חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:38

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: כמה מילים על הפועל עכו
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 09:56 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

ראשית כל נפתח בדברי הערכה לקבוצתינו האהובה שהוכיחה שוב כמה אופי חזק יש לה, ושקשה מאד לנצח אותה. לחזור מפיגור 2:0 בטדי מול בית"ר 10 דקות לסיום זה מראה על סף שבירה גבוה במיוחד ועל כך מגיע כל הכבוד, לשחקנים למאמן ולאוהדים. יחד עם זאת בל נשכח שלפני המשחק היינו פייבוריטים לנצח(כן, כן) , אילולי מחצית ראשונה גרועה יכולנו גם להביא 3 נקודות וחבל שלא השכלנו לעשות זאת. בסופו של מחזור עכו שמרה על אותו פער שהיה לה על אלו שמתחתיה, ואפילו הגדילה אותו בנקודה מאחת הקבוצות שם(הפועל ר"ג). כרגע כל עוד שאנחנו מעל הקו האדום השעון עובד לטובתינו וכל מחזור שעבר והפער לא הצטמק, זה משמח.

יש לזכור שבסוף השבוע מחכה לנו סכנין, ולמרות שזה משחק ביתי שלנו זה הולך להיות משחק הרבה יותר קשה מבית"ר. סכנין נמצאת בתקופה מאז הגעתו של מרקו בלבול לעמדת המאמן. מתחילה לאגור נקודות ולסכן את השער הרבה פעמים במשחק. גם מול נתניה למרות שעשו תיקו בתוספת הזמן שיחקו הרבה יותר טוב מנתניה והגיע להם לנצח.... משחק מוקש לכל דבר. עכו צריכה לנצל את ההגנה הדי חלשה של סכנין, שגם תחסר כמה שחקני הגנה במשחק הזה, וללחוץ אותם לשערם כבר משריקת הפתיחה.

מילה קטנה גם על שחקני הרכש הסרבים. אז חוץ מהקשר האחורי המצויין (!!!) בראנסילאב יובאנוביץ' שהצליח להטביע את חותמו ולהכנס להרכב, אני חושב שדי הזנחנו את השניים האחרים, הבלם סרג'ה קנז'ביץ' הוכיח משחק שני ברציפות שהוא בלם יוצא מן הכלל טוב, שחקן גבוה מאד וחסון, שקורא נכון את המשחק, לדעתי עכו הרוויחה שחקן מעולה! גם החלוץ נמנייה ארסנייביץ' לדעתי לא מוערך מספיק עד עתה. אמנם כבש רק שער אחד מאז שהגיע אבל זה כי הוא כמעט לא מקבל דקות. במשחק אתמול מול בית"ר הוא בישל ליובל שבתאי את הראשון, וגם מול נתניה בישל את השער השני של מרינקוביץ'. אני חושב שכשהוא נכנס רואים ממנו הרבה התלהבות ורצון להצליח, והוא גם מוסיף מהירות להתקפה. בנוגע לשניים האלו לדעתי הם לא מקבלים את הערך המגיע להם, לא מקבלים מספיק דקות, וחבל כי אנחנו מפספסים שני שחקנים מצויינים לדעתי. קדוסי לאחרונה נראה כבוי ואין ספק שזה לא אותו שחקן של פתיחת העונה. הייתי מציע להתחיל לפתוח בהרכב עם ארסנייביץ'.
וכל הכבוד ליובל שבתאי, בשר מבשרינו, על צמד מרשים בטדי. שאפו גדול.

וקצת ביקורת בונה על המאמן יובל נעים. אמנם הצלחת להביא בסוף נקודה מטדי, ואם היינו מפסידים הייתי כועס יותר, אבל אני חייב להאיר\להעיר על נקודה מסויימת שלי די מפריעה בתקופה האחרונה. אני קורא לאחרונה לא מעט כתבות וראיונות עליך ולדעתי אתה יוצא קצת מגדרך. רואים שבכל ראיון כמעט יובל נעים מזכיר את העובדה שלפני שהוא בא כולם כבר הורידו את עכו ועכשיו פתאם עוד נשאר סיכוי.... ויובל גם תוקף את כל אלו שביקרו אותו מקצועית ואישית. אני לא דן אותך ומודע לתקופה די קשה שעברת בשנתיים האחרונות, ואולי זה בא מרצון להראות לכולם, אבל עדיין, אל יתהלל חוגר כמפתח.... מספיק להזכיר את ההצלחה של הקבוצה מאז שהגעת, ומספיק... הייתי מביא ציטוטים מסויימים שלא אהבתי אבל זה לא לעניין. מודים לך על מה שעשית, ותזכור שבסופו של דבר אם לא נשאר אז לא יזכרו מזה הרבה. שיהיה הרבה בהצלחה, ותודה!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: כמה מילים על הפועל עכו
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 11:31 
עכונט כדרך חיים

דור היקר ..

קראתי ואהבתי ...

לגבי המשחק אתמול .. קיבלנו נקודה שלא הייתה מגיע לנו שיחקנו חלש ולרוחב מדי ..

הצלחנו לחזור למשחק כאשר אוהדי בית"ר התחילו לקלל את פרננדס והוא הוצא .. למזלנו אחרת :(

לגבי המשחק נגד סכנין .. יהיה מאד קשה ..

לסכנין .. המשחק האחרון נגד בית"ר והם לא יכולים להגיע לשם במצב של סכנת ירידה ..

כי בית"ר ישחטו אותם במשחק הזה :(

אותנו זה לא צריך לעניין ..

לגבי יבול נעים .. לא אהבתי את הוצאת קדוסי .. שבניגוד לנכתב ע"י דור .. הוא לא אשם שהקבוצה לא מצליחה להכניס לו כדורים

זה הזמן לקבל קצת אומץ ולשחק גם עם קדוסי וגם עם ארסינוביץ ( החלוץ הסרבי ) כשכחלון משחק מהכנף הימני וגיא דיין / יובל שבתאי

מהכנף השמאלי ומרינקוביץ מתחתם בקישור .. כך נקבל 5 שחקני התקפה קטלניים ... יובנוביץ ישלים אותם בקישור ..

אין מה לפחד .. כי ההגנה הטובה ביותר זה ההתקפה :)

עכו צריכה עוד 2 ניצחונות = 6 נקודות !!!

ב ה צ ל ח ה :)

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 11:48 

נכון שזכינו בנקודה בחסד ולא בזכות, אבל אם מסתכלים על המומנטום ששני הקבוצות היו בו לפני המשחק, עכו היתה הרבה יותר פייבוריטית, ומשום מה זה לא בא לידי ביטוי במגרש

אני מאד מחזיק מאוהד קדוסי כשחקן, וחושב שזה הרכש החשוב ביותר של הקבוצה העונה יחד עם תמיר כחלון. אבל כבר תקופה די ארוכה שהוא לא ממש מספק את הסחורה.
עכו לאחרונה כובשת מאזן רב של שערים וקדוסי כבש רק שער אחד בשמונת המחזורים האחרונים... אנחנו צריכים ממנו יותר בישורת האחרונה של הליגה...

לגבי ההרכב שלך, התקפי מאד לטעמי. אין לנו את הלוקסוס של לשחק עם קשר אחורי אחד, מה גם שיובל שבתאי וגיא דיין שניהם בתקופה יוצאת מן הכלל, על איזה מהם יובל יוותר? והאם אותו אחד לא יכעס מזה? זה מבאס לרדת לספסל כשאתה בתקופה טובה..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 14:05 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

שטויות במיץ עגבניות כי עכו בשום משחק חוץ לא פיבוריטית לביתר יש קבוצה טובה וחומר שחקנים מצויין.
עכו היו אתמול חלשים ואף אחד מאיתנו ביציע לא האמין שעכו יוכלו לחזור.ביתר היו רעבים יותר ועלו בטירוף ואנחנו השגנו נקודה שתכננו להביא בחישובים כיצד למנוע את הירידה.שזה ניצחונות ביתיים ותיקו בחוץ.
במידה וביתר הייתה מנצחת היא הייתה מפסידה את כל המשחקים נגד קבוצות התחתית כי היא כבר מתה לסיים את העונה הזו.התיקו השאיר לביתר סיכויי לרדת ליגה.ואני בטוח שסכנין תנצח אותם בדוחא במחזור האחרון והמאבק שלה כן ישאר עד המחזור האחרון.
אנחנו צריכים לדאוג לכך שהכל תלויי ברגליי השחקנים כי אין דרך אחרת.
לגבי החלוץ הסרבי אתמול הוא היה פחות טוב אבל יקבל כנראה הזדמנות לפתוח בהרכב נגד באר שבע כי כחלון צבר כרטיסים צהובים ויהיה מורחק.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 15:34 
עכונט כדרך חיים

שפיציונר ואיציק ברבי זכינו בנקודת בזכות זה שאנחנו ווינרים משחקים עד הסוף עד שזה לא נגמר זה לא נגמר במקום לחפש מה היה מה לא היה תפרגנו נטו
איציק הנקודה הייתה מגיעה לנו והיה מגיע יותר מזה אך אמרתי לחברים בדרך לא מוצא חן בעייני שאסף קינן שופט אותנו לא טעיתי...לא היה פנדל בוודאות הכדור שיחק ביד לא היד בכדור ועל פי החוק אין פנדל.. חוץ מזה דודו כבר פתח את המשחק אבל אם לא לחץ של שחקני ביתר על שופט הרחבה קינן לא היה נותן על זה פנדל הפנדל ניתן זה אך ורק בגלל שהקבוצה ששיחקה נגדנו היא ביתר ירושלים..
למה אתם לא אומרים שהניצחון היה בזכות זה שיובל התעקש להשאיר את יובל במגרש למרות ש.. אבל יובל נעים כמו יובל נעים עושה מה שהוא רק חושב ובגלל זה הוא מצליח בעכו...יובל אוהבים אותך אתה תותח.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:08 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

סמי חברי
קודם כל עכו לא ניצחה אלא סיימה בתיקו, ונכון הפנדל לא היה פנדל הכדור פגע ביד,ובלם מתגלה כבלם טוב מאוד. עכו שיחקה את אחד המשחקים החלשים שלה בתקופה זו, אם במשחק כזה הם לא מפסידים, אז זה יותר מטוב, במשחק הבא אין את פרביליגיה לשחק גרוע עכו חייבת לנצח, ואם היא תנצח אז לדעתי היא תישאר בליגה ,ואם לא עד סוף העונה תהיה מלחמת הישרדות, אם נתניה לא תנצח יספיקו לעכו שש נקודות להישאר.
לבסוף עכו תישאר בליגה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:08 

סמי חברי
קודם כל עכו לא ניצחה אלא סיימה בתיקו, ונכון הפנדל לא היה פנדל הכדור פגע ביד,ובלם מתגלה כבלם טוב מאוד. עכו שיחקה את אחד המשחקים החלשים שלה בתקופה זו, אם במשחק כזה הם לא מפסידים, אז זה יותר מטוב, במשחק הבא אין את פרביליגיה לשחק גרוע עכו חייבת לנצח, ואם היא תנצח אז לדעתי היא תישאר בליגה ,ואם לא עד סוף העונה תהיה מלחמת הישרדות, אם נתניה לא תנצח יספיקו לעכו שש נקודות להישאר.
לבסוף עכו תישאר בליגה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 16:13 

החשיבות של הנקודה הזאת כפולה ומכופלת לא רק שלקחנו נקודה למאזן שלנו השארנו את ביתר במאבק ההישרדות בליגה וזה היה גומר לביתר את העונה וכל קבוצות התחתית היו חוגגות נגד ביתר חוץ מזה חברים הפרש השערים משחק תפקיד חשוב ולדעתי בסופו של דבר הכל יהיה צפוף בסוף והפרש השערים יכריע

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 19:30 
עכונט כדרך חיים

MCH נשמה המילה ניצחון היתה מכוונת ליובל נעים שניצח בהחלטות שלו להשאיר בכל מקרה את יובל שבתאי במשחק וזה הניצחון הגדול במשחק המבין יבין עכשיו אני בטוח שאתה מבין MCH :lol: :P :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 19:55 

האם חברי הפורום היקרים מסכימים איתי במה שכתבתי?

ציטוט:
וקצת ביקורת בונה על המאמן יובל נעים. אמנם הצלחת להביא בסוף נקודה מטדי, ואם היינו מפסידים הייתי כועס יותר, אבל אני חייב להאיר\להעיר על נקודה מסויימת שלי די מפריעה בתקופה האחרונה. אני קורא לאחרונה לא מעט כתבות וראיונות עליך ולדעתי אתה יוצא קצת מגדרך. רואים שבכל ראיון כמעט יובל נעים מזכיר את העובדה שלפני שהוא בא כולם כבר הורידו את עכו ועכשיו פתאם עוד נשאר סיכוי.... ויובל גם תוקף את כל אלו שביקרו אותו מקצועית ואישית. אני לא דן אותך ומודע לתקופה די קשה שעברת בשנתיים האחרונות, ואולי זה בא מרצון להראות לכולם, אבל עדיין, אל יתהלל חוגר כמפתח.... מספיק להזכיר את ההצלחה של הקבוצה מאז שהגעת, ומספיק... הייתי מביא ציטוטים מסויימים שלא אהבתי אבל זה לא לעניין. מודים לך על מה שעשית, ותזכור שבסופו של דבר אם לא נשאר אז לא יזכרו מזה הרבה. שיהיה הרבה בהצלחה, ותודה!

אשמח לשמוע דעתכם בעניין, גם אם הן חלוקות

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 09 אפריל 2013, 19:56 

וגם על זה....

ציטוט:
מילה קטנה גם על שחקני הרכש הסרבים. אז חוץ מהקשר האחורי המצויין (!!!) בראנסילאב יובאנוביץ' שהצליח להטביע את חותמו ולהכנס להרכב, אני חושב שדי הזנחנו את השניים האחרים, הבלם סרג'ה קנז'ביץ' הוכיח משחק שני ברציפות שהוא בלם יוצא מן הכלל טוב, שחקן גבוה מאד וחסון, שקורא נכון את המשחק, לדעתי עכו הרוויחה שחקן מעולה! גם החלוץ נמנייה ארסנייביץ' לדעתי לא מוערך מספיק עד עתה. אמנם כבש רק שער אחד מאז שהגיע אבל זה כי הוא כמעט לא מקבל דקות. במשחק אתמול מול בית"ר הוא בישל ליובל שבתאי את הראשון, וגם מול נתניה בישל את השער השני של מרינקוביץ'. אני חושב שכשהוא נכנס רואים ממנו הרבה התלהבות ורצון להצליח, והוא גם מוסיף מהירות להתקפה. בנוגע לשניים האלו לדעתי הם לא מקבלים את הערך המגיע להם, לא מקבלים מספיק דקות, וחבל כי אנחנו מפספסים שני שחקנים מצויינים לדעתי. קדוסי לאחרונה נראה כבוי ואין ספק שזה לא אותו שחקן של פתיחת העונה. הייתי מציע להתחיל לפתוח בהרכב עם ארסנייביץ'.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: