חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 יוני 2025, 00:54

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 10 אוגוסט 2007, 14:30 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אכן צודק בני כלפון מכשיר חבל על הזמן אמש בתחילה הערב כבר ראיתי איך המכשיר פועל וזו במילה אחת.המצאה חכמה ביותר. לנהגים יש תמיד תירוץ ונכנסים לויכוח אך בסופו של דבר מקבלים דו"ח .ולדעתי אולי רק כך יבינו שכל המאמצים זה לשמור על חיי משתמשי הדרכים.

ונחזור שוב לנושא השיכורים .אז ככה הבוקר בשעה 0300 עצרתי רכב שבקעה ממנו מוזיקה שלדעתי אפילו מהטסות בקעו הקולות . הרכב BMW אדומה בתחתית פלוריסנט כחול כזה שממש מזמין עצירה של שוטר. הרכב נעצר לידי. הנהג חייך וכל שאר היושבים בו .פניתי לנהג על מנת שיציג לי מסמכים והוא בחיוך ענק מאוזן לאוזן שואל על מה אני מדבר .ואני בשלי עומד ומבקש בתוקף רישיונות ואז נמחק החיוך מפניו ובאחת נכנס לעמדת מגננה ושואל למה לך מיסמכים בכלל ?ואני בשקט אומר לביקורת שיגרתית ואם הכל בסדר נסיעה טובה וזהו .הצלחתי לשכנעו להגיש את מסמכיו ולאחר שהיו בידי ביקשתי לצאת מהרכב על מנת שאבדוק אותו בנשיפון (שקית נשיפת עם מבחנה כאיפיון ראשוני לפני בדיקת הינשוף האלקטרוני). בתחילה שאל למה ולמה בשביל מה זה טוב ועוד כל מיני שאלות להיתחמקות מהבדיקה ואני בקשיחות ביקשתי שהכל למעשה למענו. בסופו של עינין לאחר כעשרים דקות היתרצה הנהג ונשף לתוך השקית.
לומר את האמת לא התפלאתי אך נבהלתי ממש המבחנה שיש בה חומר בצורת גרגירים צהובים( בדומה לנייר לטמוס) החליפה את ציבעה לירוק מלא משמע שהנהג הנושף "מתודלק" חבל על הזמן . בו במקום הזמנתי את הינשוף האלקטרוני עם השוטר המפעיל ובבדיקה הוכח שאכן הנהג מלא באלכוהול בכמות של 810 מיליגרם אויר נשוף (מותר עד 243 מיליגרם)שאומר שתפסתי רוצח על הכביש.
לאחר הטיפול במילוי הניירת ביקשנו מי מבין הנוסעים יכול לנהוג עד שיגיעו הביתה ולמחרת בבוקר לאחר שהיתפכח הנהג יגיע לתחנה להפקדת הרכב . מסתבר שכל הארבעה שיכורים ואיש מהם לא מסוגל לנהוג .
הוזמן גרר לקחת את הרכב הנהג וחבריו נסעו במונית .וכמובן שהוא הוזמן לשימוע ביום א בתחנה והרכב הלך "לישון "במגרש חודש ימים.

ואחרי לילה שכזה קשה מאוד לישון ולחשוב מה עלול היה לקרות מספר קילומטרים או מטרים אחרי שהיה חולף ממני.

עזרא

נ.ב לפני שעלו למונית חיבק אותי הנהג ביקש סליחה ואמר תודה שאולי בזכות פעולתי זו הצלתי את חייו ואת חייהם של שאר חבריו.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 05 נובמבר 2007, 10:14 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

זה זמן רב שלא נכנסתי לספר על מעללי הנהגים וזה לא אומר שאיני בפעילות .
פעילותי ממשיכה להיות פעמיים בשבוע ראשון וחמישי.
אתמול בערב קיבלתי קריאה שיש תאונה ליד כפר מסריק ועלי לגשת לטפל בנושא.והנה אני עושה את דרכי למקום האירוע ולא מאמין כל מה שראיתי זה המוני כלי רכב כגוש ברזל וזכוכית של הפנסים אחד גדול .והנה אני מגיע למקום רואה רכב מסוג קנגו יושב על פגוש אחורי של מונית מסוג טרנזיט .בתוך הקנגו יושב הנהג שממלמל .לא שתיתי לא נהגתי לא פגעתי . ראשית שמחתי בכלל שהנהג חי בכלל .לאחר הוצאתו מהרכב מסתבר שכאילו גמר איזה חבית בירה בגדיו היו רטובים מבירה בתוך הרכב מספר פחיות בירה של 750 ס"מק והוא אומר שלא שתה. טוב, לאחר הפרדת הרכבים דחפנו את מכוניתו לשול הימני המונית נסעה לצד כי המנוע לא נפגע. לאחר בדיקת מאפיינים ראשונים לנהג השיכור לא האמנתי על הממצאים אך עדיין לא סגרתי עינין העברתי את הנהג השיכור לבוחנים שבמשטרת עכו .(את הרכב של הנהג השיכור כבר גררו למגרש התאונות )
ובכן במשרד הבוחנים הפעלנו את מכשיר הינשוף שכוייאל וחומם כנדרש ואז הנהג היתבקש לנשוף לתוך הפיה דבר שחזר על עצמו יותר מחמש פעמים עד שהוא הצליח בכלל להוציא אויר נשוף .כאשר התוצאות הופיעו על צג המכשיר אף אחד מכל האנשים שהיו במשרד לא האמין .התוצאה היתה 1545 סמ"ק של אויר נשוף שמה שמותר הוא 240 מיליגרם אויר נשוף בתוך קילוגרם אויר.כמעט פי 6.5 מהמותר.
הקיצר איך שהספרות הופיעו על הצג טיק טק נאזק הנהג באזיקים וזה על פי החוק כאשר מיתגלה נהג בעל מידה גבוהה של אויר נשוף .
תוצאה זמנית לטיפול ראשית הרכב במגרש התאונות .פסילה מידית לרישיון הנהיגה למשך חודש ימים ומעצר של 24 שעות במידי.
כמובן שיגיע לבית משפט ויש לי הרגשה שהוא ימסור את רישיונו למשך שנתיים לפחות מה גם שמקום עבודתו יגיד לו שלום כי כל עבודתו זה נהיגה.

למה אני מספר את כל זה? להראות לכם הנהגים שביננו שלעולם אי אפשר לדעת מי הנהג הנוסע במקביל או מאחור לנו .והנה לא צריך לתפוס נהג שיכור אחרי חצות בסוף שבוע יש כאלה שאין להם לא שעון ולא אלוהים כל זמן טוב להם.
הוסיף ואומר שהנהג כל הזמן אמר ,לי קוראים ולרי אני רוסי ויודע לשתות .

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2007, 18:31 
מנהל
מנהל
סמל אישי של המשתמש

עזרא המתנדב היקר שלנו

לא כל מה שנראה בעין, אכן התרחש במציאות כך לתשומת ליבך

ולמה הדברים אמורים ...הצץ בבדיחה הבאה

גבר ואישה מעורבים בתאונת דרכים נוראית.
שתי המכוניות הרוסות לגמרי ולמרבה הפלא אף אחד מהם לא נפגע!

לאחר ששניהם יוצאים בזחילה מהמכוניות אומרת האישה:
"אתה גבר.. זה מעניין... ואני אישה... תראה את המכוניות שלנו! לא יאומן הן ממש הרוסות - ואנחנו בכלל לא פגועים!!
זה בטח סימן "מלמעלה" שאנחנו צריכים להישאר ידידים ולחיות ביחד בשלווה עד סוף ימי חיינו!"

הגבר הרגיש קצת נבוך ואמר:
"נכון זה באמת סימן "מלמעלה", אני מסכים לגמרי!"

האישה אומרת:
"תראה הנה עוד נס! המכוניות הרוסות לגמרי אבל בכל זאת נשאר לי בקבוק יין שלם!!
זה בטח סימן מלמעלה. מישהו רוצה שנשתה אותו ולחגוג את מזלנו!"

היא מושיטה את הבקבוק לגבר, הוא מהנהן בראשו, פותח את הבקבוק, שותה חצי ומחזיר לאישה.
האישה לוקחת את הבקבוק, סוגרת אותו מהר, ומחזירה לגבר.

הגבר שואל:
"את לא שותה?"

לא חמודי, ענתה, עכשיו אני מחכה למשטרה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 07 נובמבר 2007, 21:11 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בני ידידי הבדיחה הזו סופרה לנו לחניכים בקורס מתנדבי מתנ"א כבר מזה זמן רב עוד בשלב הקורס בראשוני
אבל נחמד שהעלתה אותה למען שיכירו אותה עוד חברים שאולי קוראים פה מי יודע?

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 19 נובמבר 2007, 12:24 

ושוב אני עם הסיפורים שלי
אמש עמדתי סטטי בצומת שומרת בוסתן הגליל לבקורת מסמכים שיגרתית
של נהגים שמגיעים לצומת . והנה אני עוצר רכב לביקורת מסתבר שזו נהגת
שפשוט היתה המומה ממש .כשעצרה בסמוך אלי היא עדיין המשיכה להחזיק ביד פלאפון ועוד אומרת לאיש שיחה שמעבר לקו "חכה רגע שוטר עצר אותי"
ולשאלתה כן בבקשה מה אתה רוצה? ההלם עבר אלי באחת ועודני עומד המום מהאומץ של הנהגת עם פלאפון שהדוח בגינו 1000 ש"ח .(חזרתי לעצמי במהירות)
טוב אז לשאלתה שאלתי היכן את גרה גבירתי והיא עונה והנייד עדיין בידה דלוק בעכו .ואז אמרתי לה אני מקווה שאת יודעת היכן בית הדאר על מנת לשלם את הדוח שאת הולכת לקבל. ורק אז פתאום היא הביטה לעבר ידה שאחזה בנייד
וצעקה על עצמה זרקה את הנייד כאילו היה אוד לוהט בידה .והנה התחילה מסת הבכיות והיבבות שלה ועוד אומרת לנו שהיא ממש לחוצה מיכוון שזה הזמן לחלוקת הזמנות לחתונתה.
נשאלת השאלה האם מישהו פה היה רושם לה דו"ח לקראת חתונתה?
אני לא.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 17 דצמבר 2007, 19:35 
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות
משתמש עם ניסיון של יותר ממאה הודעות

כל הכבוד לו

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: פינה חדשה: מיומנו של מתנדב משטרת התנועה
הודעהפורסם: 23 אוקטובר 2008, 22:37 
משתמש קבוע בעכונט - מעל 600 הודעות

עכשיו הבנתי למה אומרים שהשוטרים הם מנייאקים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2008, 08:27 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

hezi78 כתב:
עכשיו הבנתי למה אומרים שהשוטרים הם מנייאקים.

אני מת להיפגש איתך על הכביש ולהראות לך איזה מנייק אני .
כן אני פונה אליך חזי.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2008, 08:45 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

כפי שכתבתי לא פעם שיש המון סיפורים על המתרחש בכבישים .
והנה אמש במשמרת נסעתי על כביש 89 לכיוון מעלות
נוסעת לפני מכונית שנראת יותר כקופסה מרופטת על ארבעה גלגלים .
כמובן שאין לעבור על כך בהעלמת עין סימנתי לנהג לעצור בשול הדרך סמוך לתחנת דלק של געתון.(מקום מואר).
ניגשתי לנהג ביקשתי ראשית את רישיונות הרכב .
וכאן התחילה ההצגה המוכרת .וואלה אח שלי אני לא זוכר איפה שמתי אותם ומסכת התחנונים החלה .
ביקשתי מהנהג לשבת ברכב על מנת שהוכל לבדוק במסוף .
מסתבר שהרכב נסוג סוברו ליאונה מודל 88 ירד מהכביש כבר לפני שש שנים דהיינו ב2002.
כמובן שהוזמן שוטר סייר/בוחן לטיפול עם סמכות מיקצועית בעיניין שהוא מעבר לתפקידו של מתנדב .
לרכב הוזמן גרר שיקח אותו למגרש וכנגד הנהג הוגשו זימון לדין, ודו"ח על נסיעה ללא טסט וביטוח .
לשאלתי למה הוא עלה על הכביש ?
ענה הנהג .יש חפלה בתרשיחא ולא היה לי עם מה לנסוע לשם אז עליתי על הרכב שעמד בחצר הבית בכפר.
מצב הרכב ,מגעיל כל הריפודים גרועים .פנס חזית שרוף ,חציו של הפגוש האחורי תלוי על חוט חשמל.
ללא מראות . הקיצר גם לגן ילדים לא מתאים .

למה סיפרתי את הסיפור ?
ללמדכם שיש עוד המון רכבים מהסוג הזה על הכבישים והיותר גרוע נהגים מסוג זה של הנהג שלא שם פס על החוקים שחוקקו למען המשתמשים בדרך .
רק בזכות סיורים וביקורות פתע ושיגרתיות אפשר לעלות על שכאלה .

יום טוב

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2008, 14:19 

עזרא

צריך לבצע מידי פעם מחסום בכניסה לכפר מסויים

מחוץ לכפר.שלא לדבר מה הולך בתוך הכפרים...ממש הפקרות

ואז יהיו לא מכונית אחת כזו אלא מאות.וכך יהיה ניתן למנוע צרות ותאונות

רבות עודן באיבן. למה לא עושים זאת באופן קבוע????

יהיו תוצאות ועוד איך בדוק :idea: :idea: :idea:

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 דצמבר 2008, 19:50 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

אלקי על פניו אתה צודק
אבל אני משוייך למתנ"א שתפקידה על כבישים בינעירוניים דהיינו כביש ראשי .
לעמוד בפתחי הכפרים לא נהוג ולא מקובל מההיבט הפשוט היה ועמדתי עם ניידת בפתח הכפר מספיק שרכב אחד החרמנו וכבר כל הכפר מגיע .ולכן יש לקחת גם בטחונם האישי של השוטרים והמתנדבים . כך שבאמצע הדרך הנהג והרכב בודדים וקל לבודד אותם .

אבוא ואגיד והדגיש שלא רק מהכפרים כי אם גם מהמושבים והקיבוצים בגליל יש חוסר כבוד לחוק.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 19 דצמבר 2008, 17:42 

ציטוט:
אני מת להיפגש איתך על הכביש ולהראות לך איזה מנייק אני .

איזה גבר.
לך עם הניידת שלך לכפרים איפה שהם מתפרעים כמו חיות ותעצור שם כמה אנשים.
למה השוטרים בוחרים להתעלם מאזורים שכולם יודעים שהם בעייתים?

בכל יום שאני נוסע אני רואה לפחות 2-3 עבירות תנועה מתבצעות. איפה השוטרים/מתנדבים אז??

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 20 דצמבר 2008, 16:28 
ידידי
אינני יודע איך להסביר לך בדיוק אבל אנסה
יהיו אלפי שוטרים ומסתבר כ"חוק מרפי" תופסים יותר ויותר כאלו שעושים עבירות לא כל כך "קשות"
ותופסים כאלו שאתה תחזיק בידך את הראש ולא תאמין איזה אומץ היה לאותו נהג לבצע את העבירה אבל מעט מאוד נתפסים
מה שאני רוצה לומר לך כי לאוכלוסיה גדולה אין פחד:

לנסוע שנים ללא רשיון
לנסוע במהירות של מטוס בטיסה נמוכה
לעקוף בכל מצב ובכל מקום
לנסוע עם רכבים ללא טסט ,אורות ועוד
ושותים ונוהגים
ולכן לאותו שוטר יש לפעמים את החוש הזה שכשהוא תופס נהג בעבירה לדעת שלא מדובר באיזה "תותח סידרתי"

ולכן כולם רוצים לפתור את הבעיה הזו אבל מסתבר שלא מאחדים כוחות

ואנחנו רואים כל יום כאלו ואנחנו משתגעים מחדש איך זה יכול להימשך?
הלוואי וימצא הפתרון ונודה לאלוהים-עד אז צריך להלחם ולא להתיאש כל אחד במשפחתו במקום מגוריוו ובעבודה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה

הודעהפורסם: 21 דצמבר 2008, 13:05 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

בוא חזי ואסביר לך קצת על מה שקורה בכבישי הצפון בפרט .
לפי ססטיסטיקה שנבדקה על פי רישומים מדוייקים הגיעו לחלוקה כזו , % 72 של גורמי התאונות הם ערבים ויהודים תושבי הכפרים והמושבים והשאר הם עירוניים . לצערי הכניסה לכפרים לא סימפטית .
לא אחת נכנס לכפרים עם ניידת סמויה וראיתי את צורת הנהיגה עם פלאפונים .ללא חגורות .רוכבים על קטנועים ואופנועים ללא קסדות .
אבל להכנס אחרי נהג פורע חוק שמכיר את הסימטאות יודע להיתחמק ואם כבר נתפס מגיעים לניידת מכל הכיוונים זה ממש מסוכן .
ומה בעצם אנו רוצים? פשוט לחנך אבל לא במחיר של חיי אדם או בנזק לניידת ולציוד.
לכן אני חוזר ואומר לתפוס נהג מחוץ לכפר קל יותר גם לחינוך ולא תמיד החינוך ניגמר בדו"ח .

תאמין לי חזי מדיבורי עם אנשים בכירים כולל קאדים שייכים מואזינים רופאים עו"ד ואנשי בעלי השפעה שאני עוצר מידי פעם לביקורת שיגרתית ומדבר איתם על הנושא הם אומרים לי פשוט השאבב שלנו קשה בדיוק כמו אצלכם ואנו עושים הכל מדברים המון אבל לא עוזר .
כנראה שזו קללה שכל ישראל מקוללת בה.

נכון לפעמים שאני רושם דו"ח לנהג הוא אומר לי תתפוס את הפושעים האמיתיים ולא אחד ששכח לחגור חגורה ואני אומר נכון אתה צודק אבל ברגע שלא חגרת חגורה תמימה גם אתה משוייך לאותם אלה שפורעים את החוק.

אין נהג שלא עובר עבירת תנועה רק מה אין שוטר במקום שירשום דו"ח אמרת חוק מרפי ? נכון זה חוק משגע המרפי הזה.

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 אוקטובר 2010, 20:39 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

תראה גם אני בתור בעל משפחה רוצה שיקחו את כל הנהגים הפוחזים והשיכורים ויקבצו במקום אחד ויעיפו אותם לכל הרוחות מהכיבישים
אבל אני חייב להגיד שמשטרת ישראל (אני לא מדבר על המתנדבים ולא על השוטרים האמיצים שלנו אלא על המשטרה כגוף ממשלתי אוכף במדינה ) חייבת לחשוב על פתרונות יותר יצירתיים מאשר לתת מכסה של דוחות וללכת כל מה שהם עושים בכך הוא להגדיל את קופת הממשלה על חשבון הציבור שגם ככה לא מסמפט אותם
הייתי ברחובות לפני כמה ימים אצל חבריםפ וראיתי משהו מאוד יפה ומעניין
בילינו עם החברים בפאב מקומי וכשיצאנו ראינו 4 ניידות באזור של פאבים ומועדונים מחכות ועוצרות נהגים שיוצאים ממתחם הבילויים לחלק אף הוחרם הרכב
תאמין לי שבתור אזרח ובעל משפחה הייתי מרוצה
אם הנערים האלה לא יודעים לשלוט על עצמם ולמנות נהג תורן אז לא מגיע להם רשיון בכלל
יש עוד מגוון של רעיונות יצירתיים
להעמיד 2 שוטרים באזורי פאבים שיתחקרו אנשים הנראים להם שיכורים איך הם חוזרים הביתה ואם צריך לעכב אותם
להראות לנערים בבית הספר סרטים על תאונות מזעזעות עם כל הפרטים כמו שמראים בארצות הברית ככה שיכנס בהם הפחד
להתלבש על צמתים מרובי תאונות ולבדוק מה לא בסדר בצומת ואם צריך לרשת את כל השטח במצלמות כמו בפרוייקט הסטרילי של אורלי וגיא ויש עוד המון רעיונות
שלא קשורים בדוחות כלל וכלל
אני לא מזלזל בעבודת המתנדבים שעושים עבודת קודש גם השוטרים אני פשוט לא אוהב את הדרך ואת המקום שאליו אנו הולכים בקצב הזה
הרי רוב התאונות נעשות על ידי נהגים שיכורים או נערים או נהגים עייפים שגם לזה יש פתרון יצירתי מאוד פשוט ליצור לאורך כבישים מהירים תחנות התרעננות שיכלו סנדויצים ובקבוקי מים זול וטוב שימכרו במחיר כמו 1 שקל לארוחה כזו או בחינם תאמין לי שישראלים לא יגידו לו לחינם ויעצרו להתרענן
כל מה שכתבתי נכתב מתוך רצון להעביר מסר ואין לי שום רצון לזלזל באף אחד

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 60 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: