חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:34

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ירון הוכנבויים מתראין לאתר ONE המטרה שלנו להשאר בליגה.......
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 19:03 
עכונט כדרך חיים

ירון הוכנבויים מתראין לאתר ONE המטרה שלנו להשאר בליגה.......נו באמת ירון איזה מטרה היתה להפועל עכו לקחת אליפות להגיע לגביע אירופה בטח שלהשאר בליגה וזו המטרה מתחילת העונה ,במקום שתבוא בטענות לשחקני ההגנה ולכל העולם תסתכל על עצמך תסתכל איזה טעויות אתה עושה כל משחק ומשחק שגורמים לקבוצה לאבד נקודות על ימין ועל שמאל ,תסתכל על זה שמהרגע שעשית רוח וצילצולים לפני המשחק נגד באר שבע הפועל עכו התחילה לקבל שלישיות, תסתכל על זה שזה לא בעיה כספית של מספר שחקנים שכביכול רצו יותר מי מה שציון יכול לשלם להם בשביל לחתום בעכו הבעיה העיקרית שהם לא רצו ודיברתי לא עם אחד ולא שניים שהיו תמיד מעומדים להפועל עכו ובסופו של דבר לא הגיעו זה אך ורק בגלל שהם פחדו להתאמן תחת הדרכתך (דרך אגב שאלת או ביקרת את עצמך למה אותם שחקנים לא רוצים להגיע לעכו כשאתה המאמן) .אז בוא אני אספר לך את מה שהרבה אנשים לא רוצים לספר לך הרי כידוע לך מר ירון הוכנבויים כל השחקנים חברים והם מתיעצים ומספרים אחד לשני שהם קיבלו הצעה בעכו אחי נצרת סכנין רמת גן וכו" לא שמתם לב חברים שהבעיה היא לא כספית שימו לב לאחי נצרת עד שהשחקנים שם מקבלים את המשכורת שלהם יוצא להם המיץ והם למרות הכל באים וחותמים בקבוצה שאלתם את עצמכם מה הסיבה לכך מה שחקן כדורגל לא מעדיף ראש שקט לכדורגל כשהמשכורת דופקת יותר טוב משעון שווצרי בעכו וללכת לקבוצות אחרות שאצלם המשכורות מתעקבות חודש ימים ויותר מהמועד המוסכם הסיבה שהם מעדיפים ללכת לקבוצות אחרות מאשר להגיע לעכו נעוצה אך ורק ירון הוכנבויים ירון בנה לעצמו אומנם שם טוב כמאמן כדורגל אבל הוא בנה לעצמו שם רע ואפילו רע מאוד בעיניי שחקני הכדורגל וזו הסיבה העקרית שעכו למרות הניהול המצוין למרות שבחיים שחקנים לא הגיעו למצב שהמשכורת שלהם התעכבה אפילו לא בשעה למרות השקט הנפשי החליטו לא לחתום בעכו כדוגמת גיא דין שהיה כבר עם רגל וחצי בעכו ירון גרם לו ללכת לאחי נצרת אותו דבר לגבי חמד ולגבי עוד הרבה שמות שרצו באויר מאז עלית הפועל עכו לליגת העל .
אז חברים אני יושב בבית ועושה חושבים 1+1 והגעתי למסקנה שגם אתם תגיעו אשמח לשמוע תגובות אבל אמיתיות.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ירון הוכנבויים מתראין לאתר ONE המטרה שלנו להשאר בליגה.......
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 20:00 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט

ציטוט:
ירון הוכנבוים: המטרה שלנו ברורה - להישאר בליגה

מאמן עכו נשאר על הקרקע ואמר: "לא יכול להיות שנספוג כ"כ הרבה שערים". גבע ברקאי כשיר, ליאור ראובן יחזור להרכב מול סכנין. אוקוצ'ה יחכה על הספסל

מאת דורון בן דור 04/02/2010 16:47

בלם הפועל עכו, גבע ברקאי, החלים מהפציעה בברך ויעמוד לרשותו של ירון הוכנבוים במשחק הליגה החשוב מול בני סכנין ביום שבת ב-19:00.

הוכנבוים מתכנן מס' שינויים בהרכב כאשר להגנה אמור לחזור ליאור ראובן על חשבונו של ליאור לוי. אובודו אוקוצ'ה, שהצטרף רק השבוע לאימוני הקבוצה, יפתח על הספסל.

בעכו מודעים לחשיבות המשחק בסכנין ויודעים כי הפסד בדוחא יחמיר את מצבה של הקבוצה בתחתית הליגה.

הוכנבוים אמר היום ל-ONE: "כמובן שהמטרה שלנו היא להגיע כמה שיותר גבוה, אבל לאורך כל הדרך אמרתי שהמטרה שלנו ברורה והיא להישאר בליגה. הלוואי ונבטיח את המקום העשירי, חמישי או כל מקום אחר שיבטיח לנו עונה נוספת בליגה הבכירה".

"צריך לזכור שאנחנו ללא מגרש ביתי, עם סגל מצומצם יחסית ולכן הישארות בליגה תהיה הישג".

על חוליית החוד שלו, שבשלב זה לא כובשת שערים, אמר: "צריכים להניח דברים בפרופורציות, ברגעים הפחות טובים צריך כאן את עבודת המאמן ואלו הימים שלי, לתת לשחקנים את הבטחון".

"זה לא סוד שיש לי טענות למשחק ההגנה שמתחיל מההתקפה דרך הקישור ועד החלק האחורי, יש לי טענות רבות, במיוחד אחרי שהצלחנו להסתדר ולהיות קבוצה מאורגנת

"לא ייתכן שנספוג כ"כ הרבה שערים. להוציא כמובן את דודו גורש (השוער) שלא קשור לספיגת השערים האלה", סיכם המאמן של העולה החדשה

http://www.one.co.il/Article/152471.html

זהו הראיון ..

וכעת סמי ... אני מצטער ולמרות שאני אוהב אותך בזכות הלב הגדול שלך
וכל עשייתך למען הקבוצה
הפעם חייבים להרגיע אותך

1. " רעידת האדמה " שלך לא הצליחה , אוהדים רבים מסתייגים מקריאתך להתפטרותו של ירון , גם התגובות בפורום אדישות
וגם הטלפונים שאני מקבל , מסתייגים מקריאתך המוקדמת מאד !!!!

2. מי שלא מסוגל לשחק תחת ירון הוכנבויים , עדיף שלא ישחק בהפועל עכו , העובדות מראות שגם בקבוצות אחרות הם ..

3. אני שמעתי ( והעדפתי לא להתייחס ) שיש גם שלא מגיעים בגללך ( בגלל ההתקפות והצעקות שלך ) , גם אלה עדיף
שלא יגיעו להפועל עכו !!! כי אתה חלק מהפועל עכו לטוב ולרע !!!

4. אני מבקש ממך להרגע עד אחרי המשחקים נגד סכנין והפועל פ"ת ...

5. כעת כולנו מחבקים ומחזקים את כל קבוצת הפועל עכו !!!

6. אוהדים נבחנים במצבים קשים

קדימה הפועל עכו !!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 20:33 
עכונט כדרך חיים

הופה אני רואה כאן כמה פרצופים....
1.רעידת האדמה שלי רק התחילה מיסטר באסק.
2.הבעיה שאף אחד לא רוצה לשחק תחת הדרכתו גם חצי מהסגל הנוכחי
3.ההפך הוא הנכון הרבה באים בגללי ויש לזה הוכחות ומי שאמר לך את זה הוא באמת לא יודע על מה הוא מדבר אולי הבעיה הוא והוא לא יודע.
4.מיסטר באסק עדיף שאתה תירגע מהשטויות שלך כי באמת אתה מדבר שטויות אתה ישן טוב אחרי משחק אני כבר מזמן לא ישן טוב אחרי משחק ומי שלא טוב לו אני בהפועל עכו עד סוף החיים ואל תדאגו אני ישאיר יורש עצר .
5. בלי שום קשר לשטויות שלך אני תמיד מחבק ומחזק את השחקנים אבל מה לעשות ימיי החסד הארוכים שניתנו לירון נגמרוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו.
אוהדים נכון נבחנים במצבים קשים אבל אוהדים נבחנים גם בפקיחת עניים ולא סגירת עניים כמו המסכות של זה הסוד שלי ,ואוהדים נבחנים בקריאת המפה בזמן מה לעשות ככה זה בכדורגל ומי שבא לתיאטרון שישאר עדיף בבית ותפסיק לרשום ברמזים תהיה פעם אחד אמיתי עם עצמך ולא עם מה שמאכילים אותך .
7. אתה מספיק חכם להבין שעם ירון צריך לסיים את ההתקשרות כמה שיותר מהר .
אמרתי ואני יחזור על זה גם מיליון פעמים אני לא אתן לאף אחד להוריד את הפועל עכו ליגה .ואדון באסק לא ירון השאיר את הפועל עכו ליגה בליגה הלאומית זה אני זה שהשארתי את הפועל עכו בליגה בעקבות זה שגרמתי להרחקה של נימבה כי אם נימבה לא היה מורחק עכו לא היתה מנצחת את פ"ת ואז לא היה עוזר המשחק האחרון שנשארנו בזכות תיקו של בני לוד למרות הניצחון על אחי נצרת שהיה ידוע מראש.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 20:44 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

מר סמי היקר אנחנו אוהדי הפועל עכו אוהבים את הקבוצה ללא תנאים וכדאי מאד שכל האוהדים יתמכו בקבוצה גם בימים קשים ותאמין לי שאם לקבוצה היה כסף היו מביאים את אייל לחמן אך מה לעשות אנחנו נסתדר בעזרת השם גם עם ירון אז בהצלחה להפועל עכו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 20:49 
עכונט כדרך חיים

כחול עולה נראה לך שהפועל עכו היו מביאים את איל לחמן שוב חחח עכשיו הצלחת להצחיק אותי ....
תאמין לי שאני תמיד עם הקבוצה בטוב וברע אבל הדעה שלי לגבי המאמן השתנתה מקצה לקצה כי הוא הצליח להאכיל את כולם לוקשים כולל אותי אז זה לא אומר שאני לא עם הקבוצה בטוב וברע אתה יכול לשאול את ירון כמה תמכנו בו העונה מאחורי הקלעים ובפומבי אבל לצערי ירון לא מתאים לעכו כרגע וזה לא ישתנה אצלי גם אם ננצח בסכנין הבעיה היא לא בסגל של השחקנים הבעיה היא בשיטה הפחדנית והמסוגרת שהוא גורם לקבוצה להראות במגרש והתוצאות מצביעות בעד עצמם.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 21:07 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
סמל אישי של המשתמש

BASK וסמי היקרים...ערב טוב !

אני קורא את החילוקי דעות בניכם ואומר לכל אחד
ממכם אתם צודקים וטועים.

סמי...אתה צודק שצריך זעזוע ואפילו חזק.

BASK...אתה צודק צריך לתמוך בקבוצה גם בזמנים קשים.

אבל ...חבל BASK שאתה מותח ביקורת על דרך
פעולה של אוהד אמיתי ואיכפתי כמו סמי.
יכול להיות שהדרך שהוא בוחר לזעזע היא נכונה ו/או שגויה...
אבל שכל האוהדים שנקראים "פרווה" (לא מתכוון לפגוע באף אחד) יבואו בסוף שנה
ויגידו .. .... "..יא חבל שלא תמכנו בסמי אולי היינו יכולים לשנות את גורל הירידה".

מצד שני יכול להיות שבאמת בעקבות המהלכים של סמי ואחרים
ירון ישנס מותניים וישאיר את הקבוצה בליגה...אז כמובן כולם
הרוויחו. (טובת הקבוצה מעל הכל).

עכשיו,אני סמוך ובטוח שסמי וכל שאר תומכיו ייראו תוצאות
חיוביות ,הלחץ על ירון יילך וייפחת ואפילו יהיה אפשר לארגן
מפגש פיוס בין כולם.

עכשיו ..אני לא תומך בשיטה של לסתום פיות ולכן נותן יד
חופשית לחברים לכתוב כראות עיניהם. ולכן אני רואה חשיבות גדולה
לפורום הזה ..כי בעתיד נוכל לדעת מי טעה ומי צדק ...ונוכל
לתקן דברים כתוצאה מכך.

מבחן התוצאה חברים יקרים הוא...הפועל עכו לא תרד !!!!!!

מי צדק יותר ומי פחות...לא העיקר...

סמי ו-BASK אני אוהב את שניכם מאוד ורואה ששניכם רוצים את אותה התוצאה רק בדרכים שונות...אז במבחן התוצאה ...אני מקווה.....ששניכם תצאו צודקים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 21:27 
עכונט כדרך חיים

מיקי אין לי בעיה שבאסק ירשום את מה שהוא רוצה הבעיה היא שכשאנחנו מדברים יחד הוא תומך ואומר אתם צודקים תעשו מה שאתם רוצים אני איתכם ואחרי שהוא משוחח עם ירון ותהיה בטוח שהוא שוחח איתו הוא פתאום מתרכך והופך להיות פרווה ומשנה את דעותיו משניה לשניה אדון באסק היקר ואוהדי הפועל עכו את המהלך הזה עשיתי כי ראיתי את העצב בעניים של אלו שבאים וטורחים להגיע עד לגרין ולמשחקי חוץ בעכו עשו אלף וחד זעזועים זרקו שחקנים החליפו כמעט את כל הסגל מהעונה שעברה זרקו שחקנים והחזירו אותם בחזרה אבל לא עזר כלום חלון העברות תם ונשלם בקול ענות חלושה בעכו כשרק 3 שחקנים חותמים בקבוצה זרים שאני מאוד מקווה שיעשו את השינוי המיוחל בקבוצה התוצאות מהשבועות האחרונים נשארו אותו הדבר עכו שוב הפסידה "בבית" נגד מכבי תל אביב כשהיינו חייבים וצריכים לקחת את שלושת הנקודות אבל שוב ירון פחד שוב ירון סגר משחק שוב החילופים לא היו חילופים אז מה נשאר לעשות ,נכון זעזוע רק בעמדת המאמן אך ורק בעמדת המאמן.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 21:48 

סמי היקר ... תפסיק לשקר !!!!

ציטוט:
ציטוט:
הבעיה היא שכשאנחנו מדברים יחד הוא תומך ואומר אתם צודקים תעשו מה שאתם רוצים אני איתכם

האמינות שלך גם כך נפגעה מספיק ... חבל !!!!

ותתחיל לחשוב עם הראש

ואם כבר אתה רוצה לחזור על השגיאות שלך !!!!

זה הזמן והמקום להזכיר לך שכמעט הורדת את הפועל עכו לליגה הארצית !!!!

כשצעקת למאמנים ללכת הביתה ( בדיוק כמו שאתה עושה היום !!! )

ועוד בקשת את חיים לוי !!! וכולם יודעים מה קרה !!

הפעם ציון ויצמן התפכח ...

בוא תתן שקט לקבוצה ... והכי חשוב תשמור על הכבוד שלך כיו"ר חוג אוהדים תומך !!!

את הקטע המקצועי והדחת המאמן כשיהיה צורך רק ציון ויצמן !!!

חברים כולנו אחרי הקבוצה , זה הזמן לתמוך !!! הפועל עכו כולנו אחריך

ירון הוכנבויים אתה מאמן הקבוצה , ואתה תשאיר את הפועל עכו בליגת העל !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 22:15 
עכונט כדרך חיים

האמינות שלי גם ככה נפגעה מיסטר באסק ? אם אני משקר אז כל אחד ששמע אותך מדבר גם משקר מיסטר באסק ?
אני חושב עם הראש ועם הלב אך אתה חושב ?
אני כמעט הורדתי את הפועל עכו לליגה הארצית חחחח אתה ממש שיכור היום מיסטר באסק עדיף שתחשוב טוב טוב מה אתה כותב כי שטויות אתה לא מפסיק לכתוב הגיע הזמן שתתחיל להתנהג כמו גבר ולא כמו איזה שפן שכל פעם משתפן מחדש ....
אם אני לא הייתי צועק לאותם מאמנים ללכת הבית אתה לא היית היום חוזר להיות אוהד הפועל עכו כי חזרת עם ההצלחות ואני נשארתי תמיד גם בטוב וגם ברע גם בליגה א וגם בזמנים הכי קשים מה אתה מנסה להראות כסניגור של ירון הוכנבויים לך תן לו את הגביע שהכנת לו מאמן העשור ואולי תחזור להיות אוהד של מכבי עכו הרי היא חזרה לחיים וכמו שכולם יודעים היית שרוף על מכבי עכו והייתי גם אוהד שרוף של ברוך אופיר כמו שאתה עכשיו פתאום נעשת אוהד שרוף של ירון הוכנבויים.
כן ביקשתי את חיים לוי ולחיים לוי יש חלק בהשארות של עכו כי איתו ניצחנו מספר משחקים שללא הנקודות האלו היינו יכולים להשאר בלי מאמן עד סוף העונה וכשאתה מדבר על חיים לוי אתה צריך להתבייש כי בזכות חיים לוי אתה בליגת העל הוא התחיל את התהליך שהביא אותנו לפסגת הכדורגל כשחיים לוי בנה את הקבוצה לבד עכו היתה הקבוצה הכי טובה בליגה הלאומית ודרסה ללא הבחנה את כל הקבוצות בחמישיות ורבעיות .
אמרת להיות עם הקבוצה בטוב וברע אז למה אתה לא נשארת עם מכבי עכו קרית אתא בטוב וברע איזה אוהד אתה אה תגיד לי מיסטר באסק.
ואל תבוא בטענות למה שאני רושם מי שיורד לרמה נמוכה כמו שאתה יורד אני לא נשאר חייב ועונה לו אך שצריך לענות ללא שום חשבון .
אין ספק שהטע המיקצועי והדחת המאמן רק ציון ויצמן יכול להדיח אבל לא חשבת כנראה עם הראש שהדחה דרך ציון ויצמן תעלה לקופה של עכו הרבה כסף ואנחנו לא עשירים במיוחד .ותפסיק עם כל הליקוקים האלו כי זה לא עוזר כלום אתה עם הליקוקים לא תתקדם לשום מקום ועכשיו כולם גילו את הפרצוף האמיתי שלך ואת גביע אוהד העשור אתה יכול לדחוף אותו אתה יודע לאיפה ....... חשבתי שהשתנית התפכחת אבל כנראה שעץ עקום אי אפשר ליישר כנראה בזכות הליקוקים העץ קיבל עיוות לילה טוב .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2010, 23:01 

סמי היקר

תשתחרר מעולם הדמיון שלך

מתי הייתי אוהד מכבי עכו ? תתבייש !!!
זאת הבעיה שלך ! , אתה לא מסוגל לנהל ויכוח עינייני
ישר מדמיין ומשקר

אם הפועל עכו מתנהלת בצורה שסמי ממנה ומפטר מאמנים :lol: :lol: אז באמת חבל !!!
( מהכרות את אנשי ההנהלה , לא נראה לי שאתה האיש שהם סומכים עליו ! )

אתה יורה דברים בלי בסיס ומסכן את עצמך ואת עכו נט בתביעות דיבה , אל תדאג אני ברמה האישית סולח לך

אני רק מקווה שבהפועל עכו גם !!!

בינתיים רצים דחקות על ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 פברואר 2010, 00:14 

:D קודם כול תירגעו לא צריך לריב על שטויות שנית שבת שלום שלישית אנחנו מנצחים בסכנין רביעית באס וסמי מה דעתכם על שלישית

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 פברואר 2010, 00:33 

כחול מחייך

זה לא שטויות , כולם נכנסים וקוראים

במיוחד השחקנים והמאמן

אותי לימדו שפירגון ומילה טובה זה אוכל לנשמה

כך זה גם ההפך זה פגיעה ושחיקה

לאן אנחנו האוהדים רוצים להוביל ????????????

צריך קצת לחשוב , ולהיות יותר צנועים !!!

הפועל עכו ינצחו בדוחא ואת הפועל פ"ת ואזזזזזזזזזזז

מכאן אנחנו מחזקים קדימה הפועל עכו

הפועל עכו לא תרד !!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 05 פברואר 2010, 09:06 
עכונט כדרך חיים

ועוד משהו השיחות שלך עם מי ששוחחת בהנהלה לא מזיזות לי שערה הרי כולם יודעים שאני צודק ולהבדיל ממני מפחדים לדבר או להגיד שטעו ,עובדה בשטח שתומר גז כתב ששחקנים בקבוצה מאשימים את ירון נטו ומה שאמרתי לגבי זה שליעד התבקש להיות בלם שלישי וירון אמר לשחקנים תיפלו על הדשא מראה על מאמן שכונתי פחדן שלא יודע לאמן קבוצה בליגת העל מה שהיה טוב בתחילת הדרך לא טוב להמשך הגיע הזמן שציון ויצמן יתעורר ויעשה החלטות לגבי הרכב חילופים וכו" כי כשהוא היה על הספסל עכו עלו ליגה ועכשיו ירון החליט לעשות שטויות בטונות.ותומר גז אף פעם לא רשם שקרים כי זו האמת השחקנים התלוננו על ירון והשיטה הפחדנית שלו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 13 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: