צהריים טובים איציק ברבי ..
כנראה לא הבנת אותי נכון , כתבתי שאין נ יסיון לירון מול התיקשורת לעומת אייל ברקוביץ. לא כתבתי שברקוביץ מאמן יותר טוב מירון .
דבר שני אני לא אשם שירון אסף שחקנים שמתאימים לליגה לאומית (כמו שכתבת).כתבת שעכו אספה שחקנים במסגרת התקציב שהיא יכולה , ושוב אני חולק עלייך כי בליגה לאומית התקציב היה פחות מחצי ותראה איזה שחקנים היו ואיזה היום.
גורש
ציציאון
בן נחום (אלון זיו )
גבע
חמודי בריק (ליאור לוי )
תייר
גראזיץ
בנימין
סימנטוב
(אלפסי )
(חלפון )
(אדק )
שלומי אדרי
רועי דיין
(עומר עבולעזיז
שוורצמן
אתה רואה איציק ? לא היה צורך לאסוף 18 שחקנים מהשכונה. איציק ברבי קח את הקבוצה שיש היום ותראה שהיא יותר חלשה מהקבוצה שהיתה בליגה לאומית .
אין לי כלום נגד ירון בכל מה שקשור לכדורגל, פשוט מאוד ההתנהלות שלו מול התיקשורת לא נכונה . (לפי דעתי )
וצהריים טובים לאיציק שלנו מהמרכז (אני אוהב לראות אותך בשירשור שלי

)אתה טוען שהמזל היה גם לטובתינו וגם לרעתינו , אוקיי קיבלתי מה שכתבת , עכשיו בסיבוב השני שלב ההוכחה של המאמן וההנהלה , תסכים איתי שעכו זקוקה למספר שחקנים כדי להיראות יותר טוב ,כי הסיבוב השני יהיה אופרה אחרת עם השינויים שיהיו בכל הקבוצות .
עכשיו אני הולך לקרוא ולהנות מהכתבות על עכו בעיתונים (ראית ברבי

אני לא מחליף קבוצה חחחחחחחחח )ומצפה לראות שבזמן הקרוב יגיעו מספר שחקנים .
ועוד משהו קטן לירון הוכנבויים , תפסיק לפרגן לקבוצות אחרות ולקולגות שלך , פירגנת להפועל תל אביב בכל האתרים ,ומה קרה בסוף? החבר שלך (עם חברים כאלה לא צריך אוייבים )אלי גוטמן ,לא לחץ לך את היד בסיום המשחק ואמר שדירבנת את השחקנים יותר מידי. נשמע הזוי לא? עצה ממני תפרגן רק לעכו ,כי להפועל תל אביב יש את אופירה אסאייג ותוכנית שלמה כדי לפרגן להפועל תל אביב.