חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:49

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל עכו לא תרד וגם לא תגיע למבחנים ...
הודעהפורסם: 04 אפריל 2010, 23:05 
עכונט כדרך חיים

הפועל עכו לא תרד וגם לא תגיע למבחנים ...
הפועל עכו להבדיל משאר הקבוצות מחוברת יותר ,ישנם 2 בעיות בעכו שחייבים לבוא על פתרונם ואת זה מופקד יו"ר הפועל עכו ציון ויצמן מאמן הקבוצה ירון הוכנבויים לעשות זה לגבש מחדש את כולם לעשות סולחה בין הישראלים לזרים שניראים מאוד מרוחקים משאר שחקני הקבוצה וזה לרעתנו במני טיים של הליגה כאן צריכה לבוא הגדולה של הותיקים והשחקנים הכי משפיעים בקבוצה ואלו הם דודו גורש ,גבע ברקאי ושחר סימנטוב שחייבים לאחד את כולם וגם לעודד ולפרגן לאלו שאיבדו את מקומם בהרכב במיוחד את אושרי גיטא שנראה מדוכדך ממשחק למשחק צריך לעודד ולתמוך בו אני בטוח שאושרי עוד ישתלב ויתן את חלקו במסע ההשארות של הקבוצה בליגה אושרי כך לדוגמא את חברך לקבוצה שחר סימנטוב שפתאום מצא את עצמו בספסל מקום זר לו במיוחד אבל שחר לקח את עצמו בידיים ואת זה אנחנו רואים כששחר נכנס הוא עושה את השינוי המיוחל אז אושרי תרים את הראש אתה עוד תראה לכולם מה אתה שווה ואני מאמין שתיתן את הגול שיעזור לקבוצה להשאר בליגת העל אמן.
אני רוצה להתייחס לשני שחקנים טובים ומוכשרים שמוצאים את עצמם בזמן האחרון מחוץ לסגל ויושבים ביציע והם ליאור לוי ועומרי אלמקייס תהיו סבלניים ותנו את כל כולכם באימונים שיגרמו לצוות המיקצועי להרגשה שאתם יכולים ושייכים לסגל שיעלה למשחקים הקרובים בטירוף כל משחק ליגה מהמשחק נגד באר 7 זה כמו גמר גביע אז קדימה כולנו מאוחדים למטרה אחת ויחידה השארות של הפועל עכו בליגת העל.
הבעיה השניה שהקבוצה סובלת במחזורים האחרונים זה החוסר ביטחון שמחדיר לשחקנים מאמן הקבוצה ירון גם נגד הפועל תל אביב וגם נגד מכבי פ"ת הפועל עכו חוזרת מפיגור משווה נגד הפועל תל אביב מובילה 2-1 נגד פ"ת פתאום ירון עושה במכנסיים ומחליט לסגור משחק ועכו מאבדת מומנטום חיובי וסיכוי להביא 3 נקודות הבית הגיע הזמן מר ירון שתתחיל להאמין בבחורים האלו שיודעים טוב טוב את מלאכת הכיבוש תתחיל להאמין בהם.

אז שחקנים יקרים ואוהדים יקרים שעת האמת הגיע המשחק בבאר 7 חשוב מאין כמוהו לקבוצה כל מי שיכול ורוצה לנסוע נארגן רכבים וניסע לעודד את הקבוצה בבאר 7 למרות המרחק ,לכם שחקנים החשיפה בליגת העל היא גדולה זאת הקרירה שלכם הפרנסה שלכם אני בטוח שאף אחד מכם לא ירצה לרשום בספר הזכרונות שלו ירידת ליגה אתם טובים מאחי נצרת מרעננה פ"ת חיפה שבוודאות יתמודדו איתכם בפליאוף התחתון תנו את כל כולכם למען הקבוצה למענכם כי אף קבוצה לא היתה במצב קשה כמו שלכם ללא מגרש ביתי מרוחק כמעט שעה מעכו ללא קהל שבמידה והיה המגרש בעכו מוכן היו מגיעים אלפים למשחקי הקבוצה שהיה נותן דחיפה ענקית ובטוח שלא היינו בפליאוף התחתון אתם הקבוצה היחידה מבין הקבוצות האלו שמגיע להם להשאר בליגה אז תנו פיניש מהסרטים אנחנו איתכם לאורך כל הדרך יאלה קדימה עכווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו.

חג שמח לכולם תרבחו ותסעדו..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הפועל עכו לא תרד וגם לא תגיע למבחנים ...
הודעהפורסם: 05 אפריל 2010, 03:14 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

:lol: :lol: :lol: :lol:

" תרבחו ותסעדו "

אז קודם חג שמח לכולם

וכדי לנוח ולאכול בשקט חייבים לברוח מהמקום ה - 14 למעלה

אסור ליפול למבחנים !!!

וזה מחייב אמונה ומלחמה בכל משחק ורק נצחונות !!!

תוצאות תיקו נוספות ואנחנו בליגה הלאומית !!!

וגם שמובילים 1:2 ממשיכים ללחוץ על הגז לתת את השלישי , משאירים את מחזיקי הכדור במגרש

וממוטטים את היריבים

לכל אלה שרצים לתקשורת , זה הזמן להזכיר שבליגה הלאומית אין תקשורת כמו בליגת העל
אז תשתקו את ששת המשחקים הבאים תשחקו ותתמקדו בהצלת הקבוצה
אחרת בליגה הלאומית השמות שלכם אולי יופיעו בעיתונים וגם זה לא במרכז הבמה

כל שחקני הפועל עכו הם שחקנים מצויינים , אך אם חלילה נרד אף אחד מהם לא ינחת בקבוצה אחרת בליגת העל
אז הגיע הזמן שיבינו שהם תלויים אחד בשני , יתלכדו וינצחו את כל המשחקים

גם המאמן היקר שלנו חייב להקרין יותר מנהיגות ואמונה על השחקנים , לפעול מידית לאיזון החברתי המתבקש
לדבר עם ליאור ועם אלמקייאס שהם שחקנים מצויינים ( חייבים להשאר גם בשנה הבאה ! ולשנים רבות ! )
לעודד ולהסביר

והכי חשוב האוהדים !!!

איך אמרו ב"שבת חי "

אם כל אוהדי מכבי פ"ת נכנסים במונית אוהדי הפועל עכו בבגז' :lol: :lol:

לא יודע איך לקחתם את זה
רק אני ומשפחתי בקושי נכנסים במזדה 5 אז ...... שיתפוצצו !!!

נתאחד ... נלחם ... נשאר בליגת העל ובשנה הבאה באצטדיון החדש נסתום לכולם את הפיות

התשובה ללעג היא הצלחה ... הצלחה .. והצלחה !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הפועל עכו לא תרד וגם לא תגיע למבחנים ...
הודעהפורסם: 05 אפריל 2010, 14:04 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

אכן התשובה ללעג היא הצלחה הצלחה הצלחה.
אנו לא צריכים שהתקשורת תאהב אותנו אנחנו צריכים להישאר בליגה,עם האיצטדיון הביתי בעונה הבאה והקהל הרב הם לאט לאט יאכלו את הכובע.
הכי חשוב כרגע זה להבין את חשיבות האחדות,כולם כולל כולם חייבים להבין כמו שסמי אמר הוא גמר גביע.
יש לנו אחלה קבוצה,שוער ענק חוליה אחורית טובה קישור שמשתפר ממשחק למשחק ושחקני התקפה שמשתפרים ממחזור למחזור.
אני מקווה מאוד שנגיע למקום ה13 אבל אני באופן אישי חושב שגם מקום 14 זה לא אסון,לדעתי ננצח כל קבוצה מהליגה הלאומית,ואני מאמין שאם נגיע לזה יגיעו מאות אוהדים לעודד.
מקווה שנגמור במקום ה13 לפחות אבל גם 14 זה לא אסון.
מבחינתי שחקן המפתח הוא שחר סימנטוב שצריך לגלות מנהיגות גם במגרש וגם אם הוא על ספסל,עכשיו זה המאני טיים,עכשיו נבחנים השחקנים על אופי ולא רק על יכולת.
אני בטוח סומך ומאמין בשחקנים הנפלאים שלנו.
מקווה שיגיעו רבים לבאר שבע.
ובנימה אישית ברוך השב ציון אסרף אל המשחקים.
מקווה שתחלים מהר מפגיעה ביד.
תרבחו ותסעדו מי שנימצא במרכז מוזמן למימונה הנפלאה שאשתי קטי שתהייה בריאה טורחת עליה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: