שלום מכובדי הרשו נא לי להציג תופעה ישנה שלא טופלה בזמן וחוזרת כל פעם גדלה וצוברת תאוצה וכאן טמונה הסכנה שבה!!! אני גר באיזור בן גוריון בשיכון בשכירות מזה כ4 חודשיים (מקווה לסיים את השהות שלי ובני משפחתי כמה שיותר מהר) כל יום שישי בחודשיים האחרונים אני מתעורר ביום המנוחה שלי לצלילי מוזיקה בוליום של אזעקה של מלחמה , שבוקעים מלא פחות משמונה רמקולי קרן ענקים ב360 מעלות שלא מביישים שום איצטדיון לא יודע כמה מאות קילוואטים} ובו משמיע ביה"כנס המקומי מספר שירים כאשר הראשון הוא שיר שנקרא " מלאכי השלום" לאחריו יש הכרזה צווחנית של "שבת שלום זמן הדלקת נרות היא שעה כך וכך " ישנה הפסקה של מ"ס דקות בהם נותנים למסכנים שחטפו בראש להתאושש ואז מגיע השיר לקינוח שגם הוא כמובן שיר מהתנ"ך ובזה לאחר מס דקות מסתיים המאורע ההזוי הזה שמעיר אותי ועוד רבים אחרים בהם גם כנראה תינוקות רכים שלנים את שנתם לאחר ימים חמים) כל פעם פעור פה, כעוס , עייף , וחרש לפרק זמן מסוים . מישהו רוצה להכחיש שיקום גם אם אני אעמוד בבוסתן הגליל אני אשמע את זה. מה אתם אומרים על זה? אני וכמוני רבים באזור תושבים חילונים זוהי סביבה מגורים לא הומוגנית שבא גרים גם אנשים דתיים גם עולים מחבר העמים שאין להם שום שמץ של גינונים דתיים, וסתם עמך. זוהי אמנם מדינה דמוקרטית אבל צריכים להיות בפרוש קווים אדומים!!!! תארו לכם שמחר יחליט המואזין בעכו העתיקה שעל כל בית ישראל לשמוע איזה פרק מהקוראן בתוספת איזה נעימה של פאריד אל עטרש וכל זה כמו במקרה הזה בפול וליום אייך תקבלו ידידי את זה? המשטרה יחד עם העיריה צריכים לבער נגע זה מהשורש אני יהודי חילוני שאם אני רוצה לדעת מתי מדליקים נרות שבת אני יכול להכנס לרשת ולבדוק . ולא צריכים לכפות עלי לשמוע את זה ברגע שאני ישן ובטח את אותם שירים בתוספת ( נראה לי לצערי שאת התופעה הזו יסדו החברה החמודים מחב"ד שמסתובבים עם אוטובוסי ענק ומשמיעים את מרכולתם ברבים בקול רם.) רק שהם מנומסים וחמודים באמת ולא מפריעים את מנוחת השבת. את התופעה המכוערת הזו מובילם בתי כנסת שמזוהים עם הזרם של ש"ס שבנוי לצערי על אנשים ללא חינוך אלמנטרי. מבקש ממכם להגיב ולנסות להצתרף אלי במסע להבהרת הנגע המוזר והבזוי הזה אני מתכוון לפנות גם למפכ"ל המשטרה במכתב מעורך דין.
|
|