|
אלברט שלום,
אני כותב בשיא הרצינות!
עד שסוף סוף מחירי הדירות במרכז העיר עלו, ועד שסוף סוף נכנסים תושבים יהודים לגור במרכז העיר, כולל לבניין המגורים שלי, ועד שסוף סוף התיירות בעכו עלתה פלאים בשנים האחרונות ותדמית העיר השתנתה לטובה בעניי תושבי החוץ, באו המהומות והרסו הכל כולל הכל, במקום לתת לרוחות להירגע, הינך שם בראש האתר תמונות של "שבבניקים" שכביכול "שולטים" בעיר העתיקה, לוקח הסתה של איזה אידיוט ומפיץ אותה ברבים, וכמו שכולם אומרים "תמונה אחת שווה אלף מילים" ובכך הינך הורס את כל תדמית העיר שהשתנתה לטובה בשנים האחרונות ואת כל השקעתך בעכונט שכל מטרת האתר הייתה להעלות את עכו על המפה, ולכן איני חושב שיש צורך לשים תמונות מפחידות אלו שגורמות לכל יהודי לומר "שמע ישראל"!!!
כל הזהרותי והתרעותיי, היו כתיבה בנינו ואך ורק למען טובת עירנו! ובקשר למוזיאון החדש, הסר דאגה מליבך, המקום הינו עמותת מלכ"ר (מוסד ללא כוונת רווח).
בנוסף, הינך שומע בכל יום מה אומרים לי כל מיני תושבי חוץ שאני פוגש בצבא, חיילים, נגדים וקצינים, כולם נרתעים למשמע השם "עכו", נוצרה לעיר סיטגמה נוראית, שעכו עיר אלימה, מפחידה, שיש בעכו יהודים דתיים קיצונים- מתנחלים ושהחמאס שולט בעיר העתיקה, ובכל פינה יש שוטרי מג"ב, מחסומים בכניסה לעיר, ובכל יום נשרפים כאן בתים, דברים שלא נכונים כלל וכלל!!!! לכן, אנא ממך, הורד סרטון ההסתה מהאתר!