|
מאוד מאכזב ומאוד לא נעים לראות דברים כאלה קורים , היום המקרה הזה שבוע רוססו סיסמאות גזעניות נגד הערבים ובעבר הצתת בית כנסת , ובהווה ובעבר מה שעושים האנטישמים ברחבי העולם , מאוד מצער וכואב ומעצבן לראות דברים כאלה קורים במיוחד במקומות הרגישים האלה , המקומות הקדושים של כל הדתות , אני מקווה שכל עבריין וכל בריון ייתפס וייענש בחומרה רבה מכל הצדדים !!! , אנשים כאלה תפקידם הוא רק להרוס , לזרוע שנאה בין האנשים , הגיע הזמן שהקיצוניים למיניהם שחיים בינינו ומנסים להמשיך ולהרוס את החברה שבה אנו חיים , ייתפסו וייענשו , אני הייתי מציע לשני הצדדים בעכו , הערבים והיהודים יתאחדו ביחד נגד הקיצוניות , ואני מתכוון לתושבים העכואים שכן אכפת להם !!!!! שכן רוצים עתיד טוב יותר להם ולבניהם בעיר של כולנו !!! הגיע הזמן שהאנשים יתחילו להזיז כאן דברים למען העיר !! הרי ככה אי אפשר להמשיך , השנאה רק הולכת וגוברת והמצב מתחיל להדאיג !!! לאן נגיע ?? ,תאמינו לי שבכל מקרה ולא משנה מה המצב אני בנאדם מאוד יציב בדעותיי , לא משנה את דעתי ולא משנה את דרכי לא משנה מה יקרה !!! הקיצוניים לא יקבעו בשבילי את מי לאהוב ואת מי לשנוא , ואני מנסה והצלחתי לגרום לכמה אנשים במגזר הערבי בעכו , בחיפה , במשולש , במרכז , אנשים שאני מכיר ואנשים שאיתם אני לומד ועובד לפחות את חלקם הצלחתי להפוך מאנטי כל מי שהוא לא ערבי לאנשים מתונים שיכולים לקבל ולכבד את האחר בכבוד , אני מקווה שגם הרבה אנשים ילכו בכיוון הזה ויחשבו פעמיים !! שאנחנו חיינו , חיים ונמשיך לחיות ביחד , וכולנו באותה הסירה .