חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 06:33

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אחי נצרת - בני סכנין
הודעהפורסם: 04 אפריל 2010, 12:28 
עכונט כדרך חיים

חג שמח לכולםםםםםםםםם...
אוהדים יקרים אני פונה אליכם ומודיע לכם (לכאורה )שבני סכנין לא יתאמצו מול אחי נצרת. אפשר היה כבר להריח את זה בתוכנית הגיזענית ראידה אל חמיסה תוכנית הספורט הערבית בערוץ הספורט ששבוע לפני המשחק מארגנים סולחה בין אדם אדיה לחאלד חאליילה. ואת שיחת הטלפון של חאלד חאילה שהתפלל לאלוהים שנצרת ישארו בליגה.עכו חייבת לפנות לויצמן יער להיות נוכחים במשחק הרגיש הזה. !!!!
התפלאתי אייך בתוכנית כתב הספורט סעיד סחנין אומר לסמיר עיסא שאין לו מה לחפש בליגה הישראלית ויאמן את נבחרת פלסטין ויביא גאווה לכל ערביי ישראל, כי נבחרת פלסטין יותר חשובה מהכל.
ואייך אומר הבחור שקורא טקסים בתוכנית .......... ותחשבו על זה..........

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: אחי נצרת - בני סכנין
הודעהפורסם: 04 אפריל 2010, 18:48 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

מוטי, ערב טוב
גם אני חושב שסכנין יתנו לנצרת את המשחק ולצערי אפילו ויצמן יער לא יעזרו. אם קבוצה רוצה לתת את המשחק אין דרך לגלות את זה. בטח לא מראש. חבל אבל בסופו של דבר זה היה תלוי בעכו לא להגיע למצב שזה משנה בכלל.
ובקשר לתוכנית בערבית. אכן תוכנית גזענית שאין בה הרבה ספורט אלא יותר לאומניות. הדרך להלחם בה היא פשוטה: לא לצפות. אני כבר לא צופה.
חג שמח, לך, למשפחה ולכולם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 אפריל 2010, 19:20 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

מוטי היקר נכון שיש מצב של חוסר ספורטיביות במשחק של סכנין - נצרת אך על תישכח שסכנין צריכים את הנקודות לפלייאוף עליון וגם במקרה של ניצחון הפועל עכו צריכים להגיע לב"ש ולעשות מלחמה כדי לנצח .
הערה- בסוף עוד הפועל חיפה תרד

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 אפריל 2010, 11:27 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

ראשית,ברגע שהפסקנו להתרכז בהפועל עכו והתחלנו להתרכז בקבוצות אחרות , המצב שלנו חמור........לדעתי הפועל עכו תלויה רק בעצמה(עדיין)ונצחונות על רעננה ונצרת יבטיחו את המקום ה14 (אני בניגוד לאיציק חושב שהסיכויים שלנו להישאר דרך המבחנים הם טובים מאוד).
שנית,צודק מוטי, ראידה אל חמיסה היא תוכנית לאומנית שהקשר בינה לבין ספורט הוא קלוש אבל גם היא לא יכולה "לכסות" את האיבה והשנאה שיש בין סכנין לנצרת לכן אני חושב שסכנין ישחקו בשביל לנצח ואם נצרת תנצח אז כנראה שבגלל שהיא היתה יותר טובה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 4 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: