Ricardo כתב:
מצטרף לברכות לשי מנדלר
סעיד ברוך הבא טוב שחזרת.
כבר התגעגעתי אליך במיוחד בזמן המלחמה.
חשבתי שתעמוד יחד איתי, איתן אל מול צהלות המלחמה.
אמנם ראיתי שיש לעכו אתר מפותח בערבית.
אבל אף על פי שאני יודע מעט ערבית אני לא יודע לקרוא.
אשמח אם יצטרפו עכואים נוספים מהעיר העתיקה
לדיונים כאן בפורום וידברו באופן חפשי על כל עניין. תודה רבה לך ריקרדו היקר , גם אני התגעגעתי אליך ולכל החברים בפורום .
בתקופה של המלחמה לא ידעתי מה קורה ואיך הכל התחיל,הייתי מבולבל והחלטתי לא לתת תגובה בעניין המלחמה וכל דבר שקשור בה , החלטתי להמשיך ולהתעסק בלימודיי ובעבודה ולחסוך לעצמי כאב ראש ופשוט בכל פעם שמישהו פתח את הנושא העדפתי לא להגיב , ומצד שני אבל ..התחלתי לשתף פעולה עם חברים ממרכז הארץ בפרוייקטים שמשלבים את בני שני המגזרים , להשתתף בפעילויות תרבותיות ופעילויות של ספורט ביחד , ולהמשיך ביחד למרות שפיכות הדממים בשני הצדדים , רצינו להראות שאנחנו עדיין בני אדם שמכבדים אחד את השני ,ולהוכיח שרק במשא ומתן ודיבורים בין הצדדים ניתן לפתור את הסכסוכים , וידידי ריקרדו אשמח לפרט לך בהודעה פרטית מאוחר יותר על כל מיני דברים שעשיתי ושאני משתתף בהם שמחזקות את האחווה והידידות והכבוד בין שני המגזרים .
ולגבי בני המגזר הערבי בעכו , אני יודע שיש מספר לא קטן שנכנסים כאן ורואים את ההודעות שלנו , ואני אשמח גם כן להתחיל להגיד לאנשים להגיב כאן בפורום , ולהביע את דעתם , שנוכל לדעת על מה האנשים חושבים ואיך חושבים ואיך אפשר ליישר קווים . אשמח לשתף פעולה עם כל אחד ואחד בפורום הזה למען קידום השותפות בין שני המגזרים ,כי עכשיו כסטודנט בתקשורת הנושא הזה כבר בראש סדר העדיפויות .
ושיהיה לכולם סוף שבוע נעים ושבת שלום