ציטוט:
ובכן איציק לצערי הרב בעצם עזיבתך את עכו למעלות יצרת נזק גדול מאוד ועצם העובדה שלא למדת בדרסקי מעידה על חוסר אמון בנו כתושבי העיר וכמי שהתחנך במוסדות החינוך בעכו ונאבק יום יום על זכות הקיום שלנו כיהודים בעיר ושתדע לך להיות יהודי בעכו ניום בפרט במרכז העיר הוא לא דבר מובן מאליו . היתי שמח אילו היית חוזר לגור ולחנך תלמידים במערכת החינוך כיוון שאתה איש מקצוע בתחום ההוראה . נכון זה לקל כמו לכתוב פילוספיות בפורום אך זוהי האמירה הנכונה והמתבקשת .
בדיוק בגלל שהכל על בסיס אישי .. כפי שאתה בחרת .. התקשתי להשאר בעכו ..
אני לא הנושא .. למרות שאם תשמע את התשובות שלי תבין ...
עדיף שתשאל את מוטי שהוא חבר מצויין שלי ... ואשתו מורה ורכזת באורט עכו ... ומשפחתו מסודרת בעכו ... איך התגלגלתי למעלות ..
דרך חיפה .. כרמיאל .. ניו יורק ( קוינס ) ...
איך כשהייתי תושב עכו ... הנהנתנות האישיית קדמה .. איך בתוך מהנדס אלקטרוניקה שגרתי בעכו נאלצתי ללמד באורט עפולה ..
תשאל את שמריהו בירן ... את מי .. ולמה העדיף ... אך הכל כנראה קורה לטובה ...
איך בביה"ס רוז וחטיבת ביניים קופחתי .. ובביה"ס לקציני ים בעכו סיימתי בהצטיינות ...
תשאל את מוטי .. איפה בני ... אילן .. מוקי .. יורם .. ועוד .. החלשנו את עכו .. ?????????
כשאני קורא את הודעתיך אני מבין כמה מסכנות אתה מסמל ........
איך ולמה לא מצאתי את עצמי בעכו ... וברוח הציונות שחונכתי בקציני ים עכו עברתי לקו עימות וחיזקתי את מעלות ( גם חשוב ... )
רוני 13 ... תנסה להיות עינייני ... כי איני רוצה לנפנף עם הצלחותי האישיות שישאירו טעם מר להרבה אנשים ...
אני למרות הכל אוהב את עכו ... ומתוך ניסיון של 20 שנה במערכות חינוך שונות ומגוונות ... כתבתי את עצתי ...
אתה רוצה תיקח .. לא רוצה אל תיקח !! .. אך אל תיכנס לחייהם הפרטים של אחרים ... ועוד אחרי ניק חסוי ...
וכל זה לא משנה את העובדה ש ...
ציטוט:
" לצערי הרב אינכם מבינים את הנזק שאתם יוצרים בעצמכם לבתי הספר בעכו ..
כי אני חש את הבוז מחברי במקומות אחרים כלפי המנטליות העכואית שכל כך באה לביטויה בהודעתך האומללה ... וימים כלילות
אני מתווכח ומגן .. למרות ....