מוטי גולדבאום כתב:
ריקארדו מתי ביקרת לאחרונה בישראל?
יש לי הרבה חברים מהמגזר הערבי והם מניפים את דגל ישראל בגאווה ,ומי שמניף את דגלי פלסטין לא מכיר במדינה ששמה ישראל . אתה כל הזמן מדבר על אפליה ושיוויון . אז בוא לביקור קטן ואקח אותך לבתי חולים .לקופות חולים .לבתי מרקחת ,לבתי משפט , ועוד ועוד ועוד ותראה ששמונים אחוז מהעובדים הם מהמיגזר הערבי .
בזמן שהילדים שלנו עושים צבא הם לומדים ועובדים וכבר יש להם פור עלינו .. ריקארדו בוא איתי לטיול קצר באיזה כפר שתרצה ותראה את המכוניוןת הבתים ותדבר אחרת ..כולם חיים כמו נסיכים . לך תעשה ביקור בביתו של אחמד טיבי שמבקר את מדינת ישראל כל יום ותראה אייך חי מלך ..........
לפני הרבה שנים בעכו חיו היהודים והערבים בשכנות נפלאה עד שבאו אנשים כמוך ריקארדו וכמו כמה נוספים ומידי פעם מוסיפים דלק למדורה באמירויות שנועדו להתסיס ולהרוס כל חלקה טובה .
זו הפעם אחרונה שאני מזכיר את שמך שני כותב בפורום הזה כדי שזה יקרה שוב הייתי רוצה לראות אותך עם בגדי צבא ועושה מילואים למרות גילך או מתנדב בארצינו הקטנטונת לאיזה מוסד חינוכי ולא יושב לו אצל הדוד סאם עם מקלדת ועכבר שקנית ב... 5 דולר
מוטי כול מילה בסלע אנחנו שעושים צבא ומשרתים תמדינה בנאמנות צריכים להילחם על הפרנסה שלנו ואילו הצד השני שלא משרתים תמדינה ומניפים דגל פלסטין מקבלים הכול לך תראה בעירייה חצי מהם ערבים שהם להם בכלל מושג מה זה צבא גועל נפש הייתי מוריד להם את כול הזכויות שלהם