דן גבאי הנכבד , קודם כל חג שמח ושנה טובה לך ולבני ביתך .
אין סיבה שהכתבה הזו תעשה לך בחילה , נכון שדורון ראיין רק ערבים וזה כתגובה לאנשים שדנים כאן בפורום ..
והתחילו להגיד בלי סוף שמי שעומד מאחורי הורדת המגיני דוד זה הערבים כי זה מפריע להם ..
ובתכלס האנשים הפשוטים שאין להם קשר לפוליטיקה לא אכפת להם !!!!! נקודה .
למה יש רק ערבים בטיילת ?? אז שתי אופציות :
או שתמנע מהערבים להסתובב ואת זה לא תוכל כי זו מדינה דימוקרטית , בכל זאת חופש התנועה ..
או שתתחיל להגיד לשכניי הנכבדים מהמגזר היהודי שיתחילו להסתובב בטיילת ולהעיר אותה !!
ולהפגין נוכחות בטיילת ואז נוכל לראות דו קיום אמיתי ...
ואני מאוד בעד האופצייה השנייה , יש תחושה של פחד בקרב השכנים היהודים בלהיכנס לטיילת וללכת שמה...
למרות שיש מעט אנשים שכן עושים זאת וזה מאוד משמח אותי , חברים עכו אינה עיר ערבית !! ואינה עיר יהודית ,
עכו עיר מעורבת במדינת ישראל !!!
ולדעתי אם יתחילו לבוא יותר ויותר אנשים לטיילת הדרומית זה יהיה מאוד יפה , ושהאנשים יתחילו להסתכל על הצד החיובי
ותאמינו לי ששני הצדדים ייהנו מכך .
האישה בסגול אמרה יש כאן דו קיום !!! והיא צודקת , היא התכוונה לעיר עכו ! אם היא הייתה אומרת ההפך שאין
דו קיום , ושהיא לא רוצה דו קיום אז התגובות היו קשות !! אז מבחינתה היא אמרה את שלה ובצורה יפה , וזה לא צריך
להרגיז אף אחד !!! , ומכאן אני פונה לכל אחיי וידידיי ושכניי מהמגזר היהודי בעכו תתחילו לזרום לטיילת ולהחיות אותה
עוד מעט חורף , ותנצלו כל דקה מהקיץ החם הזה !!! אין לכם ממה לפחד , זו מדינה שיש בה חוק , ומי שמפר אותו
ייענש ביד קשה , ונא תסתכלו על הצדדים החיוביים ולא על החצי הלא מלא של הכוס .
שיהיה לכולכם חג שמח , גמר חתימה טובה !