ציפי ר כתב:
סליחה , אני לא מבינה בכדורגל , אך מבינה את במערכות יחסים ,
איך זה , שציון ויצמן , היו"ר המודח שלא קיבל כסף מראש העיר לנקרי ו 4 הבנים שומרי החוק בעיריית עכו , חוזר לחגוג את פסח עם הקבוצה של הפועל עכו , בלי להזכיר את ראש העיר לנקרי שהעביר לו מיליונים בכל שנה לקבוצתו ולא אומר מילה נגד מבצעי ההתנקשות בראש העיר ? ולא מאחל בריאות לממונה שלו בעיריית עכו .
זה מעניין ואני המומה
1. ציון ויצמן לא הודח .. הוא התפטר בגלל כפילות תפקידים לטובת המשך תיקצוב העמותה ע"י העיריה
2. בכתבה אחרת על אותו נושא
http://www.one.co.il/Article/12-13/1,1,26,0/214781.htmlצויין שהיה נציג העיריה ישראל בן שלום
3. לשמעון לנקרי מגיע הרבה יותר מכבוד בהפועל עכו ..
4. האגו בעכו שובר שיאיים ומאיים להרוס כל חלקה טובה .. חייבים למצוא תרופה למחלה הזאת
5. קראתי את שני הכתבות ב one YNET והתבטתי אם להתייחס .. בחרתי להתעלם .. כי כעת יותר מהכל אני חש הזדהות
וכאב עמוק עם שמעון לנקרי ... אלברט בחר להעלות ( וזה בסדר .. ) .. לכן אני מבקש לאזן ..
עד לבדיקה נאותה של הדברים ..
6. כאוהד הפועל עכו אני חש ריקנות עצומה ... החל ממצב הקבוצה .. אך יותר מהאסון של ניסיון לקחת את חייו של שמעון לנקרי ..
הכל התגמד פתאום ... ולבי נתון כולו לרפואתו המהירה של שמעון לנקרי ..
7. בשבת ניהיה במשחק נגד מכבי נתניה .. נעשה הכל לכבד את שמעון לנקרי במשחק .. הוא איש יקר מאד לכולנו ..
8. לא יודע מה אתכם .. החג שלי היה מעול בתחושת אי נוחות .. היום אכלתי בצהרים עם משפחתי בעכו .. והעיר נראתה לי חיוורת
( תכננתי לטייל רגלית .. ופשוט חשתי ריקנות .. שתיתי קצת יין אדום ונפלתי במיטה של אבא שלי ונרדמתי ... )
אולי זאת תחושה אישית .. אולי זה סימן ... חייבים להבריא את החוליים למען המטרה העקרית ... עכו !!!
9. חג שמח .. מועדים לשמחה לכל העכואים באשר הם ..