חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 16:42

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

האם תומר תייר צריך להשאר בהפועל עכו
כן , בודאי כשרון ויחודי בתפקידו והתחבר גם למועדון כמו שצריך
מה שהמאמן והצוות המקצועי יחליט
לא , לא מתאים לליגת על
אתה יכול לבחור רק אפשרות אחת

צפייה בתוצאות

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חברים יש לעשות הכל כדיי שתומר תייר ישאר בעכו
הודעהפורסם: 22 מאי 2009, 14:21 
עכונט כדרך חיים

חברים יש לעשות הכל כדיי להשאיר את תומר תייר בעכו .
תומר מאוד אבל מאוד מעונין להשאר בקבוצה והוא אמר את זה לא פעם ולא פעמיים כנראה שמישהו הרעיל את המערכת לגבי תומר תייר ואני כאן רוצה להגיד לכם שזה שעושה את זה זה מתוך אינטרס אישי ולא אינטרס מקצועי תומר מקצועית מצוין להפועל עכו לא צריך להתחיל לחפש עוד פעם שחקנים שלא נתנו שקל להשקעה בהם ועכו לא נפלה פעם אחת עם זה אלה מספר פעמים ואני אתן לכם דוגמאות ישירות אם זה בעונה הקודמת עם עומאר סאני שקיבל אלפי דולרים ולא החזיר בהשקעה אפילו אגורה אחת ואם זה יוג'ין הזר שחשבו שהוא לבד יעלה את עכו ליגה ואם זה אפילו בעונת העליה זה שלומי אדרי ואבו סיאם שהגיע פצוע ולא תרם אפילו שקל מההשקעה בו.
לעומת זאת תומר תייר הגיע לעכו בעונה שעברה השאיר את עכו בוויניריות שלו בליגה והשנה אחרי פציעה שהשביתה אותו להרבה משחקים היה בורג משמעותי בעליה כשהוא כרגע מוביל את טבלת הבישולים כשהוא אפילו ממעט לשחק בגלל דברים שלא קשורים שגרמו לי ולהרבה אוהדים לא להבין למה תומר לא משחק למרות כל השמועות שאותו אחד מפיץ על תומר וזה בגלל אינטרס אישי ואני האמת מאוד כועס בקטע הזה .
בואו נגיד שתומר "בעייתי "? מה גם מאמן הכושר בעייתי שהוא לא ממשיך אחרי שבזכות הכושר שהוא הביא את השחקנים עכו היום בליגת העל נשמע מוזר תמוהה ולא מובן אבל תכלס זה המציאות וחבל שכך .
למה להביא מאמן כושר שירד עם קבוצה ליגה ולהעזיב מאמן כושר שהעלה אותך ליגה .
הדברים האלו גורמים לכל אוהד כדורגל לא להבין הרבה דברים מוזרים.
חברים ואוהדים יקרים תומר הפך בזמן קצר מאוד להיות בורג חשוב במערך העכואי זה שיש שמועה שאמונגאה חתם בעכו מצערת שמחליטים להחתים שחקן שירד ליגה לליגה א עם קבוצתו ומביאים אותו באותה עמדה של תומר וזה מדליק נורה אדומה אם כל הכבוד לאמונגאה הוא ירד ליגה ויש זרים הרבה יותר טובים ממנו בשוק ומיכוון שעכו אין לה מגרש ביתי היא צריכה שחקנים לוחמים שנותנים תפוקה לא שחקנים שירדו ליגה יש הרבה שחקנים זרים טובים שמשתחררים מהקבוצות שלהם בליגת העל והם טובים כמו השחקנים של מכבי פ"ת נתניה קרית שמונה ועוד צריך להביא שחקנים שגם יתחברו לקהל ולא יברחו לחדר ההלבשה גם אם יש ביציע 200 אוהדים שרוצים לחגוג איתם עליה זה מתכון להצלחה בליגת העל ללא מגרש ביתי וגם ללא כמעט אוהדים אנחנו בכל משחק נבלע בכמות האוהדים לעומת קבוצות אחרות לכן חשוב שתומר ישאר בעכו כי תומר טוב לעכו ולאוהדים ובטוח גם לצוות המקצועי אז היום זה הזמן להביא את התמיכה בתומר תייר שישאר בקבוצה תומר רוצה והכל תלוי בעכו לא בתומר כי אם רק אומרים לתומר שהם רוצים אותו באותה שניה הוא חותם אז תפנימו ותבינו תומר תייר הפך להיות כמו שחקן בית לא רכש כי איכפת לו מעכו ומהאודים והצלחת הקבוצה ובדקות שהוא שיחק הוא החזיר יותר מההשקעה בו .

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: חברים יש לעשות הכל כדיי שתומר תייר ישאר בעכו
הודעהפורסם: 22 מאי 2009, 14:57 
עכונט כדרך חיים

תומר תשאר אנחנו רוצים אותך בעכו לעוד הרבה שנים כי כמו שסמי אמר אתה באמת כמו שחקן בית
ירון אם אתה קורא את ההודעה שלי אז בבקשה תשאירו את תומר כי תומר ועוד כמה שחקנים כמו אבי אלפסי ליאור לוי
ושחקנים מהנוער כמו אליאור קווין ודידי ועמראן שהם צריכים לקבל את ההזדמנויות שלהם ואתה תראה שהם יחזירו לך

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2009, 15:06 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

לפני שעושים משהו צריך לברר האם באמת תומר תייר חתם בהפועל ר"ג???אם הוא כבר חתם שם אז חבל על המאמצים.....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2009, 15:13 
עכונט כדרך חיים

תייר לא סגור ברמת גן. מי שסגר ברמת גן הם ... גולן חרמון מנתניה , קובאצוביץ מבני יהודה ,ועומר בוקסנבוים מפתח תקווה .כמו כן קובי חסן סגר יחד עם הזר סוארז ומור גולן ,קובי מוסא והשוער רפי כהן בשלב זה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2009, 17:07 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

צריך לקרוא לילד בשמו מי שגרם לעזיבתו של תומר תייר הוא ירון הוכנבוים אנחנו אוהדי עכו לא נסלח לך ירון על זה שתור יעזוב עוד לא נגמרה העונה והתחלת להרוס מה שבנית. אני הבנתי שיש משא ומתן להעביר את הקבוצה לידיים פרטיות ואותו רוכש לא מעוניין בירון הוכנבוים כמאמן אז אל תהיו מודאגים כלכך ירון יעזוב ותומר ישאר בקבוצה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2009, 18:32 
עכונט כדרך חיים

על מה לא תסלח לו על זה שעכו עלתה ליגה? מי שמכיר את ירון יודע שהוא אחלה בן אדם וגם הוכיח את עצמו כמאמן הפועל עכו. נכון הוא טעה פה ושם אבל הפועל עכו עלתה איתו לליגת העל ולא רק שעלתה כבשה הרבה שערים ושיחקה כדורגל יפה . בואו ניתן לו את כל הכבוד הראוי למאמן שהביא גאווה לעיר שלמה ולכל הגליל המערבי ששנה הבאה קבוצה מהאיזור תשחק בליגת העל. אני אישית מאוד מכבד את ירון כבן אדם וכמאמן ויש לבדוק דברים מסויימים לעומק לפני שבודקים למה מדוע וכיצד........
אני בכל אופן מקבל כל החלטה של המאמן וההנהלה לגבי סגל השחקנים . מאחר ויש בקשה של הרבה אוהדים לדאוג להשאיר את תומר תייר בהפועל עכו ממליץ לירון לבדוק את הנושא הזה על מנת שכל אוהדי עכו יהיו מרוצים .
שבת שלום לכולםםםםםם

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 22 מאי 2009, 19:07 
עכונט כדרך חיים

גם לי הסיפור של תומר תייר עושה הרבה כאבי ראש ... מדובר בשחקן כשרוני מאד בעל רגל שמאל אמתנית ..

שמעתי שמועות .. כמו כולם .. אך אני ממליץ לכולנו לא ליפול ולדבוק בשמועות אלא בעובדות ...

תומר מביא איתו הרבה אומוציות עם הכשרון שלו .. ולא קל תמיד ..

אך בכיוון שהתוצאות מדברות בעד עצמן .. ולמרות האומוציות שניתן לתעל אותן בצורה חיובית .. אני חושב שחייבים בהפועל עכו להמשיך

עם השחקן ... עם תומר תייר שמאד מתאים לאופייה החם והלוחם של הפועל עכו ..

לגבי ירון הוכנבויים .. לא ממליץ לאף אחד להפסיק להעריך ולכבד אותו .. לאיש קבלות ...

אנחנו האוהדים חייבים להכנס ולעזור לתומר תייר להתעסק רק בכדורגל בהפועל עכו ...

מכאן אני מצטרף לבקשת האוהדים להשאירו בקבוצה .. אני בטוח שהפועל עכו תצא נשכרת ...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 מאי 2009, 12:03 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

סמי צודק,חייבים. מוטי אתה צודק ירון עשה טעיות וממשיך לעשות.
עכו צריכה שחקן כמו תומר וצריכה להישען על חולית ההגנה
עם חיזוקים במגינים.
כמו כן חובה להאיר את שחר, בריאן. בן,ותומר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 23 מאי 2009, 12:06 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

צביקה-כ כתב:
סמי צודק,חייבים. מוטי אתה צודק ירון עשה טעיות וממשיך לעשות.
עכו צריכה שחקן כמו תומר וצריכה להישען על חולית ההגנה גבע,בן,אלון, וחיזוקים במקומות הנכונים במגינים.
כמו כן חובה להשאיר את שחר, בריאן. בן,ותומר.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 9 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: