|
ריקרדו ידידי אומר זאת כך , למרות הכל אני חושב שלמפלגת העבודה הייתה "הנבחרת " הטובה ביותר מבין המפלגות הן במישור הבטחוני והן במישור הכלכלי חברתי . לצערי גם בקדנציה הקודמת מפלגת העבודה לא הייתה מספיק חזקה על מנת להוציא את מדיניותה לפועל בצורה שאני חושב. ידעתי שמפלגת העבודה בבחירות האלה תתרסק , אבל למרות הכל חשוב היה לי לחזק את אהוד ברק כי כולם ללא יוצא מן הכלל אומרים שאין איש מתאים ממנו בימים האלה להיות שר בטחון . לצערי כנראה שהוא לא יהיה שר בטחון בממשלה שתקום , מאחר ופני מפלגת העבודה לאופוזיציה משם היא אמורה לשקם את עצמה. לצערי מי שהרס למפלגת העבודה זו קדימה שהיא מפלגה של "אסופת אנשים " ממפלגת העבודה והליכוד מין אנדרוגינוס שעד היום לא הצלחתי להבין מה מחבר בניהם. אני מקווה שמהאופוזיציה מפלגת העבודה תשתקם ותחזור להיות מפלגת שלטון. כואב לי הלב לראות את מפלגתם של בן-גוריון , גולדה , אשכול ,אלון , גלילי , רבין , ז"ל ופרס יבדל"א שבנו את המדינה מגיעה לכזה שפל. אני גדלתי על "ברכי " מפאי ההיסטורית ואני מאמין באמונה שלמה בערכיה הסוציאליסטיים ואין לי שום כוונות לשנות את האידיאולוגיה שלי .
_________________ יוסי גרינברג עכואי שאיכפת לו מייחל ומצפה לעכו אחרת " במקום שיש רצון - ישנה גם דרך " נצח ישראל לא ישקר
|