חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 27 אפריל 2026, 19:26

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 9: הפועל עכו סיימה ב-1:1 עם הפועל ר"ג
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2008, 19:17 
מתמש מתקדם מעל 450 הודעות

איציק הדיווח שלי לא יהיה מקצועי אלא בזרם התודעה.
ביציע הצפוני של המכתש התקבצה חבורה דיי מכובדת של אוהדי הפועל עכו בניצוחו של הבלתי נלאה סמי תוסס,היו ביציאה 36 אוהדים שזה יפה למשחק חוץ.
הייתה אוירה נהדרת ביציע ועכו הציגה משחק הירואי בעיני כאשר בריאן גרסיצ'יץ נותן משחק אדיר הוא ואדק במרכז השדה היו מעולים.
עכו לחצה ההתחלה והמארחים מרמת נכנסו לפאניקה עקב הלחץ העכואי.
הלחץ הזה הניב פרי בדקה ה11 כאשר בריאן גרסיצ'יץ בועט לפינה השמאלית של רפי כהן מכ18 מטר מכניע אותו.
אושר עילאי ישששששששששששששששששששששששששש כל היציע מחבקים אחד את השני ושרים.
היידה בי היידה בו היידה בפועל עכו.עד המחצית עכו שטפה את המגרש ואין ספק שרואים את עבודתו המעולה של המאמן.
השחקנים עומדים נהדר על המגרש.
במהלך המחצית הראשונה עומאר נפצע והשופט שלדעתי שפט איום ונורא שיפוט רע עויין וחד צדדי, נתן לעומאר כרטיס צהוב על התחזות כאשר הוא באמת היה פצוע,בנוסף לזאת הקבוצה מרמת התנהגה בצורה מחפירה כאשר המשיכה לשחק כששחקן פצוע שוכב על הדשא,על פר פליי (משחק הוגן) כנראה לא שמעו במכתש.
אירוע נוסף הראוי לציון מהמחצית הראשונה הוא בעיטה של אדק לחיבורים השמאליים של רפי שהתמתח והדף בקצות האצבעות לקרן.בדקה ה43 עומאר עבדול עזיז מתח שוב את אבריו של רפי כהן והמחצית הסתיימה ביתרון עכואי מוצדק.
המחצית השנייה נפתחה על לחץ של רמת גן ודאוטרו בעט טיל לקורה העליונה הכדור ניטז לקרקע והורחק מזל גדול.
מייד לאחר מכן מתפרצת עומאר יכול היה לסגור עניין אבל הגיע מותש מדי אחרי שעבר שני שחקנים ובעט מעל השער.
בדקה ה65 הכשלה מחוץ לרחבה של רון נחום שדרך אגב שיחק מעולה על דאוטרו .השופט העויין הזה שי שטרית החליט משום מה שההכשלה התבצעה ברחבה ושרק פנדל למארחים מרמת גן. דודו גורש ששיחק מצויין ניסה להוציא את קובי חסן מריכוז והאחרון זרק את הכדור על גבו של דודו מול עיני השופט . השופט הוציא לו צהוב שני ואדום והוא יצא מן המגרש.
מייד ביציאה של קובי חסן הכניס המאמן הוכנביום את שחר סימנטוב במקום תומר תייר וקיבל מייד התראה על דיבור מיותר כשניסה להגיד לדודו איזו פינה לקחת.
משה אבוטבול ניגש לבעוט מהנקודה הלבנה הוא בעט ימינה גורש קפץ שמאלה ורמת הישוותה.
בדקה ה79 עומאר קיבל כדור דהר לכיוון השער מימין הוכשל והמעשה חסר אחריות בעט את הכדור החוצה קיבל צהוב שני והורחק,הצהוב הראשון היה להזיכרכם על התחזות שלא הייתה הייתה שם פציעה אמיתית.
השופט הוסיף חמש דקות בסוף המשחק שתי הקבוצות ניסו ללכת על ניצחון אך לשווא.
עכשיו התרשמות אישית
המצטיין ללא ספק בריאן גרסיצ'יץ וליידו אדק מבה.
רון בן נחום הפתיע לטובה עם שמירה אישית על דאוטורו המסוכן.
בן בניימין ביום פחות טוב, שחר סימנטוב שאני עדיין מחזיק ממנו חייב לעשות בדק בית ולהשתפר.
בגדול היה כיף עם האוהדים יש תקווה לעתיד.
ניפגש בשבוע הבא בעילוט.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2008, 19:39 
עכונט כדרך חיים

בשורה התחתונה השופטים הרסו את המשחק ... עכו שוב הולכת הביתה מאוכזבת..
גם השבוע אנחנו יורדים מקום בטבלה.. ושבוע הבא ב"ש.. חבלללללל

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2008, 19:55 
עכונט כדרך חיים

אכן ב - 3 מחזורים אחרונים רק 2 נק' מתוך 9 ...

להתעורר

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2008, 20:17 
עכונט כדרך חיים

איציק ברבי כתב:
אכן ב - 3 מחזורים אחרונים רק 2 נק' מתוך 9 ...

להתעורר

באמת מצב מדאיג, כמו שכתבתי בסיקור למרות שהקבוצה משחקת טוב יותר מדי נקודות הולכות לאיבוד בדרך!!! ואם לא העובדה הזו הייתי חותם עכשיו שעכו עולה ליגה השנה... כרגע אני עדיין מסופק לצערייי

יחד עם זאת אנחנו רק נקודה ממקום רביעי... אבל ב"ש לא פראיירים, הם לא ירשו לעצמם הפסד שני רצוף כשהמשחק משודר(שוב).

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: תחת שיפוט ביתי: עכו הצליחה להוציא נקודה במכתש, 1:1
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2008, 20:18 
עכונט כדרך חיים

חזרתי עכשיו מהמשחק אם הקבוצה והייתה אכזבה גדולה השופט פשוט הרס את המשחק הוא הוציא לעומר צהוב על זה שהוא נפצע והוציא את האדום אחרי שעומר הביא את הכדור להגנת ר"ג
טעות שיפוט אני מאוד מקווה שהיה מבקר שופטים במשחק כי אם כן אז שי שיטרית יכול לשכוח לכול החיים מלשפוט בליגת העל כי הוא צהובים סתם על שטויות
בושה וחרפה

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2008, 21:15 

רועי
אני חוזר מהמשחק הזה מעודד,למרות שלקחנו רק 2 נקודות מתוך 9 אפשריות בשלושת המשחקים האחרונים,אני ממש בטוח שאנו עולים השנה ליגה.
הקבוצה גם בהפסד לכפר סבא וגם בתיקו במכתש שוטפת את המגרש,יש המון רגעים יפים מהנים כדורגל במיטבו.
עדיין חסר לנו מה שמכונה "סטרייקר" חלוץ מריח שערים שעושה שערים מחצי מצב.
יש את רונן שוורצמן שיש לו התכונות לזה אולם הוא לא בשל לגמרי.
חסר מחץ בבעיטה האחרונה,ולמרות זאת אנו מהקבוצות הטובות בליגה,יש מורדות יש עליות ואם אחרי תקופה לא טובה מבחינת צבירת נקודות אנו מקום שישי אזי יש מקום לאופטימיות.
רועי אנו האוהדים חייבים לשדר לקבוצה שאנו תומכים בה,מעודדים אותה ומחוייבים לה גם בקושי וגם בצער.
הדבר שאני הכי מייחל לו זה שיהיה כבר מגרש בעיר כדי שילדים ואוהדים דתיים יוכלו לבוא ברגל למגרש ויהיה הווי ועידוד במשחקי הקבוצה.
אני מאושר שאני אוהד הקבוצה והשנה אני מרגיש שהשנה תיגמר בטוב.
שבוע טוב לכולם.
לסיום אם היה במשחק הזה מבקר שופטים או טלבזיה שי שטרית יירד לשפוט בליגה למקומות עבודה.

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הודעהפורסם: 08 נובמבר 2008, 23:41 
עכונט כדרך חיים

שחר סימנטוב ירד לראשונה העונה לספסל... עם כל הכבוד לניהול המשחק שלו, מה שכל מאמן מחפש\צריך לחפש בשחקן קישור התקפי זה קודם כל את הכסף(שערים ובישולים) ואת זה סימנטוב כנראה שכח לעשות מאז שהגיע להפועל עכו.

מכאן רמז עבה לכל שחקני הקבוצה,
שאצל ירון אין משחקים, מי שטוב ישחק.. גם שחקן רכש יקר(סימנטוב) יכול לרדת לספסל ולעומתו שחקן "זול" ללא שם גדול(מושיקו חלפון, שבא מהארצית) יכול להכנס להרכב.. דוגמא נוספת היא של איימן ושלומי אדרי..

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש: