ידידי
אתה דוחף אותי לפוליטיקה של עירנו או-קי אדבר עליה אבל היה סבלני תשובות תקבל לשאלות
(הייתי בטעינה עד היום)
אמרת חינוך-החינוך ידידי תלוי בנו ההורים חד משמעית .תפסיקו להאשים אחרים וגם לא את המורים בסדר
מה אנחנו
ההורים עשינו כדי לתת חינוך והשכלה טובים יותר?
נתנו להם טלוויזיה?מחשב?תוכניות וסדרות שלא מוסיפות השכלה?
האם הורים יושבים עם הילדים שחוזרים מבית הספר
ומתענינים ואם כן כמה הורים כאלו אתה מכיר?
היה אמיתי בערב
הורים בודקים איזה ספרים או באיזה תכנים הילדים שלהם מתענינים?
האם הורים מתקשרים או
שואלים את המחנכת מדי פעם מה קורה עם הילדים או ניפגשים רק באסיפות הורים?
לפני שתענה דע לך [b] אני הייתי בוועד בית הספר 3 שנים ושותף לפעילויות רבות עד כדי שחשבו שאני עובד בבית הספר[/b]
אתה צודק תשאיר כסא ודלת פתוחה [b]לנקרי יכנס בשקט ויפתור את הבעיה [/b]תעשיה תעסוקה -אחת הבעיות האמיתיות של מדינת ישראל
בתי ספר מקצועיים נעלמו .אני למדדתי בבסמ"ת היו 12 כיתות מקצועיות טכנולוגיה ,בניה,מכונאות,מכונות,מסגרות,אלקטרוניקה,חשמל,מה לא ידידי
זהו נגמר העידן הזה .היום יש מה שניקרא בועת ההיייטק .עורכי דין ועוד מקצועות שלא מובילים לתעשיה
צא ולמד מה אומרים תעשיינים כמו סטף ורטהיימר איך ראו זאת לפני שנים כי התעשיה מתה והמצב יפגע בכולםאתה צודק שב ליד מחרטה וכרסומת עוד מעט לנקרי יבואבטחון-ידידי כל החברים שלנו שעזבו את עכו תרצו את בעית הערבים לצורך העזיבה
אז בו ואזרוק לך פצצת צחוק
כל מי שעזב את עכו עזב רק בגלל
כסף כסף כסף ועוד פעם כסף וזה בגלל
שראשי העיר שלך הקודמים לא השכילו ללחוץ את מי שקבע שבנהריה יקבלו הנחה ובעכו לא
שלא יספרו לך סיפרי ציונות וערבים כסף טהור.קנו בתים לקחו הלוואות וההקלה במס ההכנסה שלמה את החובות
לא משנה שהם גרים שם כמו בתוך כוורות של בתים מוקפים בתי אבות ואין להם איפה לצאת אז ממשיכים לצאת אתנו העכואים למקומות בילוי נכון גם לא בעכו אבל גם לא בנהריהיותר מכל מכרו הם את הדירות לערבים כן אלו החברים שלנו שקפצו מהסירה והשאירו אותך ואותי.
אתה צודק חכה לנקרי יפתור את בעית העזיבה! אוי סליחה יש קצת שינוי לא?
טיילת?-איזו טילת היתה לפני לנקרי ?:lol:
ראית איזו טילת יש עכשיוו? ורגע אני מבטיח לך הולך להיות בה שמח אני לפחות דוחף לכיוון הזה ונראה מה עתידה להיות?
עיפתי אותך אמרתי לך סבלנות יש אומרים שאני אנרג'יזר