|
אני יכולה להוסיף ולשתף חלק מהסיפור האישי שלי, אך הוא סיפור ארוך מאוד. לא בדיוק אותו דבר כמו שלך, עזרא, אך מאוד דומה באטימות של העירייה. על מנת לא להתיש אתכם בקריאה, לא אכתוב אותו כאן, אך רק אספר שהוצאנו היתר בניה לתוספת חדר ממ"ד. התהליך הוא מאוד ארוך, מייגע, ההתנהלות של העירייה לוקה בחסר, יש חוסר התחשבות טוטאלי בתושבים שומרי חוק שרוצים לעשות הכל כפי שהחוק מחייב. אנו חווים שרירותיות שהיינו רוצים לראות אותה מופנית כלפיי עבריינים. יוצרים לנו עיכובים על כל שטות הכי קטנה, כשמסביב לביתי כל השטויות הקטנות האלה קיימות ואף יותר. הכל מתנהל בעצלתיים. את התהליך התחלנו לפני כמעט שנתיים ועדיין לא סיימנו לסגור את כל הפינות. אנו אנשים שומרי חוק, עובדים, משלמים את המיסים שלנו בזמן, לא חייבים כלום לעירייה, לא מקבלים אלא רק נותנים. אני לא אשקר ואומר שהרבה פעמים חולפת לי מחשבה בראש פשוט לעזוב את העיר הזו. אני ממש לא מאלה שיוצאת בהצהרה כזו, כדי לקבל הקלה כזו או אחרת או מצפה שמישהו יבקש ממני להישאר כאן. אני פשוט חווה תיסכול ומירמור מאוד גדולים... אז אולי שמישהו יחשוב באופן יצירתי, על דרך שבה ניתן יהיה לתגמל תושבים כמוני וכמו עזרא וכמו עוד הרבה, אני בטוחה, בצורה של הקלות וזירוזים בתהלכים למיניהם. כך ישיגו שני דברים: 1.הקלה משמעותית עבור תושבים "חיוביים וחיוניים לעיר", כך אני קוראת לזה. 2.שיתוף פעולה מאותם תושבים שרגילים לעשות מה שבראש שלהם.
|
|