חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 08:37

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ראש הממשלה בעכו
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 13:56 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

לפי הערכות המשטרה והדגלול על גבעת נפוליאון ראש הממשלה מטריח עצמו לעכו.
ועוד למדתי שאיני נחשב למכובד בעיר הזו כי לא הוזמנתי..........לתומי חשבתי שאני שווה משהו...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: ראש הממשלה בעכו
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 14:29 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יש שמועה חזקה שעובדי עירית עכו פונו ממשרדיהם ונשלחו הביתה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 15:07 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

בחדשות ברשת ב' ,הודיעו שעובדי עירית עכו יצאו לחופשה מרוכזת של יום אחד
על חשבון העיריה בגלל ביקורו של ראש הממשלה בעכו.

לפי כל הנאמר עושה הרושם שבעיריה עובדים אנשים מסוכנים.

מיכוון שביקשו שהמקום יהיה סטרילי.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 15:12 
עכונט כדרך חיים

אני ראיתי כי בצומת של מגה הום סנטר בשיכון יש הרבה משטרה,ואף התנועה שם נחסמה לזמן מה...

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 15:17 
האמת היא כי

אני לא זמין אני לא פנוי .....

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 16:22 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

האמת שאני שמעתי על כך כבר אתמול, אני ממש לא מבין מדוע צריך לסגור את בנין העירייה ולפגוע בשירותים לתושבי העיר בגלל שמגיע ראש הממשלה. הסדרי ביטחון קפדניים מובן, אבל לסגור בניין שירות ציבורי שלם, מדוע?
ברור לי כי כנראה ההחלטה היא של גורמי הביטחון, אבל גם על מחשבה בטחונית אני לא מבין, מי ירצה לפגוע באולמרט שנמצא בסיום תקופתו, מה יצא מזה? הרי הוא יצא ממשרד ראש הממשלה בעוד חודש בערך בכל מקרה? מה זה משנה?

שרק נמשיך להאמין בעכו- בתקווה לעתיד טוב יותר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 16:47 
ערן שכטר כתב:
ברור לי כי כנראה ההחלטה היא של גורמי הביטחון, אבל גם על מחשבה בטחונית אני לא מבין, מי ירצה לפגוע באולמרט שנמצא בסיום תקופתו, מה יצא מזה? הרי הוא יצא ממשרד ראש הממשלה בעוד חודש בערך בכל מקרה? מה זה משנה?

אתה באמת מבין מה אתה כותב?
האם זה שהוא לא יהיה ראש ממשלה מורידה את הסיכון מפגיעה בו?
מה זה משנה אתה עוד כותב?

לידיעתך
ראשי ממשלה בעבר הרחוק יותר מהווים כאבי ראש לא קטנים לשב"כ

ואם ברור שזו החלטה של גורמי הבטחון אז מה לעשות לא לקבל את ראש הממשלה?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 17:58 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בעקבות ביקורו של רה"מ אולמרט, עכשיו מופיעה בשער הראשי של NRG

http://www.nrg.co.il/online/HP_0.html

התמונה הבאה. תביטו טוב עליה, אתם לא מזהים משהו שמוכר לכם? :lol:

תמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 18:31 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אחיין שלי שהיה שם בגבעה, סיפר שצילמו את זה לטלוויזיה.
היום בערוץ 10.

לגבי ערוץ 2, אני לא יודע.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 18:58 
מנהל ראשי
מנהל ראשי
סמל אישי של המשתמש

חברים יקרים , הייתי בעיריית עכו וצילמתי את ראש הממשלה והתרשמתי שבביקור הזה של ראש הממשלה הייתה שמירה ודאגה מופרזת שאף פעם לא הייתה בעכו . לקח לי הרבה זמן עד שנכנסתי ואין צורך לפרט את כל התהליך ואי ההבנות בין הגורמים השונים .
לא מבין מדוע הם הגזימו , האם זה נובע מהתווית החדשה של אנשי מרכז על עכו שהיא מסוכנת או החלטה מוגזמת .
בכל אופן אני יכול לציין בסיום הקדנציה של אולמרט שראש הממשלה הזה דאג לעכו בהרבה תחומים לעומת ראשי הממשלה לשעבר שמתמודדים כיום שלא עזרו לעיר שלנו בקדציה שלהם - אתם חושבים שמבוגרים במעמד גבוהה משתנים .
:?:
ועכשיו לכתבה
:

