חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:53

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: מפתח לניצחון זה להעלים את לוזון במגרש ונחישות..
הודעהפורסם: 30 אפריל 2010, 22:29 
עכונט כדרך חיים

מפתח לניצחון זה להעלים את לוזון במגרש ונחישות.. בת שלום לכל אוהדי שחקני הפועל עכו הנהלה והצוות המיקצועי של הפועל עכו המפתח לניצחון נגד אחי נצרת זה העלמת לוזון במגרש ואת התפקיד הזה היית מחלק בין שני שחקנים לסרוגין זה על בן בנימין ובמיוחד גוני טיננבויים שמתאים למשחק מחר כמו כפפה ליד גוני הוא אחד השחקנים שאני הכי הרבה מעריך במגרש בהשקעה שלו מתחילת המשחק עד סופו וזה מחמם את הלב בקרב האוהדים גוני יכול בקלות להעלים את יניב לוזון במגרש ולגרום לאחי נצרת לאבד את הראש במגרש.
המפתח לניצחון הוא גם מוטיבציה גבוהה מאד נחישות וכמו שראיתי את תקציר האימון באתר ONE אני מאמין באמונה שלמה שמחר ב"ה השחקנים הולכים להתאבד על המגרש ולהביא לנו את הניצחון.
טוב עשו במשטרה שהגבילו את כמות הכרטיסים לאוהדי אחי נצרת שמתכוננים להגיע בהמונהם למשחק בשבת וטוב עשו בעכו שמיקמו אותם ביציע המזרחי ששם פחות אפשר להשפיע על המשחק ,לא רוצה לכתוב את ההרכב שהייתי רוצה לראות בשבת כל מי שיעלה בהרכב אני רוצה לראות אותו נותן מעל מאה אחוז במגרש ואת כל כולו למען הפועל עכו ,אמר נכון דודי פדלון כשנשאל על ידיי דורון בן דור על העונה הטובה שדודי מציג העונה אמר לו דודי אם נרד ליגה חלילה אז לאף אחד לא היתה עונה טובה אבל ב"ה נשאר אז לא רק לי עונה טובה אלה לכולם ללא יוצא מהכלל זה מראה על הדריכות של כל השחקנים לקראת המשחק מחר ,אני בטוח שהלילה יהיו לי המון נידודי שינה לא מאמין שאני יצליח להרדם היום כבר אתמול התחילו נידודי השינה ולא בגלל טורניר האוהדים חחח אלה בגלל המשחק מחר ,מחר ב"ה בבית הכנסת שבה אני מתפלל יש ברית מילה בשעה 11 בבוקר ברגע שיחתכו ויעשו את הברית אבקש ניצחון של עכו מחר והשארות בליגת העל אמן.
מכאן אני שולח לכולנו הצלחה מחר במשחק ב"ה ואני קורא שוב לאוהדי הפועל עכו בואו בהמונכם למשחק מחר לעודד את הפועל עכו הסעות יצאו מחר בשעה 16.15 מהמגרש הדרומי .

שבת שלום ומבורכת לכולם אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קדימה עכוווווווווווווווווווווו
איציק ברבי ידידי היקר קח הכל בקלות תהיה אופטימי אנחנו מנצחים מחר ב"ה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: מפתח לניצחון זה להעלים את לוזון במגרש ונחישות..
הודעהפורסם: 01 מאי 2010, 00:53 
עכונט כדרך חיים

אהלן סמייייייייייייייייי ..וואלה הראש כל הזמן על המשחק ,לא נראה לי שנירדם הלילה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 01 מאי 2010, 10:58 
עכונט כדרך חיים

לא לפחדדדדדדדדדדדדד ,לא לפחדדדדדדדדדדד, הכדורגל זה משחק פשוט שהמטרה שלו זה שהכדור יפגוש את הרשת של היריבה , לכן לתקוף בחמת זעם מההתחלה ועד הסוף.
בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 01 מאי 2010, 11:36 
עכונט כדרך חיים

אהלן מוטי !
אני מאוד מקווה לראות אותך היום במשחק ב"ה ראיתם אך אוהדי אחי נצרת מתגרים בנו באתרים השונים משחקים אותה אינטר .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: