חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 19:43

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: האמת לא יודע מה לכתוב ...
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2010, 22:34 
עכונט כדרך חיים

פתיחת משחק קטסטרופלית מצד עכו כששני המגינים של עכו רועי לוי ושמעון הרוש עושים טעות אחרי טעות אחרי טעות ללא תגובה הולמת מצד מאמן הקבוצה אלי כהן ,אשדוד עולה ליתרון של 2 שערים וביציע כולם בשוק אשדוד מתחילה להסתגר בבונקר שגם אצל ירון לא ראינו דבר כזה מהדקה ה-14 בונקר שאפילו נסארללה ימח שמו ושם זכרו לא יכול לפרוץ ,שחקני אשדוד יכולים בשקט לעלות הצגה בחול המועד סוכות יהיה להם סיכוי לזכות במקום הראשון ראה הוזהרת גו'ש יש לך מתחרים על המקום הראשון בתיאתרון בסוכות והיא מ.ס אשדוד שביזבזו זמן בהצגות שלהם מהדקה ה-14.בושה לכדורגל הישראלי בושה לליגת העל ,כנראה באשדוד הקימו אקדמיה של בונקרים ולא אקדמיה של כדורגל .
מחצית שניה בעכו נכנס רועי דין(ממש תמוהה שפתח על הספסל) שהיה בולט במחנה ובמשחקי גביע הטוטו ששיחק לפחות כבש להבדיל מערפת המחמיצן הראשי במחצית השניה שחקן שני מוחלף בעכו נכנס הזר הארגנטינאי ניקולס פלפצוק שהיה מצוין גם תמוהה שפתח על הספסל הבחור ממש שחקן מצוין היה יותר מידיי על הספסל.
המגינים אני האמת לא רוצה להרחיב עליהם את הדיבור היו ממש קטסטרופה ,אי אפשר להגיד עליהם משהו במחצית השניה כי לא היתה להם עבודה בכלל כי אשדוד שיחקה בונקר.
אלי כהן צריך להבין שבלי הגנה הוא ירד עם עכו ליגה זה שהיה משחק עם קצב טוב ואפילו מצוין במחצית השניה אין ספק אבל עם זה לא מקבלים נקודות גם רעננה שיחקה כדורגל יפה ואם היה לה הגנה טובה היא היתה מסיימת לפחות במקום השביעי אם לא מעל זה.

דחוף חיזוק בחלק ההגנתי קשר אחורי טוב וחלוץ מריח שערים .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: האמת לא יודע מה לכתוב ...
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2010, 22:57 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

שבוע טוב
אני לא יכותי להגיע למשחק בשל מחלה שתפסה אותי. לפי מה שאני קורא באתרי אינטרנט ולפי מה שסמי מתאר פה, אני לא רואה שחורות, אולי יש למשחקים הבאים?
לעכו יש משחק חשוב שבוע הבא מול הפועל פ"ת. לפי איך שהקבוצה הפתח תיקוואית נראית אפשר לאסוף נקודות.
בכל אופן, מצפה לנו עונה קשה לא פחות מהעונה הקודמת. שתי העולות החדשות הן קבוצות טובות שיש להן קהל תומך אחריהן. אני לא רואה אותן יורדות
לגבי המגינים: לא היית במשחק אבל האם הם כל כך גרועים?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 21 אוגוסט 2010, 23:46 