מסוכן ראש הממשלה אהוד אולמרט חנך את הפרויקט התיירותי "תל עכו"
הטקס נערך במעמד ראש העיר עכו, שמעון לנקרי, אנשי רשות העתיקות ומנכ"ל משרד ראש הממשלה. בקרוב ייצא לדרך שלב ב' של הפרויקט: הקמת אמפיתיאטרון

ראש הממשלה אהוד אולמרט חנך היום (ג') את הפרויקט התיירותי - "תל עכו" המציג בפני המבקרים את עולמה התרבותי העשיר של העיר דרך התקופות השונות בעברה המפואר.

טקס חנוכת "תל עכו" נערך בגבעת נפוליאון במעמד ראש העיר עכו, שמעון לנקרי ובהשתתפות חברי מועצת העיר, מנכ"ל משרד ראש הממשלה, רענן דינור, מנהל רשות העתיקות, שוקה דורפמן, איש העסקים מיכאל שטראוס ומנהל משרד ראש הממשלה בצפון, דוד בן ימיני. את פני ראש הממשלה קידם רב העיר יוסף ישר בחלה עם מלח, על פי מיטב המסורת. בהמשך הביקור בעכו קיבל ראש הממשלה סקירה מקיפה לגבי התפתחות הפרויקטים בתחום התיירות בעיר, הנעשים בהשקעה כוללת של 23 מיליון ש"ח.

בטקס השתתפו גם ילדי הגנים ותלמידי בית הספר גורדון שהניפו את דגלי ישראל בשעה שראש הממשלה ופמלייתו הגיעו לתל, תוך ליווי מוסיקלי של התזמורת העירונית בניצוחו של שמואל כהנא.

במהלך הטקס אמר ראש הממשלה: " אני שמח לעמוד כאן, במקום שיש בו כל כך הרבה היסטוריה של אירועים שהותירו חותמם על הארץ הזו, על נופה ועל עיצובה. ממשלת ישראל, כחלק מהתוכנית לחיזוק הצפון, שבה הושקעו 2.8 מיליארד ₪, משדרגת אתרים כאלו, וזאת אחת הדרכים שבה אנו מבטאים את אהבתנו לעיר עכו". לדבריו, עכו היא עיר מיוחדת במינה, עיר שחיים בה ערבים ויהודים "ואנו חייבים יחד לשמור על המרקם הזה, שחשוב לישראל. תפקדנו למצוא את נקודות האיזון ולגלות רגישות".

ראש העיר עכו שמעון לנקרי הודה לראש הממשלה על מאמציו לקידום העיר עכו ואמר: "הודות לראש הממשלה עכו נמצאת כיום במצב של בנייה והתפתחות. מורשתו ומה שהשאיר לנו ילוו אותנו בעתיד. ראש הממשלה היה תמיד ער לצרכיה של העיר, ואין ראוי יותר מלהיפרד ממנו בטקס מכובד של חנוכת התל".

בהמשך נפגש ראש הממשלה בבניין העירייה עם לנקרי, חברי מועצת עיר ונציגי "איילים" והקיבוץ העירוני.
בשנה האחרונה, כחלק מהרצון לקדם ולחזק את התיירות בעיר עכו, פעל משרד ראש הממשלה, בהובלת מנהל המשרד בצפון, דוד בן ימיני, ובשיתוף רשות העתיקות ועיריית עכו לקידום "תל עכו", הפרויקט התיירותי המציג את המגוון התרבותי העשיר של עיר הנמל הצפונית.

התל הינו אתר היסטורי המשתרע על שטח של כ-200 דונם ומהווה נקודת ציון משמעותית בכניסה לעיר. האתר המחודש משלב בין הנקודות ההיסטוריות שהיו קיימות באזור לבין אטרקציות מודרניות לכל המשפחה, וכולל מערכת שבילים להולכי רגל ולרוכבי אופניים, מצפורים, ממצאים ארכיאולוגיים ותחנות מידע בנושאים ארכיאולוגיים, היסטוריים ואקולוגיים. בין היתר אפשר יהיה ללמוד במקום על ייצור זכוכית וצבעי ארגמן כפי שנעשו בעבר באותו אזור, ושרידים לכך נמצאו בתל.

בספטמבר 2009, יחל הקמתו של אמפיתיאטרון על גבי המדרון הדרומי של התל, שישמש לאירועים רבי משתתפים, כגון מופעי תיאטרון ומוזיקה.

בהמשך ביקורו בעכו, קיבל ראש הממשלה סקירה מקיפה על תוכניות הפיתוח של הרחוב הראשי של עכו, רחוב בן עמי. הרחוב עתיד לעבור שינוי משמעותי והוא יחובר לטיילת שעל שפת הים, תוך יצירת מתחמים מגוונים לאורכו, הצבת ריהוט ייחודי, תאורה, וכן הקמה של מוזיאון עתיקות פתוח.

עלותם של שני פרויקטים מרכזיים אלו נאמדת בכ- 23 מיליון ₪ כאשר 20 מיליון ₪ מתוכם הועברו מתקציב הממשלה המיועד לחיזוק הצפון.

ראש הממשלה אמר עוד: " הפרויקטים שנעשים כאן - התל, הטיילת והקמת שכונת אנשי הקבע הם חלק משינוי בתדמיתה של העיר – שהיא מתקדמת ולא נסוגה לאחור. ככה יראה כל הצפון במדינת ישראל".

מנהל רשות העתיקות, שוקה דורפמן, אמר: "במיזם החשוב הזה, מתממש חזון רשות העתיקות לקרב את השרידים הארכיאולוגיים לציבור הרחב. רשות העתיקות פועלת להפוך את אתרי העתיקות לנגישים ולמובנים ככל שניתן לקהל המבקר בהם באמצעות הסדרת האתר, מצפורים, תצוגות ארכיאולוגיות ותחנות מידע בנושאים שונים. באופן זה יהפוך תל עכו, שלא טופח עד היום ונפגע במהלך השנים מפעולות פיתוח ומפגעי הטבע למתחם בילוי לתושבי עכו והאזור ולתיירים ויחבר בינם לבין המורשת התרבותית העשירה של עכו".

לתמונות :
תמונה

תמונה

תמונה

Akkonet
AkkONEt- מקור ראשון לחדשות עכו
akkonet@gmail.com
קבוצת עכונט בפייסבוק : http://www.facebook.com/akkonet

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 19:22 
משתמש בתחילת הדרך בעכונט
משתמש בתחילת הדרך בעכונט

מישהו צילם לעכונט את האירוע?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 03 פברואר 2009, 22:06 
אלברט לוי כתב:
בכל אופן אני יכול לציין בסיום הקדנציה של אולמרט שראש הממשלה הזה דאג לעכו בהרבה תחומים לעומת ראשי הממשלה לשעבר שמתמודדים כיום שלא עזרו לעיר שלנו בקדציה שלהם -

אני הייתי מוסיף גם את אריק שרון

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 04 פברואר 2009, 02:28 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

אם רק היה אפשר שהממשלה הזו תשאר בשלטון..
מאז ממשלת רבין לא היתה ממשלה שהשקיעה כ"כ הרבה בפריפריה ובכל כך הרבה תחומים.
הלוואי שהעבודה וקדימה תרכיבנה גם את הממשלה הבאה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2009, 08:39 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ציטוט:
הלוואי שהעבודה וקדימה תרכיבנה גם את הממשלה הבאה.

ארי שביט | הערת אזהרה

בשבוע האחרון גביתי את עדויותיהם של כתריסר אנשים המכירים היטב את ציפי לבני. אף אחד מהעדים אינו מקורב לבנימין נתניהו או לאהוד ברק. רובם תומכים בקדימה או במפלגות השמאל. ואולם, העדים כולם מודאגים. דיוקנה של לבני שאותו הם מציירים הוא דיוקן מטריד.

יו"ר קדימה היא אדם ערכי, פטריוטי ונקי מרבב. היא אינטליגנטית ומהירת תפישה. ואולם, על פגם אחד שלה אין ויכוח: לבני קצרת רוח. המחמירים מעריכים שלשרת החוץ יש בעיית קשב. היא לא מסוגלת להעמיק במסמך או להאריך בדיון. היא לא מלבנת נושא עד תום. מחשבתה אינה בהירה והיא אינה יודעת להבחין בין עיקר לתפל. בניגוד לנתניהו ולברק - המסוגלים לרדת לשורשיו של עניין ולדון במורכבותו - לבני נוטה להיות סכמטית ופשטנית. אחד האישים המוערכים ביותר במדינה מגדיר אותה כדעתנית ושטחית.

גם על הפגם השני אין ויכוח: לבני מתקשה מאוד בקבלת החלטות. אפילו כשהיא נדרשת להחלטה לא-גורלית שרת החוץ מתלבטת, מתייסרת, משתהה ומשנה שוב ושוב את דעתה. יש המעריכים שהצירוף של חוסר ניסיון וחוסר ביטחון משתק את לבני. לדעתם, שרת החוץ אינה מסוגלת לקבל את ההחלטה אם לתקוף או לא לתקוף באיראן. ללבני אין את עמוד השדרה, את קור הרוח ואת השקט הפנימי הנדרשים כדי לקבל החלטות קיומיות.

הפגם השלישי הוא היותה חפה לחלוטין מאינטליגנציה רגשית. היא אינה מבינה בני אדם ואינה אוהבת בני אדם. זאת הסיבה לכך שאין לה מעגל פנימי. פרט לבן זוגה נפתלי שפיצר אין לה שותפים ונאמנים. רבים ששכבו בעבורה על גדרות חשים נבגדים. בניגוד לאריאל שרון ולאהוד אולמרט, גם אין בלבני חום או קסם אישי. מעטים בצמרת מפלגתה אוהבים אותה או מאמינים בה. בחוגים פנימיים היא נתפשת כנטולת מנהיגות. הביטוי השגור הוא אין-לה-את-זה. ביום שלאחר הבחירות יכולתה להוביל מוטלת בספק.

ללבני שורה של פגמים נוספים. היא אינה מרחיקה ראות, היא אינה עקבית, והחשש העמוק שלה מכישלון מונע ממנה להיות מקורית ונועזת. על בהלה פנימית עמוקה מחפה שרת החוץ במפגנים של ביטחון עצמי מוחצן הגולש לפעמים לגסות רוח. המינויים שלה בינוניים, עבודת הצוות שלה כושלת. במשרד החוץ רבים מתייחסים אליה כאל קרתנית ודלה. ואולם, כל אלה זוטות לעומת שאלת-התהום שהמועמדת לראשות הממשלה מעוררת. השאלה מי היא לבני ומהי הליבה הפנימית שלה.

לאחדים מהעדים שאתם שוחחתי השבוע תשובה מטרידה: ציפי לבני חלולה. לטענתם לבני חסרה את המטען התרבותי, את המעוף ההיסטורי, את הכלים הנפשיים ואת היכולות האנושיות של מנהיג. מעולם לא הפגינה אומץ לב אזרחי, לא רשמה לזכותה הישג ביצועי ולא הלכה נגד הזרם. היא מדקלמת שורה של אמירות נכונות בעניין חלוקת הארץ, אך לא יודעת להפוך אותן למדיניות. לכן המשא ומתן שלה עם אחמד קריע (אבו עלא) כשל והאמונה שלה באנאפוליס הופרכה. ואולם, הכשל הפלסטיני של לבני הוא כאין וכאפס לעומת המחדל האיראני שלה. שרת החוץ לא הבינה בעוד מועד את האתגר האיראני, לא הפנימה אותו ולא עשתה מעשה מדיני של ממש כדי להתמודד אתו. הגרעין האיראני הוא ההופך את כהונת לבני כשרת חוץ לכישלון קולוסלי.

אחד מהעדים שאתם שוחחתי היה נסער במיוחד. אף על פי שהוא אדם בוגר, מאופק ומיושב בדעתו, הוא היה נרגש. העיד על עצמו שהוא חש כחבר בכת סודית היודעת סוד נורא: ציפי לבני אינה כשירה להיות ראש ממשלה. דגל שחור של העדר-כשירות מתנופף מעל למסע שלה אל ראשות המדינה.

העד אמר שבלתי נתפש בעיניו שהתקשורת לא חושפת את הסוד. בלתי נסבל בעיניו שהציבור לא יודע את הסוד. לכן דיבר, לכן אני רשמתי. לכן רואה אור המאמר הזה. יידע הציבור. יידע הציבור ויחליט.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 04 פברואר 2009, 08:46 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

ונראה לך ידידי שהכתבה נכתבה באמת ע"י אנשים נטולי כוונה?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: