|
| עכונט כדרך חיים |
|
אחרונה נורתה...מהאיש הירוק שלכם אני פורש מעכונט - אחים שלי ....היי אחים שלי , זוהי תגובתי האחרונה כאן בעכונט , אני מודיע בזאת על פרישתי הסופית ממשפחת עכונט וכל הפעילות באתר.
הסיבות העיקריות שהם עקרוניות מצידי - אני איש כנה, עקרוני ודבק בדעתי איני יכול ליהיות שותף למחול השדים, הקשקשת ברשת ומצעד האיוולת בו סותמים פיות לכל מי שדעתו שונה ולא שייך לאג'נדה, ובפרט חירחור מלחמות שווא ,שנאה תהומית ,גזענות ופוליטיקה בגרוש.
השיא היה כמובן מחיקת הודעתי "להאיר ולא לעיר את העיר" שלא נעמה לאוזניכם וזאת בשל לחץ כבד כבד ואיומי סרק שהופעלו על אלברט .
בשבילי זהו הגבול ,לא קם האדם שישתיק אותי !
אני שמח על תקופה טובה שנרתמתי ונתרמתי למען ציבור הגולשים בהתנדבות מלאה גם בשעות שרק אני ואלברט נותרנו לבד בכדי להביא לכם למסך את הידיעות היישר לביתכם.
חשבתי לעצמי שאם אמשיך לעשות מה שאני עושה, תמיד אקבל אותן התוצאות
אלברט אחי היקר , תודה על הכל ,על מתן הבמה ,על היחד שלנו בכברת דרך לא קצרה לו רק העירכו באמת כמה אתה משקיע כוחות באתר אנא קבל זאת בהבנה - האמן לי שיש לי עבודה התנדבותית רבה שמחכה לי אני פורש בשיא וכבר רואה שיש משב רוח טובה ,רוח של שלום
בטוח שיהיו כמה שיהיו שמחים לעיד ...אבל מי סופר אותם כך הם גם נראים . אבל ביננו בעכונט ישנם בדיוק כמה אנשים קבועים שאפשר לספור אותם על יד אחת שמתווכחים אחד עם השני והשאר רק נכנסים מציצים ,מתעדכנים ותו לו זכרו את הפסוק: " וכל מה שבראתי, בשבילך בראתי. תן דעתך שלא תקלקל ולא תחריב את עולמי, שאם קלקלת, אין מי שיתקן אחריך. "
גולשים יקרים בכדי ל"הקטין" מישהו, אינכם צריכים לפגוע, או להעליב אותו... פשוט עליכם להגדיל את עצמכם !
אחים שלי החוכמה לא להרוויח קלפים טובים אלא לנצח עם קלפים גרועים.
נכון , כשהגלים מתחזקים , החזקים מתגלים ! גם אם לא נעים לכם .
לא מצאתי כאן הקשבה אמפטית של בקש להבין תחילה ואחר כך בקש ליהיות מובן . רק התקפות אישיות וגידופים , למרות שגם אנוכי לא טמנתי ידי בצלחת והגנתי על עצמי - מה שאשתוק להם ? כן היו כאלו שקיבלו סנוקרט לפנים ממני כי הגיע להם על חוצפתם ישנם אנשים אטומים שמן הסתם לא אוכל לשנותם , אבל ניצחתי אותם כולל פולטיקאים זולים שלא גרים בעכו ... לכם הגולשים אומר שמהקשבה ניתן לפעמים להרויח משהו מדיבור מיותר מפסידים בדר"כ מישהו - אז בלי קשקשת ברשת מכאן אני הולך להמשיך במאבק למען העיר שלי למען הסביבה ולמען השלום בעיר. אשמח לשמור על קשר - יש לכם את פרטיי.
אסיים בשיר פרידה ...אותו אני מקדיש לחברים האמיתיים שיש בנו :
בסוף היום בקצה המסלול, מעברו האחר של ההר התלול, כשאתה אוסף את השברים, מה נשאר בעצם? רק כמה חברים.
בתוך השחור, בלב הערפל, בעומקו הדומם של הים האפל, כשאתה רואה את השקרים, מה נשאר בעצם? רק כמה חברים.
וכשנדמה שאור היום כבר לא ישוב, אתה מבין פתאום מה באמת חשוב. ויש בך רצון ויש לך תקוה לחשוב כבר על השיר הבא.
מתוך הצל, מתוך המבוכה נפשך וליבך שוב מוצאים מנוחה. כשאתה חוזר אל השירים ולוחם בעצב, עם כמה חברים. תם ונשלם ..אחים שלי בפעם האחרונה - מי יתן וגלעד שליט ישוב אלינו בקרוב - אמן !! שבוע מקסים לכולכם.
ש ל ו ם 
|
|
|