תראו חברים,יש בעכו קבוצה,
הפסד מרגיז,נראה שבתחילת המשחק היה לשחקנים עדיין פיק בירכיים,וככל שהמשחק התקדם ובעיקר במחצית השניה,עכו שיחקה ממש טוב.
לדעתי וזאת רק דעתי,
חייבים חייבים בתור אוהדים לעשות סוויץ' במוח,אסור לנו לגרום לשחקנים שלנו לאבד ביטחון,צריך לבנות להם את הביטחון.
אני יודע שזה קשה וכמעט בלתי אפשרי אבל אין מצב שאנחנו מקללים את הקבוצה שאנחנו אוהדים יותר משאנחנו מעודדים אותה.
אני הייתי מאוהדים שאהבו את ירון ונתנו לו קרדיט במשך עונה שלמה ואני מודה לו על מה שעשה בעכו בעונה שעברה.
אבל עכשיו אני בעד אלי כהן ואתן לו גב לפחות 5 מחזורים.
צריך להסתכל קדימה ולאהוד ולעודד את השחקנים לבנות להם ביטחון ולתת להם קרדיט.
בואו נשנה את ההסתכלות שלנו במשך המשחק ולמרות הבאסה העמוקה שיש לנו בזמן שאנחנו מקבלים גול לתת עידוד לקבוצה.
אני לא יודע איך להסביר את זה בדיוק אבל יש לי הרגשה שכמה שנהיה יותר מאחורי הקבוצה גם ברגעי המשבר,ככה השחקנים יתנו יותר את הנשמה וינסו למשוך את הקבוצה קדימה.
באופן כללי בואו לא נקלל סתם בלי סיבה ,אני לא חושב שהיה צורך לקלל את ג'קי בן זקן,מה הוא אשם שהקבוצה שלו מנצחת.
אם יש מישהו שצריך לקבל ביקורת זה השופט שהיה פחדן והיה קוון אחד שראה רק דברים נגדנו.
אני מקווה שהמבקר של השופטים לא יתעסק בדו"ח הביקורת עם ציון ויצמן כי מותר לציון כמנהל קבוצה להגיד את דברו,וזה אפילו חובתו מה גם שהוא לא ניבל את פיו אלא העיר הערה לגטימית.
אם צריך עדים כולנו יכולים להעיד .
עכו צריכה שיפור אבל יש עתיד.
בסוף המשחק הבנתי שיש קבוצה ושנישאר בליגה על אפם וחמתם של כל הקטנרנים והקנאים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2010, 06:35 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

:lol: :lol: :lol:

סמי היקר ואוהדים יקרים ...

גם אני כמו סמי מאד מאד מבולבל מהמשחק
המשחק התחיל זוועה היינו בשוק , לא הבנו איך הפועל עכו פתחה את המשחק
אשדוד מבחינתם גמרו את המשחק ברבע שעה הראשונה וספק הורידו הילוך , ספק הפועל עכו התחילה לשחק
הסיבה עדין לא ממש ברורה , אך כשהפועל עכו שיחקו מזמן לא ראינו את הפועל עכו תוקפת ומשחקת כל כך התקפי
בליגת העל
אפילו המגנים שמאד מדאגים אותי התחילו להראות את יכולותיהם ההתקפיות , ואם שיפור בחלק ההגנתי שלהם יהיה בסדר
ג'קו עראפאת הראה למה החתימו אותו ... אך מאז גבי בליטי לא היו החמצות כאלה בהפועל עכו
הייתי ממליץ לשלוח אותו לאלון מזרחי כמו שרועי דיין עשה ( רועי דיין השנה יתן מעל ל 12 גולים !!! הוא בהשתפרות
מאד משמעותית ועכשיו איפשר להבין למה הוא חושב על חו"ל )
כליבאת החתמה מצויינת ולמרות החמצותיו הוא מנוע מאד משמעותי בהפועל עכו .. תענוג !!!
במרכז מעל כולם בלט בן בנימין ששנים אני מתחנן בפניו שילך קדימה ויבעט לשער , אתמול הוא הוכיח לכולם
שיש לו גם יכולות התקפיות ( אני מרגיש שהשנה הוא מצליח בגדול כנראה שאלי כהן מעודד אותו לתקוף ובכך משלים אותו
לשחקן מושלם מהשורה הראשונה בליגת העל )
בשבוע הבאה משחקים בחוץ נגד הפועל פ"ת , אני מאד מקווה שננצח ונחזור עם 3 נקודות
לאור המחצית השניה זה יותר מאפשרי ...
קדימה הפועל עכו !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2010, 09:35 
עכונט כדרך חיים

עכו היתה חייבת לנצל את חסרונם של 2 השחקנים הזרים של אשדוד ולנצח את המשחק . הזדמנות כזו לא תחזור !!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 אוגוסט 2010, 15:26 

מוטי
עכו לא ניצחה,זאת עובדה,אין כבר מה להתעסק עם המשחק הזה,צריך להתכונן למשחק הבא.
עכו נראית קבוצה סימפטית עכשיו צריך קצת יותר אופי ואכזריות (במובן החיובי של המילה).
מי שראה את המשחק אתמול ולמרות ההפסד האכזרי של הנקודות יודע שיש על מי לבנות.
ניפגש בשבת באיצטדיון הלאומי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 6 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה