חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 29 ספטמבר 2025, 21:20

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פנייה להנהלת עכו ולאוהדים..
הודעהפורסם: 10 פברואר 2009, 18:49 
עכונט כדרך חיים

ערב טוב לכולם..
בעוד שבוע וחצי עכו מארחת את הפועל רמת גן לאחד ממשחקי העונה בליגה הלאומית ויש מצב שהמשחק גם ישודר בטלוויזיה.. אני לא מבין אייך קבוצה שרצה בצמרת ונוגעת בליגת העל אין צעיף 1 ... אני פונה כאן לסמי ולהנהלה שהגיע הזמן שתדאגו לצעיפים וכובעים לאוהדי הקבוצה ..קבוצה שנמצאת עם רגל וחצי בליגת העל אין צעיף 1...(יש לי צעיף מבד בבית עוד משנת 1976 שהוא דהוי ) כמו כן לפנות להנהלה ולבקש כסף לקנות 500 בלונים בצבע כחול וסרטים כחולים למשחק נגד רמת גן..ככה נהוג בכל קבוצה ..אז קדימה להתעורר הגיע זמן המעשים ולא הדיבורים. ולכל אלה שיש דגלים שקנינו שנה שעברה להביא אותם..וכל כלי עידוד נוספים.
כמו כן מכאן אני פונה לראש עיריית עכו מר שמעון לנקרי תעשה הכל להביא כמה שיותר אוהדים למשחק ..תצא בקמפיין מיוחד לקראת המשחק החשוב הזה......
בהצלחה .....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: פנייה להנהלת עכו ולאוהדים..
הודעהפורסם: 10 פברואר 2009, 20:29 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

כל מילה בסלע מוטי!
בעונת העלייה ללאומית היתה קבוצה יפה מאוד של חבר'ה צעירים שעודדו וייצרו אווירה טובה במגרש
חבל שזה נפסק .....
להשיג אביזר עידוד של הקבוצה זה משימה בלתי אפשרית ( יש לי פוסטר במשרד של עונת 77/78 שאבא שלי מצא בעבודה שלו.....)
אין חולצות,צעיפים או כל סממן שיבליט את האהבה להפועל עכו, ויגרום לחבורת האנשים שיושבים ביציע להרגיש מלוכדים סביב הקבוצה.
אבל מבחינתי החסרון הכי גדול זה אתר אוהדים , תעשו סיבוב קצר באינטרנט וכנסו לאתרי האוהדים של הפועל חיפה,באר שבע, הפועל רמת גן, כפ"ס ותבינו איזה השפעה אדירה יש לאתר אינטרנט על הגיבוש של האוהדים סביב הקבוצות שלהם...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 10 פברואר 2009, 20:33 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

כפי שאני יודע כבר נגד הפועל רמת גן יהיו צעיפים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 פברואר 2009, 01:18 
עכונט כדרך חיים

אז ככה מוטי וכל אוהדי הפועל עכו ואוהדי האינטרנט הגיע הזמן שגם אוהדי המקלדת יגיעו למשחקים דבר שני כבר הזמננו שלט של 6 מטר על מטר וחצי שבו תתנוסס התמונה של כל שחקני הקבוצה כולל כיתוב "השמיים הם לא הגבול"
עכו דוהרת לליגת העל
למטה יהיה כתוב האוהדים ותושבי העיר
דבר שני הלכתי אני ומימון נידם והזמננו 500 כובעי קסקט אכותיים שעליהם יהיה רקום הסמל של הקבוצה בלבן הכובעים יהיו כחולים והם ימכרו לפני המשחק נגד רמת גן כמו כן לגבי הצעיפים אני מחכה למשלוח של דוגמא שאמור להגיע מירושלים כדי שיו"ר הקבוצה ציון ויצמן יאשר ואז יעשה את ההזמנה דרך הפועל עכו לגבי דגלים מימון ואני מחפשים תורם שיתרום 100 דגלים בצבע לבן ועוד 100 דגלים בצבע כחול והם יחולקו לקהל בכניסה למשחק לכל מי שיקנה כרטיס ואז נעשה שורה של מקומות ישיבה עם דגל לבן ושורה שניה עם דגל בכחול נקווה שהתצוגה המרשימה הזו תהיה כבר במשחק נגד רמת גן אני אשתדל שכל מה שתיכננתי יהיה כבר במשחק הבית הקרוב ודרך אגב מוטי אני אישית מעדיף שלא יהיה שידור כי אז יגיעו למשחק כל המנחוסים למינהם ואולי יגיע גם אחד שכל העיר עכו שונאת אותו אחרי המילים שאמר בפוגרום של יום כיפור וזה יכול רק לעכר את האוירה במגרש כי אני מאמין שהרבה ישרקו לו בוז או יצעקו לו לך הבית לא רוצים אותך במגרש והכוונה זה לזוהיר בהלול .
לגבי בלונים מוטי גם לגבי זה אני ינסה להשיג בתרומה מעירית עכו שמראה נכונות לכל בקשה שמבקשים ממנה הקשור להפועל עכו ולאוהדים בפרט .
מוטי עכשיו לגבי הדגלים שעשינו שנה שעברה נשאר רק דגל 1 אחי כל השאר נעלמו התוף נמצא אצלי והוא צבוע בצבעי כחול לבן הצבע של הקבוצה .אני מחר אדבר עם מוטי טובול שידאג שכל מחלקות הילדים נערים ונוער יחויבו להגיע למשחק נגד רמת גן כולל אביזרי העידוד שהביאו בעונה שעברה .
מכאן אני קורא לירין ולכל הילדים אוהדי הפועל עכו להכין כמות של נייר גרוס מבית הספר בכמות גדולה ולאיציק ברבי העורך של עכו נט תגיע עם המצלמה ועם הוידיאו ותנציח את כל הקהל שיגיע בטוח בהמוניו למשחק נגד רמת גן .
אבל לפני הכל חברים אנחנו צריכים לעבור את משחק הגביע בשבת נגד נתיבות בשלום ולקבל קבוצה בדרך לשמינית הגמר מצידי גם באותה רמה בדרך מפעל הגביע שבו עכו יכולה להגיע עד לנשיא המדינה כי חצי מהקבוצות יעופו כבר בשלב מוקדם וההמשך יכול להיות קל יותר אז בהצלחה בשבת בנתיבות שם אני גם יהיה ולהתראות נגד רמת גן יאלההההההההההההה עכוווווווווווווווווווווווו על על על עכו עם רגל וחצי בליגת העל. :lol: :lol:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 פברואר 2009, 04:28 
עכונט כדרך חיים

אחלה סמיייייייייייי ..אני מקווה שתצליח יחד עם הנהלת עכו ואוהדי עכו להעיר את היפייפיה משנתה ,ואני מברך על כל הפעולות שאתה עושה למען האוהדים והקבוצה.ואני מקווה שביחד נעבוד קשה שבוע וחצי על מנת שיגיעו כמה שיותר אוהדים למשחק.והיציע של עכו יהיה מקושט בכחול לבן כמו שצריך .

סמי תתחיל להכין דגלים לחצי הגמר ברמת גן יש לי הרגשה שאנחנו השנה שם :lol: :lol:
(לא אשכח שעכו הופיעה ברמת גן בחצי הגמר נגד ביתר תל אביב והפסידו 1-0 כאשר בדקה התשעים גבי בליטי מול שער ריק בועט והנעל עפה לו לרשת והכדור החוצה חחחחחחחחח ... ) המשחק השני היה מכבי תל אביב נגד מכבי נתניה ...דרך אגב הגיעו לרמת גן 6000 אוהדי עכו לחצי הגמר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 פברואר 2009, 20:28 
משתמש חדש עם רצון טוב
משתמש חדש עם רצון טוב

טוב אז ככה יוצא לי לקרוא הרבה בפורום הזה אבל אני לא מרבה להגיב.
לפי דעתי צריכים להתחיל להשקיע באוהדים אם זה בייצור מוצרי עידוד כמו צעיפים, דגלים וכדומה.
לגבי העידוד עצמו צריכים לפתח גוש מעודד של חבר'ה צעירים שיתמכו ויעדדו את הקבוצה לאורך כל המשחק, זה דוחף את הקבוצה בצורה בלתי רגילה, ואני אומר את זה בתור אחד שחבר בארגון שער 11 של אוהדי מכבי ת"א בכדורסל ומכיר את הנושא הזה מקרוב ויודע כמה חשיבות יש לעידוד, במיוחד לאור העובדה שבעזרת השם כנראה נהיה שנה הבאה בליגת בעל.
אני מאוד אשמח לעזור בכל נושא שקשור לאוהדים, מי שאחראי על הנושא הזה מוזמן ליצור איתי קשר.

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 11 פברואר 2009, 21:08 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

סמי אתה יכול להגיד לי כמה עולה דגל אחד כי דיברתי עם כמה אנשים אולי אני אצליח להשיג הרבה דגלים תכתוב לי את המחיררר בבקשה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 פברואר 2009, 14:55 
עכונט כדרך חיים

המחירים לגבי הדברים שאנחנו מתכוונים לעשות יעודכנו ב"ה שבוע הבא לקראת הפועל רמת גן שאמור להיות בשבת ולא בשישי אין שידור של עכו רמת גן כי שידור יבריח קהל שצפוי להגיע ואי שידור יביא קהל

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 12 פברואר 2009, 18:22 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

מה אתה לא מביןןןןןן!!!!

אני שאלתי כמה עולה דגל שיתרמו!!1

כי אולי אני יכול לארגן תרומות כי כבר דיברתי עם כמה אנשים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 פברואר 2009, 07:57 
עכונט כדרך חיים

מדובר כאן ירין על 100 דגלים לא 2 3 עכשיו אתה מבין או לא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 13 פברואר 2009, 08:38 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

זה מה שהבנתי מהתחלה מאה דגלים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 11 הודעות ] 

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אלברט לוי ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה