חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 16:16

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כיכר חדשה וסבל סביבתי .למה? חוסר אחריות מרגיז.
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 13:48 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

הכיכר החדשה שהולכת וניבנת בצומת הכבישים בורלא אחד העם תיהיה יפיפיה אין ספק אבל לזלזל בתושבים תוך כדי?
בתחילה לא היה רצף בגלל העברת עמוד מתח גבוהה . וכשכבר העבירו נכנסו לעבודות סביבתיות ויצירת מעגל התנועה
ובמקום להמשיך ברצף ולגרום כמה שפחות סבל למשתמשי הדרך הנה היום יום שישי הקבלן לקח מנוחה השאיר את האתר כמו שהוא
ואפילו שלט אחד קטן להיתנצל ולומר הינכם הסליחה כנהוג אין . תראו בתמונות האם תלונתי צודקת או לא.
ואם כבר הקבלן לוקח יום מנוחה אין לי התנגדות אבל תעשה כך שנוכל לנסוע בימים שלא תיהיה פה בצורה נורמלית?!
אבל לא, אין מי שיגיד לו מה לעשות שאם היה פיקוח אחראי והיה קצת מבין לא היה משאיר את המצב כמות שהוא .
כורכר מפוזר לכל עבר וכאילו עולם כמנהגו נוהג.
ואף אחד שלא יבוא ויגיד שזו כפיות טובה כי זו ביקורת על הלא נעשה למען משתמשי הדרך והאיזור.

תמונה

המעבר על הכוכר בנראה בתמונה כאילו נכנסים לתוך אמבטיה ג'ורה לרוחב הכביש

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

תמונה

שאלת השאלות למה אני צריך לגרום נזק לגלגלי מכוניתי וכמוני אלפים שעוברים ויעברו בימים הקרובים .
ראבק לא מבין. אם היו לוקחים את העינין בצורה אחראית מביאים מטאטא מטאטים לתןך המעגל או המשולש את הכוכר
מהדקים היטב את המעברים . היו גורמים לפחות מטרד סיבתי.

שאף אחד לא יקפוץ על העגלה הזו לניגוח פוליטי .
זכויות היוצרים שלי בלבד.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כיכר חדשה וסבל סביבתי .למה? חוסר אחריות מרגיז.
הודעהפורסם: 24 מאי 2013, 22:48 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

לא נורא עזרא ...בדרך כלל עד שמגיעים לגימור הסופי ..אז סובלים בדרך ..אז יהיו פה ושם ימי סבל אבל מה שחשוב זה עצם בניית הכיכר מה שישדרג את התנועה שם ...כמי שגר בסביבה ועובר שם מידי יום אני בטוח שהכיכר תוסיף המון הן בשדרוג התנועה ..בצמצום הסיכון לתאונות ..וגם ליופי הסביבתי .... שים לב שהוסיפו חניות גם מול קופ"ח ...והדבר הכי חשוב שלא ציינת וזה ...לדעתי ...זה ששדרוג הכיכר יוביל במיידי כפעולת המשך לשדרוג לחלק גדול מהכביש הראשי בשיכוני המזרח ואני מתכוון לרחוב בן שושן שחלקו שודרג לפני שנה והחלק הנוסף המתין לסיום עבודות תשתית וכעת הוא בשל לשדרוג כך שאת הכיכר צריך לראות כחלק ממכלול שיעבור שיקום ושדרוג כך שהתנועה שהיא כיום בחלק לא קטן מבן שושן לא נוחה ועם ויברציות , תהיה מסודרת וחלקה ...לסיום בל נשכח שלא רחוק משם הולכת ונשלמת טיילת פלוס פארק ציבורי סמוך לשכונת בתי הקרקע של כוחות הביטחון ..והרי לך שינוי מדהים ומרענן ...תודה לך עזרא על העדכונים והתמונות ..ישר כח

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כיכר חדשה וסבל סביבתי .למה? חוסר אחריות מרגיז.
הודעהפורסם: 25 מאי 2013, 07:28 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

חיים הכל טוב ויפה ואני מרוצה ומפרגן אך פה אני לציין את אוזלת ידו וזלזולו של קבלן הביצוע . הוא יודע שלא יעבוד ביום שישי שיכין אתהשטח עד כמה שאפשר ולא להשאיר מפגעים במשך יומיים. במקום עוברים מידי יום עשרות רוכבי דו גלגלי והנסיעה מסוכנת ו מסכנת אותם. ואני אחד מהם. כנראה שזה הבטחון העודף שיש לקבלן. לא יכול להיות מצב שפרויקט ימשך כמו מסטיק קבלן צריך להעמיד את כל הדרוש לביצוע העבודה באופן רציף ואם יש צורך שיעבוד לילה במידה ולא ירעיש . הרי מה זו עבודת קבלנות?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: