אני מתרשם מתוך כתיבתך כאן שאתה משדר חוסר אמון, כאילו ולא נותנים אינפורמציה מלאה ובכך אתה עושה עוול למעורבים בהקמת השכונה - ביניהם מינהלת פרוייקט מגורים ועיריית עכו.
כממונה על הפרוייקט מטעם העירייה ומתוך הכרותי את המעורבים, אני יכול להגיד לך שכל המעורבים - הם ישרי דרך ומעבר לכך,ממילא אין להם כל סיבה להטעות ולהסתיר.
הפרוייקט הוא מעולה, עם יתרונות רבים מאד. לא במקרה יש דרישה רבה ולא רק מאנשי צבא!...
ולעובדות עצמם:- המתחם עצמו, נקרא "אגרוף דרום" (בשל צורתו). הוא גדול ויורד מערבה, רחוק מעבר לשדרת הפיקוסים - מרח' דושניצקי בצפון ועד לשכון 3 בדרום.
הישיבה עצמה, אם תבנה, היא בשטח קטן בפינה הצפון מזרחית והבחורים שאמורים ללמוד בה, הינם יוצאי צבא. בחורים שקטים, חברותיים ונעימים, מודרניים ומשכילים. הלוואי על עם ישראל רבבות שכאלה.
אין שום מקום למחשבה על הפרעות מצידם ולראייה, כיום, הישיבה יושבת במרכז שכונה ערבית - כל אחד חי את חייו בשקט ללא הפרעה. אם אכן, תבנה הישיבה במקום, יהיו בה יתרונות ולא חסרונות. מעבר לכך, למרות שאין צורך בסגירת המתחם, ככל הידוע לי, בכניסה לשכונה לאנשי הקבע - יהיה שער עם שלט-רחוק והחיים בה יהיו שלווים ביותר. השכונה נמצאת בקרבת בתי ספר ומכללה, במרחק קצר מתחנת הרכבת, מהים, מהקניון - כך שללא שום ספק, מי שלא רכש, יצטער מאד.
אם יש לך שאלות נוספות, אשמח להשיב. כמו כן, אשמח לארח אותך ולהראות לך מפות ותכניות, לעשות לך ולבני משפחתך הכרות עם עכו וגם לקחתך לישיבת ההסדר.
אני משוכנע שתצא משם מופתע. אתה תכבד ותאהב אותם, כפי שאני וחברי מכבדים ואוהבים אותם. אני לא דתי, אלא מסורתי וציוני.
מספר הטלפון שלי 052-3863888
ישראל בן-עזרא
נ.ב. ומילה אחת על אלברט לוי הוא אדם ישר, ציוני וחיובי. הוא מנהל את האתר הזה על חשבונו. משקיע זמן רב, בסבלנות ובשקידה. מצליח לקיים ולנהל אתר חיובי וכולנו חייבים לו תודה על כך.
|
|