חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 11:47

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ב"ש ניצחה את עכו והעירה אותה מחלומות העלייה
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2008, 17:35 
משתמש מתקדם מעל 250 הודעות בעכונט
סמל אישי של המשתמש

[size=150]הפועל עכו[/siנוצחה 0-2 על ידיי הפועל באר שבע הפסד שמרחיק את עכו מליגת העל כובשי השערים לבאר שבע איגור קוסטרוב [דקה 26] ואוהד קדוסי אוהדים יקרים אני מבקש מכולם לעודד ולחזק תשחקנים כיי רק ככה נגיעה למטרה הרצויה עלייה לליגת העל תרימו תראש ותיהיו גאים שאתם אוהדי הפועל עכו מותר להפסיד וגם לא בושה להפסיד לבאר שבע למרות שלפי דעתי עכו טובה יותר אמן כן יהי רצון שנדע ימים יפים יותר שב''ש לכולםze]

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2008, 18:15 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

חזרתי עכשיו מהצגה שבא אני משחק ולכן לא יכולתי לבוא למשחק,איך שנכנסתי הבייתה הבן שלי אמר לי שהפסדנו וזה כמו סטירת לחי,אני ממש מבואס אבל חייבים להסתכל קדימה ולראות איך יוצאים מהלופ אליו נכנסנו במשחק בכפר סבא דרך קריית אתא רמת גן ועכשיו ההפסד המרגיז לבאר שבע.
אם מישהו היה המגרש ויכול לתת התרשמות אשמח להתעדכן איך הקבוצה שיחקה.
שבת שלום לכל האוהדים.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2008, 18:24 
סמל אישי של המשתמש

גוש שב''ש לך תגיד אתה שחקן?

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2008, 20:08 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

הפועל עכו שיחקה יוחתר טוב מבאר שבע הגיע להרבה מצבים אבל הכדור לא נכנס הפועל באר שבע הגיעו לשני מצבי ובהם הבקיעו שער אפילו כמה מאוהדי באר שבע התחילו להגיד שככה לא משחקים ששני מצבים שני גולים זה לא כדורגל עכו שיחרה יותר טוב אבל בכדורגל אין יוטתר טוב צריך להבקיע שערים

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2008, 20:30 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

הייתי במשחק,

פשוט בושה !!!!!
קבוצה בלי נשמה, בלי לב, אין כדורגל ואין השקעה(מלבד גבע ברקאי ותומר תייר שרואים שהם עושים הכל למען הצלחת הקבוצה והיחידים שבולטים בכך)

כל מה שרשמו בוואן שעכו אעלק עשתה לחץ וזה..פשוט שטויות!!

מאמן פחדן, שמשחק בונקר במשחק בית.
במקום לעלות עם 3 חלוצים ולעשות לחץ מהדק' הראשונות על ב"ש שהם יראו מי בעל הבית בעילוט..משחק עם 2 חלוצים ועוד איימן פתח חלוץ עם עזיז ולאיימן פשוט אין מושג בכדורגל!!
חד וחלק הוא לא בשביל כדורגל איך שהוא רץ כמו נכה אין לו קורדינציה ברגליים בגרוש מנסה לעשות לי תרגילים והוא עוד שניה נופל מעצמו..מהדק' הראשונות של המשחק אוהדי ב"ש מקניטים אותו והוא במקום לא להתייחס כמו מקצוען עושה להם ששששקט עם האצבע במקום להתעסק במשחק, כל פעם שהוא נופל הוא עוצר ומסמן לשופט פעול והבמקום לרוץ אחרי השחקן שחטף לו עומד ומסמן עם ידיים לשופט עבירה...שחקן של ליגה א' רואים את זה פשוט..

המשחק של היום היה פשוט בושה וחרפה פרט לתייר וברקאי שהיה גם קפטן היום במקום אלון זיו הפצוע.
המשחק הזה פשוט הזכיר ימים גרועים של שנה שעברה פשוט כל הקהל שהגיע לעכו נגעל מהקבוצה הזאת אין כדורגל אין לב אין נשמה אין השקעה פשוט כלום !!!!

סימנטוב הבטטה הזה נכנס מחליף דקה 65 בערך כל כדור שהוא קיבל הוא איבד רק הוריד את הרמה שגם ככה לא הייתה רמה גבוהה, ואין אחד שלא יודע שמחליפים אמורים להעלות את הרמה.
בסוף המשחק שהשחקנים באו להכנס לחדר הלבשה שם ילד אחד מהקהל של עכו אמר לסימנטוב:סימנטוב מה יש לך איך אתה משחק? וסימנטוב התחיל לקלל אותו ולעשות ששששקט עם האצע וקללות שאני לא רוצה לרשום פה..
כ"כ הרבה כסף משלמים לו על מה? אם אני לא טועה יש לו את החוזה הכי "שמן" בעכו והוא לא שווה אפילו שקל השחקן הזה.

נילך לגולים:

הכדור היה אצל אדק במרכז המגרש, ניסה לשלוח ארוך לכיוון איימן שהיה בכנף, אך הכדור פגע בשחקן שעמד מטר מאדק בגב\ הכדור קפץ באויר ואדק ניסה לשמור עליו אך לבסוף נתן מסירה כזאת מגעילה עם השפיץ באויר לבן נחום והפס לא היה מדויק גם היה 3 מטר מבן נחום בערך, בן נחום רץ מהר לכדור וניסה להגיע אליו לפני מליקסון, אך איחר בהגעה שלו, ומליקסון לקח את הכדור התקדם מעט נתן שמאלה לשחקן הזר של ב"ש אני לא זוכר איך קוראים לו, שנתן רוחב מוקפץ בחצי גובה לקדוסי, שפתח רגליים ומאחור חיכה קוסטרוב שפיצץ את הקורה ומשם פנימה - גורש חסר סיכוי.(אגב השמירה על קוסטרוב הייתה צריכה לבוא מחמודי בריק שחיכה פשוט מאוחריו ולא הגיע בזמן.)

גול שני:
קרן פשוטה של מליקסון שהתקרב אליו אורן ניסים, מליקסון נתן לו קצר .. ניסים פתח לו ימינה, מליקסון החזיר לו ניסים ללא שמירה מרים כדור קצר לחמש של גורש קדוסי בא מאחורה בתנופה ונגח מעל גורש ואני לא חושב שזאת טעות של גורש..

לסיכום משחק מגעיל ביותר של עכו אין רצון אין כלום..שחקנים לא רצים יש כאלה שעושים טובה שהם במגרש..

איפה שלומי אדרי?(ירון נזכר להכניס אותו איזה רבע שעה לסיום..חבל כי עם הכניסה של אדרי הייתה טיפה יותר התלהבות בהתקפה)
איפה דניאל ברק? למה הביאו אותו אני לא מבין אם הוא לא משחק לדעתי הוא היה יכול להוסיף המון במשחק היום אם הוא היה נכנס למשל במחצית, ראיתי אותו ביציע הכבוד הוא אפילו לא התלבש למה הבאתם אותו אז חבל!!

המצטיינים ללא ספק זה בראש ובראשונה תומר תייר שעושה הכל למען הקבוצה רץ מבקש כדורים צועק ומדרבן..
ואחריו גבע ברקאי עם עבודה טובה בהגנה..

מחכה לעוד תגובות של אנשים שהיו במשחק לראות אם יסכימו עם דבריי..

שיהיה בהצלחה במשחק הבא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2008, 21:46 
סמל אישי של המשתמש

בקשר לאיימן אבו סאלח מה קרה ? אז הוא לא הבקיעה שהוא הבקיעה אזז הוא היה שחקן טוב מה יש השחקן לא בתקופה טובה אזז צריך לצלוב אותו במקום לעודד תשחקנים ולתמוך בהם יורדים עליהם מה שאני מצדיק זה את האכזבה משחר סימנטוב באמת עגלה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2008, 22:01 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

חארטה תמיד אמרתי שאיימן לא שחקן, מול בלמים טובים כמו אלול וקידר לא עושה כלום רק מול שתי בלמי נוער אולי הוא עושה משהו, לגבי הקבוצה, הרי מה ציפיתים כולם שחקני רכש שאך ורק מעניין אותם אם ב1. לחודש הכסף לתוך החשבון ולא משהו אחר.

בוא נקווה באמת שעכו יעלו, כי לא מאמין שהרצליה שנמצאת בתחתית תוותר כל כך מהר, ורמת גן הפועל חיפה באר שבע ואולי אחי נצרת כבר עלו ליגה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 14 נובמבר 2008, 22:24 
משתמש עם ניסיון בעכונט
משתמש עם ניסיון בעכונט

hitm4 כתב:
חארטה תמיד אמרתי שאיימן לא שחקן, מול בלמים טובים כמו אלול וקידר לא עושה כלום רק מול שתי בלמי נוער אולי הוא עושה משהו, לגבי הקבוצה, הרי מה ציפיתים כולם שחקני רכש שאך ורק מעניין אותם אם ב1. לחודש הכסף לתוך החשבון ולא משהו אחר.

בוא נקווה באמת שעכו יעלו, כי לא מאמין שהרצליה שנמצאת בתחתית תוותר כל כך מהר, ורמת גן הפועל חיפה באר שבע ואולי אחי נצרת כבר עלו ליגה.

אני מסכים בכל מילה ומילה איתך אחי,
אין שחקני בית, כל השחקנים שבקבוצה הם שחקנים שבאו מקבוצות אחרות,
בלי שחקני בית אין לב ונשמה..
לדעתי עדיף להתחיל להעלות שחקנים מהנוער שלנו כבר..
למשל במשחק האחרון של גביע הטוטו מול כפ"ס עלו 4 שחקני נוער..>2 מהם פתחו ו 2 מהם שיחקו חצי שעה אחרונה

ה 2 שפתחו הם דידי לזרוף ועמראן בריק..
ה 2 החדשים שעלו לפעם הראשונה שלהם לבוגרים, והם רק שנתוני 91 > שנה ראשונה שלהם בנוער..
הם הקשר/חלוץ אליאור סיידר והקשר האחורי קווין ריינשטיין.
לפי מה ששמעתי מאנשים שהיו במשחק, השחקנים החדשים אליאור וקווין שיחקו בלי פאניקה, ושיחקו די טוב, וירון היה די מרוצה מהם.

דידי ועמראן כבר משחקים כמה משחקים בודדים בגביע הטוטו, אני חושב שהם גם משחקים בסדר.

שיתחילו להעלות שחקנים מהנוער, אלה הם השחקנים שאכפת להם ויתנו את הכל בשביל המועדון.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2008, 17:28 
עכונט כדרך חיים

לאומית, מחזור 10: ניצחון ראוי ומוצדק לאדומים בעילוט, 0:2 על הפועל עכו משערים של קוסטרוב וקדוסי. אורן נסים בסיום: "התרגשתי לחזור להיות חלק מהקבוצה". גלריית התמונות כבר באגף החדשות.

כתיבה: hapoelb7.com

הפועל מתן באר-שבע השיגה היום (שישי) ניצחון חוץ חשוב 0:2 בעילוט על הפועל עכו במסגרת המחזור ה-10 של הליגה הלאומית.

בעקבות הניצחון, ובטרם הושלמו משחקי המחזור, עלתה באר-שבע למקום השלישי עם 18 נקודות, 6 פחות מלמוליכה הפועל חיפה.

המשחק היה בשליטה של באר-שבע כמעט לכל אורכו. בדקה ה-3 התרומם לנגיחה ברחבה דודי פדלון, שפתח לראשונה העונה בהרכב במשחק ליגה, אחרי הגבהה מימין של מליקסון, השופט זיו אדלר שרק לעבירה. בדקה ה-8 הוכשל זיו קבדה 20 מטר מהשער, את כדור העונשין הסיט אוהד קדוסי למאור מליקסון, ששיגר בעיטה מסובבת למשקוף.

באר-שבע המשיכה לחפש את השער ונלחמה על כל כדור. בדקה ה-23 דהר קדוסי דרך מרכז המגרש והעביר לאורן נסים, שגם הוא פתח בהרכב לראשונה העונה בליגה ונתן משחק הקרבה, אך הבעיטה שלו חלפה בסמוך לקורה. עכו מצידה לא סיכנה במיוחד את השער, למעט בעיטה מ-25 מטר של איימן אבו-סלאח שלא מצאה את המסגרת.

הנעת הכדור היעילה והשליטה במרכז המגרש העניקו לבאר-שבע בדקה ה-26 שער יתרון מוצדק. מליקסון חטף כדור במרכז המגרש, עבר שחקן של עכו משמאל, העביר לקדוסי בתוך הרחבה שמצא את קוסטרוב. המולדבי שלח רגל שמאל ובעט מכ-10 מטר לקורה הימנית ופנימה, 0:1 לאדומים.

המחצית השניה נפתחה בלחץ של המקומיים. בדקה -56 בעט תומר תייר חזק מכ-30 מטר, אסי רחמים איגרף, אביתר אילוז השתלט על הכדור אבל איבד אותו בקצה הרחבה לעומר עבדול-עזיז שבעט אלכסונית החוצה.

כעבור דקתיים, בדקה ה-58, הגיע ה-0:2 לבאר-שבע. מליקסון הוציא כדור קרן משמאל אחורנית לאורן נסים, שהגביה לתיבת החמש שם התרומם קדוסי ונגח חזק ומדויק פנימה. 100 האוהדים האדומים ביציע צהלו.

עכו ניסתה לחזור למשחק. דקה 72: המחליף רונן שוורצמן ניצל חור בהגנת באר-שבע, עקף את אביתר אילוז ובעט לשער. הכדור הכניע את רחמים אבל פדלון הגיע משומקום והציל מהקו. כעבור דקה ניסה מבה את מזלו ובעט שטוח מכ-30 מטר, רחמים הדף מעל לשער.

בדקה ה-86 הגיעה עוד הזדמנות של באר-שבע, ושוב כתוצאה ממהלך כדורגל איכותי. מליקסון מצא את אילוז מימין בתוך רחבת עכו, אילוז הסיט אחורנית ליוסי אלקיים שנכנס כמה דקות קודם כמחליף, אך הבעיטה השטוחה של אלקיים חמקה ליד הקורה.

בדקה ה-88 שוב ייצרה עכו הזדמנות והפעם נגיחה של שוורצמן מצאה את המשקוף ולא שינתה את תוצאת הסיום, 0:2 חשוב לבאר-שבע.

הרכב הפועל מתן באר-שבע: אסי רחמים, אביתר אילוז, יניב אלול, נדב קידר, מאור מליקסון, זיו קבדה (81, יוסי אלקיים), דנדי אוקוגו, איגור קוסטרוב (88, משה אסולין), אורן נסים (76, לירון זרקו), אוהד קדוסי.
שחקני הספסל: דור דוידי, אלירן אמזלג, משה אסולין, ליאנדרו סימיוני.

הרכב הפועל עכו: דודו גורש, יניב צ'יצ'יאן, גבע ברקאי, רון בן-נחום, חמודי בריק, אדק מבה (73, שחר סימנטוב), בראיין גרזז'יץ', בן בנימין (60, רונן שוורצמן), תומר תייר, עומר עבדול-עזיז, איימן אבו-סלאח (83, שלומי אדרי).
שחקני הספסל: עידן לוי, ליאור לוי, אבי אלפסי, משה חלפון.

שופט: זיו אדלר, 250 צופים (100 מבאר-שבע).

בסיום המשחק אמר החלוץ אורן נסים: "התרגשתי מאוד לחזור להיות חלק מהקבוצה, ובטח שגם לבשל את ה-0:2 לקדוסי. אני עושה את כל המאמצים על מנת להוכיח למאמן גיא לוי שמגיע לי לשחק, למרות התקופה שעברתי בחודשים האחרונים. כל שחקן שנמצא בהפועל באר-שבע גאה להיות שייך למועדון".

הקפטן אסי רחמים: "זה היה משחק חשוב וקשה מבחינתנו, ואפילו פיצוי קטן על ההפסד בשבוע שעבר. עכו היא אחת הקבוצות הטובות בליגה. עשינו הכנה טובה לקראת המשחק, גיא נתן לנו את כל הדגשים על המשחק ולקחנו נקודות מאוד חשובות להמשך הדרך".

תמונהתמונה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2008, 20:41 
משתמש התקדם מעל 350 הודעות
משתמש התקדם מעל 350 הודעות

משחק מזעזע!!!!!! הפועל עכו הציגה כדורגל שבלוני ומסורבל ולעיתים זה נראה שגם אם הם היו משחקים עד שבת הבאה הם לא היו מצליחים להבקיע
מר הוכנבוים: ככה לא נראית קבוצת כדורגל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2008, 21:09 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

לא מספיק ההפסד המגעיל הזה עכשיו אנחנו רחוקים 4 נקודות ממקום 5 כשאחי נצרת בדרך לניצחון על הרצליה,דקה 70 3:1 לאחי נצרת .ויום שני ניצחון של כפ''ס ואנחנו כבר מקום 7 !

עכו להתעורר !!!!!!!!
חייבים ניצחון על הרצליה שבוע הבאאא !!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 15 נובמבר 2008, 21:41 
עכונט כדרך חיים

לצערי לא הייתי במשחק היום ... וכל הבנתי ..

אך בכל זאת מציק לי ששלומי אדרי לא פתח נגד ב"ש כאשר ב - 2 משחקי גביע הטוטו הבקיע ..

דבר נוסף שמפריע לי הוא החוסר דינמיות .. שינוי בהרכב הקבוצה בהתאם ליריבות ..

להפועל עכו סגל שחקנים מצויין ומגוון .. שניתן לשחק איתו בשינויים ע"פ היריבות ..

חוסר שינויים ... מלמד על חוסר טקטיקת משחק רלבנטית לכל משחק ...

ולכן הפועל עכו מצליחה מול קבוצות שהטקטיקה הבסיסית שלה מתאימה ...

ירון חייב להשתמש עם השחקנים בהתאם ליריבות ...

הפועל עכו חייבת להצליח ולעלות ליגה למרות חוסר המגרש הביתי ... אין לתת הנחות !!

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 27 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Bot ואורח אחד

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: