חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 23:53

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הקונסרבטוריון בעכו יקיים סדרת קונצרטים לציבור הרחב – צלילים
הודעהפורסם: 20 מרץ 2009, 17:44 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

ראשית כל קצת היסטוריה - שמי רוני והיה לי את הכבוד בשנת 1979 בעת שהיתי תלמיד בכיתה ה' בבית הספר היסודי ויצמן הוחלט על ידי שמואל כהנא מנהל בית התזמורת העירונית על הקמת מיזם מוסיקלי בשיתוף משפחה אמריקאית מבוססת כלכלית אשר תתרום מכספה כסף לרכישת כלי נשיפה ובכך לשלב נגינה וחינוך במסגרת כוללת של הכיתה ויצירת הרכב מוסיקלי אשר יצעד יחד עד השרות הצבאי וכך היה . אם יש אדם אשר הטביע את חותמו כמחנך בעיר עכו הוא לא אחר מאשר האדם הנפלא הזה גם רעייתי רוית ניגנה בהרכב הראשום ונסעה במסגרת תזמורת הנוער העירונית להופעות בחו"ל וייצגה את עכו בכבוד אני אישית זוכר את התחרות שהיתה בין תזמורת הנוער בניצוחו של שמואל כהנא לבין תזמורת הנוער של קרית אונו . כיום ביתנו מנגנת אף היא בהרכב הראון במסגרת כיתת הפרוייקט המוסיקלי ונטלה חלק במכירת הכרטיסים למופעים המוזכרים בדיון הנוכחי . צר לי לאכזב אתכם שמואל כהנא לא איים על אף אחד ולא משליט טרור . הגיע הזמן שתבינו שתרבות זהו מוצר צריכה כמו כל דבר שאנו צורכים בחיי היום יום . אני לא מאמין שסכום של 30 ש"ח יפיל מישהו מנכסיו ועצם הרעיון שהתלמידים יטלו חלק בשיווק הקונצרטים יש בו מן הפן החינוכי . לא אהבתי את ההתלהמות של חלק מן הן הדוברים . כמי שהתחנך בבית מדרשו של שמואל כהנא אני מאחל שלעוד ערים בארץ היו
" משוגעים " כאלה במובן החיובי . אני לא אם אתם יודעים אבל עכו מחזיקה בשיא ארצי אם לא בינלאומי של מס' התלמידים הלומדים לחינוך מוסיקלי ביחס למס' התושבים זהו פועל יוצא של מפעל חיים של שמואל כהנא
ראשית כל קצת היסטוריה - שמי רוני והיה לי את הכבוד בשנת 1979 בעת שהיתי תלמיד בכיתה ה' בבית הספר היסודי ויצמן הוחלט על ידי שמואל כהנא מנהל בית התזמורת העירונית על הקמת מיזם מוסיקלי בשיתוף משפחה אמריקאית מבוססת כלכלית אשר תתרום מכספה כסף לרכישת כלי נשיפה ובכך לשלב נגינה וחינוך במסגרת כוללת של הכיתה ויצירת הרכב מוסיקלי אשר יצעד יחד עד השרות הצבאי וכך היה . אם יש אדם אשר הטביע את חותמו כמחנך בעיר עכו הוא לא אחר מאשר האדם הנפלא הזה. גם רעייתי רוית ניגנה בהרכב הראשון ונסעה במסגרת תזמורת הנוער העירונית להופעות בחו"ל וייצגה את עכו בכבוד אני אישית זוכר את התחרות שהיתה בין תזמורת הנוער בניצוחו של שמואל כהנא לבין תזמורת הנוער של קרית אונו . כיום ביתנו מנגנת אף היא בהרכב הראשון במסגרת כיתת הפרוייקט המוסיקלי ונטלה חלק במכירת הכרטיסים למופעים המוזכרים בדיון הנוכחי . צר לי לאכזב אתכם שמואל כהנא לא איים על אף אחד ולא משליט טרור . הגיע הזמן שתבינו שתרבות זהו מוצר צריכה כמו כל דבר שאנו צורכים בחיי היום יום . אני לא מאמין שסכום של 30 ש"ח יפיל מישהו מנכסיו ועצם הרעיון שהתלמידים יטלו חלק בשיווק הקונצרטים יש בו מן הפן החינוכי . לא אהבתי את ההתלהמות של חלק מן הן הדוברים . כמי שהתחנך בבית מדרשו של שמואל כהנא אני מאחל שלעוד ערים בארץ יהיו
" משוגעים " כאלה במובן החיובי . אני לא יודע אם אתם יודעים אבל עכו מחזיקה בשיא ארצי אם לא בינלאומי
של מס' התלמידים הלומדים לחינוך מוסיקלי ביחס למס' התושבים .זהו פועל יוצא של מפעל חיים של שמואל כהנא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הקונסרבטוריון בעכו יקיים סדרת קונצרטים לציבור הרחב – צלילים
הודעהפורסם: 21 מרץ 2009, 18:07 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אכן אין ויכוח לגבי יכולותיו הגבוהות ל האיש

אך אין שום סיבה בעולם לספוג לשון וביטויים לא לעניין ולא סתם נאמר "חיים ומוות ביד הלשון"

להזכירך צביקה ואחרים: ההורים משלבים את מיטב כספם לא כמו בחוג רגיל כפי שכינית זאת

זכותנו להיות מעורבים ומתערבים כאשר פוגעים בילדינו

דבר נוסף זהו קונסרבטוריון עירוני ולכן גם ראש העיר צריך להיות מעורב במה שקורה

ולכל המשתתפים אף אחד מכם לא היה רוצה שידברו אל ילדין בצורה מכוערת ואפילו בוטה וזה לא נכון לומר לא יקרה להם דבר
מדוע מלתחילה צריים לעבור זאת? מה זה טירונות? פנימייה צבאית? הישרדות?
היכן לנגן או לשיר בכיף?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה