דווקא בשל היותי חזק, אני עומד על עמדותי, כמו: במאבק במפעל הגז, עמידר, ההנחה במס, שכונה צבאית וכו' – שאת כל אלה הובלתי, למרות התנגדות
האחרים. כמו גם בפעילותי היום יומית בעירייה שזכתה לאין-ספור הצלחות, כשההנהגה (למעט לנקרי שבדרך כלל עמד מן הצד) טרחו להפריע. אז אתה אל תדבר איתי על גברים.
לו הייתי חלש ודואג לאינטרסים שלי, הייתי הולך עם הזרם ואז, בוגד בעניין הציוני והעכואי. כל העת אני משלם, תרתי-משמע, בגלל יושרי והרגשת השליחות.
אם להיות אינטרסנט/צבוע ויס-מן, בעיניך זה "גבר", אז אנחנו חלוקים לגבי משמעות ה"גבר"!

ובאשר לבחירות: חשוב ביותר לנתח אותם, כדי להבין המגמות ולאן עכו צועדת!.. מאחר ולא הבנת, את הנתונים האמיתיים אטרח שוב להסביר:
1.בעיר עם רמה סוציואקונומית 4 , יש תלות מנטלית וכלכלית ואפשר בקלות "לשכנע", ע"י מתן מילגה, הבטחת משרה וכו' וכו' – מה שלא היה עובד ברעננה.
2.בעיר קטנה כמו עכו שבה רק כ- 40 אלף בעלי זכות בחירה: שמחציתם לא מצביעים, המסה של עובדי העירייה, מתנ"סים, ספקים, קבלנים וכו' – על משפחותיהם,
היא מסה קריטית שלא כמו בעיר עם 1/2 או מיליון תושבים.
3.בעיר קטנה כמו עכו, כש: א) כ-20 אלף לא הצביעו.
ב) כ-20 אלף שהצביעו, מתוכם 7 אלף מהמגזר הערבי. היתר, חלקם
הצביעו נגד לנקרי, הנותרים הם המשפחות האינטרסנטיות הנ"ל. אז כמה % מבעלי זכות ההצבעה בעכו באמת הצביעו ללנקרי?.....
המסקנה: האינטרסנטים והערבים - קבעו מי יהיה ראש העיר!
אני מודאג, כי אני מודע למצבה האמיתי של עכו ולאן היא דוהרת.
זה לא נבואה זה חיזוי!
ולדאבוני הרב, אתה עוד "תאכל את הכובע" ואל תתבייש להתנצל.

אלברט יקירי!
דבריך תמוהים – אני משוכנע שאינך חושד בי באינטרסים אישיים.
הרי אתה, יותר מאחרים, יודע שלאורך עשרות שנים - הרבה לפני העירייה, עוד בתקופת "הפורום למען עכו" שגם אתה היית חבר בו - הוצאתי במצטבר הון עצום על קידום עכו
(כולל המאבק להשגת ההנחה במס לתושבי עכו).
גם בתקופת עבודתי בעירייה, מרים ואני מימננו את רכבנו הפרטי שמרים השתמשה בו לצורך עבודתה – בהתנדבות בעירייה – 2 משמרות ביום – ולא זכתה מחבריך אפילו למכתב תודה
וכפי שאמרתי " אפילו לא לפרח בחג במשך 9 שנים". זו טיבה האמיתי של ההנהגה....
ביבי אינו רוה"מ שלי אלא של כולנו. שמעון לנקרי, עשה לא מעט, כך שביבי לא חבר לעכו.
אז אלברט, למרות שקשה לך, רצוי לפעמים להיות אובייקטיבי.
באשר לבחירות – ראה את שכתבתי לדודי. גם אתה תצטרך "לאכול את הכובע".
לא תהייה לי שום שמחה-לאד - משום שיש לעניין העכואי השלכות לאומיות.

כוח ללא ערכים - מביא לאפלה - בעיר מעורבת, על אחת כמה וכמה!......

ובאשר לי אישית: לפעמים כשמפסידים - דווקא מרוויחים מאד!......[/color]
[/b]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה