|
ערב טוב.........
שלא תגידו שלא אמרתי לכם, גם שהוצאנו תיקו מול הפועל תל אביב אמרתי שזה לא כדורגל והמזל לא תמיד יהיה לטובתינו. לאחר המשחק ירון הוכנבויים טען בפני המצלמה שהגיע לעכו לפחות נקודה ושעכו הגיעו להרבה מצבים . לא ידעתי אם לצחוק או לבכות , לא הגיע לעכו ולא לנתניה אפילו חצי נקודה . 2 בעיטות עונשין מסוכנות של שחר סימנטוב , והשמטה של שוער נתניה שאלמקייאס החמיץ בשלומיאליות ,ועוד חצי מצב עם ניסיון של אלמקייס במספרת לא ראינו כלום. חלוצים שאמורים לשחק בחוד היו יותר קרובים לשש עשרה שלנו יותר מהיריב , לא הבנתי מה התפקיד של גיטא ? הבחור היה בדקה השישים באפיסת כוחות בגלל שנאלץ לרדוף אחרי שחקנים עד הרחבה שלנו , מילא לסגור את המגינים אבל ממש לשחק גם בתור קשר וגם בתור חלוץ זה היה יותר מידי עבורו. בואו נתחיל עם הקישור הדפנסיבי , כל אדם שמבין כדורגל יודע שבתפקיד הזה צריכים שחקנים טכנים ואגרסיבים שמנהלים את המשחק מאחור וגם נעים קדימה לכיוון רחבת היריב , ומי משחקים בקישור שלנו? רון בן נחום וגוני טטנבאום ששניהם לוקים בצד הטכני כבר עכו בבעיה . תאמינו לי אני אתמול על הקוים עושה סלט לראובן עטר . הייתי משחק עם אמנגואה בכנף שמאל , אלמקייס בכנף ימין , 2 חלוצים דיין וגיטא , ומאחור סימנטוב וטטנבאום. עם רון בן נחום משחק אז רק בתור בלם אין לו מה לחפש בקישור. הייתי יוצר מצב שמי שמנווט את המשחק הוא שחר סימנטוב מאחור ולא בן נחום וטטנבאום , הייתי יוצר לחץ על נתניה כבר בחלק שלהם עם המערך שכתבתי לכם. ותאמינו לי אייך שנתניה נראו אתמול 3 נקודות היו לזכות הפועל עכו. אני לא מבין אייך אדק לא מוצא מקום בהרכב ההזוי של הפועל עכו היום, משהו הזוי בעיני ,ומה מסתתר מאחורי ההחלטות המקצועיות . לסיום אם עכו תמשיך לשחק בשיטה הזו ,צר לי לבשר לכם שעכו תרד ליגה .עכו כבר לא תיהיה במקומות 7 -10 , והיא תיהיה בפלייאוף התחתון שם עכו תצטרך ליזום ופה תיהיה הבעיה . חייביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם להתחזק ריבונו של עולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ,כמה זמן לוקח להביא שחקן 1 כמה זמן? עברנו כבר את מחזור 17
|
|