חדשותספורטכלכלהחינוךתרבותחברהוידאופורום
מי אנחנומי אנחנו???כתבו לנוהודעותהודעותניחומיםניחומיםהלוחהלוחדע-עירךדע-עירךמ.ט.י.מ.ט.י.לוח שנהלוח שנה  searchחיפוש

עכשיו 28 אפריל 2026, 13:34

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 3 הודעות ] 

Bookmark and Share

מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הנהג מעכו: "לא סיכנתי חיים, זו המצאה"
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2008, 19:59 
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט
משתמש בעל ניסיון מתקדם בעכונט

יום רביעי, 15 באוקטובר 2008, 16:57 מאת: ניר יהב וקובי מנדל, מערכת וואלה! חדשות

"אם מעצרי וכליאתי יובילו להחזרת המצב לקדמותו – אני מוכן לכך". תאופיק (גדעון צנטנר)

"צריך לחשוב הלאה ולמצוא דרכים להחזיר את המצב לקדמותו". מהומות בעכו (רויטרס)תאופיק ג'מאל, ששוחרר היום לביתו, מוכן לחזור למעצר אם הדבר יחזיר את המצב לקדמותו: "אלו שטוענים שנסעתי במהירות גבוהה טועים"

"כלל לא הייתי צריך להיעצר בידי המשטרה" – כך אמר היום (רביעי) הנהג הערבי מעכו שנסיעתו במהלך יום הכיפורים הציתה את המהומות האלימות בעיר. לאחר שחרורו למעצר בית בן שבעה ימים, אמר תאופיק ג'מאל לוואלה! חדשות כי "לא היתה כל עילה למעצר, משום שלא נסעתי במהירות גבוהה. יחד עם זאת, אם מעצרי וכליאתי יובילו להחזרת המצב לקדמותו – אני מוכן לכך".

ג'מאל הוסיף כי "כל אלו שטוענים שנסעתי במהירות גבוהה טועים". לדבריו, "עובדה שלאחר שעורך הדין שלי ערער למחוזי, שוחררתי לביתי. אך אני לא מתפלא, מי שאומר זאת הם אנשים שצריכים למצוא תירוץ לכך שסיכנתי את החיים שלהם. אני אומר זאת בקולי קולות: לא סיכנתי חיים, לא שתית, אני בכלל אדם דתי שלא שותה אלכוהול. כל אלו המצאות".

פרסומתלדברי ג'מאל, יש להפסיק להתעסק במהומות ולבנות את הדו-קיום מחדש. "העיקר שעברנו את הגל הזה. צריך לחשוב הלאה ולמצוא דרכים להחזיר את המצב לקדמותו. יש לשנס מותניים, לשלב ידיים ולהצעיד את העיר למקום טוב יותר. עם רצון טוב זה יכול לקרות ואפילו בקרוב מאוד".

"השיקול אינו אם היה צריך לנסוע או לא ביום הכיפורים בשכונה", אמר לוואלה! חדשות עורך דינו של ג'מאל, פארס בריק. "הוא לא אחראי לכל התרחישים שהיו לאחר מכן ולכן לא צריך לעצור אותו". לדברי בריק, "הוא הודה והבין כי עשה טעות, ודבריו מלמדים שלא מדובר באדם שמחפש פרובוקציה אלא באדם תמים שעשה את מה שעשה ורוצה כעת לפעול כדי להחזיר את הגלגל אחורנית".

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הנהג מעכו: "לא סיכנתי חיים, זו המצאה"
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2008, 20:17 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

יאללה איזה יופי של סלב הוא מוכן להכל העיקר שהשקט יחזור .
וואי וואי איזו המצאה המציאו היהודים .הוא בכלל נסע על אופניים וסתפ קפצו עליו .
עוד מעט בכלל יגידו שהוא לא היה במקום רק הביאו אותו ושם התחילו לקסח אותו ואת בנו והשד יודע ומי ששבר את המכוניות הם בכלל היהודים ורק השאשבב עבר וצעק בקולי קולות .צום קל .צום קל . צום קל . חכו עוד נכונו לנו הפתעות והשי'ח שלהם יגיד
אני שלחתי יד לשלום היהודים שלא רוצים .
ג'מאל תואופיק אם יש לך אומץ ספר בלי לשקר פעם אחת .
אין לך ממי לפחד היהודים נמושות לא יעשון לך כלום אל תיתדאג עוד יגיעו מתל אביב להביא לכם חבילות אוכל וביגוד וצעצועים .
נדמה לי שנאמר שבשבוע הבא יש חתונה של אחד מהצאצאים שלו יו איזה יופי של צ'קים הוא יקבל ומתנות ובגדים חדשים וחיוך מתחת לשפם שאומר "יאללה איך שהכנסתי להם" .אתם מבינים חברים ?
תגיד לכלה שלא צריך להיתלבש אצל אטרש כבר יגיעו מתל אביב הלבנבנים ילבישו אותה על חשבונם .

עזרא

דווח על הודעה זו
חזור למעלה
 פרופיל אישי  
 נושא ההודעה: Re: הנהג מעכו: "לא סיכנתי חיים, זו המצאה"
הודעהפורסם: 15 אוקטובר 2008, 21:02 
עכונט כדרך חיים
סמל אישי של המשתמש

עזרא
אחלה, עוד תגדל ותהיה המחליף של אפרים קישון
שווה שיפצור והעברה למסר ארצי

דווח על הודעה זו